سلام
میشه یکی از دوستان لطف کنه اگه لینک دانلود saint seiya رو داره به من بده ؟ لینک تمام قسمت هاش رو میخوام :دی
من فقط یه قسمتش رو دارم که لینکش اینجا بود
سلام
میشه یکی از دوستان لطف کنه اگه لینک دانلود saint seiya رو داره به من بده ؟ لینک تمام قسمت هاش رو میخوام :دی
من فقط یه قسمتش رو دارم که لینکش اینجا بود
بابک , ميگم نظرت در مورد اين کارتون چيه؟
زبانش چيه علی؟بالاخره اين 2 تا قسمت Jack.Holborn تموم شد. چقدر بد دان شد.
زبانش چيه علی؟تو رو خدا نگو که آلمانيه!!!
:wacko:
نه چيزی در نيومده،مثله اينکه همه رفتن تعطيلات تابستونی!
:lol:
دانلودر های عزيز حاضر در جلسه
اين پست رو ببينين:
من با دنی هم که حرف زدم گفت princo خوب نيست و يه مارک ديگه که اسمش يادم نيست رو معرفی کرد. دنی کجايی؟ اسمش چی بود؟ T يه چيزی!:wacko:
خلاصه نظرتون چيه؟ تقييرش بديم ؟
راستی ليست trusted members آپديت شده! سهراب برای دسته بندی اگه ميخوای!![]()
چند وقته صحبت از کارتون جديد نکردم.:blink:من اين کارتون رو چند قسمتشو دان کردم ولی نميدونم چی شد نصفه کاره موند!
کيا حاضرن همکاری کنن؟!
پروژه بزرگه و کارتون قديمی يه قشنگ!
rating رو ببينين!
![]()
منظور از اين سوال چي بود؟ سفارش ها رو از طريق PM بگيريم؟يه چيزه ديگه شماها با email راحت ترين يا pm؟ :blink:
صحبت 30 گيگ به بالاست ... :wacko:من پا هستم چقدره حجمش چون سرعت من 256 هستش
فكر كنم تا هفته ديگه دانلودام تموم بشه.
بابک , ميگم نظرت در مورد اين کارتون چيه؟
------------------
[A-Kraze]_Seirei_no_Moribito_-_12_[CCD45CD4].mkv
-----------------
دانلودر های عزيز حاضر در جلسه
اين پست رو ببينين:
من با دنی هم که حرف زدم گفت princo خوب نيست و يه مارک ديگه که اسمش يادم نيست رو معرفی کرد. دنی کجايی؟ اسمش چی بود؟ T يه چيزی!:wacko:
خلاصه نظرتون چيه؟ تقييرش بديم ؟
راستی ليست trusted members آپديت شده! سهراب برای دسته بندی اگه ميخوای!
در مورد اون email اي که فرستادی يه سوال: استان خراسان چند وقته 3 تيکه شده؟!:blink: مثل اينکه من خيلی از اوضاع کشور عقبم!!!:wacko:
بهتر نيست همه استان خراسان با بابک باشه، چون افشين دوره!در کل طرح خوبيه فقط بايد ببينيم پراکندگی بچه ها به چه صورت هست.
راستی يه تقييری هم بديم. چون روزبه هم خودش دانلودر هست بهتره که تو و روزبه با هم رد و بدل کنين و روزبه به دنی بده! نظرت چيه؟
يه چيزه ديگه شماها با email راحت ترين يا pm؟ :blink:
بد نیست ولی نمیتونم نظر قطعی بدم چون هنوز 2-3 قسمت بیشتر ندیدمآخه در حال دیدن Gundam seed destiny هستم
:happy: