دادا 1700 هست ایشون 1200 گفتنیه دنه نکسوس بگیر خیالت راحت
دادا 1700 هست ایشون 1200 گفتنیه دنه نکسوس بگیر خیالت راحت
دادا 1700 هست ایشون 1200 گفتن
samsung nexus i9250
داداش اون که از رده خارجه پردازشگرش
داداش اشتباه شد. خوب بگو galaxy nexus چرا میگی سامسونگ نکسوز؟من با اون یکی نکسوز قدیمی سامسونک قاطی کردمیعنی چی از رده خارجه؟
داداش اشتباه شد. خوب بگو galaxy nexus چرا میگی سامسونگ نکسوز؟من با اون یکی نکسوز قدیمی سامسونک قاطی کردم
آره پیشنهاد خوبیه مخصوصا برا کسی که بخواد همیشه اندروید به روز داشته باشه ولی 1400 خیلی تو ذوق میزنه 300 بزاره روش نکسوز بعدی خیلی بهتره
در کل با توجه به 1200:t-tx-v-s2-s2plus-one s
از بین همه اینا one s پیشنهاد میشه البته مدل 520
مدلاشون خیلی به هم شبیه بود اشتباه کردموقتی میگم i9250 منظورم همین هست دیگه اون مدل دیگش i9023 هست و....
دست دوم این گوشی تا 1 میلیون هم پیدا میشه البته نکسوس 4 قیمتش تقریبا 1800 هست که این دوستمون میخواد تا 1200 خرج کنه
این مورد باتوجه به 4 هسته ای بودن خیلی ارزش خرید داره ولی باتری فوق العاده ضعیفی دارهدوست عزیز اپتیموس 4X رو هم ببین .. واقعن گوشی خوب و پر قدرتی هستش
این مورد باتوجه به 4 هسته ای بودن خیلی ارزش خرید داره ولی باتری فوق العاده ضعیفی داره
وان اس مدل 520 و اکسپریا تی خوب نیستند عالیندباتریش با کمی خرج درس میشه
تو همین فروم هم برا فروش هست باتری با توان بالاتر
اما از بروزرسانی ضعیف ال جی
صدای متوسط اسپیکر هم نباید گذشت
من یه فایل2مگی رو که بلوتوث میکردم گرمارو از پشت قشنگ احساس میکردم و...
وان اس هم خوبه ها
باتریش با کمی خرج درس میشه
تو همین فروم هم برا فروش هست باتری با توان بالاتر
اما از بروزرسانی ضعیف ال جی
صدای متوسط اسپیکر هم نباید گذشت
من یه فایل2مگی رو که بلوتوث میکردم گرمارو از پشت قشنگ احساس میکردم و...
وان اس هم خوبه ها
مگه ما تو کره مریخ زندگی میکنیمراجع به بروز رسانی ال جی عرض کنم که رحف شما در حالت کلی صحیح نیست چون درواقع ال جی جدیدا خیلی زود اپدیت میده بیرون و الان واسه optimus 4x هم اندروید ورژن 4.2.1 داده. ولی!... این آپدیت ها واسه کشور ایران به روز نمیشه!
میتونید خودتون رام های جدید تر Stock رو بریزید. مشکل من با این دستگاه اینه که ال جی خیلی سفت و سخت قفلش کرده و هنوز Bootloader انلاک نیومده براش
نهایت 980 میرزه الکی گرونه