شاتل معمولا کیفیت نسبتا بهتری داره . سرویس جشنوارشون رو بگیری و سرویس گیم رو بگید براتون فعال کنند .دوستان یک شرکتی بی زحمت معرفی کنید که کیفیت سرویسش خوب باشه ، برای بازی میخواستم ، پینگ پایین خیلی اهمیت داره برام
ممنون شم راهنمایی کنید
سلام .سلام
دوستان با توجه به موارد زیر چه isp و کدوم سرویس رو پیشنهاد میدین ؟ (از بین آسیاتک و پارس آنلاین و شاتل)
1- حداقل سرعت دانلود 600 KB
2- پینگ خوب برای گیم
3- حداقل 80 گیگ دانلود در ماه
4- قطعی کم و پشتیبانی خوب (مخابرات اینجا(کرمان) کلا یا جواب نمیدن یا هیچی نمیدونن!))
5- حداکثر 30 ت در ماه (بدون محاسبه ترافیک اضافه و فقط پول سرویس تا 30 باشه)
البته شنیدن جدیدا اسیا تک شبانه رایگانش رو با سرعت خیلی کم میده (حدود 90 K ) درسته ؟
و اینکه دانلود شبانه شاتل چطوریه ؟ (از نظر محدودیت و سرعت)
پیشاپیش ممنون
مرسی از پاسخسلام .
با 30 تومن این موارد !
با 30 تومن نصف شرایطی که میخواید هم نمیتونید گیر بیارید .
البته منظور از ۸۰ گیگ میزان دانلود رایگان هم هست نه حجم اولیه...حجم اولیه هر چی باشه مهم نیسمرسی از پاسخ
والا الان سروریس ۵۱۲ کیلوبیت اسیاتک با ۲ تا ۸ رایگان ۲۰ تومنه و یکی از دوستان داره میگه تا حدود ۵۰۰ کیلوبایت سرعت دانلود داره
الان که نامحدود شده به چه صورته ؟2 تا 8 رایگان نداره الآن آسیاتک و تغییرش داده به نامحدود که
2 تا 8 رایگان نداره الآن آسیاتک و تغییرش دادن به نامحدود که در عمل یعنی محدودِ محدود . خود من هم آسیاتک دارم و هم شاتل . آسیاتک تا دو هفته قبل میگفتم بهترینه شبانش . ولی الآن تو تایم رایگان برا سرور خودش 250 کیلوبایت سرعت میده ! این یعنی فاجعه . با سرور غیر آسیاتک که 100 کیلوبایت سرعت میده تو این تایم !مرسی از پاسخ
والا الان سرویس ۵۱۲ کیلوبیت اسیاتک با ۲ تا ۸ رایگان ۲۰ تومنه و یکی از دوستان داره میگه تا حدود ۵۰۰ کیلوبایت سرعت دانلود داره
این طرح ۱۰۰ گیگ ۵۵ تومن همیشگیه یا تا یه زمان مشخص میشه خریدش ؟2 تا 8 رایگان نداره الآن آسیاتک و تغییرش دادن به نامحدود که در عمل یعنی محدودِ محدود . خود من هم آسیاتک دارم و هم شاتل . آسیاتک تا دو هفته قبل میگفتم بهترینه شبانش . ولی الآن تو تایم رایگان برا سرور خودش 250 کیلوبایت سرعت میده ! این یعنی فاجعه . با سرور غیر آسیاتک که 100 کیلوبایت سرعت میده تو این تایم !
بهترین پیشنهادی که میتونم بهتون بدم ، خریدن یکی از سرویس های شبانه دار شاتل هست ترجیحا شش ماهه با حجم کم . بعد یه بسته 100 گیگ به قیمت 55 تومن 100 روزه بخرید . نیازتونو تو روز تامین میکنه . میمونه تایم رایگان که کاملا شانسی هست .
برای پینگ هم اگه خطتون کشش داشته باشه میتونید به پشتیبانی بگید سرویس گیم رو براتون فعال کنند .
بسته های شبانه نامحدود ایرانسل یا همراه اول میتونه گزینه خوبی باشهسلام
دوستان برای دانلود مستمر با حجم بالا چه نوع سرویسی رو پیشنهاد میدید؟
غیر از adsl به روش دیگه ای هم میشه به نت دسترسی داشت؟
نوسان سرعت داره و بستگی به 4G یا 3G بودن و منطقه و میزان انتن دهی و... سرعت متفاوتی داره و حتما باید خودتون تست کنیدسرعت دانلودشون و ساعت سرویس شبانه شونو میدونید؟
خودم جواب رو پیدا کردم. آسیاتک گیگ باکس دارهآسیاتک چیزی مثل فشفشه های وب نداره؟
سرعت باز کردن صفحات تو های وب به درد نمخوره ... بعد چند دقیقه صفحه لود میشه.
بعضی وقتا واسه خودش قطع میشه