farshid0018
Registered User
اگر قطعه خواستید هم تماس بگیرید براتون پیش فاکتور کنیم!
عزیز شما کپچر هم برای فروش دارید؟هم دست دوم یا نو؟
اگر قطعه خواستید هم تماس بگیرید براتون پیش فاکتور کنیم!
توقم پایین تر بود، یعنی مهمترین چیزی که میخوام اینه فوق العاده کم مصرف و کم سروصدا و ارزون در بیادخب پیشنهاد من برای شما این هست
یک مادربرد حدود 150 تومنی سوکت 775 DDR3 بگیرد به همراه یک کارت 5450 حدود قیمت 100 تومن و به همراه یک پردازنده معمولی برای انجام این کار ها کافی هست اگر از نظر بودجه می خواهید حداکثر صرفه جویی رو بکنید
در غیر این صورت
ASUS H81-Plus LGA1150 H81 MB به قیمت 240
و همینطور Intel Core i3-4150 Haswell Processor به قیمت 340 تومن
Kingston HyperX FURY 4GB 1866Mhz DDR3 به قیمت 140 تومن
Enermax NAXN(Tomahawk II) 350W Power Supply به قیمت 150 تومن
یک عدد کیس معمولی حدود قیمت 30-40 به همراه یک عدد درایو نوری 50 تومن
سلام قیمت نو و کارکرده قطعات تمییز زیر چیست
سی پی یو : I7 4770K HASSWEL 3.4GHZ
مادربرد : ASUS Z87 1150 HASWEL
پاور: GP1000B-OC GREEN
کیس : GREEN X 6
رم : 16 GB G-SKILL 1600GHZ 2*8
هارد : 2 TB GREEN WD 64MB , 3 TB GREEN WD 64 MB
دی وی دی رایتر : PLEXTOR PX L 890 SA دو عدد
گرافیک : ASUS 7750 2GB GDDR5 256 BIT GAMING DCUII
فن سی پی یو : GREEN EXTREME 120BLUO LED
مانیتور : ASUD MX 239H AH - IPS 23 INCH
توقم پایین تر بود، یعنی مهمترین چیزی که میخوام اینه فوق العاده کم مصرف و کم سروصدا و ارزون در بیاد
یعنی حتی کارت گرافیک onboard استفاده کنم
با این وضعیت به من ram, cpu, mb, case معرفی کنید (اگر هست و میشه)
احتمالا تا مدت ها قیمت هاش خیلی بالا میمونه تا اینکه رایج بشه ولی مطمئنا 4 یا 5 ماه اول خیلی گران خواهد بودسلام بر دوستان
کسی میدونه این مادربوردهای X99 رم های DDR4 کی وارد بازار ایران میشن و قیمتهاش بالاست .پاینه چجوریه
والا ما دیونه شدیم باید چیکار کنیم سیتم رو بفروشیم یا نفروشیم اصلا به حاله ما فرقی میکنه که سیستم رو برای کار های معمولی و بازی میخوایم
تو رو خدا یکی یه جوابه خوب به ما بده
سلام بر دوستان
کسی میدونه این مادربوردهای X99 رم های DDR4 کی وارد بازار ایران میشن و قیمتهاش بالاست .پاینه چجوریه
والا ما دیونه شدیم باید چیکار کنیم سیتم رو بفروشیم یا نفروشیم اصلا به حاله ما فرقی میکنه که سیستم رو برای کار های معمولی و بازی میخوایم
تو رو خدا یکی یه جوابه خوب به ما بده
دستون درد نکنه این شد یه جواب خوب ای ولا این هم مشخصات سیستمم هستدوست عزیز فقط در حدود یک سال زمان می خواد تا رم های DDR4 به صورت گسترده در جهان تولید و قیمت های بالای اون شکسته بشه
شما دیگر در داخل رو خودتون حساب و کتابش رو بکنید
!
در خصوص فروش سیستم هم مشخصات رو اعلام کنید ممنون میشم
اما برای کار های معمولی و بازی گزینه های بهتری موجود هست!
اما این سری از مادربرد ها عموما برای اور کردن یا رندرگیری طراحی شدند
سلام عزيز. پردازنده هاي بنام Pentium 4 Core i نداريم. لطفا مدل دقيق مادربورد ، پردازنده و پاورتون رو بفرمائيد تا بهتر بتونيم راهنمائيتون كنيم.سلام دوستان..لطف میکنید منو یه راهنمایی کنید
من سیستمم سوخته مادر برد و رم و گرافیک
من اگه بخوام گرافیک gt630 و یه مادربرد ارزون که اینو بخونه ویه رم 2 گیگ ..همه لوازم دست دوم باشه..
تقریبا چقدر در میاد برام؟؟پاورم الان قدیمی 230 هستش و سی پی یو پنتیوم 4 کور آی ...
فقط میدونم پنتیوم 4 هستش و کور ..الان دستم نیست نگاه کنم گذاشتم پیش تعمیرکار...پاورمم خیلی قدیمیه..سلام عزيز. پردازنده هاي بنام Pentium 4 Core i نداريم. لطفا مدل دقيق مادربورد ، پردازنده و پاورتون رو بفرمائيد تا بهتر بتونيم راهنمائيتون كنيم.
بیشتر اینترنت و فیلم هستش..ولی این کارت gt630 دست دو شنیدم 150 تومنه .بازیم خوب اجرا میکنه ...اگه با 300تومن بشه اینو یک رم 2 و مادربرد که دست دوم باشن وگرافیک روش جواب بده گرفت خیلی خوب میشه ...حالا نظر دوستان چیه؟دوست عزیز شما میزان بودجه ات و بیشترین مورد استفاده از سیستم رو بگو بقیه کارو بسپار به اساتید اینجا راهنمایت میکنن
عزیز تا مدل دقیق پردازندتون معلوم نشه نمیشه مادربورد معرفی کرد. چون سوکت مادربوردها با هم فرق می کنه و هر کدوم واسه یه سری پردازنده ساخته شده. پاور قدیمی هم بدرد کارهای فعلی نمی خوره مگه اینکه برند باشه. باید مشخص کنید مدل دقیق پاور رو.فقط میدونم پنتیوم 4 هستش و کور ..الان دستم نیست نگاه کنم گذاشتم پیش تعمیرکار...پاورمم خیلی قدیمیه..
با پاور قدیمی میشه gt630 رو کار گذاشت؟؟؟ ...مادر بردم میخوام بخرم چون اونم سوخته ..یه مادر بردی باشه که به گرافیک بخوره ارزونم باشه
ممنون
دستون درد نکنه این شد یه جواب خوب ای ولا این هم مشخصات سیستمم هست
کیس Corsair Graphite 760T Full Tower Black
واتر کولینگ Cooler Master Nepton 280L
هارد Western Digital Blue 1TB WD10EZEX
اس اس دی SAMSUNG 840 EVO 120GB
مانیتور LG LED IPS 23EA63V
پاور Corsair RM1000
مادربورد Asus Maximus VII Formula / Watch Dogs
سی پی یو Intel 4th Gen Core i7-4790K
گرافیک 2 تا دارم MSI GTX 780 LIGHTNING
قربونتون دوست عزیز قابلی ندارهدوست عزیز سیستمتون بیمه امام رضا هست برای حداقل 3-4 سال اینده برای بازی و انواع کار های عادی
پ.ن در صورتی که رم هاتون حداقل 8 گیگ باشه و در چند سال اینده با 12 یا 16 افزایش بدید
آقا سی پی یو روش اینا رو نوشته:عزیز تا مدل دقیق پردازندتون معلوم نشه نمیشه مادربورد معرفی کرد. چون سوکت مادربوردها با هم فرق می کنه و هر کدوم واسه یه سری پردازنده ساخته شده. پاور قدیمی هم بدرد کارهای فعلی نمی خوره مگه اینکه برند باشه. باید مشخص کنید مدل دقیق پاور رو.
آقا سی پی یو روش اینا رو نوشته:
intel m c 04
pentium@ 4
3.49 ghz
sl7py mala
واسه پاورم اینا رو نوشته:real 230w
model:mec
500w/6250
acc