• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان سرویس های A پویانت برای مرکز مخابراتی من (اکبری) قابل استفاده است. سرعت دانلود برای سرویس های 512 و یک مگ بدون محدودیت پلن A پویانت چقدر است؟

دوست عزیز من شنیدم هرکی داشته راضی بوده. البته باید از پشتیبانی بپرسین که ضریب اشتراکش چقدر هست. اگه کم بود بگیرین.

!!PoWeR!!

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من شنیدم هرکی داشته راضی بوده. البته باید از پشتیبانی بپرسین که ضریب اشتراکش چقدر هست. اگه کم بود بگیرین.

الان تماس گرفتم با واحد فروش، گفتند که سرویس های بدون محدودیتشون سرعتش در حد dial-up هست! دقیقا همین پاسخ رو دادن. نظر شما؟ آیا کسی اطلاع داره؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوستان مشهدی که از پارس آنلاین ، آسیاتک و مخابرات از مرکز مخابرات امامت (رضاشهر و پیروزی) سرویس دارند لطف بکنند و تجربه اشون رو بگن تا ما هم بالاخره از شر شاتل رها بشیم...

سرعت روزانه و شبانه و اینکه شبانه رایگان چقدر و با چه سرعتی و تا چه میزان حجم دانلود دارند ...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
الان تماس گرفتم با واحد فروش، گفتند که سرویس های بدون محدودیتشون سرعتش در حد dial-up هست! دقیقا همین پاسخ رو دادن. نظر شما؟ آیا کسی اطلاع داره؟

خب پس دوست عزیز مثل اینکه سنبه مخابرات پر زورتر بوده و اونام مجبور به ارائه سرویس 1 به 10 شدن.

dvd4039

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام

چه شرکتی در منطقه تهرانسر بهتره؟ لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر

S!AvAsH

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من رفتم پارس آنلاین بگیرم گفتم بهمون خططون نمیدونم چیه نمیتونیم براتون adsl نصب کنیم با ید چیکار کنم من ؟

ayaran

Registered User
لایک‌ها
13
خواهشن همه دوستان نظر بدن.

من برای خونه از 4 سال پیش سرعت 256 نا محدود از ISP داتک دارم.خیلیم رازیم ازش.سرعت دانلودم 30 تا 40 هست.سرویس محدود به کارم نمیاد.چون بعضی وقت ها هم زمان 3 تا لپ تاپ روی نتن.ماشالا همم آلبومای عکس کتاب چهره ها باز میکننو فیلمو این حرفا
الان میخوام یه سرویس محدود سرعت بالا بگیرم.سرعت دانلودم میخوام زیر 120-30 کیلوبایت تو ثانیه دیگه نباشه.فقط برای مصرف خودم یه نفر میخوام و برای وب گردی نه دانلود.پسر داییم ADSL2 از پارس آنلاین داره با سرعت 128 که سرعت دانلودش از 110 هست شبا تا 200 هم میرسه گاهی اوقات و اینکه از 1 صبح تا 6 هم دانلودش رایگانه.
میخواستم راهنمایی کنید چه سرویسی بگیرم ؟؟؟ از کجا ؟؟؟؟ با چه سرعتی ؟؟؟؟ و چقدر ترافیک ؟؟؟ هزینه ماهانشم بیشتر از 15 الی 20 تومن نشه توی ماه.ون نیاز به ترافیک بالا ندارم.چون دانلود ندارم.پینگ هم برام مهم نیست.چون برای بازی نمیخوام اصلا
اگرم مثل پارس آنلاین شب تا صبح دانلودش رایگان باشه که عالیه دیگه.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان سرویس های A پویانت برای مرکز مخابراتی من (اکبری) قابل استفاده است. سرعت دانلود برای سرویس های 512 و یک مگ بدون محدودیت پلن A پویانت چقدر است؟

پویانت ISP و یا PAP نیست، نمایندگی فروشه. سرویس چند تا ISP دیگه رو میفروشه، پلن B اشون مال پیشگامانِ کویر یزد هست، A رو نمیدونم از سمت کجا میفروشه ولی پیشنهاد میکنم مستقیم از PAP بخرید که بدونید با کی طرف هستید و دقیقاً چی میخرید.

اگه سرویس نامحدود ارزون میخوای، به هیچ وجه سمت شرکت های خصوصی نرو، اونا قانوناً میتونن سرعت تا یک دهم پهنای باند خریداری شده توسط کاربر رو بهش بدند و رو سرویس های ارزونشون همه اشان از دم دارند سرعت نصف یا پایین تر میدند همین الان. برو ببین اگه مرکز مخابراتتون بهت 256 یا بالاتر داد از اونا بگیر بهتره.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان می خواستم برای یکی از اقوام ADSL بگیرم به نظرتون از کدوم شرکت اشتراک بگیرم ؟

مشخصاتی که می خوایم : ایشون ساکن تهران و منطقه 17 هستن .
اینترنتی که می خوان محدود هست
سرعت شبانه هم بد نباشه زیاد ...
قطعی نداشته باشه....

پ ن : خواهش سریع تر جواب بدید چون من ساعت 4:30 باید برم بخرم براش ...
اگه مودمی هم به نظرتون بهتر بگید

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان می خواستم برای یکی از اقوام ADSL بگیرم به نظرتون از کدوم شرکت اشتراک بگیرم ؟

قطعی نداشته باشه....

به گمانم هنوز کسی آنلاین نشه که تو اون منطقه سرویس خوبی داشته باشه و جواب بده، پس بهتره شما یه کاری کنید، سرویس یک ماهه بگیر که اگه سرعتش بد بود و یا بد شد بتونی سریعاً تخلیه کنی و سرویس دیگه ای رو امتحان کنی تا بهترین رو پیدا کنی.

مودم هم ایسوز بگیر یا سیمفونی، خیلی ساده هست تنظیماتشون و گیر و اذیت ندارند.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
از هر جا می گیری از شاتل نگیر چون ترافیک شبانه رو قفل کرده و چند برابر اونی که استفاده می کنی برات کنتور می اندازه . اگر هم بخای نوع سرویس رو عوض کنی مجبوری یک ماه دیگه همون سرویس قبلی رو دوباره پول بدی و تعویض سرویس یک ماه طول می کشه . مودم زیکسل رو هم بهت می دن 20 تومن بالای قیمت بازار ................................. خلاقیت جدیدشون هم اینه که https رو فیلتر کردن پس کلا ایمیلهاتون رو نمی تونید چک کنید .............. در نهایت هم بخای انصراف بدی اشکت در میاد تا خطت رو خالی کنی :devil:

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28

قطعی نداشته باشه....

من تو همین منطقه هستم. قبلا لایزر بودم که خیلی خوب بود، الانم چند وقتی هست که مارو واگذار کردن به آسیاتک (یعنی آسیاتک، لایزر رو خرید مثل اینکه)
این چند وقتی که از آسیاتک استفاده میکنم خوب بوده. قطعی نداشته. قیمت سرویس‌هاشم خوب و متنوع هستش.

alinik110

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

از دوستان قمی کسی سرویس های جدید اینترنت نامحدود شرکت مخابرات را تست نکرده؟!

می خواستم بدونم مثلا برای سرویس 512 حداکثر و حداقل سرعتی که میشه دانلود کرد جقدر هست؟!

با تشکر

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
اینم از شانس شخمی ما ک هخواستیم بعد از بوقی استفاده از دایال آپ ,پر سرعت بگیریم وضعیت به این صورت در اومده .ولی از شوخی گذشته شما با این وضعیت کدوم سرویس دهنده رو مناسب میدونین؟؟یعنی انتخابتون بین بد وبدتر کدومشون هست

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
من چند سال بود که از صبا اینترنت می گرفتم تا اینکه جابجا شدیم و به مرکز کاشانی اومدیم. با توجه به اینکه تو منطقه کاشانی صبا سرویس نمی ده از پارس آنلاین اشتراک گرفتم. منتها طی 4 ماهی که ازشون اشتراک داشتم، قطعی سرویسشون خیلی زیاد بوده، یکی دیگه از همکارام تو یه منطقه دیگه هم با همین مشکل دست و پنجه نرم می کنه، بنابراین هر دوی ما تصمیم گرفتیم سرویس دهنده رو تغییر بدیم. من سرعت خیلی برام مهمه، اما حجم اصلا"، با توجه به اینکه تو منطقه کاشانی هستیم، لطفا" کسانی که تو این منطقه از سرویس دهنده ای استفاده کرده اند و راضی هستن، به من هم کمک کنن،
مرسی

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
من بیش از یکسال هست که از پارس آنلاین استفاده میکنم

از هر لحاظ از شاتل که قبلش داشتم بهتره

ولی بازم بدرد نمیخوره

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام دوستان جدیدا نویسنده یک سایت شدم و دایما باید دانلود آپلود کنم به نظر شما کدوم ISP هم از نظر سرعت و هم از نظر قیمت خوبه؟(نامحدود باشه)
الان اکو شاتل 128 دارم.تصمیم گرفتم 512 مخابرات بگیرم.ماهی 20000 تومنه
ممنونم از اساتید.

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
کسی نیس؟

بالا