• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
شخصا 2 مورد تست کردم که حتی بعد از اپدیت هم جواب ندادن متاسفانه.
یعنی چی جواب نداد ؟ یعنی این احتمال وجود داره که من 4150 بگیرم و روی مادربوردم جواب نده ؟
پس بهتره ریسک نکنم و همون 4130 رو بگیرم , چون تفاوت محسوسی ندارن

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یعنی چی جواب نداد ؟ یعنی این احتمال وجود داره که من 4150 بگیرم و روی مادربوردم جواب نده ؟
پس بهتره ریسک نکنم و همون 4130 رو بگیرم , چون تفاوت محسوسی ندارن
دقیقا امکان جواب ندادنش هست . مگر کسی اینجا بگه تست کرده و بدون اپدیت از سریال نامبرهای رایج بازار جواب گرفته . اون موقع حرف بنده نقض میشه و شما راحت میتونید بخرید :دی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دقیقا امکان جواب ندادنش هست . مگر کسی اینجا بگه تست کرده و بدون اپدیت از سریال نامبرهای رایج بازار جواب گرفته . اون موقع حرف بنده نقض میشه و شما راحت میتونید بخرید :دی
ممنون , پس همون 4130 رو بگیرم که خیالم راحت باشه. فقط روی 4130 که دیگه از این داستانها ندارم , دارم ؟

رم چه مارکی بگیرم بهتره ؟ کورسیر که از همه گرونتره , غیر از این شما چه پیشنهادی دارید ؟

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
الان سایت گیگا رو چک کردم مادربورد با همون بایوس اولیه 4150 رو ساپورت میکنه , البته این چیزی هست که تو سایت گیگا تو قسمت CPU Support List ـش درج شده.
حالا نمیدونم اون فروشنده ها بر چه مبنایی میگن برای 4150 باید بایوس رو آپدیت کنی
همون 4130 بگیرید . من سر فرصت این موضوع رو تست میگیرم .

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوستان
سوالاتی داشتم اگه امکانش باشه جواب بدید
  1. در مورد پردازنده گرافیکی سی پی یو ها،با گرافیک سی پی یو 4360 یا 4370 میشه به راحتی فیلم های 1080 با بیت ریت بالا رو به راحتی اجرا کرد؟و از پس اجرای بازی مثل warcraft tft بر میاد به خوبی؟؟یا برم 4460 بگیرم؟؟
  2. به صورت اصولی ایا تفاوتی در سرعت گرافیک های این دو سی پی یو هست؟چون هر دو HD4600 هستند،اصلا واحد پردازنده اینا با هم دقیقا یکی هست؟
  3. در کل برای وبگردی و تماشای فیلم و گوش دادن موزیک و این کارا فکر میکنید 4360 عملکرد قابل قبولی داشته باشه؟یا 4460 بگیرم؟
  4. پیشنهاد میدید یه رم 8 بگیرم یا 2 تا رم 4؟الان 4 گیگ هست باس 1600 CL9 ،ایا لازم هست که 8 بگیرم چون پردازنده گرافیکی هم یه مقدار شیر میگیره از رم
  5. با توجه به اینکه من اصلا احل اورکلاک نیستم اگر در مورد بند 4 جواب اینه که ظرفیت رم هارو ارتقاع بدم منطقی اینه که رم با ظرفیت 8(حالا چه دوال چه سینگل) با همون باس 1600 ولی تایمینگ پایین بخرم؟
  6. ایا چیپ B85 برای اس اس دی مشکلی ایجاد میکنه یا راحت میشه استفاده کرد؟چون این چیپ از اسمارت ریسپانس تکنولوژی و همینطور اینتل رپید استوریج پشتیبانی نمیکنه(اگر میشه دقیق بگید این تکنولوژی ها چی هست)
  7. برای کارای من یه هارد خاویار بلک کفایت میکنه؟فیلمو موزیکو وبگردی یا یکم بازی یا اس اس دی خوب بگیرم؟(الان یه وسترن گرین 1 ترا دارم)
الان یه q6600 دارم کم و بیش هم ازش راضی هستم اگر ارزش داره صبر کنم تا نسل بعدی بیاد که صبر کنم اگر نه بین اون 2 گزینه کدوم بهتره،نمیخوام پول الکی بابت پردازنده بدم اگر با همون i3 کارم راه بیوفته ترجیح میدم برای اس اس دی پولمو هزینه کنم و یه چیز خیلی خوب بگیرم مثل vertex 460 که سرعت خوبی میده به سیستم،برام مهمترین چیز اینه که بدونم پردازش گرافیکی اینا در چه حدیه مثلا از 9400gt بهتره؟ چون الان این کارتو دارم و اینکه کلا ارزش داره از 775دل بکنم و به 1150 کوچ کنم؟

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
سوالاتی داشتم اگه امکانش باشه جواب بدید
  1. در مورد پردازنده گرافیکی سی پی یو ها،با گرافیک سی پی یو 4360 یا 4370 میشه به راحتی فیلم های 1080 با بیت ریت بالا رو به راحتی اجرا کرد؟و از پس اجرای بازی مثل warcraft tft بر میاد به خوبی؟؟یا برم 4460 بگیرم؟؟
  2. به صورت اصولی ایا تفاوتی در سرعت گرافیک های این دو سی پی یو هست؟چون هر دو HD4600 هستند،اصلا واحد پردازنده اینا با هم دقیقا یکی هست؟
  3. در کل برای وبگردی و تماشای فیلم و گوش دادن موزیک و این کارا فکر میکنید 4360 عملکرد قابل قبولی داشته باشه؟یا 4460 بگیرم؟
  4. پیشنهاد میدید یه رم 8 بگیرم یا 2 تا رم 4؟الان 4 گیگ هست باس 1600 CL9 ،ایا لازم هست که 8 بگیرم چون پردازنده گرافیکی هم یه مقدار شیر میگیره از رم
  5. با توجه به اینکه من اصلا احل اورکلاک نیستم اگر در مورد بند 4 جواب اینه که ظرفیت رم هارو ارتقاع بدم منطقی اینه که رم با ظرفیت 8(حالا چه دوال چه سینگل) با همون باس 1600 ولی تایمینگ پایین بخرم؟
  6. ایا چیپ B85 برای اس اس دی مشکلی ایجاد میکنه یا راحت میشه استفاده کرد؟چون این چیپ از اسمارت ریسپانس تکنولوژی و همینطور اینتل رپید استوریج پشتیبانی نمیکنه(اگر میشه دقیق بگید این تکنولوژی ها چی هست)
  7. برای کارای من یه هارد خاویار بلک کفایت میکنه؟فیلمو موزیکو وبگردی یا یکم بازی یا اس اس دی خوب بگیرم؟(الان یه وسترن گرین 1 ترا دارم)
الان یه q6600 دارم کم و بیش هم ازش راضی هستم اگر ارزش داره صبر کنم تا نسل بعدی بیاد که صبر کنم اگر نه بین اون 2 گزینه کدوم بهتره،نمیخوام پول الکی بابت پردازنده بدم اگر با همون i3 کارم راه بیوفته ترجیح میدم برای اس اس دی پولمو هزینه کنم و یه چیز خیلی خوب بگیرم مثل vertex 460 که سرعت خوبی میده به سیستم،برام مهمترین چیز اینه که بدونم پردازش گرافیکی اینا در چه حدیه مثلا از 9400gt بهتره؟ چون الان این کارتو دارم و اینکه کلا ارزش داره از 775دل بکنم و به 1150 کوچ کنم؟
سلام دوست عزيز.
1. خير. هيچ كدوم از عهدش برنميان. اصلا روي گرافيك مجتمع اينتل براي بازي حساب باز نكنيد. فيلم Full HD معمولي رو به زور شايد پخش كنه. اگر FPS بيش از 30 بشه توش ميمونه.
2. تفاوت بسيار جزئي.
3. خوبه و مشكلي نخواهيد داشت. نيازي به خريد 4460 نيست.
4 و 5. عزيز Share شده اي كه گرافيك استفاده مي كنه سرعت بسيار پاييني داره نسبت به موقعي كه رم روي خود كارت گرافيك باشه. در هر صورت دو عدد رم 4 گيگ بصورت Dual Channel بازدهي بالاتري داره نسبت به يه ماژول رم 8 گيگ، مشروط بر اينكه از برند خوب و دقيقا مثل هم باشن ، اين مساله نسبت به تايمينگ در حالت معادل اولويت داره. اينكه رمتون رو افزايش بديد يا خير به كاربري شما بر ميگرده. اگر مي خواين بازيهاي سنگين(مشروط بر اينكه كارت گرافيك خول داشته باشيد) و اينكه وبگردي سنگين(مثلا تعداد صفحات وبي كه باز مي كنيد خيلي زياد باشه و همزمان چند برنامه سنگين هم اجرا كنيد و ...) افزايش رم خوبه. والا رمي كه كارت گرافيك برميداره از رم اصلي شما ، با توجه به توانايي محدود كارت گرافيكهاي Onboard مجتمع اينتل ، چيزي نميشه. توي تنظيمات مقدار رم Share شده زيادش نكنيد چون تاثير چنداني توي كارآيي اين كارتهاي مجتمع ضعيف نداره.
6. خير مشكلي ايجاد نمي كنه. بحثش طولانيه يه سرچ بزنيد متوجه مي شيد.
7. اگر SSD بگيريد سرعت بوت افزايش پيدا مي كنه و سرعت لود برنامه ها چند برابر مي شه. اگر از سرعت هاردديسك خودتون راضي هستيد(خاويار گرين) عوضش نكنيد. اما اگر سرعت بوت و لود برنامه ها براتون خيلي مهمه SSD بگيريد.

ببينيد عزيز ، به نظر من اصلا به اينكه الان شما چي داريد و چه نسلي از پردازنده ها و سخت افزارها توي بازاره فكر نكنيد. فقط ببينيد كه الان كار شما با سرعت مطلوب بدون مشكل انجام ميشه يا خير. اگر مشكلي داريد كه با تعويض يه قطعه حل ميشه نيازي نيست كه همه قطعات رو تغيير بديد. تعويض سيستم توي اين آشفته بازار هميشه با ضرر همراهه. در خصوص كارت گرافيك هم به گرد 9400GT هم نميرسه. پاسخ اينو توي موارد قبلي دادم. q6600 پردازنده 4 هسته اي و خوبيه. اگر با سرعت سرويسهايي كه از سيستم مي خواين مشكل خاصي نداريد ، من در كل با آپگريد كردنش موافق نيستم. در خصوص اينكه SSD روش بندازيد فكر نكنم مادربورد شما SATA III Support باشه و به همين دليل اگر SSD كه SATA III هستند رو بخريد و نصب كنيد ممكنه اون سرعت مطلوب رو نتونيد ازش بگيريد. البته تمام اينا منوط به اينه كه شما بچه پولدار نباشيد. :general105:
اگر پول اضافي داريد با تكنولوژي جلو بريد و حالشو ببريد براي مثال اجراي يك بازي روز روي آخرين تنظيمات گرافيكي ممكن ، لذت بازي رو چندين برابر مي كنه و گرافيك واقعي و زحمات شركت سازنده رو اون موقع حقيقتا متوجه ميشيد . ;)
اميدوارم تونسته باشم تا حدي راهنمائيتون كرده باشم.

Last edited:

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
مرسی از وفتی که گذاشتید
فکر نمیکردم انقدر ضعیف باشه چون رو یوتیوب فیلماشو میدیدم که مثلا نشستن واتچ داگز و گرید 2 رو با گرافیک پایین بازی کردن روون اجرا میکرد،الان یه مین خیلی خوبه x38 ایسوس دارم واقعا حیفم میاد عوضش کنم تو دوراهی موندم با این تفاسیر هم احتمالا رو همین 775 موندگار باشم فعلا تا ببینم برادول و اسکای لیک چی از اب در میان

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوست عزيز.
1. خير. هيچ كدوم از عهدش برنميان. اصلا روي گرافيك مجتمع اينتل براي بازي حساب باز نكنيد. فيلم Full HD معمولي رو به زور شايد پخش كنه. اگر FPS بيش از 30 بشه توش ميمونه.
سلام دوست عزیز اجرای بازی های روز با کیفیت بالا را با شما موافقم ولی فیلم Full HD حتی با FPS بالا رو به راحتی و بسیار روان پخش میکنه
فراموش نکنین که Intel® HD Graphics 4600 فرکانسش 1350 MHz هست و از DirectX 11.1 و Shader 5.0
و همچنین از تکنولوژی های:
Intel® Clear Video HD Technology
Intel® Quick Sync Video
Intel® InTru™ 3D Technology
ساپورت میکنه و میتونه همزمان به 3 صفحه نمایش تصویر بده ...

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوست عزیز اجرای بازی های روز با کیفیت بالا را با شما موافقم ولی فیلم Full HD حتی با FPS بالا رو به راحتی و بسیار روان پخش میکنه
فراموش نکنین که Intel® HD Graphics 4600 فرکانسش 1350 MHz هست و از DirectX 11.1 و Shader 5.0
و همچنین از تکنولوژی های:
Intel® Clear Video HD Technology
Intel® Quick Sync Video
Intel® InTru™ 3D Technology
ساپورت میکنه و میتونه همزمان به 3 صفحه نمایش تصویر بده ...
سلام عرض میکنم دوست عزیز. بازیهای روز که روی کیفیت متوسط هم فریم فریم میشه. فیلم Full HD هم بنده امتحان کردم 60FPS لگ می زد عزیز. یعنی 1080P رو نتونست روان پخش کنه. تعداد صفحه نمایشی که همزمان می تونه ساپورت کنه یه قابلیت خوبه اما ربطی به سرعت پردازش گرافیکی نداره. ضمنا ساپورت کردن Shader 5.0 موقعی بدرد می خوره که با سرعت مناسب باشه نه اینکه صرفا ساپورت کنه که لطف چندانی نداره.شما یه نگاهی به این لینک معتبر که یکی از مراجع معتبره بندازید:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
رتبش 232 هست!!! این یعنی هیچ.

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
اقا ولی من باز میگم که رو یوتیوب فیلماشو دیدم که بازی هایی مثل گرید و وات داگزو باهاش اجرا میکردن راحت و بدون لگ درسته تنظیمات رو پایین اورده بودن ولی مشکلی تو اجرای بازی نداشت،30 فریم بر ثانیه کفایت میکنه،من پرسیده بودم بیت ریت بالا زیر 300 کیلو بر ثانیه و این مفهومش با فریم بر ثانیه متفاوت هستش

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اقا ولی من باز میگم که رو یوتیوب فیلماشو دیدم که بازی هایی مثل گرید و وات داگزو باهاش اجرا میکردن راحت و بدون لگ درسته تنظیمات رو پایین اورده بودن ولی مشکلی تو اجرای بازی نداشت،30 فریم بر ثانیه کفایت میکنه،من پرسیده بودم بیت ریت بالا زیر 300 کیلو بر ثانیه و این مفهومش با فریم بر ثانیه متفاوت هستش
عزيز واسه فيلم ديدن بنده عرض كردم 1080P يا همون 60FPS رو نمي تونه روان اجرا كنه. در خصوص اجراي يك بازي روي حداقل تنظيمات گرافيكي و رزولوشن پايين به سليقه شخص بر ميگرده. برا من مثل اين مي مونه كه يه پرايد با آرم بنز بهت بدن. فقط دلت خوشه كه داري بازي مي كني ولي 1/100 كيفيت واقعي بازي و گرافيك واقعي اون رو نمي توني ببيني.
كلا اينتل(با اينكه خودم خيلي دوستش دارم) توي گرافيكهاي مجتمع از 15 سال پيش هميشه ضعيف بوده و بنده برا كسي كه مي خواد بازي كنه حتي اگه شده يه كارت گرافيك ارزون بخره بندازه رو كامپيوترش رو ترجيح مي دم به اينكه بخواد از اين كارت گرافيك بدبخت استفاده كنه. لينكي كه دادم همه چيز توش مشخصه. رتبه 232 اونم تازه توي 4600 !؟ ولي كارت گرافيك ارزان قيمت(مفت) و مناسب براي كارهاي معمولي مثل آفيس و وبگردي و ... محسوب ميشه. كلا اينتل توي كارت گرافيك هميشه ضعيف بوده.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
بنظر من این رتبه بندی نمیتونه درست باشه و نشوندهنده کیفیت و توانایی
گرافیک سیستم من 5770 هست که در این سایت رتبه 205 رو داره اما در مقابل گرافیکهای لب تاپ که رتبه بالاتری از اون رو دارن به جرات میتونم بگم خیلی برتر هست

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
اقا من هنوز همونو میگم که اولش گفتم بیت ریبت و اف پی اس دوتا مفهمو جدا هستند و خیلی از ماها هیچوفت فیلم 60 فریم بر ثانیه نمیبینیم،ولی شده فیلم 400 کیلو بیت بر ثانیه ببینیم
منم تو سوالم پرسیدم فیلم با بیت ریبت بالا اجرا میکنه ولی شما گفتیم از 30 فریم که رد بشه کم میاره و جواب نمیده...
این بنچمارک هم ملاک خوبی نیست چون داره با کارتای سری موبایل مقایسه میکنه و بیبشتر تو بحث 3d مقایسه کرده

