• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<< مشاوره برای خرید نوت 3 سری 9005 و سونی Z1 >>>

DEX33ER

Registered User
لایک‌ها
209
چه خوب!
یادم باشه جواب کسی رو نتوستم بدم این شعرو بگم...
متاسفانه بعضی از اقایان تاپیک تا جواب ندارن میپرن دنبال نقطه ضعف و لحنه صحبت تند و... اونو وسط میکشن که تفره برن! به همین راحتی به همین خوشمزگی[emoji12]

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
دوست عزیز من واقعا فکر نمیکنم چیزی در مورد کیفیت رام گفته باشم که اونم جای بحث داره! اول شما باید مشخص کنید سامسونگ رو قبول دارین یا ال جی؟ نمیشه که اول از صفحه SUPER AMOLED ساسونگ بگین از سونی بهتره بعد بپرین به محیط ال جی 2 که حتی میکرو sd ساپورت نمیکنه!
کل حرف من این بود که اینقدر به سونی نپرین که هر روز فلانه گوشی جدید میده بعله همین سونی برای z هم که خارج از تعهدشه داره میده همین سونی بود که گوشی ضد اب داد همین سونی بود گوشی داد با طرح پشت شیشه نه مثل سامسونگ که فقط صفحه کوچکتر بزرگتر کنه با بدنه بی کیفیت پلاستیکی که ادم حیفش میاد پاش پول بده با خودش میگه چند میلیون پول برای اسباب بازی پلاستیکی؟برای گوشی که با سخت افزار غول ش نتونسته یه محیط روانی بده؟ اصلا چطور میتونین یه برند با ابهت ژاپنی رو با کره ای مقایسه کنید؟تازه با تمام اینا نگاه کنید سامسونگ داره خودشو پاره میکند در تلویزیون و بیل برد ها که گوشیاشو بفروشه من که از سونی تبلیغ خاصی ندیدم ولی اگه بود ببین چند برابر میشد! فراموش نکنیم گوشی فقط اعداد و ارقام که صفحش رزولیشنش فلانه نیست! مهم اینه که شما لذت ببری! حتی کمپانی معظم اپل نیومده همچین صفحه های با رزولیشن بی مصرف بالایی بده چون میدونسته فرقی به حال شمای نوعی نمیکنه! در عوض گرافیک زور نمیزنه بخاطر رزولیشن بالا! در نتیجه بازی های بیشتری قابلیت اجرا خواهند داشت
من تعصب گرا نیستم دوست عزیز فکر کنم تو این تاپیک حضور نداشتید این بخش مشاورست نه تعصب گرایی که مشخص بشه کی طرفداره کدوم گوشیه اگه علاقه خاصی به سونی دارین برین تو بخش پاتوق کانون طرفداران سونی تاپیک بزنید تا دوستان با تعصب گرایی این بخش رو خراب نکنن تا دوستان دیگه انتخاب درستی داشته باشند
من از خوبی های یک گوشی میگم
وقتی میگم جی2 دارم برتری هاشو میگم تنها ضعفشم همین نخوردن رم هست فکر نمیکنم ضعف دیگه ای داشته باشه
دوستانی هم که با الفاظ رکیک میخواستن اثبات کنند زد 1 بهتر از نوت 3 هست اکثر کامنتاشون حذف شده فقط بنده و چند اقای دیگرو با بی ادبی به فحش بستن
با این حرفا دلیلی نمیبینم بخوام توضیحس بدم
شما داری میگی همون اول مشخص کنید طرفدار کدوم گوشی شرکت هستید!!!!
خودتون دارین جاز میزنید تعصب گرا هستید دیگه من چرا سره خودمو درد بیارم که توضیحی بدم تا قانع بشید ؟
در اولین کامنت توضیحات راجع به این تاپیک رو دادم موفق باشید

Last edited:

DEX33ER

Registered User
لایک‌ها
209
من تعصب گرا نیستم دوست عزیز فکر کنم تو این تاپیک حضور نداشتید این بخش مشاورست نه تعصب گرایی که مشخص بشه کی طرفداره کدوم گوشیه اگه علاقه خاصی به سونی دارین برین تو بخش پاتوق کانون طرفداران سونی تاپیک بزنید تا دوستان با تعصب گرایی این بخش رو خراب نکنن تا دوستان دیگه انتخاب درستی داشته باشند
وقتی میگم جی2 دارم برتری هاشو میگم تنها ضعفشم همین نخوردن رم هست فکر نمیکنم ضعف دیگه ای داشته باشه
دوستانی هم که با الفاظ رکیک میخواستن اثبات کنند زد 1 بهتر از نوت 3 هست اکثر کامنتاشون حذف شده فقط بنده و چند اقای دیگرو با بی ادبی به فحش بستن
خودتون دارین جاز میزنید تعصب گرا هستید دیگه من چرا سره خودمو درد بیارم که توضیحی بدم تا قانع بشید ؟
حتما دلیلی داره که اینو میگم خدمتتون! شما برند سونی رو یه چیز پرت میدونی و حالا برای کوبوندش از هر برندی یه خصوصیتی انتخاب میکنی میذاری کنار سونی! در حالی که مقایسه یک برند با یه برند دیگه باید باشه نه مخلوط کرده چند برند! نکتش همینجاست!

شما ظاهر محیط ال جی جی 3 رو دوست داری منم سونی رو! دلیل نداره که سونی زشت بشه در برابرش! سونی زیبایی خودشو داره ال جی هم همینطور!

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
حتما دلیلی داره که اینو میگم خدمتتون! شما برند سونی رو یه چیز پرت میدونی و حالا برای کوبوندش از هر برندی یه خصوصیتی انتخاب میکنی میذاری کنار سونی! در حالی که مقایسه یک برند با یه برند دیگه باید باشه نه مخلوط کرده چند برند! نکتش همینجاست!

شما ظاهر محیط ال جی جی 3 رو دوست داری منم سونی رو! دلیل نداره که سونی زشت بشه در برابرش! سونی زیبایی خودشو داره ال جی هم همینطور!
شما درست میگید
اما این واقع بر این نمیشه که من بخ ام بگم طرفدار کدوم گوشی هستم
سونی تو گوشی های مدل بالا جلوی رقیباش کم میاره چون فناوریش مقداری قدیمی شده
تو سه گوشی متوالی از karit400 و adreno 330 استفاده کرده!!!!
خوب چرا
الان زد3 و نوت 4 تو یه زمان اومدن الان نوت 4 زودتر عرضه شده
چیپست نوت 4 هست اسنپ دراگون 805
اما زد 3 هست 801
صفحه الترا اچدی داره نوت 4
اما زد 3 تازه دومین گوشیشه که ips داره بگذریم که الترا اچدی رو کی میخواد بیاره
خوب بدیهی است وقتی که چیپست عوض بشه cpu و gpu ارتقا پیدا میکنند
اما خوب یه ضعف نوت 4 داره و اون فکر میکنم باطریش باشه برای فبلت 3220 بسیار پایینه و این باعث میشه طرفداره نوت 3 زیاد بشه
چون هم ساپورت usb3 داره که برداشته شده تو نوت 4 هم کیفیت خیلی خوبی داره که تو کامنت اول به این چیزا اشاره کردم

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
شما درست میگید
خوب چرا
اما زد 3 هست 801
اما خوب یه ضعف نوت 4 داره و اون فکر میکنم باطریش باشه برای فبلت 3220 بسیار پایینه و این باعث میشه طرفداره نوت 3 زیاد بشه
چون هم ساپورت usb3 داره که برداشته شده تو نوت 4 هم کیفیت خیلی خوبی داره که تو کامنت اول به این چیزا اشاره کردم
داداش اتفاقا باتری نوت ۴ نسبت به نوت ۳ بیشتر میره اگه خونده باشین بررسی ها رو. اون مقایسه منم با پایین رده ها هم منظورم این بود که یه شرکت چینی مسخره رو گوشی 700ت یش ips گذاشته ولی سونی رو پرچمدارش tft استفاده کرده.. البته از زد۲ به بعد کلا جهت حرکت سونی به سمت مثبتیه مخصوصا زد۳ش که واقعا شاهکاره از نظر باتری و ضخامت و وزن

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
اگه منظورت منم،
نشون بده کجا بتو فحش دادم؟
ارزش فحش دادن نداری...

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
داداش اتفاقا باتری نوت ۴ نسبت به نوت ۳ بیشتر میره اگه خونده باشین بررسی ها رو. اون مقایسه منم با پایین رده ها هم منظورم این بود که یه شرکت چینی مسخره رو گوشی 700ت یش ips گذاشته ولی سونی رو پرچمدارش tft استفاده کرده.. البته از زد۲ به بعد کلا جهت حرکت سونی به سمت مثبتیه مخصوصا زد۳ش که واقعا شاهکاره از نظر باتری و ضخامت و وزن
کلا یه چیزی شنیدید میاید میگید!
محض اطلاع: پانل تبلت زد و همینطور زد اولترا و زد وان کامپکت IPS هستش؛

راستی یه چیزی هم تا یادم نرفته بگم، تا قبل از این سونی (هیچ شرکتی) نمیتونست پانل IPS رو در قالب یک گوشی ضد آب عرضه کنه که خب بعد از چند سال کار بالاخره تونست! نمونش هم همین گوشی Galaxy S4 Active بود که با وجود اینکه ضد آب بود ولی پانل TFT داشت!

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
منظورت اگه منم نشون بده کجا ب تو فحش دادم اخه؟
ارزش فحش نداری

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
شما درست میگید
خوب چرا
اما زد 3 هست 801
داداش گلم چرا چیزو به شقیقه ربط میدی؟
اولا امسال تنها سالی بود که سونی آخرین چیپست کوالکام رو روی پرچمدارش نداد!
شما دقت کن با همین اسنپ 801، بهترین باتری رو داره؛ بهترین ساپورت نرم افزاری رو داره؛ و مهمتر از همه اینا انقدر محیط روون و ساده و شیکی داره که هیچ لگی توش نمیبینید حتی اگه حافظه داخلیش به کلی پر شه!
ولی همه گوشی های سامسونگ حتی تو منو ها و ویجت ها لگ میزنن و تنها خاصیت UI سامسونگ سنگینیشه و بس! حالا خودت دیدی دیگه اگه داخلیش پرشه چه داستانی به وجود میاره...
ضمنا بین USb 2 , 3 تو گوشی موبایل هیچ تفاوتی وجود نداره، اینا هم مثل او 100 تا سنسور تو گوشی های سامسونگ، بی کاربرد و آزار دهندس.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
کلا یه چیزی شنیدید میاید میگید!
محض اطلاع: پانل تبلت زد و همینطور زد اولترا و زد وان کامپکت IPS هستش؛

راستی یه چیزی هم تا یادم نرفته بگم، تا قبل از این سونی (هیچ شرکتی) نمیتونست پانل IPS رو در قالب یک گوشی ضد آب عرضه کنه که خب بعد از چند سال کار بالاخره تونست! نمونش هم همین گوشی Galaxy S4 Active بود که با وجود اینکه ضد آب بود ولی پانل TFT داشت!
دادا پنل چه ربطی به ضدآب داره؟؟! من گفتم گوشی زد۱ عزیز.. نگفتمم سونی بده اتفاقا سونی خیلی عالی داره کار میکنه

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
داداش گلم چرا چیزو به شقیقه ربط میدی؟
اولا امسال تنها سالی بود که سونی آخرین چیپست کوالکام رو روی پرچمدارش نداد!
شما دقت کن با همین اسنپ 801، بهترین باتری رو داره؛ بهترین ساپورت نرم افزاری رو داره؛ و مهمتر از همه اینا انقدر محیط روون و ساده و شیکی داره که هیچ لگی توش نمیبینید حتی اگه حافظه داخلیش به کلی پر شه!
ولی همه گوشی های سامسونگ حتی تو منو ها و ویجت ها لگ میزنن و تنها خاصیت UI سامسونگ سنگینیشه و بس! حالا خودت دیدی دیگه اگه داخلیش پرشه چه داستانی به وجود میاره...
ضمنا بین USb 2 , 3 تو گوشی موبایل هیچ تفاوتی وجود نداره، اینا هم مثل او 100 تا سنسور تو گوشی های سامسونگ، بی کاربرد و آزار دهندس.
خوب جی 3 هم با این چیپست 10 برابر کارایی و کیفیت بالاتری داره :D
یه جوری میگی انگار تو گوشیایی که اسنپ دراگون 801 خوردن از همه سرتره!!!
usb 3 نوت 3 میدونی سرعت انتقالش چقدره؟؟ نه بگو؟؟ والا وقتی که کار نکردی چرا این حرفارو میزنی o_O:confused:
خدایا usb 3 با usb 2 فرقی نداره وای تعصب و برم :general404:
قدرت لمس سامسونگ میدونی چند برابر قویتره با همون سنسوره حرارتی که داره
دوست من برو گوشیو دست بگیر بعدا بیا از این حرفا بزن
وای یکی بیاد منو ببره usb 2 با usb 3 میگه فرقی نداره
برو به درگاه usb 3 وصلش کن بعد بیا از این حرفا بزن :general404:

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
دادا پنل چه ربطی به ضدآب داره؟؟! من گفتم گوشی زد۱ عزیز.. نگفتمم سونی بده اتفاقا سونی خیلی عالی داره کار میکنه
عزیز ربط داره مثالشم برات زدم...
شما گفتی سونی از زد2 به بعد IPS زد منم گفتم از چن سال پیششم زده بود.

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
من حتمی این حرف رو نزدم فقط از روی سخت افزاری که روش نصبه گفتم شاید کیفیت باطریاش بالاست
سامسونگ درسته مو لا درزش نمیره

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
خوب جی 3 هم با این چیپست 10 برابر کارایی و کیفیت بالاتری داره :D
یه جوری میگی انگار تو گوشیایی که اسنپ دراگون 801 خوردن از همه سرتره!!!
usb 3 نوت 3 میدونی سرعت انتقالش چقدره؟؟ نه بگو؟؟ والا وقتی که کار نکردی چرا این حرفارو میزنی o_O:confused:
خدایا usb 3 با usb 2 فرقی نداره وای تعصب و برم :general404:
قدرت لمس سامسونگ میدونی چند برابر قویتره با همون سنسوره حرارتی که داره
دوست من برو گوشیو دست بگیر بعدا بیا از این حرفا بزن
وای یکی بیاد منو ببره usb 2 با usb 3 میگه فرقی نداره
برو به درگاه usb 3 وصلش کن بعد بیا از این حرفا بزن :general404:
ببین تعصب چشم هاتو هم کور کرده!
گفتم تو موبایل هیچ تفاوتی نداره، سرعت انتقال فایل هم حتی 0.1 درصد هم تفاوتی نداره.
راستی چند تا از برتری های جی 3 رو نسبت به زد 3 بگو بدونیم!
راستی نگفتی من کجا فحش دادم؟

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
عزیز ربط داره مثالشم برات زدم...
شما گفتی سونی از زد2 به بعد IPS زد منم گفتم از چن سال پیششم زده بود.
کی گفته زده بود چند ساله پیش!!!
یه لینک از یه گوشیش به من بده که ips داشته؟؟؟

PAZZA

Registered User
لایک‌ها
169
من حتمی این حرف رو نزدم فقط از روی سخت افزاری که روش نصبه گفتم شاید کیفیت باطریاش بالاست
سامسونگ درسته مو لا درزش نمیره
بله مو لا درزش نمیره فقط یهو باتریش میشه بخاری یا میترکه...

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
ببین تعصب چشم هاتو هم کور کرده!
گفتم تو موبایل هیچ تفاوتی نداره، سرعت انتقال فایل هم حتی 0.1 درصد هم تفاوتی نداره.
راستی چند تا از برتری های جی 3 رو نسبت به زد 3 بگو بدونیم!
راستی نگفتی من کجا فحش دادم؟
صفحه oltra hd
knoce
kcoce secority نمیدونم اصلا میدونی اینا چیه؟
صفحه quest برای مهمان
صفحه بزرگتر و با کیفیت tru hd یه چیزی سرتر از ips
سنسور تنظیم نور محیط برای دوربین

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
تو واقعا نمیدونی گوشی های زد اولترا و زد وان کامپکت IPS بودن؟!!!
صفحه نمایش خازنی از کی تا حالا شده ips!!!
Z1 compact هم tft هست فکر کنم تحقیق نکردی برادر برو یه نگاهی بنداز :general106::general404:

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
راستی گوریلا گلس هم هست که سونی از داشتن اون محرومه :D
همراه گوشیهاشم پک میده که یه دنیا ارزش داره
وقتی شرکت سازنده اندروید گوشیای نکسیوسشو داده الجی سامسونگ htc موتورولا بزنن دیگه فکر کن سونی بینشون جایی نداره

بالا