لحنتون تند بود فقط همینمگه من چی گفتم
لحنتون تند بود فقط همینمگه من چی گفتم
من همچین حرفی زدم؟!با حساب شما دیگه تبلت نخرم چون هر روز تازش در میاد اونها موبایل زد چی شد دو ماه اوج قدرتش بود
متاسفانه بودجه کمهتاپیک رو که دیدم 23 تا پاسخ خورده فکر کردم الان کلی گزینه جلوم گذاشته شده.....
خب دوستان ممنون از همگی بابت راهنمایی ها.
متاسفانه بودجه در همین حده. حالا شاید 100 یا نهایتا 150 تومن بالاتر.
چینی نمی خوام باشه
می خوام چیزی بگیرم که بیارزه به خریدن. و واسش کار کنه....
Azez hal nadashtam hameye post ro bkhonam ama az man mishnavi age mekhaee pole takhayole kharj nakone va ye chize khobo maghol bgere faghat levona bger
Age in mark ro nmeshnasi hamon IBM hastesh k in levona esme tejareye mahsolateshe,model haye in brand ro baresi kone khodet mefahmi. Renge gheyman 700,830,900
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
متاسفانه بودجه کمه
یه مورد هست به شما میخوره با ارزش خرید بالا فقط نمیشه مکالمه کرد وگرنه سیم میخوره:نکسوز7 سلولار
یا باید چینی بگیرید که تصمیم گرفتید بگید تا بهترینا رو معرفی کنیم:فکر نکنید چینی بده اینا چینی درجه1 برا مصرف خودشون هست و حتی تو آمریکا و اروپا هم فروش داره مثل پیپو-اوندا-cubeو ...
یا با کمی افزایش بودجه بیشتر huawei media pad 10 fhd
یا galaxy tab 2 p3100
یا note 8
به ترتیب ارزش خرید:1-نکسوز7
2-نوت8
3-هواوی
4-پی3100
چینیا رو میشه تو این لیست بگی2.5
ASUS Google Nexus 7 Cellular 32GB
فقط دوربینش پایینه
پشتیبانی بهتر
Huawei MediaPad 10 FHD
دوربین خوب
سخت افزار قویتر
تب2 پی3100
هواوی برند چینی هست اما نه برند درجه2و3 بلکه برند درجه1 چینی که جز5شرکت برتر جهانه
هوایی رو از نزدیک دستم گرفتم. تاچش قوی نیست. اما پردازندش خیلی قویه. خب تاچ هم واسم مهمه.
گلکسی تب 2 رو هم مشخصاتشو دیدم. خوب بود. فقط قیمتش الان چنده؟! هر سایتی یه چیزی نوشته..!
امروز تو تخفیف دی جی کالا هم هست اگه میخوای برو سفارش بده
16گیگ بدون گارانتی 959 هزار تومان
دیگه دیر شد اما دیجی کالا سایت معتبریه + اگه بدون گارانتی بگیرید : سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالامی ترسم اینطور چیزا رو اینترنتی بخرم.
ترجیه می دم مستقیم از مغازه بخرم.
ممنون
دیگه دیر شد اما دیجی کالا سایت معتبریه + اگه بدون گارانتی بگیرید : سرویس ویژه دیجی کالا: 48 ساعت مهلت تست پس از دریافت کالا
اگرم با گارانتی بگیرید که شرکت گارنتی گوشی رو براتون عوض میکنه