• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
علی 12 قسمت رو گرفتی تموم شد؟!:blink: آفرين عجب سرعتی!:D;)

به خدا سرعت زياده اينجا (512) اين تورنت ها هستند كه اشك آدم و در ميارند. اينم خوب بود حداقل با سرعت بالاي 20 هميشه اومد و سريع تموم شد. ولي اون يكي ها كه ديگه منو كلافه كردند يه قسمت از هر دوشون تموم شده و اين Heat Guy J هم ديدم شديد حال كردم ،اعصابم بيشتر خورد ميشه(95% دان شده ازش):(

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

esipatala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
filmesh chi?
hich yek az filmaye captain tsubsa ro nadarin?
filme cartooni

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با شرمندگي Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto تموم شد .:eek:

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن اون فايل تاورنتي كه برام گذاشتيد EROOR SQL مي ده

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
YOW
WHAT S UP?
1670.gif

EL HAZARD MAGNIFICENT WORLD 1
EL HAZARD MAGNIFICENT WORLD 2
تموم شد
میرم که EL HAZARD ALTERNATIVE WORLD رو دان کنم
handcart.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ضمن اون فايل تاورنتي كه برام گذاشتيد EROOR SQL مي ده
من همين الا دوباره چکش کردم. هيچ مشگلی نداره و دان ميشه:blink: با چه برنامه اي کار ميکنين؟ :eek:

------------

در مورد دانلود هم يه مهلت 1 روز بدين، اگه بچه ها چيزی نگفتن، اون وقت دانلود کنين.:) اصلاً اين تاپيک رو راه انداختيم که دوباره کاری نشه.:D يعنی اين اينترنت معصوم رو بی خود به هدر نديم!:p

ولی بازم ممنون :happy:

من همچنان در انتظار ليستم! :rolleyes::(

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
من همين الا دوباره چکش کردم. هيچ مشگلی نداره و دان ميشه:blink: با چه برنامه اي کار ميکنين؟ :eek:

------------

در مورد دانلود هم يه مهلت 1 روز بدين، اگه بچه ها چيزی نگفتن، اون وقت دانلود کنين.:) اصلاً اين تاپيک رو راه انداختيم که دوباره کاری نشه.:D يعنی اين اينترنت معصوم رو بی خود به هدر نديم!:p

ولی بازم ممنون :happy:

من همچنان در انتظار ليستم! :rolleyes::(

خواهر يك انيمه فيلمي هم بدين من دان كنم كه بتونم يه چيزي ببينم. منو گذاشتين تو خماري;)
نميگين بچه نا اميد ميشه يه موقع ....:blink:
من رفتم اپيزود يك بلاد پلاس رو دان كنم ببينم بدجوري هوس كردم.
راستي با وجود اين برادر loard nothing ديگه اصلا احتاج نيست بقيه كار كنن يه تنه داره همه رو دانلود ميكنه.
ماشالا برادر كارت درسته و از امكاناتت درست استفاده ميكني​

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود کنندگان عزيز

کسی از اين سری Sakura Wars چيزی دانلود نکرده؟ بگيرمش؟ :D:rolleyes:

sakura_wars_movie_poster.jpg

منم می خواستم بگم ولی گفتم دوباره شما ضدحال میزنید:p
راستی اگر بتونید ازش لینک بزارید شاید بشه یه کاری کرد البته با وجود lord nothing که بقول شما سخت هی این اسم رو گفتن فکر میکنم کاری برای ماها نمونه:lol:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم می خواستم بگم ولی گفتم دوباره شما ضدحال میزنید:p
راستی اگر بتونید ازش لینک بزارید شاید بشه یه کاری کرد البته با وجود lord nothing که بقول شما سخت هی این اسم رو گفتن فکر میکنم کاری برای ماها نمونه:lol:​

راستش ديروز تورنت 2 تا از ova های اولش در اومد ولی بايد بگرديم برای هم سريالش و هم بقيه ova ها و فيلم هاش تورنت گير بياريم. من اين 10 قسمت 2 تا ova اولش رو دان کردم. :) ولی الان وقت دنبال تورنت گشتن رو ندارم خيلی گرفتارم.:wacko: حالا شايد هفته بعد:rolleyes:.

راستی امير elemental glade رو چند قسمتشو گرفتی؟ يکی از دوستام معلوم شد داردش! اگه خيلی دان کردی که هيچی ولی اگه اول کاری من ازش بگيرم.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
lord nothing کارتون shuffle رو من هيچ وقت نرسيدم کاملش رو بگيرم:(. فکر هم کنم شما خوشتون بياد.;) اگه تا الان نگرفتين، دست به کار بشين بد نيست :D

shuffle_1.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر يك انيمه فيلمي هم بدين من دان كنم كه بتونم يه چيزي ببينم. منو گذاشتين تو خماري;)نميگين بچه نا اميد ميشه يه موقع ....:blink: من رفتم اپيزود يك بلاد پلاس رو دان كنم ببينم بدجوري هوس كردم.
راستش فيلم کارتونی خوب کم پيدا ميشه يا اينکه همه رو دان کرديم already.:p

به نظرم اين بد نباشه با سليقت هم جور در بياد. فقط مسئله اش اينه که سريالش رو نديدی!:cool: ولی اکثراً اين فيلم ها داستان مستقلی دارن;) حالا اگه از اين خوشت اومد شايد وسوسه شدی خوده سريالش رو هم دان کنی!:D که من کلی دعات ميکنم!:D:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Spiral

spiral15.jpg

من تعريف اين کارتون رو تو وبلاگ ها زياد شنيدم:D. کسی ندارتش؟ :blink:

اگه نه اينم لينک دانلود:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
راستش فيلم کارتونی خوب کم پيدا ميشه يا اينکه همه رو دان کرديم already.:p

به نظرم اين بد نباشه با سليقت هم جور در بياد. فقط مسئله اش اينه که سريالش رو نديدی!:cool: ولی اکثراً اين فيلم ها داستان مستقلی دارن;) حالا اگه از اين خوشت اومد شايد وسوسه شدی خوده سريالش رو هم دان کنی!:D که من کلی دعات ميکنم!:D:happy:

سلام صبح همگي بخير
من كه تا از خواب پاشدم ديدم بلاد اپيزود يكش تمام شده. اول فيلم كه خيلي خوني بود. چه خبره:blink:
خواهر دست شما درد نكنه من اين فيملمو كه گفتيد و فيلم بعدي رو رفتم دانلود كنم. بيچاره كسايي كه منتظر در برابر آيندن:p
Highlander: The Search for Vengeance به نظر جالب مي آيد;)
بازم ممنون.​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا