رفیق من تا حالا 3 بار پراید خریدم فروختم .. با 9 تومن ماشین سالم بهت نمیدن خیالت راحت .. اگرم ماشین مدل پایین سالم باشه دلال 3 سوت بالا سرشه میخره قیمت خون باباش میفروشه
شما که دفعه اولته میخای بگیری هم بدتر .. با مکانیک و قلقش آشنا نیستی از طرفی هم نمیدونی قبلن با ماشین چطوری روندن یا سرویسش کردن هزار و یکی مشکل عجیب غریب پیدا میکنی و اذیتت میکنه
خودم بار اول پراید مدل پایین گرفتم گفتم یه سرویس اساسی میکنم با خیال راحت سوار میشم .. ولی چون صاحب قبلی ماشین همینجوری فقط ماشینو سوار میشده در عرض 1 سال دیوانه کرد از بس خرجای ریز ریز و الکی برداشت ماشین .. بلبرینگ چرخش خراب شد رادیاتش رسوب کرد .. اب کم میکرد الکی .. رادیات بخاری آب مبداد تو اتاق ..واتر پمپ خراب شد .. استارتش گیر کرد .. فشنگی و ترموستات عمل نمیکرد .. سنسور در وصل بود به دزدگیر رندوم میکرد نصفه شب آژیر میکشید .. داشبورد و فرمون صدا میداد و ....... که خیلیهاش هیچ وقت درس نشد تازه من خودمم به مکانیک آشنا بودم ..بعد از یه سالم فروختم .. با قیمت پایین تر کلی هم خرج ریز و درشت .. یه مدل بالا خریدم خدا وکیلی 1 سال و اندی راحت راحت سوار شدم
برا همین بهت پیشنهاد میکنم شده قسطی هم بخری مدل 89 90 پایینتر نخر .. مگر اینکه خودت مکانیک باشی و دست به آچار