پشنهاد میکنم لینک تاپیک رو برای سایتش بفرستید.
واقعا سرویسهاش بی کیفیته. حتی دیال آپش.
واقعا سرویسهاش بی کیفیته. حتی دیال آپش.
اه ، هیچی بد تر از این بالا بودن پینگشون نیست.دوستان پارس آنلاين جدا تا 2 ماه پيش بهترين کيفيت + بيشترين سرعت + عالی ترين بازده رو داشت ولی تقريبا 2 ماهی میشه که این 45.000 که بابت 256 دارم به حسابشون میريزم با رضايت کامل نیست / سرعت داونلود همچنان در بالاترين کيفيت قرار داره يعنی بين 21 تا 27 و سرعت داونلود تورنت مثل هميشه نسبی هست و از طرفی " پينگ " کلی به شدت بالا رفته که موجب ناراحتی میشه / اگر میشد به روال قبل برگردن عالی میشد / از نظر قيمت که البته نمره 1 از 10 هم زياده برای پارس آنلاين ، جدا زياد میگيرن / از نظر قطعی هم تو این 2 ماه هر از چند ساعت يا حتی چند دقيقه | DATA | به طور کامل به هم میريزه / در کل فکر میکنم بشه تو این تاپيک بحث هايی مطرح کرد و به دست'شون رسوند:happy:
پ.ن = منطقه شیخ فضل الله هستم :f34r:
باور کنید پارس آنلاین پسرخالم نیست.اه ، هیچی بد تر از این بالا بودن پینگشون نیست.
تو این 3 روزه ، دو بار 30 دقیقه شبکشون قطع بوده.
تنها مزیتی که داره ، همون نامحدودی پهنای باندشه ، ولی با این سرعت دانلود کم ، اونم به درد نمیخوره.باور کنید پارس آنلاین پسرخالم نیست.
ولی من تازه تو این فکرم که به جای 256 ازشون 384 بگیرم . شما جای بهتری میشناسید که 384 یا بلاتر . محدودیت ترافیک هم نداشته باشه ؟
داتک فوق العاده استباور کنید پارس آنلاین پسرخالم نیست.
ولی من تازه تو این فکرم که به جای 256 ازشون 384 بگیرم . شما جای بهتری میشناسید که 384 یا بلاتر . محدودیت ترافیک هم نداشته باشه ؟
داتک فوق العاده است
من از دایل آپ پارس آفلاین استفاده می کردم
...به لعنت حق نمی ارزه
ولی 3 ، 4 برابر داتک ارزش داره // من بمیرم ديگه از داتک نمیگيرم // قديم داتک داشتم سرويس 256 قيمتش خوب عالی بود ولی کيفيتش زيره صفر سرعت داونلود اومده بين بين 1 تا 3 میگشت (!) سرعت Loading صفحات که ديگه هيچی // در نهايت مجبور شدم پارس بگيرم // فکر کنم ISP بعدی شاتل باشه !؟ چطوره این شاتل !؟![]()
پ.ن = منطقه شيخ فضل الله
والا من همون داتک رو پيشنهاد ميکنم، چون unlimited هست !
فکر کنم برای افرادی خوب باشه که نه دانلودر حرفه ای هستن و نه ساعات زیادی استفاده کنن.
مثلا یه دانلودر حرفه ای حداقل روزی 5 ساعتو کار میکنه. 5*30=150
فکر کنم 60 ساعتش 300 تومنی بشه 90 ساعتش 150 تومنی که میشه 31500
اصلا برای حرفهای ای ها نمیصرفه.شما از همین سپنتا ماهیانه بگیری 20 هزارتومن بهتر نیست!!!!!!!!!!!!
خوب اگه روزی 8 ساعت کار کنی ، رایگان میشه .
به نظرتون رایگان بهتر از 20 تومن نیست ؟!؟
دوست عزیز فکر کنم شما اشتباه متوجه شدید.
شما باید حتما پول 240 ساعت رو بدید از اون به بعد رایگانه.
مگه شرکت پهنایه باندو از سر راه آورده
فکر کنم حداکثر پول پرداختی بشه 45 هزارتومن و ساعات بعد از 240 ساعته که رایگانه نه کل استفاده