• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید خودرو تیبا-کمک کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
الان 206 دارم
ولی برقش خیلی اذیتم میکنه
یه روز سو بالا خراب میشه
یه روز سو پایین
الان هم سیستم صوتش کار نمیکنه :(
خودم l90 دوست دارم ولی دیگه پولم به 36 نمی رسه
بین تیبا و رانا موندم!!!!

دوست عزیزم ، لامپ فقط فیلیپس بگیر مشکلت برطرف میشه . لامپ اسرام تقلبی زیاد داره .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
حداقل آیرو دینامیک ماشینهای سمند پارس از سایپا ها بهتر بوده و هست تو آپارات هم تست تصادف سمند رو سرچ کن بهتون نشون میده

Sent from my XPERIA Z using Tapatalk2

بحثایمنی بود چه ربطه به آیرودینامیک داشت ؟

ضمنا نه از سمند،نه پرشیا و نه ۴۰۵ که هر ۳ در واقع یک ماشینن،هیچ/تست تصادف معتبری وجود نداره
سایپاها که فرمودید یعنی چی ؟ چون مثلا زانتیا و ریو هم تولیدات سایپا عستن که وضعیت آیرودینامیکشون خیلی بهتر از اون ماشیناییه که شما فرمودید

الان 206 دارم
ولی برقش خیلی اذیتم میکنه
یه روز سو بالا خراب میشه
یه روز سو پایین
الان هم سیستم صوتش کار نمیکنه :(
خودم l90 دوست دارم ولی دیگه پولم به 36 نمی رسه
بین تیبا و رانا موندم!!!!

مشکل شما کام ۲۰۰۰ واشینتونه و ربطیم به لامپش نداره
کام ۲۰۰۰ و کلا سیستم مولتی پلکس ۲۰۶ یکی از پر ایرادترین سیستم های برقیه که تو عمرم دیدم !
فعلا سراغ رانا نرو،خیلی بررسی کردم در موردش،حالا خالا ها باید اصلاح بشه،تو تی تی بچه ها خیلی راضی نیستن،ایرادای عجیب غریب زیاد داره
پیشنهادم ایناس با توجه به بودجت
صفر که فقط تیبا میتونی بگیری !
دست دوم: اگر رانندست معتدله و اهل لایی بازی نیستی ال ۹۰،اگر هستی ریو
با کمی اغماض میشه ۴۰۵ تی یو فایو هم تو لیست خرید‌آورد،گرچه ایرادات ذاتی پژو رو داره ولی از لحاظ کشش و هندلینگ بسیار االیه
فقط حواست به ترمزاش باشه که جالب نیستن

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
کام ۲۰۰۰ و کلا سیستم مولتی پلکس ۲۰۶ یکی از پر ایرادترین سیستم های برقیه که تو عمرم دیدم !

شکر خدا تا به حال ماشینم برقی مشکلی پیدا نکرده ولی پیدا کردن یه مکانیک و برقکار وارد خیلی مهمه ، چراغ چک ماشینم روشن میشد رفتم پیش یه برقکار مثلاً معروف شهرمون چند بار دیاگ و چند قطعه هم خریدم باز هفته بعد روشن شد و کلاً رو مخم بود ولی بعداً یه برق کار خیلی منصف و کاربلد شانسی پیدا کردم طرف یکم با ماشین ور رفت گفت یه سیم که به کلاچ میره از جاش در رفته و جا زد و کلاً مشکل برطرف شد .

یا واسه کولر ، وقتی ماشینم رو در آفتاب میذاشتم کولر کار نمیکرد خلاصه خیلی جاها بردم گازش رو عوض کردن و شیر انبساط و . . . آخرشم نشد حتی زنگ زدم کمپرسور سازی ساندن قزوین یه مهندسه گفت احتمالاً سنسور اواپراتورت مشکل دار شده خلاصه حسابی نا امید بودم که همون ایامی که واسه چراغ چک میرفتم به طرف گفتم خیلی وقته صدای دور تند فن ماشینم رو نشنیدم اونم با دیاگ چک کرد دیدیم رله پشت سپر خراب شده خلاصه با 8 تومن مشکلم برطرف شد .

در مورد لامپ ماشین هم بگم منم دقیقاً مشکل همین آقا رو داشتم یه روز لامپ نوربالا میخریدم پایین میسوخت ، اون رو عوض میکردم هفته بعد یه لامپ دیگه میسوخت که خودم شک کرده بودم سیستم برقی ماشین مشکل داره ، جالبه هیچ کسی هم چیزی نمیگفت تا پیش یکی که رفتم گفت برو لامپ فیلیپس بگیر بیار ( قبلاً ارزون بود 5 تومن خریدم ) بعدش واقعاً مشکل من یکی که درست شد و الان نزدیکه 1 سال لامپام سالمه . پس شاید ربطی به لامپ داشته باشه . البته شاید این ماشین دوستمون واقعاً سیستم برقیش مشکل داره .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
احتمالی که شمام میکید وجود داره
اما مشکل کام ۲۰۰۰ اینجوریه که،مثلا شما چراغ جلوهاتون روشنه بوق میزنید بوق کار نمیکنه،یا بوق کار میکن اما وقت بوق زدن یهو نور بالا ود بخود میشه نور پایین،یا موقع راهنما زدن یهو چراغ جلوتون اموش میشه،یا راهنما ود بخود خاموش میشه
خلاصه که سیستم برق ۲۰۶ خیلی بیخود و مسخره حساسه !
با یه لامپ غیر رستاندارد به راحتی کلش بهم میریزه،در صورتی که اصلا منطقی نیست و واقعا ضعف بزرگیه

clubstar

Registered User
لایک‌ها
15
بحثایمنی بود چه ربطه به آیرودینامیک داشت ؟

ضمنا نه از سمند،نه پرشیا و نه ۴۰۵ که هر ۳ در واقع یک ماشینن،هیچ/تست تصادف معتبری وجود نداره
سایپاها که فرمودید یعنی چی ؟ چون مثلا زانتیا و ریو هم تولیدات سایپا عستن که وضعیت آیرودینامیکشون خیلی بهتر از اون ماشیناییه که شما فرمودید

فعلا سراغ رانا نرو،خیلی بررسی کردم در موردش،حالا خالا ها باید اصلاح بشه،تو تی تی بچه ها خیلی راضی نیستن،ایرادای عجیب غریب زیاد داره
پیشنهادم ایناس با توجه به بودجت
صفر که فقط تیبا میتونی بگیری !
دست دوم: اگر رانندست معتدله و اهل لایی بازی نیستی ال ۹۰،اگر هستی ریو
با کمی اغماض میشه ۴۰۵ تی یو فایو هم تو لیست خرید‌آورد،گرچه ایرادات ذاتی پژو رو داره ولی از لحاظ کشش و هندلینگ بسیار االیه
فقط حواست به ترمزاش باشه که جالب نیستن

من ماشین های تا 20 میلیونشو گفتم اگه میگید زانتیا ، خوب ماشینهای مثل سوزوکی کیزاشی 407 ، دیگه ای هم هستند

Sent from my XPERIA Z using Tapatalk2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا