• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<< مشاوره برای خرید نوت 3 سری 9005 و سونی Z1 >>>

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
سلام.
داداش از باتری نوت 3 راضی بودی؟
N9005 بهتره یا N9000 ؟
منم چند وقته می خوام یه گوشی در حدود 1500 بخرم ، ولی نمیدونم چی بگیرم ...
سلام دوست عزیز تفاوت 9005 تو اینه که فیلمبرداری ultra hd داره
4Gساپورت میکنه
اسنپ دراگون 800 با cpu karit 400و adreno 330 داره
باطریش برای اون گوشی خیلی خوبه من داشتم راضی بودم پشیمونم از اینکه فروختم
اما تو سری s باطریها ضعف دارن اما تو سری نوت خیر اما تو این مورد اخری که نوت 4 در اومده بیشک اون باطری توان اون گوشیو نداره و ضعف خودشو نشون میده

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
آقای دانیال_آرک چیز میز زدی؟
این حرفارو جایی نزنی یه موقع...
شرمنده دوست من که حرفهای بنده نتونست شمارو قانع کنه بهتره به موضوع به دید بهتری نگاه کنید تا متوجه بشید

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
دادا دوربینای عالی اکثر گوشیا رو سونی میزنه. اما دوربین گوشیای سونی افتضاحه
منم با حرف شما موافقم اکسپریا زد رو دوسته بنده داشتند و دوربین 13 این گوشی کیفیت بسیار پایینی داره و قرمزی خاصی تو عکسها هست که نمیدونم واسه چیه دوربین های سامسونگ رو قبول دارم دوربین این جی 2 هم که دارم خوبه اما به سامسونگ نمیرسه

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
شرمنده دوست من که حرفهای بنده نتونست شمارو قانع کنه بهتره به موضوع به دید بهتری نگاه کنید تا متوجه بشید
میگما، تو حال خودت نیستی!
این حرفا چیه میزنی؟ دوربین زد قرمزه!
دوربین زد وان آبیه!
دوربین گلکسی دمپایی از چشم انسان بهتره!
CPU اس تیری بهتر از زد تیریه!!!
و و و...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من که قرمزی تو دوربین زد ندیدم ایشون چشم برزخی دارن یا شایدم یه جوری عکس گرفته که با همه دوربینا هم قرمز میشه!
خودش بهتر میدونه!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
خدایی من پولم رو پرت بدم بدم به داعش بخوره نمیدم به سونی Z1!!!خدایی نوت 3 قابل مقایسه با Z1 نیست.از همه لحاظ نوت 3 بهتره.بنده هردوتاش همزمان داشتم.

به جز تمام ایراد هایی که دوستان گفتن Z1 یه ایراد خیلی بزرگ دیگه هم داره
این گوشی گاهی اوقات خیلی داغ میکنه حتی مواقعی که در حال استفاده نیست
نوت 3 بهترین انتخابه

z2 داداش قیمتشم به نوت3 فرق اونچنانی نداره
زد1 یکی از بدترین گوشیای سونی هست! من زد میخرم ولی زد1 نمیخرم

دادا دوربینای عالی اکثر گوشیا رو سونی میزنه. اما دوربین گوشیای سونی افتضاحه

من که قرمزی تو دوربین زد ندیدم ایشون چشم برزخی دارن یا شایدم یه جوری عکس گرفته که با همه دوربینا هم قرمز میشه!
خودش بهتر میدونه!

دوست عزیز این همه آدم دارن اینجا صحبت میکنن خوب جواب اینها رو هم بده شاید سونی به پشتی حرفت تو پرشین تولز یه کمی اسمی از خودش در کنه
تمام کامنت هارو نقل و قول کردم بگرد تک تک جوابشون رو بده بگو زد 1 عالیه :D
چون شما فقط z1 داری دلیل نمیشه سونی خیلی عالیه
دوربینای سونی یه شماره داره اما مگا پیکسلشون واقعی نیست
اگه هم تو قسمت خرید و فروش همین سایت برید میبینید سونی هیچ طرفداری نداره و کسی خواهانش نیست
خیلی وقتا ثابت شده برای بنده و دیگران شما نمیخواید درک کنید نیازی نمیبینم توضیح اضافه بدم
جسارت نشه شما که فعالیتتون در بخش سخت افزار کامپیوتر هست میتونید در اون جهت دوستان رو راهنمایی کنید
نه اینکه فقط z1 رو دست گرفتید بگید خیلی خوبه گوشی مثل جی 2 یا جی پرو 2 یا نوت 3 دست بگیرید نظرتون کاملا عوض میشه

Last edited:

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
دوست عزیز این همه آدم دارن اینجا صحبت میکنن خوب جواب اینها رو هم بده شاید سونی به پشتی حرفت تو پرشین تولز یه کمی اسمی از خودش در کنه
تمام کامنت هارو نقل و قول کردم بگرد تک تک جوابشون رو بده بگو زد 1 عالیه :D
چون شما فقط z1 داری دلیل نمیشه سونی خیلی عالیه
دوربینای سونی یه شماره داره اما مگا پیکسلشون واقعی نیست
اگه هم تو قسمت خرید و فروش همین سایت برید میبینید سونی هیچ طرفداری نداره و کسی خواهانش نیست
خیلی وقتا ثابت شده برای بنده و دیگران شما نمیخواید درک کنید نیازی نمیبینم توضیح اضافه بدم
جسارت نشه شما که فعالیتتون در بخش سخت افزار کامپیوتر هست میتونید در اون جهت دوستان رو راهنمایی کنید
نه اینکه فقط z1 رو دست گرفتید بگید خیلی خوبه گوشی مثل جی 2 یا جی پرو 2 یا نوت 3 دست بگیرید نظرتون کاملا عوض میشه
ببین من حدود 7-8 ماه پیش زدوان دستم بود و الان گوشی دیگه ای دارم؛
فقط اینو بگم تو از کنار زدوان رد نشدی...
طرفداری از زدوانم نمیکنم، فقط چیزی که از صحبتات فهمیدمو گفتم.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
ببین من حدود 7-8 ماه پیش زدوان دستم بود و الان گوشی دیگه ای دارم؛
فقط اینو بگم تو از کنار زدوان رد نشدی...
طرفداری از زدوانم نمیکنم، فقط چیزی که از صحبتات فهمیدمو گفتم.
ببین داداش از وقتی که جی 2 اومده 5 بار خریدم فروختم بینش گوشی خریدم
زد 1 هم داشتم 5 اینچه اما اندازه یه نوت 3 بود برام وزنشم برام سنگین بود باز برگشتم به جی 2 ............. این همه کاربر کامنت گذاشتن ندیدی چی گفتن یکم توجه کن
سونی زد 1 کجا نوت 3 کجا شوخی میکنی :D کناره جی 2 شانسی نداره واسه خود نمایی چه برسه نوت 3!!!

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
ببین داداش از وقتی که جی 2 اومده 5 بار خریدم فروختم بینش گوشی خریدم
زد 1 هم داشتم 5 اینچه اما اندازه یه نوت 3 بود برام وزنشم برام سنگین بود باز برگشتم به جی 2 ............. این همه کاربر کامنت گذاشتن ندیدی چی گفتن یکم توجه کن
سونی زد 1 کجا نوت 3 کجا شوخی میکنی :D کناره جی 2 شانسی نداره واسه خود نمایی چه برسه نوت 3!!!
میدونی کاملا سلیقه ای هستش!
بعضی ها دمپایی پلاستیکی که جای کارتم داره دوست دارن بعضی ها هم...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقا دانیال حرف زدن با شما مث حرف زدن با سنگه هر چی بگیم حرف خودتو میزنی.
به هر ادمی میگفتم من همه اینارو جز ال جی داشتم تا الان میفهمید نمیگفت فقط زد 1 داشتمو و دارم!!
خدا مریضای ایرانو شفای کامل بده که مردم از دستشون!

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
بنده الان جی700 دارم حدود 8ماه پیش هم زد1 داشتم که هنوز زد2هم نیومده بود
این گوشی چینی از زد1 بهتره! اینو 450خریدم اونو 1300! صفحه این بهتره رمش دوه دوربینشونم هیچ فرقی نداره این تازه دوسیمه و سبکتر ازون باتریشم بهتره! سونی فقط ضدآب بود :|

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این گوشی چینی از زد1 بهتره! اینو 450خریدم اونو 1300! صفحه این بهتره رمش دوه دوربینشونم هیچ فرقی نداره این تازه دوسیمه و سبکتر ازون باتریشم بهتره! سونی فقط ضدآب بود :|
مموری داخلی زد 1 16 گیگه مموری داخلی هووایی 8 گیگ با خارجی 2 گیگ جمعا میشه 10 گیگ خیلی برتری داره هووایی خبر نداشتم!!تازه سونی تا 128 گیگ هم میگیره که همون جمله بالا کافیست!
الان همین گوشی چینی چیه 155 گرم بعد میاین 170 گرم سونی رو تو سرش میزنین
هم خوشگلی و محیط کاربری سونی به همه اندرویدی ها میارزه!
دوربین زد 1 سرتره خودم تو شمال دوربین G700 رو امتحان کردم واقعا چیه این هووایی که در کنار سونی میذارین عوقم میگیره
لاقل نوت 3 حرف برای گفتن داره خداییش
ضمنا اینجور که شما انتظار نداری نوت و هر چیم نگیری فرقشو با هوایی نمیتونین تشخیص بدین
پ.ن: یه زد 1 زاویه خوبی نداره کل برندو زیر سوال نبرید من اینجوری بیشتر بشخصه ترجیح میدم که کسی فضولی نکنه از بقل نگاه کنه خودمم از رو به رو نگاه میکنم عقده از بقل نگاه کردن ندارم!
وقتی کسی فرق چیپ مدیاتک چینی با کوالکام رو نمیتونه تشخیص بده هم فقط به چشمش میگه این خوبه اون بده باید به عقلش شک کرد
من دیگه حرفی ندارم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
مشکل بعضیا اینه که فقط 2 تا کار ساده میکنن با گوشی بعد میگن یه گوشی glx در حد 2 تومنی ساسونگ و سونیه ه! بعله!اصلا گوشی گرونتر بکارشون نمیاد چون!

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
عزیز بیخیال ما داریم گوشیای هم سطح رو مقایسه میکنیم
یهو نیا ته جدول رو نچسبون به اینا زشته :general705::general410:

hamidmaster

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
140
مشکل بعضیا اینه که فقط 2 تا کار ساده میکنن با گوشی بعد میگن یه گوشی glx در حد 2 تومنی ساسونگ و سونیه ه! بعله!اصلا گوشی گرونتر بکارشون نمیاد چون!

داداش من خودم یه اکسپریا زد داشتم تنها تجربه تلخ من از گوشی این تیکه آشغال بود بله توهین میکنم به هرچی گوشی سونی چون یه چیز واقعی ازش ندیدم همش اسم و رسم و عدد و ارقام بود دوربین در حد .. . . کیفیت صفحه در حد .. . لاین و وایبر لگ میزد باطری ...
یعنی من دادم 300 تومن گوشی چینی اسکالر خریدم 10 تا زد بود من 11 بیگ بیگ دست میگرفتم بهتر از سونی بود اصلا یه رابط کاربری درست درمون نداره یادم میاد اکسپریا مینی داشتم همون رابط کاربری بود اکسپریا زد هم همون !!!! آخه شرکت یکم خلاقیت نباید داشته باشه
سرتون رو درد نیارم کسی جلو من بگه سونی چنان میزنم تو دهنش 32 تا دندونش بیاد تو دستش
در آخر هم بگر جای خالی ... رو میتونید با هر کلمه بدی که دوست دارید پر کنید

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
بحث بیشتر کشیده شده رو تعصب
الان انتخاب گوشی سلیقه ای شده
نوت 3 هم با زد 1 قابل قیاس نیست = فقط میتونه از رو سلیقه مقایسه بشن.

درضمن با حرفایی که دوستان زدن انگار سونی نباید z1 رو بفروشه از این به بعد:rolleyes:

بیخیال تعصب
هم نوت 3 گوشی خوبیه تو رده قیمت خودش
هم z1 تو رده قیمت خودش

البته فک کنم دیگه آخرای تولید Z1 هست و قیمتش رفته بالا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش من خودم یه اکسپریا زد داشتم تنها تجربه تلخ من از گوشی این تیکه آشغال بود بله توهین میکنم به هرچی گوشی سونی چون یه چیز واقعی ازش ندیدم همش اسم و رسم و عدد و ارقام بود دوربین در حد .. . . کیفیت صفحه در حد .. . لاین و وایبر لگ میزد باطری ...
یعنی من دادم 300 تومن گوشی چینی اسکالر خریدم 10 تا زد بود من 11 بیگ بیگ دست میگرفتم بهتر از سونی بود اصلا یه رابط کاربری درست درمون نداره یادم میاد اکسپریا مینی داشتم همون رابط کاربری بود اکسپریا زد هم همون !!!! آخه شرکت یکم خلاقیت نباید داشته باشه
سرتون رو درد نیارم کسی جلو من بگه سونی چنان میزنم تو دهنش 32 تا دندونش بیاد تو دستش
در آخر هم بگر جای خالی ... رو میتونید با هر کلمه بدی که دوست دارید پر کنید
من تو زد 1 هیچ گونه لگی تاکید میکنم هیچ گونه لگ در هیچ جایش نمیبینم حالا اونکه لگ داشتین اصلا به سونی مربوط نمیشه تقصیر اندرویده! حتی مثلا یه میکرو sd کلاس پایین از این دست اشکالات درست میکنه! سونی همون سی پی یو یی که سامی میذاره رو استفاده میکنه اگه سونی لگ داره محیط سامسونگ خیلی بیشتره اصلا UI سامی دلچسب نیست

hamidmaster

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
140
بحث بیشتر کشیده شده رو تعصب
الان انتخاب گوشی سلیقه ای شده
نوت 3 هم با زد 1 قابل قیاس نیست = فقط میتونه از رو سلیقه مقایسه بشن.

درضمن با حرفایی که دوستان زدن انگار سونی نباید z1 رو بفروشه از این به بعد:rolleyes:

بیخیال تعصب
هم نوت 3 گوشی خوبیه تو رده قیمت خودش
هم z1 تو رده قیمت خودش

البته فک کنم دیگه آخرای تولید Z1 هست و قیمتش رفته بالا
داداش من تجربه کار با زد1 رو نداشتم اما زد داشتم خودم یعنی به اون نگاه میکردم به s4 نگاه میکردم حالم از گوشیم بهم میخورد
دوربین 13 زد اصلا قابل قیاس با دوربین اس 4 نیست حتی دوربین اس 3 هم اینو میگرفت
خدایی یه کلیپ فول اچدی همزمان با زد و اس 4 پلی کردم آبروم رفت قطع کردم مگه هر دو کیفیت فول اچدی نیست صفحه؟ اما این کجا آن کجا
بازی subway رو لگ مینداخت آخه من چی بگم
رابط کاربری در حد نوچه سامسونگ هم نبود
کلا آبروم رفت پیش رفقا همچیش اسمی سونی هیچ چیز واقعی نداره

hamidmaster

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
140
من تو زد 1 هیچ گونه لگی تاکید میکنم هیچ گونه لگ در هیچ جایش نمیبینم حالا اونکه لگ داشتین اصلا به سونی مربوط نمیشه تقصیر اندرویده! حتی مثلا یه میکرو sd کلاس پایین از این دست اشکالات درست میکنه! سونی همون سی پی یو یی که سامی میذاره رو استفاده میکنه اگه سونی لگ داره محیط سامسونگ خیلی بیشتره اصلا UI سامی دلچسب نیست

آقا یه سوال من میکنم؟ آیا رابط کاربری اولین اکسپریا تولیدی با این نسل بالایی تغییر کرده ؟ هیچ تغییری نکرده گفتم اکسپریا مینی داشتم همون بود سونی زد داشتم همون بود آخه اینقد تشابه ؟
حالا بیا اجی یا سامسونگ رو در نظر بگیر گوشی های رده اولیشو با اس4 و جی 2 مقایسه کن انقلابی شده واسه خودش
حالا سونی همون رابط کاربری کسل کننده رو یدک میکشه هیچ خلاقیتی هم نداره
این ژاپنی ها به اندازه کره ای ها با هوش و خلاق نیستن

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
داداش من تجربه کار با زد1 رو نداشتم اما زد داشتم خودم یعنی به اون نگاه میکردم به s4 نگاه میکردم حالم از گوشیم بهم میخورد
دوربین 13 زد اصلا قابل قیاس با دوربین اس 4 نیست حتی دوربین اس 3 هم اینو میگرفت
خدایی یه کلیپ فول اچدی همزمان با زد و اس 4 پلی کردم آبروم رفت قطع کردم مگه هر دو کیفیت فول اچدی نیست صفحه؟ اما این کجا آن کجا
بازی subway رو لگ مینداخت آخه من چی بگم
رابط کاربری در حد نوچه سامسونگ هم نبود
کلا آبروم رفت پیش رفقا همچیش اسمی سونی هیچ چیز واقعی نداره

خب سامسونگ هم تو بدنه کم میاره
رابط کاربری رو نمیشه قضاوت کرد
دوربین و باتری کلا سامسونگ خوب کار میکنه تو گوشی هاش

در کل واقعا نمیشه اسم برند رو خراب کرد داداش گل

بالا