• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید دوربین DSLR تا ۲ تومان

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
قصد خرید دوربین دارم از دوستانی که اطلاعات دارند ممنون میشمپراهنماییم کنند
مجموع بادی و لنز ۲ تومان بشه و بتونم باهاش عکسهای خوبی بگیرم

Sent from my GT-I9300

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من خودم آماتور هم نیستم ولی با این بودجه بهتره یه دوربین فول فریم پیدا کنین بعدش در آینده لنز هم میگیرید

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
من خودم آماتور هم نیستم ولی با این بودجه بهتره یه دوربین فول فریم پیدا کنین بعدش در آینده لنز هم میگیرید

ممنونم رفیق از راهنماییت
اگر ممکنه مدل هم بگید

mohammad85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

Sent from my GT-I9300
نظر من nikon d5100 با لنز 18-105

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2

فول فریم 2 میلیونی ؟!!!!!! بعید میدونم پیدا بشه. پیشنهاد بنده دوربین 600D کانن با یک لنز 70-17 سیگما هست. خود من با 400D و با همین لنز شروع کردم و عکسهایی با کیفیت بالا می گرفتم. دوربین من نه فیلم برداری می کرد و نه کیفیتش به 600D امروزی میرسید.فکر کنم ترکیبی که گفتن ترکیب مناسبی برای شروع باشه.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
فول فریم 2 میلیونی ؟!!!!!! بعید میدونم پیدا بشه. پیشنهاد بنده دوربین 600D کانن با یک لنز 70-17 سیگما هست. خود من با 400D و با همین لنز شروع کردم و عکسهایی با کیفیت بالا می گرفتم. دوربین من نه فیلم برداری می کرد و نه کیفیتش به 600D امروزی میرسید.فکر کنم ترکیبی که گفتن ترکیب مناسبی برای شروع باشه.

من هم تعریف 600D رو شنیدم.

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
من هم تعریف 600D رو شنیدم.

با توجه به قیمتی که داره واقعا خوبه. برای شروع دوربین بی نظیریه . لنز 70-17 سیگما یک لنز نسبتا ارزان ولی با ارزش هست که ماکروی بسیار خوبی داره. البته اگه این دوستمون زوم زیاد نخوان.

miladkalantar2

Registered User
لایک‌ها
43
من miladkalantar بدبخت هستم که بن شدم.
داداش از روی دوستی یه پیشنهاد میکنم امیدوارم بدردت بخوره.
یکم بودجتو بیشتر کن و دوربین nikon d3200 رو بخر
یکی از جدید ترینها و تازه وارد های بازاره.
خودم 3100 داشتم.عکسای زیر رو با اون گرفتم.
اما 3200 خداست.23 مگا پیکسل و...
مشاهده پیوست 192836مشاهده پیوست 192837

moma.shir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من با این بودجه بهترین انتخاب 600D هست .
لنز رو بنا به نیاز و نوع عکاسی باید انتخاب کنید .

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم از دوستان آیا 6D بگیرم بهتر نیست؟ یعنی 600D با لنز از خرید 600 D برای من مناسبتره!؟؟!
گیج شدم واقعا....

mohammad85

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم از دوستان آیا 6D بگیرم بهتر نیست؟ یعنی 600D با لنز از خرید 600 D برای من مناسبتره!؟؟!
گیج شدم واقعا....
اگر منظورتون 60 d هست باید بگم بهتره با یه دوربین رده پایین تر مثل 600 دی یا دی 5100 شروع کنید ..نیکون با 18-105 ..کنون با 18-135 فکر میکنم جوابگوی شما باشه تا بعدا نسبت به نوع عکاسیتون لنز های دیگه رو انتخاب کنید

ali9900

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

Sent from my GT-I9300

درود
دوست عزیز کسی تابحال با خرید خودنویس گران قیمت خطاط نشده
عکاسی یک هنر هست که البته وقتی شما به فنونش اشتا باشید بعلاوه دید هنری خودتون میتوانید آثار جالبی خلق کنید
اگر عکاس باشید بایک دوربین کامپکت مناسب میتوانید عکسهای به مراتب خیره کننده تری نسبت به یک اماتور با یک دوربین چند میلیونی بگیرید
نمونه اش هم همون دوتا عکسی که دوستمون زحمت کشیدن براتون آپلود کردن با اینکه کادرهای زیبایی انتخاب کردن ولی دارای اشکلات عدیده از نظر نورسنجی و سایر پارامترهایی هست که عکاس باید رعایت کند و رعایت نشده (بخصوص عکس گل )
یعنی از پتانسیل هایی که در دوربین ایشون موجود بود و میتوانست باعث خلق اثری زیبا شود ، استفاده نشده.

امابرای خرید دوربین شما باید نیازهایتان رو مشخص کنید منظور از گرفتن عکسهای خوب را روشن کنید !

اگر شما قرار هست همیشه در مد اتوماتیک عکاسی کنید پس پرداخت پول برای یک DSLR گران قیمت و سنگین کار اشتباهی هست
در حال حاضر کمپکتهایی در بازار هستند که کیفیتشون کاملا با کیفیت Entry level DSLR ها برابری میکند و دیگه شما لازم نسیت یک بدنه بزرگ با خود یدک بکشید
امکانات تنظیمات دستی هم دارند و البته هم قیمت DSLR های انتری لول هم هستن شاید هم بیشتر ...

مانند G95 و G100 و کمی بزرگتر G12 و G1X همگی با مارک کنون از محدوده قیمت 800 تا یک و نیم میلیون تومان موجود هستند
جالبه بدونید سایز سنسور G1X بزرگتر از تمامی کامپکتهای و slr like های موجود در بازاره و کیفیت خارق العاده ای در مکانهای کم نور ارائه میکند ( دفت کنید "رزولوشن" و "سایزسنسور" دوم مقوله متفاوت است )
همیشه یادتون باشه هیچ گاه رزولوشن بالاتر رو مبنای خرید خود نکنید به دلایلی که از حوصله این مبجث خارج است.

