• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید ماشین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
سلام .
دوستان من ماشینم رو تو همین سایت گزاشتم برای فروش تو امضامم هست حالا قصد خرید خودرو بعد فروش اون رو دارم.

قصد خرید خودرو سیناد یا پاژن رو دارم.(زده به سرم یه ماشین خاص بگیرم)
می خواستم بدونم نظرتون درباره این خودروها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه اونایی که میدونن چیه توروخدا نظرشون رو بگن
.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
سیناد :blink::blink: یکی از زشت ترین ماشینهایی که دیدم سیناد بوده به زشتی mvm کلا دور این ماشین رو خط بکش اونم خط قرمز یعنی یک هزارم درصد هم به سیناد فکر نکن:thumbsdow

اما پاژن انتخاب خوبیه ماشین خوش استیل و با کلاس و پدر مادر داریه در واقع همون لندرور دیفندر انگلستانه . اگه پاژن بگیری راحت میتونی هر تزعینی روش انجام بدی ماشین اسپورت خورش حرف نداره

75268089659935120979.jpg92179987718296129645.jpg

port80

Registered User
لایک‌ها
22
اگه میخواهی بهت نخندن سیناد نخر

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
سیناد از قضیه پرته.پاژن رو هم باید عاشقش باشید.وگرنه به قیمت یه پاژن رو پا میشه مگان خرید!

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
سیناد همچین زشتم نیست ماشین خویبه ولی قطعات یدکیش به شدت نایابه و درد سر داره . پاژن ماشین خوبیه ولی اینم زیاد واسه استفاده روزمره و شهری مناسب نیست .

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
سیناد و پاژن جفتشون به نظر من ارز خرید ندارن
این هزینه میتونه انتخاب های حیلی بهتری داشته باشه که البته خاص نیستت

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

Esmaeil72

Registered User
لایک‌ها
69

sourenajan

Registered User
لایک‌ها
13
از سیناد فکرتو دور کن !

پاژن هم چندان ماشین جالبی نیست !

پسرخاله من داشت ....

اگر خواستی پ.خ بده شمارش رو بدم ازش بپرس که چرا فروخت :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
پاترول مدل 76 داشتم فروختم سر یه قضیه ای
هنوز که هنوزه بهترین ماشین کل زندگیم بود
بعد از اینکه فروختم یه 405 گرفتم. .. قبلش نمیدونستم تعمیرگاه کجاست اصلا , به لطف این 405 الان همه تعمیرگاها میشناسن منو !! بعدم فروختم و 405 پدر رو برداشتم که دیگه گور خودم رو کندم !

پاتروله تو صد کیلومتر سه یا چهار لیتر بنزین بیشتر از این اشغالای کم مصرف میخورد , عوضش با کولرش سینوزیت میگرفتی !! برف میومد شخمت نبود !! کوه ,تپه ,مسافرت دریا شمال, شن و ماسه, جنگل ,بیابون ,تابستون, زمستون..
یه سال یه بار یه روغن عوض میکردم و خلاص ! صفحه کلاج براش گرفتم روش کامل ژاپنی نوشته بود ... الان هفت ساله روشه هنوز که هنوزه کلاجش تیزه !!
رفیقم تسمه تایمش برید چند میلیون خرج ماشینششده بود... من نگران شدم از یکی پرسیدم اقا تسمه تایم پاترول چنده برم سر وقت عوض کنم , خندیدن بهم گفتن این تسمه نداره جاش یه زنجیر داره دوبل !!!
ماشین نظامیه شوخی نداره
کلاجش هیدرولیکه !
جلوبندیش چهار سال یه بار فقط روغن کاری میخواد !

from lg

sourenajan

Registered User
لایک‌ها
13
بعد از اینکه فروختم یه 405 گرفتم. .. قبلش نمیدونستم تعمیرگاه کجاست اصلا , به لطف این 405 الان همه تعمیرگاها میشناسن منو !! بعدم فروختم و 405 پدر رو برداشتم که دیگه گور خودم رو کندم !

پاتروله تو صد کیلومتر سه یا چهار لیتر بنزین بیشتر از این اشغالای کم مصرف میخورد , عوضش با کولرش سینوزیت میگرفتی !! برف میومد شخمت نبود !! کوه ,تپه ,مسافرت دریا شمال, شن و ماسه, جنگل ,بیابون ,تابستون, زمستون..
یه سال یه بار یه روغن عوض میکردم و خلاص ! صفحه کلاج براش گرفتم روش کامل ژاپنی نوشته بود ... الان هفت ساله روشه هنوز که هنوزه کلاجش تیزه !!
رفیقم تسمه تایمش برید چند میلیون خرج ماشینششده بود... من نگران شدم از یکی پرسیدم اقا تسمه تایم پاترول چنده برم سر وقت عوض کنم , خندیدن بهم گفتن این تسمه نداره جاش یه زنجیر داره دوبل !!!
ماشین نظامیه شوخی نداره
کلاجش هیدرولیکه !

from lg

منم یه 71 داشتم! سندش دسته اول بود! کلا 40.000 تا کار کرده بود! صاحبش بعد 12 سال از آمریکا اومد فروختش بمن !

چه اشتباه بزرگی کردم فروختمش :( بزرگترین اشتباه زندگیم بود!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
منم یه 71 داشتم! سندش دسته اول بود! کلا 40.000 تا کار کرده بود! صاحبش بعد 12 سال از آمریکا اومد فروختش بمن !

هنوز که هنوزه ارباب خیابوناست
چندوقت پیش بود یه سانتافه از فرعی اومده بود با سرعت بیرون و یه پاترول قیچیش کرده بود .. خدایا یعنی صحنه تصادف رو می دیدی احساس میکردی یکی با چکش کوبیده رو تخم مرغ !! سانتافه شانس اورده بود که پاتروله به سمت شاگرد کوبیده بود و کسی روی صندلی نبوده!
عکس مال خودمو بزارم اینجا همه اسیرش میشید بخدا !

from lg

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
سیناد ماشین خاصیه،و فروشش هم آسون نیست...اما ماشین جالبیه
ی سری قطعاتشم با l90یکیه.(موتورش موتور سال 2000مگانه)
پاژن هم به بودجه ت بستگی داره،از 5-6تومن هست تا50-60تومن به بالا
پاژن ی مقدار خشکه تو شهر اما خب اگه دوس داشته باشیش این چیزا رو نمیبینی و برعکس لذت میبری.
هردوی اینا باید عشقشونو داشته باشی که 4-5بار واسه تعمیرش گیر خیابون ملت افتادی دلتو نزنه ماشین....البته پاژن قطعاتش بیشتره از سیناد

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
سیناد :blink::blink: یکی از زشت ترین ماشینهایی که دیدم سیناد بوده به زشتی mvm کلا دور این ماشین رو خط بکش اونم خط قرمز یعنی یک هزارم درصد هم به سیناد فکر نکن:thumbsdow

اما پاژن انتخاب خوبیه ماشین خوش استیل و با کلاس و پدر مادر داریه در واقع همون لندرور دیفندر انگلستانه . اگه پاژن بگیری راحت میتونی هر تزعینی روش انجام بدی ماشین اسپورت خورش حرف نداره

مشاهده پیوست 435799مشاهده پیوست 435800

پاژن ماشین خیلی توپیه اما مدل بالاهاش خوبه نه اون مدل پاییناش اینیکه شما عکسش رو گزاشتی 60 میلیون مایشه

اگه میخواهی بهت نخندن سیناد نخر
چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟از نظر من ماشین دو در فشنگیه مخصوصا سفیدش
سیناد از قضیه پرته.پاژن رو هم باید عاشقش باشید.وگرنه به قیمت یه پاژن رو پا میشه مگان خرید!
سیناد یکم جا نیفتاده.پاژن لامصب مدل بالاهاش خوبه اونم 50 مایشه
سیناد همچین زشتم نیست ماشین خویبه ولی قطعات یدکیش به شدت نایابه و درد سر داره . پاژن ماشین خوبیه ولی اینم زیاد واسه استفاده روزمره و شهری مناسب نیست .
آره سیناد سفید و نقره ایش قشنگه.بیشتر قطعاتش مال تندر 90 و پراید و سیه لو و مگان میخوره..پاژن کنترلش تو شهر سخته واقعا
سیناد و پاژن جفتشون به نظر من ارز خرید ندارن
این هزینه میتونه انتخاب های حیلی بهتری داشته باشه که البته خاص نیستت
سیناد که هم ارزونه هم زیبا.
عزیز من منظورم از پاژن مدل 92 نبود 50 میلیون بدم ها.
اگر تا 15 میلیون انتخاب خاصی هست بگو
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
اقا ما ی مدت تو کف سیناد بودیم

ماشین بدی نیست یعنی هرکس نداشته ازش بد میگه یا فامیلشون داشته و ی چیزی شنیده ولی مساله ای ک من رو از خرید سیناد منصرف کرد قیمت غیر معقولش بود سیناد 82 83 تر و تمیز پیدا کردی زیر 10 ارزش خرید داره و گرنه نه ارزش نداره

مشکلات داره ولی تو زمینه تامین قطعات فنیش اگر تهران باشی ب مشکلی نمیخوری شاید قطعات تزیینیش یکم اذیت کنه در کل اینجا جای خوبی برای بحث در این زمینه نیست برو تو تی تی قسمت سیناد تاپیکاشو بخون خیلی بهت کمک میکنه!

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
پاژن داشتم
بدنه سبک موتور قوی
امکانات ضعیف...

سیناد
اسپرت،شکیل بد فروش و قطعات ضعیف

پیشنهاد من پاتروله ، رو پاژن 50 ملیون باید خرج کنی بشه ماشین...

یه سر بزن به این جا:

سایت تخصصی دودیفرانسیل ها، تورهای گردشگری و ورزشی

مخلص...

پاژن مدل 92 خوبه اونم سفید یا مشکی.
ولی سیناد ارزان و زیباس.
پاترول خلی قدیمیه .
اگه یک ماشین شاسی بلند و ارزان باشه خوبه خیلی هم قدیمی و سنگین نباشه

اقا ما ی مدت تو کف سیناد بودیم

ماشین بدی نیست یعنی هرکس نداشته ازش بد میگه یا فامیلشون داشته و ی چیزی شنیده ولی مساله ای ک من رو از خرید سیناد منصرف کرد قیمت غیر معقولش بود سیناد 82 83 تر و تمیز پیدا کردی زیر 10 ارزش خرید داره و گرنه نه ارزش نداره

مشکلات داره ولی تو زمینه تامین قطعات فنیش اگر تهران باشی ب مشکلی نمیخوری شاید قطعات تزیینیش یکم اذیت کنه در کل اینجا جای خوبی برای بحث در این زمینه نیست برو تو تی تی قسمت سیناد تاپیکاشو بخون خیلی بهت کمک میکنه!

منم خیلی تو کفشم.
یعنی به سیناد بیشتر از 10 پول ندم.
چه رنگی ارزش خرید داره؟؟؟؟
من تهرانم .
یک لینک از این سایت بهم میدی؟؟؟؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
منم چند وقته رو سیناد فکر می کنم
میگن از نظر بدنه مشکل داره
یکی میگفت فایبر گلاس هست و...
ولی من که میگم کسی بخواد 10-15 بده پراید ! بده سیناد واقعا عقل به خرج داد

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33

ماشین نظامیه شوخی نداره
کلاجش هیدرولیکه !

from lg

دادا پاترول هم خیلی سنگینه هم خیلی قدیمی میزنه.
در کل دنبال ماشینی هستم که مثل پاين هم وانت باشه هم دو کابین

منم چند وقته رو سیناد فکر می کنم
میگن از نظر بدنه مشکل داره
یکی میگفت فایبر گلاس هست و...
ولی من که میگم کسی بخواد 10-15 بده پراید ! بده سیناد واقعا عقل به خرج داد
ولی من در این مورد چیزی نشنیدم.
میگن بدنش یک جنش خاصیه فایبر نیست بخاطر همین میگن رنگ داشتن یا نداشتن ماشین مهم نیست.
آدم بجای 15 تومن پراید با 11 تومن یک سیناد سلامت میگیره دو در خوشگل.
میگن مصرف سیناد پایینه راست میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجب چیزی بوه

هنوز که هنوزه ارباب خیابوناست
چندوقت پیش بود یه سانتافه از فرعی اومده بود با سرعت بیرون و یه پاترول قیچیش کرده بود .. خدایا یعنی صحنه تصادف رو می دیدی احساس میکردی یکی با چکش کوبیده رو تخم مرغ !! سانتافه شانس اورده بود که پاتروله به سمت شاگرد کوبیده بود و کسی روی صندلی نبوده!
عکس مال خودمو بزارم اینجا همه اسیرش میشید بخدا !

from lg

یک عکس بده دیگه

سیناد ماشین خاصیه،و فروشش هم آسون نیست...اما ماشین جالبیه
ی سری قطعاتشم با l90یکیه.(موتورش موتور سال 2000مگانه)
پاژن هم به بودجه ت بستگی داره،از 5-6تومن هست تا50-60تومن به بالا
پاژن ی مقدار خشکه تو شهر اما خب اگه دوس داشته باشیش این چیزا رو نمیبینی و برعکس لذت میبری.
هردوی اینا باید عشقشونو داشته باشی که 4-5بار واسه تعمیرش گیر خیابون ملت افتادی دلتو نزنه ماشین....البته پاژن قطعاتش بیشتره از سیناد

هرچی گفتی حرف های حقی بودن.
به نظرم تا 50 میلیون نداشته باشی نباید طرف پاژن بری.
ولی میشه با 10 میلیون یک سیناد سلامت گرفت

دوستان سیناد 1 با 2 چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه رنگیش ارزش خرید داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرکز خرید و فروش اینجور ماشین هایی مثل پاترول و پاژن تو تهران کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مصرف سوخت پآژن و سیناد چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با چند میلیون میشه صاحب یک سیناد سلامت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
بیا برادر برو اینجا :

تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده انجمن - سيناد Sinad

این کاملترین تاپیک ه سیناد ه ولی این رو هم بدون ک هرکس اومده توش نظر داده ی نیمچه تعصبی رو سینادشون دارن

در مورد قیمتشم ی دوستی گفتن کسی ک میخواد 14 15 پول پراید بده بره سیناد بخره بهتره ولی من میگم با 14 15 ماشینای بهتری مثل سیلو یا پروتون ویرا تمیز میشه گرفت و خرید سیناد تو رنج 1213 اشتباهه.

نمیدونم در جریان هستی یا نه ک کلا 1000 تا سیناد حدودا تولید شد تا سال 83 ک تولیدش متوقف شد الان تقریبا 10 سال میگزره و خیلیاش اوراق شدن ولی با تمام این مسائل الن رو نت نزدیک 20 سیناد مختلف تو سایتای متفاوت اگهی کردن.

ولی بازم میگم میخوای بگیری حداقل ب قیمت بگیر ک خیلی متضرر نشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا