• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاهدات انیمه ای : نکات جالب و مطالب فنی-تحلیلی درباره انیمه ها ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
لینک اون پست رو درست کردم ... ( یه e از ته دم anime جا مونده بود !
pinky.gif
) ...

درباره اون رده بندی هم ، اتفاقا برعکس ... می خواستم بگم چیزی که زیاده از این رده بندی هاس ... ولی جالبه که آدم در جریانشون باشه ... ( به قول فریدا ، دونستنشون جالبه
4dg0i9w.gif
) ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
انیمه های کمدی رمانتیک از یه الگوی جالب پیروی می کنن ... اگه دقت کرده باشین ، اکثر این انیمه ها با ژانر کمدی کارشون رو شروع می کنن ، به تدریج عناصر رمانتیک رو وارد داستان می کنن ، کم کم ژانر رمانتیک پررنگ تر میشه و با همین ژانر داستان رو تموم می کنن ...
169.gif

چیزی که واسه من جالبه اینه که تغییر ژانر ( genre shifting ) ، توی 2/3 پایانی انیمه ، و دقیق تر بخوایم بگیم ، توی قسمت نهم اتفاق میفته ...

شکل زیر رو ببینید که البته با توجه به سری هایی که در اختیار داشتم تهیه شده :

genre%20shifting.JPG

همه چیز اینجا رخ میده (!) : قسمت نهم انیمه ، جایی هستش که معمولا تغییر ژانر اتفاق میفته​

برای اطمینان ، انیمه Kimi Ga Nozomu Eien که ژانرش رمانتیک بود رو تست کردم .. نمیشه این نتیجه رو درباره اش گرفت ... که طبیعیه ، چون اون سری رمانتیک حساب میشه و نه کمدی - رمانتیک ...
man.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من یه کشف مهم کردم!این ژاپنی ها نمیدونن هنوز که دختر خوشگل باید چه جوری باشه(زیبایی از منظر دیگر ملل رو درک نمی کنن!فقط فهمیدن باید چشم ها و سینه ها رو(این یکی دیگه از نظر خودشونه!:lol: ) باید بزرگ باشه!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
  • Cultureless teenagers who latch onto a badly drawn version of Japan will ensure the rise of the anime and manga empire.
  • Anime is my anti-drug. Because when you're addicted to anime, how can you possibly afford drugs?
    • Ginta Toramizu
  • Life is too short for bad anime.
    • THEM Anime Review
  • Them who looks blind at anime, looks blind at salvation.
    • Franz Doitzel Kaiser III (Confirmation of this person being real? A google search yields nothing!)
  • Anime: Crack is cheaper.
    • Bumper sticker
  • Anime is great is low dosages.
    • rogue3xmen13
  • Anime is like an infinite grave nobody dies,but they always come back.
Source: http://en.wikiquote.org/wiki/Anime

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
درباره Otome wa boku kuishitero :

توی Otome wa boku برخلاف کمدی های مشابه ( strawberry eggs یا gir meets girl داره ) ، پسره هیچ مشکلی با دختر شدنش نداره ... نه فیزیکش مشکلی داره ، نه خودش ... در واقع خیلی سریع ، از همه دخترهای مدرسه ، دخترتر میشه و اصلا میشه سمبل زنانگی !!!
279.gif
... این اولین نکته ( ایراد ؟ ) ...

اساس این ژانر ( کمدی رمانتیک ) اینه که یه بخش از مجموعه کمدی باشه و یه بخش رمانتیک
169.gif
.... ( مراجعه کنید به پست من درباره الگوی تغییر ژانر ) ... مثلا استاندارد اینه که پسره ، در جریان تبدیل شدن به دختر ، با مشکل روبرو بشه و موقعیت های کمیک پیش بیاد ... اینجا خبری نیست ... بخش رمانتیک هم کم جون و بدون پیچشه ...

ضمنا یه چیز بانمک اینه که هیچوقت این پسره رو به شکل پسرونه اش نمی بینیم ... از همون اول هم دختره !

راستی چه یونیفورم های زشتی !! ...
pinky.gif

نکته مثبت قضیه به نظرم ، طراحی و تکنیک خوبش بود ... ( صورتی اش رو کم کنید البته !
rainbowf.gif
)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
حالا اگه طرفدار انیمه ناروتو هستی این برات خیلی جالب میشه:cool: :

اینم داستان جیراییا شجاع :lol: :

"The tale of the Gallant Jiraiya"), is an ex-freebooter who uses toad magic to morph into a gigantic toad. The heir of a powerful clan in Kyūshū of the same name, Jiraiya fell in love with Tsunade, a beautiful young princess who masters snail magic. His arch-enemy was his one-time follower, Orochimaru, who mastered in serpent magic.​

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
mononoke_.jpg
1113931259.jpg

این علامت مثل اینکه در فرهنگ ژاپنی نشانه ارتباط با حیوانات است.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
حالا یه نگاهی هم به این بکنید:wacko: :lol: :

swordparts.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سری evangerlion رو تموم کردم ... همزمان متوجه شدم که چرا خیلی از بیننده های سری ، ناامید شدن ( با توجه به پایان بندی سری – مشخصا دو قسمت آخر ) و ضمنا چرا این سری انقدر معروفه و درجه یک محسوب میشه ....

واقعا عمق سری و حجم مباحثی که شامل میشه عالی بود ؛ مذهب ( angel و آدم و حوا و خدا ) ... فلسفه ( بحث درباره انسان کامل - وجود و عدم وجود – واقعیت و تخیل ) ... روانشناسی ( شخصیت های دچار اختلالات روانی حاد– عقده های فرویدی ) ... و نمادگرایی سنگین ( هر کدوم از پایلوت ها نماد یکی از جنبه های احساسات انسانی هستن ) ...

البته من هنوز movie هایی که براساس این سری ساخته شدن ( و طبیعتا برای آروم کردن اکثریت مخاطب ها بوده که بعد از دو قسمت آخر سری بالاتکلیف موندن ) رو ندیدم ...
170.gif

بعد از اینکه ( پریروز ) دیدن این سری رو تموم کردم ... توی این یکی دو روز اخیر ، بی اغراق 7-8 ساعت درباره evangelion مطلب خوندم ... واقعا آدم لذت می بره که بعد از این همه سال هنوز یه سری این حجم از گمانه زنی و جدل رو باعث بشه ...

evangelion از اون نمونه های نادر انیمه هستش که به سمت سینما نزدیک میشه و همونقدر احترام و توجه می بینه
jazzybass.gif
...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کمپانی های اسباب بازی معمولا در مرحله طراحی کاراکترهای انیمه و مانگا دخالت می کنن و مثلا میگن " یه جوری mecha ها ( ربات های غول پیکر ) رو دربیارید که ساختنش واسه ما راحت باشه !! "
296.gif

مطلبی الان خوندم که نوشته : خالق سری اونجلیون ( آقای anno ) که از این قضیه دل خوشی نداشته ، میاد و طراحی eva ها ( ربات های اونجلیون ) رو یه جورایی از قصد پیچیده درمیاره تا کمپانی های اسباب بازی سازی به مشکل بخورن !!
wassat.gif

eva.jpg

کمپانی ها کلی شاکی شدن و معتقدن بودن که هم ساختنشون سخته و هم فروختنشون !
confused0072.gif
... نهایتا Sega امتیاز تولید اسباب بازی های اونجلیون رو گرفت و قضیه ختم شد ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مقاله ای داشتم می خوندم درباره انیمه که این نکته اش جالب بود :
coffee(1).gif

" یکی از دلایلی جذابیت انیمه برای مخاطب غربی ( ضمنا ایرانی !!) ، اینه که اون مسایلی رو که اکثر جوامع بهشون نمی پردازن ( = از پرداختن بهشون طفره میرن ) ، در اینجا بصورت صادقانه مطرح میشه و نشون داده میشه ... مثلا se*x ( بخصوص در مقطع دبیرستان )، نگاه آدما به مقوله خشونت و چگونگی دست زدن آدما به خشونت ، رفتارهای مرسوم دخترا / پسرا ( gender roles ) ... "

* مثلا درباره همین gender role ، دقت کنید که معمولا فمینیست ها و طرفدارای حقوق زن ، دل خوشی از رفتارهایی که بصورت استاندارد به زن ها نسبت داده میشه ندارن ( و حق هم دارن
179.gif
) ... در نتیجه مثلا یه کارتون از دیزنی هم سعی می کنه خودش رو طوری تطبیق بده که با این قضیه جور دربیاد و به هیچکس برنخوره ( هرچند ممکنه از واقعیت دور بشه ) ... اما توی یه انیمه ، راحت تر یه دختر یا زن رو با همون رفتارهای مرسومش نشون میدن... عین همین قضیه درباره پسرهای انیمه ها هم برقراره ، اکثرا pervert ان !!

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
موضوع جالبي كه من توي چندتا انيمه ديدم شباهت بعضي از اعتقادات(خرافات؟) ژاپني ها با ما بود

مثلا ما وقتي كسي عطسه ميكنه ميگيم احتمالا كسي داره پشت سرت حرف ميزنه و البته هم ميگيم صبر اومده

ژاپني ها هم همينطور هستن

يا ما براي بستن قول باهم توي بچگي همچين كاري ميكرديم

vlcsnap-82314.jpg

اگه شباهت هاي ديگه اي هست بقيه بگن

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم این مساله رو خیلی دوست دارم و دنبال می کنم ... یعنی مقایسه بین سنت ها و عقاید ...

مثلا توی همین سری Honey and Clover ، توی یه سکانس توضیح میده که ژاپنی ها ، لکه های سیاه روی ماه رو به شکل دوتا خرگوش می بینن که دارن کیک برنجی درست می کنن !!

Honey%20and%20clover.JPG

----

یه توی یه سکانس دیگه ، پسره داره دختره رو رو پشتش حمل می کنه و افسانه دیگه ای رو مطرح می کنه درباره یه موجود بدذات که خودش رو به شکل بچه کوچولو در میاره و وقتی یه نفر بغلش کرد ، انقدر سنگین میشه تا له اش کنه !!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
می خواستم ببینم صدا پیشه ( دوبلور ) ژاپنی شخصیت ری آیانامی توی سری evangelion کیه ... آخه صداش واقعا قشنگ بود ...گشتم و دیدم که خانمی هستش به اسم Megumi Hayashibara ... تصادفا دیدم که آهنگ تیتراژ پایانی رو هم این خونده ... بعد لیست کارای قبلی اش رو بررسی کردم ، دیدم ای بابا ! ، شخصیت محبوب faye valentine توی سری cowboy bebop رو هم این گفته ... یا لیلا توی vampire hunter D : Bloodlust ...

200px-Rei_Ayanami.jpg
_leila.jpg
faye2.jpg

خلاصه رفتم اینجا و دیدم که اصلا این خانم ، یکی از معروفترین seiyu ها ( صداپیشه – دوبلور ) در ژاپن هستش ( شاید معروفترین در دنیا )... لقبش اینه : " ملکه seiyu " ... یکی از پرکارترین گوینده ها بوده ( 236 تا ) ... فهرست کارایی که توشون نقش گفته رو بگردید .... کلی از شخصیت های محبوب رو این گفته ... اینم عکسش:

megumi1.jpg

پی نوشت : این عکس پایینی رو هم ببینید ، شخصیت های مهمی که گفته رو توش نشون داده ...

فایل های ضمیمه

• megumi-charas.jpg
    megumi-charas.jpg
    29.7 KB · نمایش ها: 20

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یکی از سلاح هایی که توی سری evangelion دست eva ها بود ، progressive knife نام داشت ... یه جور چاقوی نظامی که یه سری تیغه های ریز روی لبه اش داشت و این تیغه های ریز ، با سرعت خیلی زیادی مرتعش می شدن ( می لرزیدن ) و در نتیجه می تونستن هرچیزی رو در سطح مولکولی بشکافن ...
cleverman.gif

armas2.jpg
knife.jpg

داشتم درباره همین قضیه می خوندم و می گشتم که خوردم به این ویدئوی بانمک ( 6.3 مگ ) :اومده تقریبا همین مفهوم رو برده توی آشپزخونه ! ... یعنی یه چاقو که بدون هیچ فشاری ، می تونه هرچیزی رو خیلی ظریف و تمیز ببره ... ( ویدئوی بانمکیه که نشون میده چطور هر چیزی رو براحتی می بره :
گوشت و استخوون واسه فرقی نمی کنه
budo.gif
) ...

راستی من اول فکر می کردم که این prog knife یه چاقوی نظامی واقعیه ( اصلا مطلب مال تاپیک نظامی بود !
tooth.gif
) ... ولی ظاهرا اینطور نیست و فقط توی فیلم ، استفاده نظامی داره ...
begging.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
توی سری Full Metal Panic ، کورز وبر ( پسر شیطونه ) از یه اسنایپر سریVSS استفاده می کنه توی یکی از قسمت ها ... ( همون قسمت معروف که ادای Gundam Seed رو هم در میارن !! ) .. عکساش رو همین جا تو ضمیمه گذاشتم ...

اینجا ( تاپیک غلاف تمام فلزی ) درباره این اسلحه توضیح دادم ...

320px-Vintorez-Sniper-Rifle.jpg

مقایسه کنید با عکس های ضمیمه( لوله اش کوتاهتره اینجا ! )​

حالا چی شد که قضیه جالب تر شد ؟ پست قبلی همون تاپیک ، درباره Avenger توضیح دادم که باز هم توی Full metal Panic دیدینش ... همون قسمت هیجان انگیزی که کورز وبر از پشت وانت در حال حرکت ، اون آدم آهنی وحشی رو که داره با توپ Avenger اش شلیک می کنه ، هدف قراره میده ...
triniti.gif

فایل های ضمیمه

• vss%20sniper_2.jpg
    vss%20sniper_2.jpg
    23.9 KB · نمایش ها: 9
  • vvs%20sniper.jpg
    vvs%20sniper.jpg
    25.2 KB · نمایش ها: 10

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Samurai champloo رو دیدم ... خیلی خوب ، اما نه در حد کابوی بیباپ ...

اشکالش همون بود که گفتم ... بجز سه قسمت آخر ، فقط توی چند قسمت محدوده که به شخصیت ها نزدیک میشیم ، فلاش بک می بینم ، روابط بینشون رو می فهمیم ( هرچند که آخرش هم درست نمی فهمیم و صرفا باید حدس بزنیم )... ضمنا کاراکتر فرعی هم که رسما نداشتیم ! ... یعنی بجز این سه تا ، هیچ کاراکتر دیگه ای نبود که بیش از 2-3 قسمت نقش داشته باشه ...

samurai_champloo_16_2.jpg

دعواهای بی پایان و سه مسافر که همیشه گرسنه هستن ...

ارجاعاتش به فرهنگ معاصر خیلی عالی در اومده بود ( بیس بال ، امریکا ، بمب اتمی ، زامبی ، دیوارنویسی ، رپ خوندن و ... ) ... تازه کلی هم تاریخ ژاپن رو یاد گرفتیم ...
7091.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه سوال... ؟؟؟ ؟؟؟

سیمور جان من Samurai champloo رو هنوز ندیدم.منظور از Diva کیه که تو اون عکس اومده؟

همون طور که می دونید Diva لقبیه که به زنان خواننده در اپرا و گروه کر می دن.اسم همزاد Saya تو Blood هم Diva بود و خواننده ی اپرا بود.
اطلاعات بیشتر رو هم اینجا ببینید.
منظورش اون دختره اس ... کی هی غر می زنه و طبیعیه که نمی تونه پا به پای دوتا مرد راه بیاد ...
170.gif

diva هم جدا از اون معنی معروفش ، به معنی " شازده خانوم ... زنی که غر می زنه و همه رو پایین تر از خودش می دونه "
slap_1gtk.gif
... یعنی همون شخصیتی که این دختره داره ... ( یا حداقل اون آقاهه ، فکر می کنه که این داره )

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
منظورش اون دختره اس ... کی هی غر می زنه و طبیعیه که نمی تونه پا به پای دوتا مرد راه بیاد ...
170.gif

diva هم جدا از اون معنی معروفش ، به معنی " شازده خانوم ... زنی که غر می زنه و همه رو پایین تر از خودش می دونه "
slap_1gtk.gif
... یعنی همون شخصیتی که این دختره داره ... ( یا حداقل اون آقاهه ، فکر می کنه که این داره )

منم قبلا با این کلمه برخورد کردم ... اما به نظرم خیلی نزدیک به معنی کلمه ی دیو اومد , به همین خاطر بیشتر نزدیک به همچین کلمه ای معنیش می کردم ( آدم بد جنس , شخص پلید ) ... هیچگونه نزدیکی به هم ندارن ؟ , مثلا توی دسته ی کلمات مشترک دو زیون قرار نمی گیرن ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم قبلا با این کلمه برخورد کردم ... اما به نظرم خیلی نزدیک به معنی کلمه ی دیو اومد , به همین خاطر بیشتر نزدیک به همچین کلمه ای معنیش می کردم ( آدم بد جنس , شخص پلید ) ... هیچگونه نزدیکی به هم ندارن ؟ , مثلا توی دسته ی کلمات مشترک دو زیون قرار نمی گیرن ؟
یعنی منظورت اینه که بین Diva و " دیو " ( واژه فارسی و در اصل پهلوی) ارتباطی هست یا نه ؟ ...
169.gif

الان من چک کردم ، واژه diva ( به معنی goddess یا الهه ) از واژه قدیمی تر Divus اومده ... که این divus ( که واقعا هم شبیه همون " دیو " خودمونه ) ، معناش میشه divine one ( موجود غیبی و الهی )
angel2.gif
...

نهایتا ارتباط دقیقی پیدا نکردم بین شون ...
1655.gif
.. ولی به نکته خوبی اشاره کردی بهرحال ، چون واقعا هم به هم مربوطن یه جورایی ( موجود غیرانسان )

بالا