• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا اينا بعضي هاشون كسي نداره كه 100% داشته باشه ، فايلش ناقص مي مونه :((
من اينا رو فعلا STOP كردم تا نسخه بهتري پيدا كنم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تورنت اين الان در اومد:
Devil Hunter Yohko

Devil Hunter Yohko

yohko-13.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا اينا بعضي هاشون كسي نداره كه 100% داشته باشه ، فايلش ناقص مي مونه :((
من اينا رو فعلا STOP كردم تا نسخه بهتري پيدا كنم.
اونايی که سيد نداره رو نگير! :f34r:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
زود به زود سر بزن :D:p

آخه فريدا فعاليت در اينجا از ساعت 2و3 شب به بعد شروع ميشه و معمولا به ساعت ما اينجا مردم در اين ساعات دارند خواب ليلي مجنون مي بينند.:blush: فقط جغدها هستند كه تا اين موقع بيدار مي مونند و كساني مثل من كه همش انيمه ديدند در طول روز و تازه نصف شب يادشون افتاده كه فردا(شنبه) امتحان دارند بيدار مي مونند:D
----------------------
Kotetsushin Jeeg هم مشكل پيدا كردن Episode هاي اوليه دارم، حتي تو خود سايت Fansubs ش نداره
http://www.deadfrog.us/index.php?act=search&query=Koutetsushin+Jeeg
چي كار كنم؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين با من من شروع كردم
نه اينو دان نکن. اينو بچه ها دارن دان ميکنن.:f34r:

اگه ديدی من يه چيزی رو تورنت قسمت 9-10 يا غير از 1 دادم بدون که بچه ها قبلاً برداشتن.:happy:

حتماً به ليست هم يه نگاهی بکن که بدونی برداشتن يا نه! البته الان 2 روزه من نرسيدم آپديت کنم ولی اين قديمی بود.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
نه اينو دان نکن. اينو بچه ها دارن دان ميکنن.:f34r:

اگه ديدی من يه چيزی رو تورنت قسمت 9-10 يا غير از 1 دادم بدون که بچه ها قبلاً برداشتن.:happy:

حتماً به ليست هم يه نگاهی بکن که بدونی برداشتن يا نه! البته الان 2 روزه من نرسيدم آپديت کنم ولی اين قديمی بود.;)

اي واي 29 % رفته بود.:p
پاكش كردم. من آخه ديدم هيچي نيست ديگه دست به كار شدم. ديدم قسمت هشتمه ها گفتم شايد يكي داره به ترتيب ميگيره ولي ...:blush: الان ديگه ياد گرفتم.
خواهر يك لينك سريال جديد چيزي بده سهم من بشه تا بقيه خوابن. من كه 12 ساعت خوابيدم:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راهنمايي اينكه اينايي كه دان ميشه معرفي ميخواد؟؟؟
چطوري و به كجا بفرستم؟؟؟
چنتا شد بفرستم يا هر چي آماده شد؟؟؟
البته بعضي هاشو كه تقريبا فهميدم چكار بكنم.
اولي رو كه ديدم خوب بود. اما بلاد نميشه;). دوميشم امروز بايد برم ببينم.
---------------------- (منم ياد گرفتم)
جمعه كه سيزن دو در برابر آينده تمام بشه. با توجه به شلوغ بودن اون تاپيك (فكر كنم فقط خودم پست ميزنم) يا كم كم سيزن 4 رو دان ميكنم يا ميزارم تا طرفدار داشته باشه. سريال بديد اگه مثل بلاد باشه كه خوبه فكر كنم سليقم دستتون اومده.فيلمو بخاطر خالي نبودن دستم گفتم كه چيزي ديده باشم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من تا پست 59 رسيدم البته اونيكي تاپيك، منظورتون از عكس همون نقاشي عاليتونه. من فكر كنم ذخيرش كردم خودشو ميخواين يا شماره پستو!؟؟ ميگردم اولين فرصت ميدم بهتون. راستي من كه هنوز تو كف نقاشيم.:blink::blink::wacko::wacko:
خوب:

معرفی لازم ندارن ولی اگه بتونی بکنی که کردی خيلی خوبه، چون بچه ها دستشون ميآد چی دانلود شده و موجوده و داستانش از چه قراره!:happy:

در مورد عکس به نظره من از واجباته!:D که همه بدونن چه جور فضايی کارتون داره!

برای عکس ميتونی اسم شخصيت های داستان رو بنويسی و google image search بکنی. يا اينکه اگه داری با vlc player نگاه ميکنی، عکس ها رو capture کن و بعد آپلودشون کن و بزار! ;) اين کاری هست که من با کارتن جديد ها ميکنم، چون از کارتون جديد ها عکس کم پيدا ميشه!:(

و اما اينکه با کارتون هايی که دان کردی چه کنی؟ وقتی چند تا dvd شد يه pm به دنيل بزن و براش بفرست.:)
-------------------------
تو ليست اين کارتون های دانلود نشده بگرد ببين چيزی هست که خوشت بياد برش دار. اگه نه خودت يه search بکن ببين از چی خوشت ميآد و قبلش حتماً اينجا بپرس که اگه کسی نداشت دان کنی! ;) ليست اصلی رو هم حتماً چک کن. اون 500 تا عنوانيه رو ميگم.:D
lol ممنون، :blush: اونقدر ها هم خوب نشده ولی ديگه حال نداشتم روش کار کنم:p. راستی منظورت صفحه 59 بود ديگه نه؟:D

نه منظور من عکس شخص شخيص خودم بود!:lol::p البته يکی از بچه ها زحمت کشيد لينکشو بهم داد.:happy: ميخواستم ببينم مال چه تاريخی هست!:rolleyes:
راستی در مورد لينک پست دادن، اين لينک صفحه هست که دادی، بهتره روی عدد پست کليک کنی و يه صفحه جديد باز ميشه ، لينک اون صفحه رو بدی هميشه خيلی دقيق تر هست و اگه يه نفر هم اون وسط يه پستی رو پاک کنه اين لينک عوض نميشه!;)
ولی بازم ممنون :happy:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
الان داشتم ليست و آپديت ميکردم ديدم جواب اين پستت از دستم در رفته:blush::blush::blush:
خوب:

معرفی لازم ندارن ولی اگه بتونی بکنی که کردی خيلی خوبه، چون بچه ها دستشون ميآد چی دانلود شده و موجوده و داستانش از چه قراره!:happy:

در مورد عکس به نظره من از واجباته!:D که همه بدونن چه جور فضايی کارتون داره!

برای عکس ميتونی اسم شخصيت های داستان رو بنويسی و google image search بکنی. يا اينکه اگه داری با vlc player نگاه ميکنی، عکس ها رو capture کن و بعد آپلودشون کن و بزار! ;) اين کاری هست که من با کارتن جديد ها ميکنم، چون از کارتون جديد ها عکس کم پيدا ميشه!:(

و اما اينکه با کارتون هايی که دان کردی چه کنی؟ وقتی چند تا dvd شد يه pm به دنيل بزن و براش بفرست.:)
تو ليست اين کارتون های دانلود نشده بگرد ببين چيزی هست که خوشت بياد برش دار. اگه نه خودت يه search بکن ببين از چی خوشت ميآد و قبلش حتماً اينجا بپرس که اگه کسی نداشت دان کنی! ;) ليست اصلی رو هم حتماً چک کن. اون 500 تا عنوانيه رو ميگم.:D
lol ممنون، :blush: اونقدر ها هم خوب نشده ولی ديگه حال نداشتم روش کار کنم:p. راستی منظورت صفحه 59 بود ديگه نه؟:D

نه منظور من عکس شخص شخيص خودم بود!:lol::p البته يکی از بچه ها زحمت کشيد لينکشو بهم داد.:happy: ميخواستم ببينم مال چه تاريخی هست!:rolleyes:
راستی در مورد لينک پست دادن، اين لينک صفحه هست که دادی، بهتره روی عدد پست کليک کنی و يه صفحه جديد باز ميشه ، لينک اون صفحه رو بدی هميشه خيلی دقيق تر هست و اگه يه نفر هم اون وسط يه پستی رو پاک کنه اين لينک عوض نميشه!;)
ولی بازم ممنون :happy:

سلام
مرسي خواهر چه جواب بلندي
منظورم همون صفحه 59 كه دوصفحه بيشتر هم تا الان جلو نرفتم به اين سوتي هاي من عادت ميكنيد:blush::blush:
اگه اينو حال نداشتين اينطوري شده كه هموني كه دوستمون گفت ايول داوينچي هستيد بابا.
راستي شما تو همه چيز يه هنري داريد. منم كه فقط استارت ميزنم بعد ولش ميكنم مثل نقاشي ، موسيقي و شطرنج :p:blush:
--------------------
آدرس اون عكسو به من هم بدين برم ببينم;)
--------------------
پس حالا حالا ها، كارم به دانيل جان نميخوره چون اين دوتا انيمه كه گرفتم به 2.06 گيگ بيشتر نشده.
-------------------
لينكو هركاريش كردم نتونستم ممنون از راهنماييتون
-------------------
عكسم الان ميرم يكاريش ميكنم اضافه ميكنم بهش
--------------------
من برم ببينم چه كارتونهايي هست. بگردم، ببينم چي گير من مياد.

بازم ممنون

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم كه فقط استارت ميزنم بعد ولش ميكنم مثل نقاشي ، موسيقي و شطرنج :p:blush:
--------------------
آدرس اون عكسو به من هم بدين برم ببينم;)

موسيقی رو آره منم مجبور شدم نصفه ول کنم تا دستم اومد رو آهنگ های ريچارد کلايدرمن راه بيوفته، ديگه گزاشتمش کنار :( الانم يه 10 سالی هست دستم به يه کلاويه هم نخورده!:(

شطرنج؟:D حاضرم باهات يه دست بازی کنم!:D البته چقدر ماهری؟ ياده دبيرستان افتادم تو مسابقه های استانی بود تو ست 2 يه دختری به من افتاد که باباش قهرمان شطرنج کشور بود، تو 20 حرکت کيش و ماتم کرد!:blink::eek::( هيچ وقت به اين فضاحت نباخته بودم تو عمرم!:(:wacko:

راستی يه چيزی! من الان چند وقته دارم سعی ميکنم با بچه هايی که ايران هستن تخته بازی کنم ولی اينطور که معلومه بازی تخته تو ياهو مسنجر تو ايران load نميشه! :blink::eek: مال شماها هم همينطوره!؟؟ :eek:
------------------
ميرسی ميبينی ;) ولی اگه ميخوای جلو جلو هم ببينی اينه ولی مراقب باش قش نکنی!:lol: من با خون آشم ها يه نسبتی دارم! :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ok اين کارتون هم فکر کنم باب ميل مرتضی باشه! :p ببين اگه خوشت ميآد و شروع ميکنی بزارمش زير اسمت!:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب يه کارتون بکس بازی!:p

hajime_no_ippo_-_champion_road_04.jpg

فقط من نميدونم اين کارتون چی داره که rating ش اين شده!!! :blink::blink::blink:

Seen in part or in whole by 860 users, rank: #377
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.6124 (Excellent-.38), std. dev.: 1.9034, rank: #93
Weighted mean: 8.5836 (Excellent-.41), rank: #90
Bayesian estimate: 8.54273 (Excellent-.45), rank: #31

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه نفر هم اينو بگيره!;) خودمونيم من روزی چند تا کارتون دارم اسم ميبرم؟!:blink: خسته نشدين؟!:p:lol:
009-1

M03223929-01.jpg

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
موسيقی رو آره منم مجبور شدم نصفه ول کنم تا دستم اومد رو آهنگ های ريچارد کلايدرمن راه بيوفته، ديگه گزاشتمش کنار :( الانم يه 10 سالی هست دستم به يه کلاويه هم نخورده!:(

شطرنج؟:D حاضرم باهات يه دست بازی کنم!:D البته چقدر ماهری؟ ياده دبيرستان افتادم تو مسابقه های استانی بود تو ست 2 يه دختری به من افتاد که باباش قهرمان شطرنج کشور بود، تو 20 حرکت کيش و ماتم کرد!:blink::eek::( هيچ وقت به اين فضاحت نباخته بودم تو عمرم!:(:wacko:

راستی يه چيزی! من الان چند وقته دارم سعی ميکنم با بچه هايی که ايران هستن تخته بازی کنم ولی اينطور که معلومه بازی تخته تو ياهو مسنجر تو ايران load نميشه! :blink::eek: مال شماها هم همينطوره!؟؟ :eek:
------------------
ميرسی ميبينی ;) ولی اگه ميخوای جلو جلو هم ببينی اينه ولی مراقب باش قش نکنی!:lol: من با خون آشم ها يه نسبتی دارم! :D

ماهر؟؟:blink::blink: نه بابا من يه يك سالي ور ميرفتم تازه داشتم با كتاب كار ميكردم كه رفت تو بايگاني كارهاي نيمه كاره. فكر كنم شما منو تو همون سه حركت مات كنيد.
----------------------
من كه نسبتي نديدم اما خيلي شاد و آروم بنظر مياين;) بهتون مديريت هم ميخوره:D
عكس منم تو www.cloob.com هستش با همين آي دي اگه عضو هستيد ميبيند;) اينو گفتم بخاطر اينكه گفته بوديد ببينيد. كي عكس ميزاره. اينم سفيد نوشتم كه اونايي كه مخالف فرومهاي ديگن منو نزنند.
----------------------
خواهر لينك دانلود جديد دم دست نداري تا بگردم يه چيز پيدا كنم دانم خالي نباشه چون اين كاري كه دارم 4 تا بيشتر نميره [/RIGHT]

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
[/RIGHT]

------------------

فريدا چرا اين چيزا رو قبلا لو نداده بودي، من شطرنج، تخته پايه هستم هر وقت سرت خلوت شد بگو هم مات ، هم BackGammon مي كنم:lol:. شطرنج جون بودم عضو تيم استان بوديم
فكر كنم اونا JAVA ندارند كه لود نشده البته من چند وقتي هست تست نكردم.

اگه فرصت كردي اينم صفحه اول اشتباه شده :‌ClaymoreEngage Planet Kiss Dum
Yobi هم ديشب تموم شده ولي فعلا براي دني ارسال نمي كنم ، DVD‌ها رو زدم ديگه براي 700mb‌نمي ارزه دوباره بزنم سري بعد براش مي فرستم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا چرا اين چيزا رو قبلا لو نداده بودي، من شطرنج، تخته پايه هستم هر وقت سرت خلوت شد بگو هم مات ، هم BackGammon مي كنم:lol:. شطرنج جون بودم عضو تيم استان بوديم
فكر كنم اونا JAVA ندارند كه لود نشده البته من چند وقتي هست تست نكردم.
يه روز که وقت داشتم بگو با هم يه دست تخته بزنيم!;) شترنج تا هالا online بازی نکردم! :p اونم بد نيست ولی تخته بيشتر کيف داره!:D مخصوصاً وقتی مارست کنم!:lol::D:p
خوب اين episode يك و دو سه نداره؟:blink:همين طوري درسته؟ اون تورنتي كه نوشته 1-5 سايزش 400mb هست در حالي كه فقط episode 4, حدود 200mb بود فكر كنم.
الان نگاه کردم ديدم راست ميگی. اون تورنت اولی زيرنويس 5 قسمت اول هست! که البته کار ما رو راه ميندازه :) ولی يادمه با زير نويسشون رو هم ديده بودم. صبر کن يه چک بکنم!:blink:

ok اينا با زيرنويسن بقيه اش رو بايد raw بگيری به اضافه اون زيرنويس ها:wacko::

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
يه روز که وقت داشتم بگو با هم يه دست تخته بزنيم!;) شترنج تا هالا online بازی نکردم! :p اونم بد نيست ولی تخته بيشتر کيف داره!:D مخصوصاً وقتی مارست کنم!:lol::D:p

الان نگاه کردم ديدم راست ميگی. اون تورنت اولی زيرنويس 5 قسمت اول هست! که البته کار ما رو راه ميندازه :) ولی يادمه با زير نويسشون رو هم ديده بودم. صبر کن يه چک بکنم!:blink:

ok اينا با زيرنويسن بقيه اش رو بايد raw بگيری به اضافه اون زيرنويس ها:wacko::

نه هنوز نگرفتمشون. اينLUPIN III خيلي زياده، هندونه يه دفه زياد ورداشتم.:eek: يه كم با تاخير به همشون مي رسم.
عجب سيستمي شد، من از كجا بدونم سرتون خلوته Pm‌بدم ولي خوب فكر كنم هفته ديگه يكشنبه 6/30 يه challenge داشته باشيم.:cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا