• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید تبلت تا سقف 700 هزار تومن

Azin 14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man ye nojavoone 14sale am ke mikham ta 700-750 toman tablet bekharam va hanoozam nemi2nam chi bayad begiram karaii ham ke mikham bokonam moshakhase Wi-Fi o EDGE dashte bashe o Bluetooth va inke doorbinesham khoob bashe chan inch bashe ham mohem nis kaC pishnahadi dare?

arezo0o0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نظر من باید تبلتی بگیرید که پشتیبانی و خدمات پس از فروشش قوی باشه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
man ye nojavoone 14sale am ke mikham ta 700-750 toman tablet bekharam va hanoozam nemi2nam chi bayad begiram karaii ham ke mikham bokonam moshakhase Wi-Fi o EDGE dashte bashe o Bluetooth va inke doorbinesham khoob bashe chan inch bashe ham mohem nis kaC pishnahadi dare?
پیشنهاد من نکسوز7 دو هست که تازه فروشش تو دنیا 3شنبه شروع میشه.وای فای 16 گیگ229دلار و سیمخور 32گیگ فکر کنم 369دلار بود

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
من که میگم ایسوس مموپد رو بگیر یا حداقل از این مارک های چینی نگیر. سراغ تبلت های چینی نرو درسته با قیمت پایینتر بهت امکانات بهتری میدن ولی همه چیز که cpu یا ram بالا نیست. کیفیت ساخت هم خیلی مهمه شما به محصولات اپل نگاه کن که تو دنیا چقدر براش سر و دست میشکنن حالا اگه بری مشخصات سخت افزاری شو نیگاه کنی میبینی cpu ایپد مینی، دو هسته ای و 1 گیگاهرتز است که قطعا مقابل تبلت های چهار هسته ای کم میاره و یا رمش که 512 است. که الان همه تبلت های رده بالا 2 گیگ رم دارن. ولی با این وجود بهترین تبلت های موجود تو بازاره.
من با تبلت های چینی کار کردم بد نیستن ولی وقتی با یه تبلت مثل گالاکسی سامسونگ و یا ایپد کارکنی خودت متوجه میشی که واقعا ارزش پولی که بابت برند سامسونگ و یا اپل میدی رو دارند.

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
اگر خواستی کمتر خرج کنی بیا امضای من:lol:

Elder_God

Registered User
لایک‌ها
19
جالبه ، من که تاپیکو زدم دیگه نشستم فقط دارم کامنتارو نیگاه میکنم :D عیبیم نداره ها . دمتون گرم کمک میکنین بچه رو .
اومده اولین پستشو فینگیلیش تو تاپیک ما داده و رفته ، فکر نکنم اصلا جواباتونو خونده باشه دوستان . اگرچه از 5 جواب واسه مشاوره 2تاش تبلیغ جنس بود !!!
پ.ن : دوستمون differentboy1994 همیشه پیشنهادهای خوبی دادن و میدن و صد البته نکسوس 7 نسخه 2 هم خیلی گزینه مناسبیه . قبلا هم نکسوس نسخه 1 رو بمن پیشنهاد دادن که عالی بود .

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگرچینی میگیری اوندا.آینول.پیپو برندهای معروف هستن
خودم اوندا وآینول داشتم تا الان و راضی بودم به نسبت هزینه ای که کردم

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

بالا