سلام دوست عزیز
به بد راهی پا گذاشتی
) جدی میگم ، اول اعتیاد دوم خرج اعتیاد این موضوع بسیار سنگینه
میخواستم خیلی چیزا بنویسم ولی دوست عزیزمون ali9900 خیلی نکات رو گفت که کاملا صحیحه .
به نظر من :
اول از هم خودت رو گیج نکن که چی بگیرم . اول از همه بگو میخوای چیکار بکنی ؟ عکاسی پورتره ، عکاسی خبری ، عکاسی طبیعت ، عکاسی ورزشی و یا میخوای توی تولدها و مراسم خونگی هم از دوربین استفاده کنی ؟ ای اولین سوالی که باید جواب بدی .
اگر میخوای همه این کارها رو با هم بکنی ( که خیلی غریبه !) و یا مهمتر اینکه هنوز میخوای عکاسی رو شروع کنی و جات رو پیدا کنی که چه چیزی بهت بیشتر حال میده ، به نظر من به هیچ عنوان دنبال هیچ DSLR ای نرو . هیچکدوم !! کیفیت هیچ دوربینی هم با چهار تا عکس و قیمت و بحث مشخص نمیشه .
حالت اول : اصلا نمیدونی میخوای چیکار بکنی یا همه کار میخوای بکنی :
اگر میخوای همه نوع عکس بگیری ، کیفیت بالاتری از عکس های دوربین های کامپکت داشته باشی و تازه شروع کنی به کار فقط دوربین از سری های G کنون که تنها دوربین کامپکت Point & Shoot حرفه ای ( تاکید میکنم تنها ؛ تا الان مشابه این دوربین تو این رده نداریم ) می باشد بگیر ( در تایید کامل دوستمون ali9900 ) . به چه دلیل ؟ اولا کیفیت عالیه داریه ، دوم همه جا قابل استفاده است ، سوم اینکه فایل Raw بهت میده . چهارم لنز لازم نداره براش بخری و
از همه مهمتر ، زمانی که تصمیم گرفتی چیکار میخوای بکنی و یا به سمت خرید دوربین DSLR بری ، هیچ ضرری به خاطر تصمیم اشتباه اولیه ات نمیکنی . این دوربین همیشه همراهت هست چه یکدونه چه دوتا بدنه دیگه DSLR بخوای بخری ، این دوربین دوربین همراه اکثر عکاسان بزرگ دنیاست .
حالت دوم : اگر میخوای عکاسی آتلیه ای و استودیویی بکنی
یادت نره تو این مورد خرج اولیه تو بدنه و لنز به تنهایی نیست . اصل کار خریدن یک سیستم نور خوبه . نه یک سیستم خیلی گنده و گرون . اول از همه یک سیستم نور پورتابل وات پایین با چتر و دیفیوزر بگیر که این سیستم هم خاصیت اش اینه که زمانی بخوای نور کامل تری بگیری این بازم برات میمونه . چون بخوای بری جایی عکاسی تنها نوریه که میتونی همراه خودت حمل کنی.
حالت سوم : اصلا مهم نیست میخوای DSLR بگیری
خوب بازم باید ببینی میخوای چیکار کنی
اگر میخوای عکس پورته و بیشتر طبیعت بگیری میگن کنون چاره کاره ( این آیه نازل شده از آسمون نیست ، ولی چون کنون رنگ رو بهتر کپچر میکنه و بجای Harsh Sharpness از تکنیک بلور کردن استفاه میکنه ، نتیجه خوبی تو عکاسی طبیعت و پورتره میده ) ولی اگر اصل کارت عکاسی صنعتی و عکاسی از محصوله میگن که برو سراغ نیکون ( این هم نه حدیث و نه آیه آسمونیه ، ولی نیکون شارپنس فوق العاده در عکاسی داره و این زمانی کاملا مشخص میشه که محصول و یا جسم مورد عکاسی شده دارای Detail تصویری بالا و ظریف باشه ، مخصوصه در خطوط موازی کنار هم مثل رادیاتور وسایل الکترونیک کوچیک )
حالت چهارم : لنز میخوای بگیری
بازم سوال از خودته که چیکار میخوای بکنی ؟ میخوای از طبیعت ، آرشیتکت ، فضاهای داخلی مراکز هنری و ... عکس بگیری ؟ لنز واید میخوای و چون نور پردازی در این مکان ها زیاد ممکن نیست لنز واید خیلی گرون میخوای که F پاییینی داشته باشد.
اگر میخوای از مورچه و پشم زنبور عکس بگیری لنز ماکرو میخوای که اونم لنزهای گرونیه ولی راه حل های حرفه ای هم داره برای تبدیل لنزهای ارزون نرمال به لنز ماکرو
اگر میخوای بیشتر عکاسی رو روی سه پایه انجام بده ، خوب زیاد پول روی F بالا نذار و سعی کنی لنز خوش ساخت بگیری .
ولی تا نمیدونی چیکار میخوای بکنی فاتحه پولت رو نخون
- تنها راه حل از نظر من خرید یک دوربین G9 تا G12 هست که هم قیمتشون مناسبه هم کیفیتشون عالی.
- نویز تصویر به دلیل بالا بردن ISO است و اگر نورپردازی یاد بگیری این مشکل تو اکثر دوربین ها برات حل میشه .
- من خاطره خوبی برای شروع از رده سه عددی کنون مثل 450D و ... ندارم . اگر خواستی پولت رو الان بدی به DSLR و کنون خواستی بگیری ، حتی اگه دست دوم دو رقمی کنون رو بگیر مثل 40D و یا ...
- از نیکون هیچ اطلاعات قنی ندارم
امیدوارم از تصمیمت راضی باشی
مشاهده پیوست 193219مشاهده پیوست 193220