باز هم تاکید میکنم اگر قرار هست همیشه در مود اتوماتیک عکس بگیرید و علاقه ای به نتظیمات دستی ندارید مدلهای بالا هم به نظر من اضافی هستند و بابت چیزی پول پرداخت میکنید
که قرار نیست استفاده کنید.

اما اگر به دلایل خودتان مایل به خرید DSLR هستید بهترین گزینه برای شما یک بادی Entry level با لنز کیت ( لنزی که درون جعبه خود دوربین فروخته میشود) هست تا وقتی که نیازها و
اولویت های خودتون رو بشناسید و بعد از اون اقدام به خرید لنزهای مورد نیاز در ژانر مورد علاقه یا نیازتون بکنید

باید بگم که با ارزان ترین بدنه های Entry Level هم شما سالهای سال بی نیاز از خرید بدنه رده های بالاتر هستید و فقط لنزهای مورد نیاز رو خواهید خرید

از مارک کنون مدل 550D یا 600D و در رده بالاتر 60D
از مارک نیکون مدل D5100 و در رده بالاتر D7000
برای شما قابل پیشنهاد هستند

کاش اون دوستمون هم که پیشنهاد خرید دوربین فول فریم رو دادن مدل مورد نظرشون رو هم میگفتن که کدام فول فریم رو میشه با دومیلون تومان خرید؟
الان ارزون ترین مدل فول فریم کنون 5D II هست که جنازه بادی دست دهم اون رو هم زیر سه میلیون نمیشه پیدا کرد! (فقط بدنه خالی)

قابل ذکر است که دوربین های فول فریم استفاده های خاص دارن و عکاسان واقعا حرفه ای ( نه حرفه ای خود خوانده ! با استفاده از لنزهای مخصوص فول فریم که عموما قیمتهای بسیار بالای چند میلیونی دارند) میتونن از قابلیت های اونها استفاده بکنن
ولی در دست من و شما خروجی فول فریم با خروجی مدلهای کراپ (Entry Level) هایی که بهتون پیشنهاد دادم یکی هست.

در ضمن یادتون باشه که در کنار خرید دوربین هزینه های جانبی مانند خرید کیف مناسب و کارت حافظه و ... هم خواهید داشت

به نظر من یک سه پایه ارزان قیمت هم بخرید پشیمان نمیشوید

پ.ن: سطح مبتدی = Entry Level

Last edited:

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
منم نظرم اینه که یه دوربین 600 دی یا دی 5100 بخری بقیه پول رو هم بدی به لنز
در آینده نچندان دور خواهی فهمید که با اینکه بادی مهمه ولی لنز از بادی مهمتره
موفق باشی

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
منم نظرم اینه که یه دوربین 600 دی یا دی 5100 بخری بقیه پول رو هم بدی به لنز
در آینده نچندان دور خواهی فهمید که با اینکه بادی مهمه ولی لنز از بادی مهمتره
موفق باشی

100% تاييد ميشه.

en-z0

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز d5100 از 600d در عکاسی بهتره( به خاطر نویز کمتر در نور کم و رنگ لعاب بهتر )
و اینکه لنز در عکاسی از بادی واقعا مهمتر است
اگر بیشتر از 2 م دیگه نمیخوایید هزینه کنید بهترین پیشنهاد:
nikon d5100+18-105
هیچ بادی و لنزی تو این قیمت بالاتر از این به شما شارپنس و کیفیت و رنگ بندی نمیدهد
(با توجه به ریویو ها و تجربه شخصی)

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز d5100 از 600d در عکاسی بهتره( به خاطر نویز کمتر در نور کم و رنگ لعاب بهتر )
و اینکه لنز در عکاسی از بادی واقعا مهمتر است
اگر بیشتر از 2 م دیگه نمیخوایید هزینه کنید بهترین پیشنهاد:
nikon d5100+18-105
هیچ بادی و لنزی تو این قیمت بالاتر از این به شما شارپنس و کیفیت و رنگ بندی نمیدهد
(با توجه به ریویو ها و تجربه شخصی)

اصولا نويز در دوربين هاي DSLR كانن كمتر از دوربين نيكون هست. ولي رنگ و لعاب در دوربين هاي نيكون را تاييد ميكنم.

en-z0

Registered User
لایک‌ها
7
به dpreview.com مراجعه کنید و در ریویو ها میتونید مشاهده کنید
600d فقط فیلمبرداری بهتری دارد

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
Nikon D90 + kit18-105
Nikon D5100 (body) + 18-105

اگر کارهای ماکرو هم میخواید انجام میدید، فیلم برداری فول اچ دی، بدنه 5100 بهتره، سنسور بهتر و خروجی کم نویزتری هم داره
اگر دستهای بزرگی دارید، شارژ بیشتر باتری براتون مهمه، تو شب کمتر عکاسی میکنید، از لنزهای قدیمی AF هم قصد استفاده دارید D90 بهتره

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
من اصلا فیلمبرداری برام اهمیت نداره
و تا اینجا و تحقیقاتم نظرم به 60D Canon هست به همراه لنز 18-55 تا بعد از یه مدت یه لنز خوب با توجه به نیازم بخرم

دوستان نظرتون چیه

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اصولا نويز در دوربين هاي DSLR كانن كمتر از دوربين نيكون هست. ولي رنگ و لعاب در دوربين هاي نيكون را تاييد ميكنم.

:blink:
این اصولاً دقیقاً یعنی چی ؟!
این چه حرفیه عزیز ....

بالا