• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید سیستم تا سقف 3 میلیون

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
پس نرم افزار حتما باید توی ssd نصب بشه تا سرعت بیشتری داشته باشه؟

بله. دقیقاً همینطوره.

منتها قیمتشون بالاست! از رنج قیمت 350 هزار تومن که 64 گیگ اش هست، شروع میشه به بالا... تا 2 میلیون تومن 512 گیگ اش هست. 128 گیگ اش هم دور و بر 500-600

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی برای کیس باید سیستم خنک کننده بگیرم ؟ چه مدلی و قیمتش چنده؟ + اسپیکر خوب با قیمت مناسب چی پیشنهاد میکنید؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
راستی برای کیس باید سیستم خنک کننده بگیرم ؟ چه مدلی و قیمتش چنده؟ + اسپیکر خوب با قیمت مناسب چی پیشنهاد میکنید؟

شما سقف بودجه رو درست و حسابی مشخص کنید، همه چیز رو در لیست قرار میدم...
چیزهایی که انتظار شماست، به طور حتم بالای 5 میلیون تومن در میاد.

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301

ok. پس اون سیستم قبلی منتفی هست! بهترین سیستمی که با این بودجه میشه خرید رو الان جایگزین لیست قبل در صفحه ی قبل کردم.
با این بودجه سیستم بهتر نمیشه. توقعتون رو هم بیارید پایین لُطفاً. بازی های روز دنیا رو می تونید در حد کیفیت مطلوب و متوسط با نرخ فریم گیری بسیار عالی، تجربه کنید. اما دیگه نمی تونید تنظیمات گرافیکی رو آخرش بذارید!! مگر اینکه بودجه 7-8 تومن کنید!!

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok. پس اون سیستم قبلی منتفی هست! بهترین سیستمی که با این بودجه میشه خرید رو الان جایگزین لیست قبل در صفحه ی قبل کردم.
با این بودجه سیستم بهتر نمیشه. توقعتون رو هم بیارید پایین لُطفاً. بازی های روز دنیا رو می تونید در حد کیفیت مطلوب و متوسط با نرخ فریم گیری بسیار عالی، تجربه کنید. اما دیگه نمی تونید تنظیمات گرافیکی رو آخرش بذارید!! مگر اینکه بودجه 7-8 تومن کنید!!

اگه ssd و موس/ کیبرد نگیرم ، میشه i7 گرفت ؟ در ضمن این مادربرد چه فرقی با مادربرد گیگا قبلی داره؟ راستی Geforce GTX 650 Ti 2GB بهتر از مدل 7790 نیست ؟

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
اگه ssd و موس/ کیبرد نگیرم ، میشه i7 گرفت ؟ در ضمن این مادربرد چه فرقی با مادربرد گیگا قبلی داره؟

بله میشه. اما برای بازی، کور آی 5 زیاد هم هست! چون بازی های پردازنده رو درگیر نمی کنن! یه کور آی 3 هم حتی کفایت می کنه!!!
مگر اینکه به جز بازی کار رندر و سایر کارهای پردازشی داشته باشید.

تفاوت مادربرد هم چیپست رده متوسط H87 که امکاناتش کمی کمتره. پتانسیل اورکلاک نداره که خب شما هم نیازی بهش ندارید!

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله میشه. اما برای بازی، کور آی 5 زیاد هم هست! چون بازی های پردازنده رو درگیر نمی کنن! یه کور آی 3 هم حتی کفایت می کنه!!!
مگر اینکه به جز بازی کار رندر و سایر کارهای پردازشی داشته باشید.

تفاوت مادربرد هم چیپست رده متوسط H87 که امکاناتش کمی کمتره. پتانسیل اورکلاک نداره که خب شما هم نیازی بهش ندارید!

من سه بعدی کارم و همونطور که قبلا هم اشاره کردم از سیستم برای رندر گیری هم استفاده میکنم. و صد البته میخوام که سیستم رو اور کلاک کنم. با این اوصاف مادربرد و سی پی یو چه مدل های خواهند بود ؟ (راستی Geforce GTX 650 Ti 2GB بهتر از مدل 7790 نیست ؟)

تشکر خیلی ویژه بابت پیگیر بودنتون :)

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
من سه بعدی کارم و همونطور که قبلا هم اشاره کردم از سیستم برای رندر گیری هم استفاده میکنم. و صد البته میخوام که سیستم رو اور کلاک کنم. با این اوصاف مادربرد و سی پی یو چه مدل های خواهند بود ؟ (راستی Geforce GTX 650 Ti 2GB بهتر از مدل 7790 نیست ؟)

تشکر خیلی ویژه بابت پیگیر بودنتون :)

پس با این اصاف باید 6-7 تومنی بودجه داشته باشید! حرف شما بی منطق هست! چون انتظاراتتون با بودجه تون هماهنگ نیست!
این سیستم هم برای رندر مناسب نیست! برای بازی های خوب رو رزولیشن خوب هست. نه عالی.
پردازنده ی کور آی 7 که بخواید اور کنید، مادربرد قوی تر میخواد! پاور قوی تر میخواد! فن قوی تر میخواد! همه ی اینها هم پول بیشتری میخواد!

شما دو راه بیشتر ندارید! یا افزایش بودجه، یا کاهش توقعات متعدد.

اینطور که بنده برداشت کردم، شما یک آچار فرانسه میخواید! برای خرید این آچار فرانسه که همه فن حریف باشه، حداقل 6/5 باید کنار بذارید! تکرار می کنم: این حداقل شرایط هست!

این هم سیستمی هست که حداقل میشه روش به عنوان یک آچار فرانسه خوب و مناسب و مطلوب حساب باز کرد! اما باز هم میگم، سیستم عالی و فوق العاده ای نیست! در حدی که کارتون رو به خوبی راه می ندازه و مطلوب هست.

Last edited:

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پردازنده ی کور آی 7 که بخواید اور کنید، مادربرد قوی تر میخواد! پاور قوی تر میخواد! فن قوی تر میخواد! همه ی اینها هم پول بیشتری میخواد!

من اگه بخوام یه i7 قوی+ مادربرد که قابلیت اورکلاک کردن رو داشته باشه + فن قوی ، چه مدل های رو پیشنهاد میکنید و قیمتشون رو هم اگه میشه بنویسید. بودجه مهم نیست.

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
من اگه بخوام یه i7 قوی+ مادربرد که قابلیت اورکلاک کردن رو داشته باشه + فن قوی ، چه مدل های رو پیشنهاد میکنید و قیمتشون رو هم اگه میشه بنویسید. بودجه مهم نیست.

در پست قبل. آخرین خط لینک رو دادم که اون حداقل شرایط هست. می تونید رو اورش حساب کنید.
همشون رو هم موجود دارم. اگر بازار پیدا نکردید، در خدمتتون هستم...

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
core i7 خوب با فن قوی و گرافیک خوب میخوای 4540s hp بگیر. حدود 2600-2700 قیمتشه ولی همه جوره تایید میشه.

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
core i7 خوب با فن قوی و گرافیک خوب میخوای 4540s hp بگیر. حدود 2600-2700 قیمتشه ولی همه جوره تایید میشه.

ممنون از راهنماییتون. لپتاپ دارم ، یه سیستم میخوام بگیرم که بعدا بشه ارتقاع داد.

بالا