• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
آخ جون فيلم با من ;)
msn_red_fox_smilies-13.gif

من داشتم رو اونيكي سيستم تحليل ارتعاشي لوله هارو مي كردم ، اينجا يه انيمه توپ معرفي شد سروشم رو هوا زد، سروش دان كردي ببين يه دي وي دي دان كردي همه رو با هم بفرست براي سهراب من شديد اينو مي خوام.:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوه comedy/ecchi anime
میگم فریدا نظرت درباره سبک ecchi چیه؟
بقیه 2خترا هم به این سوال جواب بدن:D
من که فعلا نمیتونم دان کنم چون ای دی اس الم رو تنزل دادم به 64
ولی به نظر میاد جالب باشه تو این سبک انیمه ها من خیلی دوس دارم:blush:
Love hina
Green Green
واقعا سر اینا من روده بر شدم:lol:
خوب منم ميدونستم تو دوست داری که گفتم روزبه درياب!:D:lol:
من الان ديگه سليقه همه شماها دستم هست!:cool:
بيخود که هر چيزی رو به يه نفر پاس نميدم!:p;)

ايچی؟!:eek: اوم... از بعضی هاشون خوشم ميآد از بعضی هاشون هم نه! بستگی داره چقدر لوس باشه!:D
من بيشتر کارتون جدی ميپسندم که توش شوخی هم بکنند.:)

اين سريال کوچولو هست، مطمئنی نميتونی؟ به 2 گيگ هم نميرسه!:blink:;)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
msn_red_fox_smilies-13.gif

من داشتم رو اونيكي سيستم تحليل ارتعاشي لوله هارو مي كردم ، اينجا يه انيمه توپ معرفي شد سروشم رو هوا زد، سروش دان كردي ببين يه دي وي دي دان كردي همه رو با هم بفرست براي سهراب من شديد اينو مي خوام.:D

من فعلا دوتا دي وي دي آماده كردم يكي ديگه بشه ميفرستم.
من چون سرعتم پايين تر از شماست فيلمهارو ميگيرم كه هم دانلود بتونم بكنم هم ببينمش.
اما شما كه پارتيت پيشم كلفته اگه واقعا خيلي دوست داري من كنسل ميكنم​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سروش چون دفعه قبل خودت گرفتی فکر کنم بازم دست خودت رو ببوسه!:p 3 قسمت هست که ميتونی جدا جدا بگيری که بزرگ هم نشه!:)
ولی اگه ازش خوشت نيومده ميتونيم بزاريم باشه يکی از بچه هايی که دوست داره بگيره!:happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

من فعلا دوتا دي وي دي آماده كردم يكي ديگه بشه ميفرستم.
من چون سرعتم پايين تر از شماست فيلمهارو ميگيرم كه هم دانلود بتونم بكنم هم ببينمش.
اما شما كه پارتيت پيشم كلفته اگه واقعا خيلي دوست داري من كنسل ميكنم​

سروش جان خودت دان كن، من زياد فرقي نمي كنه چه شما دان كني چه من دان كنم اول آخر ميبينيم ديگه، دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای خدا می دونه چقدر دلم برای پی تی تنگ شده بود امروز بعد از یک هفته و نیم متوجه شدم که اکانت شبانه صبا هنوز کار می کنه البته امیدوارم بودم که رانژه کرده باشن تا بتونم اینترنت جدیدم رو بگیرم ولی متاسفانه اینطور نشده اگر اونطور که شنیدم رانژه کردن یک ماه طول بکشه فکر می کنم دیونه بشم:wacko:
بگذریم امیدوارم همه برو بچ خوب باشن من خیلی خبر ندارم که اینجا توی این چند وقت چیا گذشته تنها از برنامه ای که سهراب جان و دیگر دوستان زحمتش رو کشیدن با خبر شدم دست همگی درد نکنه;)
خواهر فریدا من یادم نمیاد از صفحه چند رو تا الان ندیدم انیمه جدیدی برای ما کنار نذاشتین ؟:lol:
البته هنوز تکلیف اینترنتم مشخص نیست:(

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اين فيلم رو نداريم، يه نفر زحمتش رو بکشه!:happy:

فکر میکنم خواهر فریدا عکسی که گذاشتین برای سریالش باشه که من قراره با دیگر دانلودم طبق صحباتهایی که دیدم تو تاپیک شده برای سهراب جان بفرستم(الان دنیل پدر منو در میاره):lol:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خواهر فریدا من Magical Girl Lyrical Nanoha و Magical Girl Lyrical Nanoha A's رو که قبل از این سری جدیدش بوده قبل از ما جرای اینترنتم سر دان گذاشتم یه مقدار زیادی از اولی رو دانلود کردم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا من یادم نمیاد از صفحه چند رو تا الان ندیدم انیمه جدیدی برای ما کنار نذاشتین ؟ البته هنوز تکلیف اینترنتم مشخص نیست
سلام امير

خوبی؟ خوشی؟ کجايی؟:lol:;)

دلمون برات تنگ شده! :( من که از اوضاع اينترنت اونور سر در نميآرم ولی نميتونی دايل آپ روزی يه بار اينور يه سر بزنی؟:blink::eek: ولی adsl دار شی بايد شيرينی بدی.:D

سری يه جديد زياده، ولی يه چيزی که گفتم به درد تو ميخوره و دانلودش هم نصفه مونده بود، shounen onmyouji هست. مثل اينکه 13 تاش در اومده که داريم، بقيه اش هم داره در ميآد که دانلودر نداره که گزاشتم پای خودت.:D خوشت ميآد.;)

kaze no stigma و seirei no morobito هم قسمت های جديدشون در اومده که انتظارت رو ميکشن.:rolleyes: ديگه سريال جديد هم چند تا داشتيم. ولی بايد بيای اينجوری نميشه!:p سريال ها هنوز در نيومده بچه ها همه برشون ميدارن!:blink::p چيزی برات نميمونه!:eek::happy:

اميدوارم کارت به 1 ماه نرسه!:f34r:;)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا خواهر فریدا چون این خط به ای دی اس ال وصل من نمی دون زمانی که از دایل استفاده میکنم مدام قطع میشه یا اصلا وصل نمی شه خلاصه واقعا سخته ما که از خدامونه دائم تو اینجا باشیم

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس لازم شد من خودم قبل از اینکه شما اینو معرفی کنی و در خواست برای دانلودش بدین بگم من Mushi-Uta رو برای دانلود برداشتما

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سری يه جديد زياده، ولی يه چيزی که گفتم به درد تو ميخوره و دانلودش هم نصفه مونده بود، shounen onmyouji هست. مثل اينکه 13 تاش در اومده که داريم، بقيه اش هم داره در ميآد که دانلودر نداره که گزاشتم پای خودت.:D خوشت ميآد.;)

:f34r:;)

بابت این ممنونم خوبه ما در هر صورت عاشقه همه جور انیمه هستیم راستی قسمتهای اولش رو کی دان کرده؟:blink:

در ضمن من دیگه فرصت نشد بگم madlax هم دانلودش تموم شده:lol:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بابت این ممنونم خوبه ما در هر صورت عاشقه همه جور انیمه هستیم راستی قسمتهای اولش رو کی دان کرده؟:blink:
در ضمن من دیگه فرصت نشد بگم madlax هم دانلودش تموم شده:lol:​
سپهر دان ميکرد:happy:، دنی 100% داره، از بقيه نميدونم کيا دارن!:eek::blink:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا شاید انتظار بالایی دارم ولی انیمه هایی که فرستادین من هنوز تو لیست دوستان نمی بینم البته ممکنه سر دنیل جان خیلی شلوغه نمی تونن بفرستن

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
والا شاید انتظار بالایی دارم ولی انیمه هایی که فرستادین من هنوز تو لیست دوستان نمی بینم البته ممکنه سر دنیل جان خیلی شلوغه نمی تونن بفرستن

امیر جان تا آخر این هفته می رسه بدست من و توی لیست ها میزارم:D نگران نباش

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سروش چون دفعه قبل خودت گرفتی فکر کنم بازم دست خودت رو ببوسه!:p 3 قسمت هست که ميتونی جدا جدا بگيری که بزرگ هم نشه!:)
ولی اگه ازش خوشت نيومده ميتونيم بزاريم باشه يکی از بچه هايی که دوست داره بگيره!:happy:

سروش جان خودت دان كن، من زياد فرقي نمي كنه چه شما دان كني چه من دان كنم اول آخر ميبينيم ديگه، دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره.

پس اين دوتا مال من

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سپهر دان ميکرد:happy:، دنی 100% داره، از بقيه نميدونم کيا دارن!:eek::blink:

در ادامهٔ سياست راهنمايی خواستن:cool: : خواهر يه سريال معرفی کن بهم که مثل final fantasy : advent of children باشه

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
در ادامهٔ سياست راهنمايی خواستن:cool: : خواهر يه سريال معرفی کن بهم که مثل final fantasy : advent of children باشه

سلام آقاي prelude ، من نمي خوام مشاوره بدم فقط از دوستان مي خوام كه اين گونه سوالات رو در تاپيك مشاوره برای دیدن انیمه مطرح كنند، الان چند وقتي باب شده كه همه مشاوره اينجا مي خواند بگيرند و اون تاپيك داره خاك مي خوره، شما اونجا سوال كنيد مثل اينكه اينجا سوال كرديد فقط نظم سوالات بيشتر ميشه و نفر بعدي كه خواست مي دونه كجا دنبال جواب بگرده.
ممنون از همتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا