- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
کاشف به عمل اومد که لنز 17-85 هستممنون ... d80 لایو ویو نداره ...
در ضمن ، مثل اینکه لنز ِ این 40D حدود 1 تومن قیمتشه ، درسته ؟ من اگه دی80 بگریم ، نمیتونم دیگه همچین لنزی رو براش بخرم ...
کاشف به عمل اومد که لنز 17-85 هستممنون ... d80 لایو ویو نداره ...
در ضمن ، مثل اینکه لنز ِ این 40D حدود 1 تومن قیمتشه ، درسته ؟ من اگه دی80 بگریم ، نمیتونم دیگه همچین لنزی رو براش بخرم ...
دوستان با بالا بردن بودجه ، تصمیم گرفته شد Canon 40d بخرم ... با لنز کیت 18-135 در میاد 1650
تو این رنج چی هست دیگه ؟
قبلا هم گفتهام. لایو ویو چیز به درد بخوری نیست. لااقل من خیلیها رو دیدم که به این لایو ویو، به دیدی یک ویژگی مهم و اثرگذار نگاه نمیکنند.ممنون ... d80 لایو ویو نداره ...
کاشف به عمل اومد که لنز 17-85 هست
کنون مگه لنز 18-135 داره؟
از نظر خود دوربین، مسلما 40D سر تر از D80 هست.
قبلا هم گفتهام. لایو ویو چیز به درد بخوری نیست. لااقل من خیلیها رو دیدم که به این لایو ویو، به دیدی یک ویژگی مهم و اثرگذار نگاه نمیکنند.
شما داری SLR میخری. یعنی میخواهی حرفهای عکاسی کنی.
درسته لنز 40ِD لنز خوبیه. ولی نه در حد 1 تومن.
با توجه به صحبتهایی که شد، پیشنهاد من اصلا چیز دیگری است. شما اگر میخواهی حتما یک SLR بخری، فعلا یک دوربین مختصر با یک بنز نرمال بخر. یواش یواش ببین از عکاسی چی میخواهی. بعد شروع کن به ارتقا.
من خیلی از عکسها را با دوربینهای SLR-LIKE دیدهام که اگر ندانید با چنین دوربینی گرفته شده، تصور میکنید با یک دوربین حرفهای گرفته شده. شما عکاسی را با یک دوربین معمولی (نه کامپکت) شروع کن. بعد اگر لازم شد ارتقا بده.
چون اطلاع دقیقی از دانش و علایق عکاسی شما ندارم نمیتوانم خیلی پیشنهاد دقیقی به شما ارائه کنم.
کاشف به عمل اومد که لنز 17-85 هست
کنون مگه لنز 18-135 داره؟
از نظر خود دوربین، مسلما 40D سر تر از D80 هست.
قبلا هم گفتهام. لایو ویو چیز به درد بخوری نیست. لااقل من خیلیها رو دیدم که به این لایو ویو، به دیدی یک ویژگی مهم و اثرگذار نگاه نمیکنند.
شما داری SLR میخری. یعنی میخواهی حرفهای عکاسی کنی.
درسته لنز 40ِD لنز خوبیه. ولی نه در حد 1 تومن.
با توجه به صحبتهایی که شد، پیشنهاد من اصلا چیز دیگری است. شما اگر میخواهی حتما یک SLR بخری، فعلا یک دوربین مختصر با یک بنز نرمال بخر. یواش یواش ببین از عکاسی چی میخواهی. بعد شروع کن به ارتقا.
من خیلی از عکسها را با دوربینهای SLR-LIKE دیدهام که اگر ندانید با چنین دوربینی گرفته شده، تصور میکنید با یک دوربین حرفهای گرفته شده. شما عکاسی را با یک دوربین معمولی (نه کامپکت) شروع کن. بعد اگر لازم شد ارتقا بده.
چون اطلاع دقیقی از دانش و علایق عکاسی شما ندارم نمیتوانم خیلی پیشنهاد دقیقی به شما ارائه کنم.
من با ریویو های دی300 خیلی تحریک شدم ، خیلی اغوا کننده هست
من عکس های تبلیغاتی رو دوست دارم خیلی