alirzex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید من 2 میلیون واسه سی پی یو - مادر برد - رم - کیس . پاور گذاشتم کنار لطفا یه پیشنهاد بدین چی می تونم بگیرم
اگه میشه یه دونه با 4770K پیشنهاد بدین یدونه ام جدا حالا AMD هم شد اشکال نداره ضمنا خودم 1 ترا بایت هارد و 120 گیگ SSD دارم ممنون گرافیکم ماه بعد می گیرم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام خسته نباشید من 2 میلیون واسه سی پی یو - مادر برد - رم - کیس . پاور گذاشتم کنار لطفا یه پیشنهاد بدین چی می تونم بگیرم
اگه میشه یه دونه با 4770K پیشنهاد بدین یدونه ام جدا حالا AMD هم شد اشکال نداره ضمنا خودم 1 ترا بایت هارد و 120 گیگ SSD دارم ممنون گرافیکم ماه بعد می گیرم
سلام عزيز.
CPU : Intel Core i7 - 3.6GHz - 4790 NEW قيمت حدود 950000 تومان.
Mother Board : ASUS - Z87-K قيمت حدود 450000 تومان.
RAM : CORSAIR - 8GB - 1600-2x4GB قيمت 260000 تومان.
PSU : CORSAIR VS series VS650 - 650W حدود 180000 تومان.
Case : Cooler Master USP100 Black Mid Tower قيمت حدود 225000 تومان.
جمعا : 2065000 تومان.
براي سيستم بعدي خود پردازنده 4770K حدود 100000 تومان گرونتره. حيفه كه بقيه قطعات عوض بشه. ضمنا اگر اهل اوركلاك هستيد بايد مادربوردي بهتر مثل GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 5 NEW (حدود 940000 تومان) يا ASUS - MAXIMUS VII RANGER NEW حدود 890000 تومان تهيه كنيد تا بتونيد اوركلاك خوبي داشته باشيد.

alirzex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيز.
CPU : Intel Core i7 - 3.6GHz - 4790 NEW قيمت حدود 950000 تومان.
Mother Board : ASUS - Z87-K قيمت حدود 450000 تومان.
RAM : CORSAIR - 8GB - 1600-2x4GB قيمت 260000 تومان.
PSU : CORSAIR VS series VS650 - 650W حدود 180000 تومان.
Case : Cooler Master USP100 Black Mid Tower قيمت حدود 225000 تومان.
جمعا : 2065000 تومان.
براي سيستم بعدي خود پردازنده 4770K حدود 100000 تومان گرونتره. حيفه كه بقيه قطعات عوض بشه. ضمنا اگر اهل اوركلاك هستيد بايد مادربوردي بهتر مثل GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 5 NEW (حدود 940000 تومان) يا ASUS - MAXIMUS VII RANGER NEW حدود 890000 تومان تهيه كنيد تا بتونيد اوركلاك خوبي داشته باشيد.
دست شما درد نکنه فقط قیمت case خیلی بالا هستش ترجیح میدم یه کیس قیمت پایینتر داشته باشم ولی مادر بردم یا سی پی یو بهتر باشه دیگه نهایت 100 تومانم بیشتر شد اشکال نداره کارمم برنامه نویسی و گیمینگ

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
u
دست شما درد نکنه فقط قیمت case خیلی بالا هستش ترجیح میدم یه کیس قیمت پایینتر داشته باشم ولی مادر بردم یا سی پی یو بهتر باشه دیگه نهایت 100 تومانم بیشتر شد اشکال نداره کارمم برنامه نویسی و گیمینگ
خواهش می کنم. عزیز شما دارید قطعات بالایی می بندید. طبیعتا کارت گرافیکتونم باید قوی باشه. اگر اهل اورکلاک باشید و 4770K بخرید که فضای بیشتری هم نیاز دارید. لذا باید کیس شما دارای طراحی مناسب , فضای باز , سیستم تهویه مناسب و ... باشه. 225000 تومان برای کیس مبلغ زیادی نیست. کیس تا 1000000 تومان و حتی بیشتر هم داریم. اما اگر مصر هستید که کیس ارزانتر تهیه کنید green Magnum 2 بد نیست با قیمت حدود 120000 تومان. اما بازم من قبلی رو بیشتر قبول دارم. در هر صورت الان تمام قیمتها مشخصه. شما خودتون می تونید بالا و پایینش کنید.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
برای انتخاب پاور درست ابتدا بهتره مشخص کنید چه گرافیکی میخواهید بگیرید
چطور میشه قبل از اینکه گرافیک رو مشخص کنید پاور بخرید؟؟؟؟
بنظر من رم هم میتونید یه ماژول 8 گیگ بگیرید تا در صورت تمایل به ارتقا در آینده بیخودی 4 تا اسلات رو شلوغ نکنید
میزان تاثیر دوال در بهترین شرایط آنچنان هم بالا نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا