سلام دوستان
از انجایی که دوستان در خرید اسپیکر گیج و سردرگم می شوند خواستم یک کمکی کرده باشم
و بتوانید از تجربه بنده استفاده کنید
و از دوستانی که از اسپیکر اطلاعات خوب و مفیدی دارند می توانند بنده را در این تاپیک همراهی کنند
شناخت اسپیکر
اسپیکر وسیله جانبی کامپیوتر هست که تشکیل شده از دو بلندگو و بعضی مواقع از بلندگو های بیشتر که کارش
خارج کردن صداهایی هست که از کامپیوتر پخش می شود
چند نوع اسپیکر داریم
1. اسپیکر 2 کاناله که تشکیل شده از دو عدد بلندگو
2. اسپیکر 2.1 کاناله که تشکیل شده است از 2 بلندگو و یک ساب ووفر که به همین دلیل بهش می گویند 2.1
3. اسپیکر 5.1 کاناله که تشکیل شده است از 5 بلندگو و یک ساب ووفر
4. اسپیکر 7.1 کاناله که تشکیل شده است از 7 بلندگو و یک ساب ووفر
که نمونه 7.1 کاناله کمتر تولید می شود و کم یاب تر از بقیه هست
چه مارکی بخریم
در بازار مارک های گوناگونی یافت می شود که اکثرا چینی و نا معروف هستند
ولی 4 تا مارک خوب و معروف هستند که جز بهترین مارک ها هستند و از کیفیت ساخت و صدای بهتری بهرمند هستند
1. لاجیتک
2. کریتیو
3.ادیفایر
4.میکرولب اصل نه از این چینی ها
هر کدام از این 4 مارک را اگر خریداری کنید ضرر نخواهید کرد
این مارک ها جهانی هستند
و کیفیت ساخت بالاتر و صدای بهتری دارند
من دیگه مدل نمی گم که کدام مدل از این مارک ها خوب هست چون اصلا این مارک ها مدل بد ندارند و همشون عالی هستند
و هر چقدر بیشتر هزینه کنید اسپیکر بهتری نصیب شما خواهد شد
هر کس سوالی داشت در خدمتم و در همین تاپیک اعلام کند
از دوستان می خواهم که این تاپیک را بالا نگه دارند و اگر اطلاعاتی دارند در مورد اسپیکر در همین تاپیک منتشر کنند
سلام
من برای تلویزیونمون که بلندگو هاش نویز زیادی داره میخوام یک اسپیکر بگیرم فضایی هم که میخوام پوشش بده حدود 70 متر هستش ولی صدای آنچنان قوی نمیخوام و حتی همون بلندگوهای خود تلویزیون که دوتا 10 وات هستش هم از نظر حجم صدا تقریباً کافی بودن برام ولی نویز زیادی داشتن و بی کیفیتن
به نظرتون اسپیکر چند وات باید بگیرم؟
من خودم میخوام اسپیکر edifier prisma encore e3360 رو بگیرم که 64 وات هستش
میخوام بلوتوث هم داشته باشه البته اگه گزینه ی خیلی بهتری وجود داره که بلوتوث نداره هم بگید
ممنون