• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
مادربرد هم چیزی که خودتون پیشنهاد دادید .
رم هم 2400 باس رو
پاور Corsair هم فقط در مورد گارانتی تخت جمشیدش خیلی بد گفتن!
ببینم با گارانتی دیگه ای هم هست .
SSD هم این مدل قیمتش 415 به بالاست .
http://www.donyacomputer.com/Product/hard-disk/Plextor-M5-Pro-Xtreme-SSD.html
http://lioncomputer.ir/product/3141/Plextor M5 Pro 128GB SATA3 SSD/
ضمن تشکر از کاوه جان
فقط یک توضیحی در مورد رم:
تا اونجایی که کاربریتون از روزمره و طراحی دو بعدی فرا تر نمیره، نیازی به دوال چنل نخواهد بود، به طور قطع می تونم بگم که تفاوت خاصی احساس نخواهید کرد. بجز اینکه مصرف انرژی هر چند در حد دو سه وات و همین طور پایین اومدن ارزش قیمتی ماژول های 4 گیگ در آینده ی نزدیک رو در برخواهد داشت.
این قضیه در مورد مقدار فرکانس هم تقریبا صدق میکنه و با یه ماژول 1866 یا 1600 مگاهرتز در مورد کاربریتون، تفاوت خاصی رو مشاهده نخواهید کرد.

Last edited:

-farzin-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام پاور در حد و اندازه و امکانات green GP750B OC مارک و مدل دیکه ای سراغ دارید معرفی کنید ؟

ممنون میشم

-farzin-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام پاور در حد و اندازه و امکانات green GP750B OC مارک و مدل دیکه ای سراغ دارید معرفی کنید ؟

ممنون میشم
راستش یک پاور green GP750B OC خریده بودم که یک روز هم نشد و سوخت ، گارانتی هم گفته دو هفته باید صبر کنی تا تعویض کنم ! میترسم این بازه زمانی دو هفته ای واسه این باشه که بخوان تعمیر کنند و بفرستند و الکی بگند تعویض کردیم ! برای سیستم هم عجله دارم ، نمیدونم منتظر گارانتی بمونم یا یکی از مدل های زیر رو به جاش انتخاب کنم ؟

corsair HX750i platinum
corsair CS750M -80Plus Gold

ENERMAX Revolution XT 730w GOLD

گارانتی اصل اینها چیه ؟ آیا گارانتی تعویض هستند ؟ و اگه مشکلی پیش بیاد ، کمک میکنند یا از گارانتی گرین خیلی بدتر هستند؟

به گرین این مدل هم میتونم رضایت بدم ! مدل خوبی هست ؟
green GP700A-HP

در کل نظرتون چیه ؟ منتظر گارانتی بمونم ؟ یا یک مارک دیگه و اینهایی که مثال زدم رو بگیرم ؟

سیسنم هم مادربرد GIGABYTE z97 x SLI و CPU i5 4690 هستش که نمیدونم این پاورها هماهنگ هستند باهاش یا نه ؟
چون توی مشخصات پاور ها نوشته :

• 4th generation Intel® Core™ processor Ready (Intel Haswell and Z87 motherboards)​

مرسی ....

Last edited:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
راستش یک پاور green GP750B OC خریده بودم که یک روز هم نشد و سوخت ، گارانتی هم گفته دو هفته باید صبر کنی تا تعویض کنم ! میترسم این بازه زمانی دو هفته ای واسه این باشه که بخوان تعمیر کنند و بفرستند و الکی بگند تعویض کردیم ! برای سیستم هم عجله دارم ، نمیدونم منتظر گارانتی بمونم یا یکی از مدل های زیر رو به جاش انتخاب کنم ؟

corsair HX750i platinum
corsair CS750M -80Plus Gold

ENERMAX Revolution XT 730w GOLD

گارانتی اصل اینها چیه ؟ آیا گارانتی تعویض هستند ؟ و اگه مشکلی پیش بیاد ، کمک میکنند یا از گارانتی گرین خیلی بدتر هستند؟

به گرین این مدل هم میتونم رضایت بدم ! مدل خوبی هست ؟
green GP700A-HP

در کل نظرتون چیه ؟ منتظر گارانتی بمونم ؟ یا یک مارک دیگه و اینهایی که مثال زدم رو بگیرم ؟

سیسنم هم مادربرد GIGABYTE z97 x SLI و CPU i5 4690 هستش که نمیدونم این پاورها هماهنگ هستند باهاش یا نه ؟
چون توی مشخصات پاور ها نوشته :

• 4th generation Intel® Core™ processor Ready (Intel Haswell and Z87 motherboards)​

مرسی ....
سلام
بهتر بود یه تاپیک جدید باز می کردین
حقیقت اینه که من با پاورهای گرین زیاد سر و کار نداشتم ولی اون چیزی که مشخصه برتری شرکت آینده سیما به عنوان واردکننده ی مستقیم، نسبت به گارانتی های دیگه هست.
من جای شما باشم صبر می کنم قطعم از گارانتی بیاد.
درضمن تو کشور ما "گارانتی" به اون معنایی که واقعا به عنوان یک مسئولیت در برابر قطعه ی فروخته شده در نظر گرفته میشه، وجود نداره متاسفانه.

mt_acm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان ببخشید اینجا سوال میپرسم ولی صروریه ... من رم 1866 kingstono انداختم رو مین h77 vle با سی پی یو 2600. الان وقتی روشن میکنم بوت نمیکنه تصوریم نمیده .. چراغ. Memok هم چشمک میزنه. کلیدشم میزنم فقط رستارت میکنه .. مشکلش چیه اگه میشه راهنمایی کنید

mt_acm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان ببخشید اینجا سوال میپرسم ولی صروریه ... من رم 1866 kingstono انداختم رو مین h77 vle با سی پی یو 2600. الان وقتی روشن میکنم بوت نمیکنه تصوریم نمیده .. چراغ. Memok هم چشمک میزنه. کلیدشم میزنم فقط رستارت میکنه .. مشکلش چیه اگه میشه راهنمایی کنید
بایوسو اپدیت کردم درست شد

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
دوستان کسی از سی پی یو Xeon x5650اطلاعی داره؟اینو میشه رو یه مین۱۳۶۶معمولی بست؟
قیمتش در چه حدوده؟

Sent from my IOCEAN X7 using Tapatalk 2

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
فک کنم رو مین x58سوار میشه.درسته؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
فک کنم رو مین x58سوار میشه.درسته؟

فکر نمی کنم سوار بشه.
بهتره باندل دو قطعه رو با هم تهیه کنین و سعی کنین در صورت امکان سراغ پردازنده های نسل های جدیدتر برین.

BVB

Registered User
لایک‌ها
28
سلام. عزیزان یه سیستم قدیمی هست
cpu pentium 4 3.0ghz
main foxcon 865A01
ram 2 x 256 ddr = 512
vga fx 5200. 128mb, 64 bit
خیلی قدیمی میدونم... ویندوز اکس پی sp2 نصب هست.
مشکلش اینه که موقع وبگردی و باز کردن 2 تب هنگ میکنه... داخل ف.ی.س بوو.ک که دیگه کاملا هنگ میکنه,
اوه سایتهایی که بنر زیاد داره یا بنر فلش داره که دیگه افتضاح میشه.
مشخصاتش: لینک/لینک/ لینک3/لینک
فکر میکنم مشکل اصلی مقدار رم هست.
در اصل 3 تا سوال دارم؛
1. سوال اصلیم یکی اینکه میشه روی این مادربرد رم 1 گیگ گذاشت؟ مثلا 2 تا یا 3 تا رم 1 گیگ بذارم بشه 2-3 گیگ
بعد اینطوری مشکل هنگ کردنش توی وبگردی خوب میشه؟ (فعلا ارتقا کلی نمیشه فقط همینه میخوام قویتر کنم.. حداقل همینو کاریش کنم سرعت خوب بشه)
2. دوم اینکه مادربرد رم باس 400 ساپورت میکنه؟
این لینک مادربرد من زیاد وارد نیستم لطفا راهنمایی کنید:
لینک
3. الان ویدیوهای 1080 رو بد پخش میکنه. این مشکل برای کارت گراف هستش؟ ارزونترین کارتی که مشکل منو حل کنه چه مدلیه؟ (ای جی پی)

Last edited:

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
فکر نمی کنم سوار بشه.
بهتره باندل دو قطعه رو با هم تهیه کنین و سعی کنین در صورت امکان سراغ پردازنده های نسل های جدیدتر برین.
اخه نسبت بقیمتش خوبه.حدود۲۰۰تومن برای این سی پی یو مناسبه.ارزششو داره هرچقدم قدیمی باشه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام. عزیزان یه سیستم قدیمی هست
cpu pentium 4 3.0ghz
main foxcon 865A01
ram 2 x 256 ddr = 512
vga fx 5200. 128mb, 64 bit
خیلی قدیمی میدونم... ویندوز اکس پی sp2 نصب هست.
مشکلش اینه که موقع وبگردی و باز کردن 2 تب هنگ میکنه... داخل ف.ی.س بوو.ک که دیگه کاملا هنگ میکنه,
اوه سایتهایی که بنر زیاد داره یا بنر فلش داره که دیگه افتضاح میشه.
مشخصاتش: لینک/لینک/ لینک3/لینک
فکر میکنم مشکل اصلی مقدار رم هست.
در اصل 3 تا سوال دارم؛
1. سوال اصلیم یکی اینکه میشه روی این مادربرد رم 1 گیگ گذاشت؟ مثلا 2 تا یا 3 تا رم 1 گیگ بذارم بشه 2-3 گیگ
بعد اینطوری مشکل هنگ کردنش توی وبگردی خوب میشه؟ (فعلا ارتقا کلی نمیشه فقط همینه میخوام قویتر کنم.. حداقل همینو کاریش کنم سرعت خوب بشه)
2. دوم اینکه مادربرد رم باس 400 ساپورت میکنه؟
این لینک مادربرد من زیاد وارد نیستم لطفا راهنمایی کنید:
لینک
3. الان ویدیوهای 1080 رو بد پخش میکنه. این مشکل برای کارت گراف هستش؟ ارزونترین کارتی که مشکل منو حل کنه چه مدلیه؟ (ای جی پی)
اول از همه اگر زمان زیادی از نصب ویندوز فعلی میگذره، بهتره هرچه سریعتر ویندوزتو عوض کنی و به سرویس پک 3 ارتقا بدی و بعد، از آخرین ورژن مرورگر کروم استفاده کن که فکر می کنم از بقیه سبک تر باشه.

اما سخت افزار:
دو تا رم 1 گیگ ddr با باس 400 کفایت میکنه.
حقیقت اینه که در خلال وبگردی اگر پنجره های زیادی باز کرده باشین دچار مشکل میشین.
اما صرف وبگردی نیاز زیادی به پردازنده نداره و برای کم شدن دردسر تبلیغات هم بهتره از یه "ادبلاکر" استفاده کنین.
جهت احتیاط، بهتره در خلال وبگردی، تسک منیجر رو بالا بیاری و تو قسمت نوار وضعیت، درصد استفاده از پردازنده و رم رو چک کنی.
و در مورد فیلم های اچ دی این پست و پست بعدی دوستم رو مطالعه کن: مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

• Like
Reactions: BVB

mostafamz2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کارت گرافیکم 9500 GT هست و برای اجرای بازیای جدید میخوام عوضش کنم
و یک کارت GT 630 asus 2GB بخرم
به نظرتون تو قیمت 200 تا 300 چه کارتی بخرم؟
البته GT 640 هم هست که دو گیگش بالای 350 در میادو نمیتونم بگیرم
کسی GT 630 داره ؟ در اجرای بازیای جدید خوب عمل میکنه؟
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
کارت گرافیکم 9500 GT هست و برای اجرای بازیای جدید میخوام عوضش کنم
و یک کارت GT 630 asus 2GB بخرم
به نظرتون تو قیمت 200 تا 300 چه کارتی بخرم؟
البته GT 640 هم هست که دو گیگش بالای 350 در میادو نمیتونم بگیرم
کسی GT 630 داره ؟ در اجرای بازیای جدید خوب عمل میکنه؟
ممنون
به نظر من انتخاب MSI AMD Radeon R7 240- 2GB انتخاب خوبیه قیمت حدود 260000 تومان. ضمنا در نظر داشته باشید مقدار رم کارت گرافیک تاثیر بسیار بسیار ناچیزی در اجرای بازی داره و نقش مهم و اساسی رو پردازنده کارت گرافیک بازی میکنه. کارتهایی که معرفی شد بین ضعیف و متوسط هستند و بازیها رو روی تنظمیات متوسط رو به پایین روان اجرا می کنند.

Last edited:

mostafamz2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من انتخاب MSI AMD Radeon R7 240- 2GB انتخاب خوبیه قیمت حدود 260000 تومان. ضمنا در نظر داشته باشید مقدار رم کارت گرافیک تاثیر بسیار بسیار ناچیزی در اجرای بازی داره و نقش مهم و اساسی رو پردازنده کارت گرافیک بازی میکنه. کارتهایی که معرفی شد بین ضعیف و متوسط هستند و بازیها رو روی تنظمیات متوسط رو به پایین روان احرا می کنند.
ممنون بابت جواب
دوست عزیز من میخوام حتما Geforce باشه برای همین نظرم رفت روی GT 640 2GB asus
نظرتون چیه ؟ قیمتشم حدود 350 تومنه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون بابت جواب
دوست عزیز من میخوام حتما Geforce باشه برای همین نظرم رفت روی GT 640 2GB asus
نظرتون چیه ؟ قیمتشم حدود 350 تومنه
خواهش. اگه حتما میخوین NVidia Gefroce باشه انتخاب خوبیه.

mostafamz2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه بازیای جدید که میاد مثل اساسین کرید unity و GTA V و بقیه بازیای جدید همین GT 630 2GB کافیه ؟
اگه جواب میده که همینو بگیرم ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
واسه بازیای جدید که میاد مثل اساسین کرید unity و GTA V و بقیه بازیای جدید همین GT 630 2GB کافیه ؟
اگه جواب میده که همینو بگیرم ؟
عزيز همونطور كه عرض كردم روي رزولوشن و كيفيت متوسط رو به پايين جواب ميده. اگه بخواين روي كيفيت متوسط ، خوب ، بسيار خوب يا عالي بازي رو ببينيد بايد بين تقريبا 550000 تومان تا 3200000 تومان خرج كنيد.

r-stark

Registered User
لایک‌ها
26
درود
قصد خرید Phenom II X4 965 دارم ، یکی از دوستان نسخه ساده رو داشتن ( بلک ادیشن نیست ) .
تفاوت بلک ادیشن با ساده در چیه ؟ تا جایی که متوجه شدم در بلک ادیشن ضریب فرکانس بازه .
نسخه ساده رو میشه از 3.4 به 3.7 اورکلاک کرد یا اینکه روی 3.4 قفله ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا