• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید ماشین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
پسر من نمیدونم تو چه سلیقه ایی داری ولی همین که اسم سیناد رو بیاری رک و راست بهت میگم بد سلیقه ایی اونم خیلی خیلی
من یه عکس خوشگل از پاژن گذاشتم که رایتو بزنم سراغ سیناد نری تازه همون پاژن هم من خیلی تایید نمیکنم ولی حداقل میدونی یه ماشین با اصالت و خوب رو خریدی خریدی (لندرور دیفندر)

اما خداییش سیناد چیه ؟ اصلا اصل نصب این ماشین چیه ؟ معلوم نیست رنویه پرایده پژویه ؟ از هر ماشین یه چیزو سرهم بندی کردن شده سیناد حتی پراید با اصالت تر از سیناده
اینا همه یه طرف خداییش سیناد خیلی بی ریخته مثل این میمونه شما یه mvm110 بگیری بگی این خیلی قشنگه ولی همه میدونن زشته و عین ماشین مونگولاست
نصیحت من رو برادرانه قبول کن سیناد بگیری پشیمون میشی این همه ماشین قشنگ خوشگل با حال رو هر کدوم دست بزاری بهتر از سیناده

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بابا سیناد چیه اخه پیشنهاد میدین به بچه مردم
خوبه یکی بیاد به خوتون ادرس اشتباه بده بعد برین گ بیوفتین تو چاه ؟
یه چراغش بشکنه این بنده خدا از کجا بیاره ؟ باید بزور بده چراغ پراید فرو کنن تو بدنه !

from lg

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
یه چراغش بشکنه این بنده خدا از کجا بیاره ؟ باید بزور بده چراغ پراید فرو کنن تو بدنه !

from lg

تازه میشه ماشین خاص

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
بیا برادر برو اینجا :

تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده انجمن - سيناد Sinad

این کاملترین تاپیک ه سیناد ه ولی این رو هم بدون ک هرکس اومده توش نظر داده ی نیمچه تعصبی رو سینادشون دارن

در مورد قیمتشم ی دوستی گفتن کسی ک میخواد 14 15 پول پراید بده بره سیناد بخره بهتره ولی من میگم با 14 15 ماشینای بهتری مثل سیلو یا پروتون ویرا تمیز میشه گرفت و خرید سیناد تو رنج 1213 اشتباهه.
نمیدونم در جریان هستی یا نه ک کلا 1000 تا سیناد حدودا تولید شد تا سال 83 ک تولیدش متوقف شد الان تقریبا 10 سال میگزره و خیلیاش اوراق شدن ولی با تمام این مسائل الن رو نت نزدیک 20 سیناد مختلف تو سایتای متفاوت اگهی کردن.
ولی بازم میگم میخوای بگیری حداقل ب قیمت بگیر ک خیلی متضرر نشی

خیلی بدردم خورد دستت درد نکنه.
من خودم دوست دارم بیشتر از 9 میلیون هزینه نکنم .
به نظر شما 9 تومن ارزش سیناد رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟میشه تمیزش روپیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟

من الان اینقد در مورد سیناد خوندم دیگه قفل کردم.عزیز میگن 2500 نا ازش تولید شده ها

پسر من نمیدونم تو چه سلیقه ایی داری ولی همین که اسم سیناد رو بیاری رک و راست بهت میگم بد سلیقه ایی اونم خیلی خیلی
من یه عکس خوشگل از پاژن گذاشتم که رایتو بزنم سراغ سیناد نری تازه همون پاژن هم من خیلی تایید نمیکنم ولی حداقل میدونی یه ماشین با اصالت و خوب رو خریدی خریدی (لندرور دیفندر)

اما خداییش سیناد چیه ؟ اصلا اصل نصب این ماشین چیه ؟ معلوم نیست رنویه پرایده پژویه ؟ از هر ماشین یه چیزو سرهم بندی کردن شده سیناد حتی پراید با اصالت تر از سیناده
اینا همه یه طرف خداییش سیناد خیلی بی ریخته مثل این میمونه شما یه mvm110 بگیری بگی این خیلی قشنگه ولی همه میدونن زشته و عین ماشین مونگولاست
نصیحت من رو برادرانه قبول کن سیناد بگیری پشیمون میشی این همه ماشین قشنگ خوشگل با حال رو هر کدوم دست بزاری بهتر از سیناده
دادا اون پاژنی که شما گزاشتی 60 مایشه.
دادا همه میدونن که سیناد کاملا دست سازه.
ام وی ام 110 ه خیلی زشته اما سیناد دو در و دو رنگ و زیباست مخوصا اسپرتش

from lg
چراغ رو خوب اومدی.
تازه میشه ماشین خاص

دادا شما هم خوب تیکه میندازی به ما ها....................

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
دادا شما هم خوب تیکه میندازی به ما ها....................

حدایی نکرده ناراحت که نشدی؟
آخه خدایی سیناد هم شد ماشین؟
پژو پارس داری به این خوشگلی نازی مامانی
چه حوری بعد از پارس میخوای سیناد رو تحمل کنی؟
من صلاحت رو میخوان:D

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
حدایی نکرده ناراحت که نشدی؟
آخه خدایی سیناد هم شد ماشین؟
پژو پارس داری به این خوشگلی نازی مامانی
چه حوری بعد از پارس میخوای سیناد رو تحمل کنی؟
من صلاحت رو میخوان:D

نه بابا ناراحت ی چیه شما سرور مایی.
پژو پارس خستم کرده میخوام بدم یک سیناد بگیرم بقیه پولشم بزنم به ضخم زندگی

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
نه بابا ناراحت ی چیه شما سرور مایی.
پژو پارس خستم کرده میخوام بدم یک سیناد بگیرم بقیه پولشم بزنم به ضخم زندگی

آخه پراید بگیری بهتره به نظرمن
یا حداقل دوو بگیر

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
من تو این وبلاگ خوندم 1000 تا : SINAD YADAK

ب نظر من سیناد رو تا 7 بگیری خوبه ولی شما ک طلبشی تا 9 هم جا داره ی 83 تمیزشو بگیری ولی مساله اینجاس از اونجایی ک سیناد خریدار ش خیلی کمه اونایی ک دارن نمیان تو روزنامه اگهی کنن چون باید 20 نوبت اگهی بده طرف اکثرا میان تو نت اگهی میکنن و خب بالطبع اگهی مفتیه و ی قیمتی میپرونن و هرکی هم بعد از اونا میخواد اگهی کنه ب اگهی های بقیه نگاه میکنه و قیمت پرت میدن الان سیناد رو ب قیمت خریدن خیلی سخت شده طبق اگهی ها تا 13 14 هم اگهی میدن!

ماشینی هم نیست ک بری تو نمایشگاه پیدا کنی یا تو عبدل اباد فقط تو اگهی باید دنبالش باشی

چند وقت پیش طرف اومده بود تو تی تی میگفت سیناد میخوام بگیرم من ازش پرسیدم معیارت برای خرید ماشین چیه؟!

گفت : اسمم سینا ه اگر سیناد بگیرم اسمم با ماشینم ست میشه!! پستاش هم هست نمیدونم دید یا نه؟!

ولی در کل اگر امکانشو داری میتونی بیشتر هزینه کنی مثلا 13 14 برو تو کار پروتون ویرا ماشینای خوبین کم و خاص هم هستن

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33

ب نظر من سیناد رو تا 7 بگیری خوبه ولی شما ک طلبشی تا 9 هم جا داره ی 83 تمیزشو بگیری ولی مساله اینجاس از اونجایی ک سیناد خریدار ش خیلی کمه اونایی ک دارن نمیان تو روزنامه اگهی کنن چون باید 20 نوبت اگهی بده طرف اکثرا میان تو نت اگهی میکنن و خب بالطبع اگهی مفتیه و ی قیمتی میپرونن و هرکی هم بعد از اونا میخواد اگهی کنه ب اگهی های بقیه نگاه میکنه و قیمت پرت میدن الان سیناد رو ب قیمت خریدن خیلی سخت شده طبق اگهی ها تا 13 14 هم اگهی میدن!

ماشینی هم نیست ک بری تو نمایشگاه پیدا کنی یا تو عبدل اباد فقط تو اگهی باید دنبالش باشی

چند وقت پیش طرف اومده بود تو تی تی میگفت سیناد میخوام بگیرم من ازش پرسیدم معیارت برای خرید ماشین چیه؟!

گفت : اسمم سینا ه اگر سیناد بگیرم اسمم با ماشینم ست میشه!! پستاش هم هست نمیدونم دید یا نه؟!

ولی در کل اگر امکانشو داری میتونی بیشتر هزینه کنی مثلا 13 14 برو تو کار پروتون ویرا ماشینای خوبین کم و خاص هم هستن
الان من داشتم چندتا سایت نیگا میکردم تا 14 تومن قیمت گزاشتن ولی شاید بشه 81 رو 9 میلیون از این ها خرید.
یکدونه آگهی هست زده 9800 ولی دوتا دلیل داره یا ماشینش درست و حسابی نیست یا آدم درسته.

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
شما ی کاری کن تو همون سایتی ک بهت دادم شماره سه تا تعمیرکار معروف سیناد هست زنگ بزن ب اونا ببین چی تو دست و بالشون دارن

ی سر هم برو نمایندگی کیش خودرو نزدیک مهراباد ادرسش تو تی تی هست اونجا همیشه سینادای فروشی هست احتمال زیاد قیمتاش از نت بهتره

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
سیناد یعنی نسخه دوم شناسنامت میشه قطعاتش ترکیبی با ماشین های گرون قیمت هست بدنش بد لش میشه بعد اگر برای تک سرنشین میخواد سیناد یعنی ضرر

سیناد اتفاقا توی چیتگر و عبدالاباد گیر میاد اما برن کارشناس براشون 5 میزنه :D دلال هم که نمیره طرفشون بره همین 5 هم نمیخره
سیناد نقاط قوتی هم داره که بقول ایشون افراد خاص مشتریش هستن اما اگر توی این وضعیت اقتصادی کشور بخوای ماشین بخری پراید هم به سیناد میچربه:دی
بدترین حالت با این قیمت های آگهی و دلالی پرت با پول سیناد میتونه 206 بخری خودتو راحت کنی:دی

Esmaeil72

Registered User
لایک‌ها
69
داداش
هر ماشینی بخری میتونی خاصش کنی
من ریو دارم مدل 87، 70%آپشنای اپیروس رویالم روش خودم گذاشتم
کلی خره...:)
قیمتشم خدایی همیشه منصفانه بوده
خیلی مایه داری و خاصِ خاص میخوای فولوکس گل بگیر...
تو نت هم ماشینای خاص میفروشن...

Blue Marlin

Registered User
لایک‌ها
17
عزیز جان خیلی انتخاب های متفاوتی در ذهن دارید !؟
پاژن خیلی خوبه واسه مسافرت و خارج از شهر ، سیناد خیلی برای استفادهء شهری خوب هست، نمیگم زشته و ... ولی اینو بدونید 10 تومن دادین برای سیناد وقتی بخوایید بفروشید اگه کسی پیدا شد که بخره و 9 تومن خرید سود کردید.
اگه پولتون براتون ارزش نداره ، سیناد بخرید.
پاژن هم که خوبش را بخواین بخرین بالای 40 باید هزینه کنید ، اونم برای مصرف شهری اذیتتون میکنه.

حالا همهء اینا رو گفتم تا بگم ماشین خوب میخواین که تو خیابون هم زیاد نباشه ، یک گل 84 بژ دارم بی رنگ بی رنگ ، یک نقطه رنگ هم نداره ، 7 سال تخفیف بیمه ، بدون کوچکترین ایراد فنی ، با سیستم صوتی سونی .
کلآ ماشین خوراک مصرف کننده و بی خرج هستش ، الان هم برای اینکه یکی از دوستام داره گل 87ش رو به قیمت میفروشه میخوام اینو رد کنم.
اگه تهران بودی و خواستی پ.خ بدین هماهنگ کنیم.

اگه هم گل نخواستین ، زانتیا ، سمند یا L90 بگیرین منم بهتون دو تا تایر آکبند با قیمت مناسب تقدیم میکنم. :D ;) http://forum.persiantools.com/t441472.html

ارادتمند.

داداش
هر ماشینی بخری میتونی خاصش کنی
من ریو دارم مدل 87، 70%آپشنای اپیروس رویالم روش خودم گذاشتم
کلی خره...:)
قیمتشم خدایی همیشه منصفانه بوده
خیلی مایه داری و خاصِ خاص میخوای فولوکس گل بگیر...
تو نت هم ماشینای خاص میفروشن...

آقا اسی ما ارادت داریم .
جسارت کردم ، پیش گل شما مال بنده پرایده.

abbas667

Registered User
لایک‌ها
571
سلام و درود خدمت دوستان
انصافا این پازنی که جناب بنچمارکر تو ژست صفحه اول گزاشتن فوقالعاده هستش یدونش رو از نزدیک تو ولیعصر دیدم که پارک کرده بود و قشنگ نگاه انداختم بهش
یکیشم چند وقت پیش اومده بود محل کار ما واقعا رویایی بود . یعنی اگه بخوای کویر لوت هم بری با اینا بدونه استرس میری . با ژراید و پِِِزو ادم جرعت نمیکنه
مسافرت بره

stampshop

Registered User
لایک‌ها
33
پاژن ماشینه حقی هست اما ما که پول خریدش رو نداریم

Sent from my PC700 using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا