• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید سیستم تا سقف 3 میلیون

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
با توجه با قیمت های بازار چه سیستمی رو برای گیم و برنامه هایی مثل 3D Max , Zbrush , Autocad و ... پیشنهاد میکنید ؟ سیستمی میخوام که بازیهایی مثل Crysis 3 یا Far Cry 3 یا Battlefield 3 و مشابه اینها رو روی High اجرا کنه. تا 3 یا نهایتا 3.5 میتونم هزینه کنم.
ممنون.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام دوستان.
با توجه با قیمت های بازار چه سیستمی رو برای گیم و برنامه هایی مثل 3D Max , Zbrush , Autocad و ... پیشنهاد میکنید ؟ سیستمی میخوام که بازیهایی مثل Crysis 3 یا Far Cry 3 یا Battlefield 3 و مشابه اینها رو روی High اجرا کنه. تا 3 یا نهایتا 3.5 میتونم هزینه کنم.
ممنون.
سلام
فقط كيس يا با تمامي متعلقات !؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
M.B=ASUS-H87-PRO(1150-Haswell)=500t
CPU=Intel Core i5-4670=680t
HDD=Seagate-Sata3-2TB-64M=270t
power:GREEN-GP685B=380t
RAM= GSKill 2*4 DDR3 2133=390t
VGA=Asus-7970=1600
DVD Writer:pioneer=60t
CASE= GREEN X-3=205t
ي مقدار از بودجه فعلي بالاتر شد ولي تو هر بازي و عملكردي تا مدت ها كنار شماست/

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
با احترام به دوستمون
ولی پاور ، کیس و گرافیک رو میتونی کمتر هزینه کنی!
گرافیک هم توی این رنج 650TI عملکرد خوبی داره ...
جای ssd بسیار خالیه ... اگر autodesk کار هستی که واجبه :)

jeeex.2

Registered User
لایک‌ها
160
main : msi bigbang xpowerII
CPU : core i7 3820
vga : ASUS HD 7870 DirectCU II
power : green 1035w
ram : 16 gig (2400)
hard :2t
case : x9 or hafx

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
7744889102.png

در آینده می تونید رو کراس فایر کردن کارت گرافیک هم حساب کنید که در حد GTX 760 به شما فریم خواهد داد!

Last edited:

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
ممنون. در ضمن فرق رم 16 معمولی با رم 8 گیمینگ چیه؟

به نظر می رسه بودجه تون برای خرید 16 گیگ رم، کافی نیست!

بهتره در مورد اون رم ها خودتون مطالعه کنید:

آونگ - Gaming v2.0

آونگ - قابل توجه کاربران حرفه ای و بازی خورها ، رم ADATA 2400G به بازار آمد

راستی رو چه رزولیشنی بازی می کنید؟! مدل دقیق مانیتورتون چیه؟!

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر می رسه بودجه تون برای خرید 16 گیگ رم، کافی نیست!

بهتره در مورد اون رم ها خودتون مطالعه کنید:

آونگ - Gaming v2.0

آونگ - قابل توجه کاربران حرفه ای و بازی خورها ، رم ADATA 2400G به بازار آمد

راستی رو چه رزولیشنی بازی می کنید؟! مدل دقیق مانیتورتون چیه؟!

هنوز تصمیم نگرفتم چه مانیتوری بخرم ... بین 400- 600 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟ در ضمن قیمت دو تا رم 8 گیگ Kingston/Corsair چقدر در میاد؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
هنوز تصمیم نگرفتم چه مانیتوری بخرم ... بین 400- 600 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟ در ضمن قیمت دو تا رم 8 گیگ Kingston/Corsair چقدر در میاد؟

خب هر چقدر مانیتور بزرگتر و فول اچ دی بخرید، بر خلاف تصور، بیشتر به ضرر شماست! چرا که به همین اندازه باید جهت خرید کارت گرافیک برای رزولیشن های بالاتر همچون فول اچ دی، جهت اخذ فریم مطلوب تر، افزایش بودجه بدین!
به نظرم به 20 اینچ ال جی با قیمت 480 اکتفا کنید! وگرنه نمی تونید فریم مطلوب از بازی ها بگیرید!

پیشنهاد من صرفاً بخاطر کاهش هزینه ی شما و اخذ فریم بیشتر در گیم ها، LG 20EN32S هست به قیمت 470.

اگر چنانچه مانیتور بزرگ و فول اچ دی 22 اینچ خواستید بخرید، باید دست کم یک میلیون افزایش بودجه بدید تا بتونید کارت گرافیک رو بهتر بخرید یا SLI کنید 660 رو.

از کینگستون و کرسیر هم فرکانس 1600 قیمتش متغیر هست. 2 تا 4 گیگ = 8 گیگ اشون بین 300 تا 350. البته یک مورد از کینگستون 2400 مگاهرتز موجوده 380 که از این ایدیتا بهتر نیست!

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب هر چقدر مانیتور بزرگتر و فول اچ دی بخرید، بر خلاف تصور، بیشتر به ضرر شماست! چرا که به همین اندازه باید جهت خرید کارت گرافیک برای رزولیشن های بالاتر همچون فول اچ دی، جهت اخذ فریم مطلوب تر، افزایش بودجه بدین!
به نظرم به 20 اینچ ال جی با قیمت 480 اکتفا کنید! وگرنه نمی تونید فریم مطلوب از بازی ها بگیرید!

پیشنهاد من صرفاً بخاطر کاهش هزینه ی شما و اخذ فریم بیشتر در گیم ها، LG 20EN32S هست به قیمت 470.

اگر چنانچه مانیتور بزرگ و فول اچ دی 22 اینچ خواستید بخرید، باید دست کم یک میلیون افزایش بودجه بدید تا بتونید کارت گرافیک رو بهتر بخرید یا SLI کنید 660 رو.

از کینگستون و کرسیر هم فرکانس 1600 قیمتش متغیر هست. 2 تا 4 گیگ = 8 گیگ اشون بین 300 تا 350. البته یک مورد از کینگستون 2400 مگاهرتز موجوده 380 که از این ایدیتا بهتر نیست!

مگه رم 8 گیگ توی بازار موجود نیست که شما میگید باید دو تا 4 گیگ استفاده کنم ؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
مگه رم 8 گیگ توی بازار موجود نیست که شما میگید باید دو تا 4 گیگ استفاده کنم ؟

دو عدد 4 گیگ به دلیل ایجاد ویژگی Dual Channel دارای کارایی بالاتری نسبت به تک ماژول هستند.
در صورتی تک ماژول 8 گیگ پیشنهاد میشه که کاربر در آینده ای نزدیک قصد اضافه کردن 8 گیگ دیگر رو داشته باشند = 16 گیگ.

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همینطور که اشاره کردید قصد دارم در آینده رم اضافه کنم به همین دلیل میخوام دو تا 8 گیگ بگیرم. درضمن میتونید در مورد ssd و کاربردش یه مختصر توضیح بدید.

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
همینطور که اشاره کردید قصد دارم در آینده رم اضافه کنم به همین دلیل میخوام دو تا 8 گیگ بگیرم. درضمن میتونید در مورد ssd و کاربردش یه مختصر توضیح بدید.

مدل 8 گیگ هم داره اون ایدیتا. قیمتش فکر می کنم یکسان باشه. موجود ندارم. نمی تونم قیمت دقیق بدم.

Solid State Drive یا همان SSD (دیسک های حالت جامد) به نوعی حافظه گفته می شود که فاقد اجزای متحرک است و به دو نوع مبتنی بر فلش و DRAM تقسیم می شود. تکنولوژی این نوع حافظه بسیار مشابه تکنولوژی است که در حافظه های RAM به کار رفته است و اطلاعات توسط جریان الکتریسیته قابلیت نوشتن و یا پاک شدن را دارند. این امکان سرعت دسترسی اطلاعات بسیار بالایی را برای آنها فراهم می کند.

از جمله ویژگی های دیگه اش نسبت به هاردهای معمولی:
- سرعت بسیار بالاتر تقریبا شاید 10-20 بار از هاردهای معمولی سریعتر هستند. مثلاً تو کمتر از 10 ثانیه، ویندوز شما رو موقع روشن شدن، لود می کنند. سرعت کپی-پیست، کات-پیست کردن 10 برابر سریع تر انجام می شود نسبت به هارد دیسک های معمولی!
- عمر طولانی تری دارند.
- کاملا بی صدا هستند.
- در مقابل ضربه مقاوم ترند.
- مصرف کمتری دارند.
- گرمای کمتری هم تولید می کنند.
- البته در مقابل این همه مزایا یک مشکلی هم دارند و اون هم اینکه هنوز خیلی گرون هستند.

اطلاعات بیشتر: SSD چیست؟

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه از ssd فقط به عنوان درایو ویندوز و بوت استفاده کرد در کنار HDD؟ سرعت کار با نرم افزارهای سه بعدی بیشتر میشه اگه در کنار هارد از ssd استفاده بشه؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
میشه از ssd فقط به عنوان درایو ویندوز و بوت استفاده کرد در کنار HDD؟ سرعت کار با نرم افزارهای سه بعدی بیشتر میشه اگه در کنار هارد از ssd استفاده بشه؟

اَحسنت. دقیقاً همینطوره. 100%.
ویندوز و نرم افزار ها در اس اس دی نصب میشه و اس اس دی حکم درایو C رو برای شما خواهد داشت.

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اَحسنت. دقیقاً همینطوره. 100%.
ویندوز و نرم افزار ها در اس اس دی نصب میشه و اس اس دی حکم درایو C رو برای شما خواهد داشت.

پس نرم افزار حتما باید توی ssd نصب بشه تا سرعت بیشتری داشته باشه؟

بالا