oonja_dot_com
Registered User
- نوشتهها
- 98
- لایکها
- 1
مركز مخابراتمون هم نوبت هستش!
يکی از استفاده های اينترنت که کمتر تو کشور ما بهش توجه ميشه کاربرد اون در سرگرمی های online هست و همچنين ميشه گفت که وضعيت سرويس های اينترنت در اين ضمينه تو کشور ما نسبت به استفاده های ديگه بدتر هست در صورتی که بهبود بخشيدن به اون کار راحت تری هست
در بازی های کامپيوتری online ميزان پهنای باند اونقدر ها اهميتی نداره و در بيشتر موارد پهنای باند 128 و 256 kbps کاملاً کافی هست. مهم ترين موارد موثر، تاخير ارسال ديتا (اصطلاحاً ping time گفته ميشه) و ثبات ارتباط هست که متعسفانه وضع سرويس های اينترنت در اين دو مورد خيلی خرابه
ping time مناسب زير 100 ms است که در کشور های ديگه کاربر ها 20-50 کار ميکنند و در اينجا بهترين حالات بالای 250-300 هست که تا 2000 هم ميرسه و مقسر در اين مورد دولت هست
مورد ثبات خط هم که مربوط ميشه به isp ها و مخابرات که اونها هم از خجالت کاربر ها در امدند!
با اين اوصاف هنوز تعداد زيادی هستند که در ايران بازی های online رو انجام ميدند و اين تاپيک رو ساختم تا اگه دوستان علاقه مند بودند وضعيت سرويس دهنده ها رو در مورد اين کاربرد بررسی کنيم، دوستانی که بازی ميکنند تجربه خودشون رو اينجا بيان کنند تا در انتخاب سرويس مناسب به بقيه کمک بشه
خوب خودم از بازی world of warcraft شروع ميکنم و شهر شيراز،
دوستای من اينجا تقريباً بيشتر سرويس دهنده های مطرح رو تجربه کردند و اينطور که من ديدم در حال حاضر نماينده های پارس انلاين و شاتل بهترين انتخاب هستند و در بيشتر ساعت شبانه روز ping بين 300 تا 500 رو در اين بازی ميدند ، در مورد صبانت وضعيت کاملاً نه پايداره بعضی وقت ها ping 300 هست و به بلای 1000 هم ميرسه و زياد مطمئن نشون نميده، اين مورد رو ميخوام بيشتر در موردش تحقيق کنم چون قيمت نسبتا موناسبی نسبت به دو تای ديگه داره
دوستان ديگه هم که در شهر های ديگه بازی ميکنند لطف کنند تجربشون رو با سرويس دهنده ها اينجا بيان کنند، مرسی.
مثل اینکه تاپیک شما رو تبدیل به پست کردن:blink: من به سهم خودم از مدیران درخواست میکنم که این مبحث یک تاپیک مستقل در بخش adsl داشته باشه .
کلا اگه یه حساب دودوتا چارتا بکنی می بینی که اکانتی که دانلودش آنلیمیت باشه سرعت کمی خواهد داشت !
به علت اینکه همه ی ملت میرن از اکانتها میگرن که صبح تا شب دانلود کنن ! و کسی این اکانت رو نمی گیره که باهاش چت کنه ! پس پهنای باندی که به هر یوزر داده میشه (شیر) تماما اشغاله !
این مشکل رو قبلا با ایزیتوکال داشتم ! پست دستم رو داغ کردم که دیگه اکانت آنلیمیت دانلود نگیرم
البته ممکنه بتونی سرویس پرفشنالی بگیری که قیمت بالایی داشته باشه و به همین دلیل یوزر کمی داشته باشه . تا شاید به درد بخوره !
روال کلی رو گفتم . استثناعات هم به کنار :happy:
بهترین ADSL برای استفاده از تورنت و نرم افزارهای اشتراک فایل کدامست؟
چون شنیده ام آسیاتک در این مورد ضعیف است ولی چون قیمتش خوبه و محدودیت دانلود نداره خیلی مناسبه!?؟
خوب اينکه اينجا مطرح بشه زياد مهم نيست اين تاپيک هم در بخش بازی های online در همين مورد هست ميشه اونجا هم بحث کرد
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1503354#post1503354
این داتک سایت نداره؟؟؟؟ من که گیج شدم؟ کجا میشه تعرفه هاشو کامل پیدا کرد؟
و همچنین آریا رسان...