• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید خودرو

با 9 میلیون تومان New PK بگیرم یا Pride?

• New PK

Votes: 0 0.0%
  • Pride

Votes: 14 100.0%

• Total voters
    14

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
پراید. پی کی خرجش زیاده. سپرش 3 برابر پرایده . لوازمش کمه اما لوازم پراید تو دکه ها و بقالی ها هم هست

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
دوستان خواهشا تجربه خودشن رو بگن

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
یه پراید 82 رنگ بژ هستش کاربراتوری.نمیدونم کاربراتوری اذیتم نمیکنه؟ارزش داره ؟

MERMOH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
فقط انژکتور بگیر .
کاربراتور و نیمه انژکتور سمتش نرو .

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
شما میتونین پراید مدل بالاتر بگیرین همون 9 تومن هم بدین بقیه ش رو قسطی بدین مثلا 6 ماهه. اینجوری حداقل کمتر ضرر میدین. مهایتش نداشتین ماشینو میفروشین دوباره همین کارو میکنین
ولی چون تجربه ی اولتونه اگه یه ماشین خیلی کارکرده بگیرین شاید مشکلاتش چند برابر بشه و چون تجربه ندارین بدتر ضرر کنین (من خودم همین بلا تو ماشین اولم سرم اومد یه وانت پیکان دستم بود که تا اومدم بفهمم فلان مشکل چیه ماشینه داغون شد:D)

saeedslow

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز به نظرم بگرد یه پراید هاچ بک تمیز و سالم پیدا کن هم زیباست هم از صندوق دار بهتره من سال 84 یه صفرشو خریدم دو سال دستم بود بعد فروختم هنوزم دوست دارم یه هاچ بک داشته باشم هیچ وقت ازش زده نیمشم.
این نظر بنده بود.

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
دوست عزیز به نظرم بگرد یه پراید هاچ بک تمیز و سالم پیدا کن هم زیباست هم از صندوق دار بهتره من سال 84 یه صفرشو خریدم دو سال دستم بود بعد فروختم هنوزم دوست دارم یه هاچ بک داشته باشم هیچ وقت ازش زده نیمشم.
این نظر بنده بود.
چرا هاچ بک از صندوقدار بهتره؟

saeedslow

Registered User
لایک‌ها
15
هاچ بک هم جوان پسنده هم نسبت به صندوق دار کمتره همیشه هم مشتری براش هست و به نظرم از صندوق دار و پی کی خیلی بهتره.

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
رفیق من تا حالا 3 بار پراید خریدم فروختم .. با 9 تومن ماشین سالم بهت نمیدن خیالت راحت .. اگرم ماشین مدل پایین سالم باشه دلال 3 سوت بالا سرشه میخره قیمت خون باباش میفروشه
شما که دفعه اولته میخای بگیری هم بدتر .. با مکانیک و قلقش آشنا نیستی از طرفی هم نمیدونی قبلن با ماشین چطوری روندن یا سرویسش کردن هزار و یکی مشکل عجیب غریب پیدا میکنی و اذیتت میکنه
خودم بار اول پراید مدل پایین گرفتم گفتم یه سرویس اساسی میکنم با خیال راحت سوار میشم .. ولی چون صاحب قبلی ماشین همینجوری فقط ماشینو سوار میشده در عرض 1 سال دیوانه کرد از بس خرجای ریز ریز و الکی برداشت ماشین .. بلبرینگ چرخش خراب شد رادیاتش رسوب کرد .. اب کم میکرد الکی .. رادیات بخاری آب مبداد تو اتاق ..واتر پمپ خراب شد .. استارتش گیر کرد .. فشنگی و ترموستات عمل نمیکرد .. سنسور در وصل بود به دزدگیر رندوم میکرد نصفه شب آژیر میکشید .. داشبورد و فرمون صدا میداد و ....... که خیلیهاش هیچ وقت درس نشد تازه من خودمم به مکانیک آشنا بودم ..بعد از یه سالم فروختم .. با قیمت پایین تر کلی هم خرج ریز و درشت .. یه مدل بالا خریدم خدا وکیلی 1 سال و اندی راحت راحت سوار شدم
برا همین بهت پیشنهاد میکنم شده قسطی هم بخری مدل 89 90 پایینتر نخر .. مگر اینکه خودت مکانیک باشی و دست به آچار

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
یه هفت رنگ 85 هستش بی مشکل البته بغلش یکم رنگ داره میگه 11500

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
فردا قراره یه پراید نقره ای اواخر 85 دوگانه سوز کارخانه یه گلگیر عوض فنی سالم بی خرج . یه ماه و نیم بیمه و 3سال تخفیف و لاستیک 85 درصد با قیمت 12 بخرم.امروز نشون دوتا صافکارو مکانیک دادم گفتن بی مشکله و ارزش داره.خداکنه با یکم تخفیف بده

Alidark2013

Registered User
لایک‌ها
105
فردا قراره یه پراید نقره ای اواخر 85 دوگانه سوز کارخانه یه گلگیر عوض فنی سالم بی خرج . یه ماه و نیم بیمه و 3سال تخفیف و لاستیک 85 درصد با قیمت 12 بخرم.امروز نشون دوتا صافکارو مکانیک دادم گفتن بی مشکله و ارزش داره.خداکنه با یکم تخفیف بده
انشالاه... یک ماشین سالم و بی خرج گیرتون بیاد.

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
همون پراید نقره ای اواخر 85 دوگانه سوز کارخانه یه گلگیر عوض فنی سالم بی خرج . یه ماه و نیم بیمه و 3سال تخفیف و لاستیک 85 درصد با قیمت 11800 خریدم.

از همه دوستان ممنونم

Alidark2013

Registered User
لایک‌ها
105
همون پراید نقره ای اواخر 85 دوگانه سوز کارخانه یه گلگیر عوض فنی سالم بی خرج . یه ماه و نیم بیمه و 3سال تخفیف و لاستیک 85 درصد با قیمت 11800 خریدم.

از همه دوستان ممنونم
انشالاه... چرخش واست بی خرج بچرخه.:general601:

بالا