سلام دوست عزيز
روز 16 تير جهت خريد مجموعه سندباد شماره قبض را برايت pm زدم كه گفتي 2تا3 روز بعد به دستم ميرسه كه البته هنوز خبرسي نشده . لطفا در مورد ارسال آن خبر دقيقي به من بده (از شهر قم )
ممنونم
مسعود جان ، بدلایلی تا امروز اونایی که سند باد رو خواسته بودند رو نمیتونستم بفرستم ولی از امروز ( دیروز یه اتفاق جالب افتاد که مسئله حل شد) پخشش شروع شد - شما هم وقت کردی اون اسمتو بگو چون بدون اسم نمیفرستند![]()
مسعود جان ، بدلایلی تا امروز اونایی که سند باد رو خواسته بودند رو نمیتونستم بفرستم ولی از امروز ( دیروز یه اتفاق جالب افتاد که مسئله حل شد) پخشش شروع شد -![]()
سلام راستش را بخواهید منم همین مشکل را دارم .20 تیرماه شماره قبض را پی ام زدم و تا امروز چیزی به دستم نرسیده است . امیدوارم مشکل شما بر طرف شده باشد و گوشه چشمی هم به من داشته باشید. منتظرم .لادن
زمان دریافت : 15 روز بعد از ارسال شماره قبض
سلام دوست عزیز
اگر شما ساکن تهران هستید و pm زدید به دست من نرسیده. و اگر به kakashi پیام داده اید با توجه به زمان درخواست و همانگونه که در پست اول همین تاپیک آمده:
سهراب جان ایشون بمنم PM نزدند![]()
پي ام من كه رسيده بود
ميدانم تا 15روز تاخير نيست
براي اين گفتم گفتم شايد پي ام نرسيد چون جوابي نداديد گفتم
سهراب جان ایشون بمنم PM نزدند
خواهر سعی میکنم تا 2-3 روز برسونم دستتون - به هر حال شرمنده بابت تاخیر
سلام . امیدوارم خوب باشید متاسفانه هنوز بسته من به دستم نرسیده است . لطفا زودتر اقدام کنید. 11 روز شده است . لادن
بچه ها توجه
اونایی که کد پستی ندارن ، بسته هاشون برگشت خوردهلطفا کد پستی رو پیدا کنید و بگید :happy: از جمله جناب علی یار و جناب mehdi49
![]()
بچه ها توجه
اونایی که کد پستی ندارن ، بسته هاشون برگشت خوردهلطفا کد پستی رو پیدا کنید و بگید :happy: از جمله جناب علی یار و جناب mehdi49
![]()
agha ba salam man ke kode posty ro dadam hamoon moghe ke gofty nemidoonam chera migi kode posty nadashty.
be har hale kode posty ro baratoon pm kardam . bye
براتون پی ام دادم.
![]()