سلام دوستان
سیستم جدید جمع شد منتهی رم ها رو طرف یکم طول داد فردا میرسه تست میگیرم سرعت سیستم رو میگم
راستش بعد از این ارتقا نظرم عوض شد میخواهم سه تا از قطعات رو مجددا تعویض کنم چون رو مادربورد قبلی تا 4 گیگ رم بیشتر نمیشد بزاری و این مقدار برای بازی های روز خیلی کمه
اوا اینو بگم که اورکلاک نمیخواهم انجام بدم
پردازنده : برای کاربری گیمینگ به نظر شما پردازنده Intel Pentium G3420 بگیرم بهتره یا هزینه کنم و Intel 4th Gen Core i3-4150 بگیرم ، تفاوتی هم داره یا نه ، به نظر خودم بیشتر فشار توی بازی روی شونه های کارت گرافیک و رم سیستم هست
مادربورد :مادر بورد زیاد نمیخواهم هزینه کنم در حدی که DDR3 باشه و به کارت گرافیکم بخوره و کارمو راه بندازه کفایت میکنه این مدل رو دیدم بد نبود GIGABYTE GA-P85-D3 و مادربورد های دیگه هم بود که هزینه بیشتر میشد مثل GIGABYTE Gaming Series GA-H97-Gaming 3 یا GIGABYTE Ultra Durable Series GA-H97-D3H بازم اینا به فکرم رسید شما هم اگر گزینه بهتری دارید پیشنهاد بدید
رم : فعلا میخواهم 1 رم 8 گیگ فرکانس 1600 بگیرم منتهی مدل و ایناشو نمیدونم کدوم بهتره ، اگه میشه راهنمایی کنید
راستی یه هارد SSD 64 گیگ هم گرفتم برای ویندوز و بعضی نرم افزار های پرکاربرد که سرعت بیشتر بشه
سپاس