ali.mazoori
کاربر تازه وارد
آره دست دوم میخوام بخرم.اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.
.سلام،به نظرتون کدوم یک از این مادربوردها قویتره؟
1-مادربورد: asus p8h67
Motherboards - P8H67
2-مادربورد: asus p8b75-v
https://www.asus.com/Motherboards/P8B75V/overview/
به نظر خودم دومی قویتره،اما اولی دوتا خروجی ساتا 6GB/s داره درصورتی که دومی یه دونه داره.ممنون میشم.
سلام. مادربورد حدود 300000 تومان و پردازنده حدود 350000 تومان.سلام دوستان
لطفا یه قیمتی روی این قطعات بذارید.(بدون گارانتی)
Motherboards - P8H67
2-سی پی یو: intel core i7 2600k
سلام. كلا مادربورد شماره 2 از نظر امكانات قويتره(ساپورت RAM BUS بالاتر و ...) . اما در نظر داشته باشيد اين بوردها قديمي هستند و اصلا USB 3.0 ندارند. اينكه با چه قيمتي مي خوان بهتون بدن خيلي تعيين كنندست. شايد اين مادربورد 350000 تومان هم بيارزه اما عقل سليم حكم مي كنه كه به جاش از سري جديد مثلا Gigabyte H97-D3H تهيه كنيد كه قيمتش حدود 420000 تومانه و يا حتي ارزانتر اما از نسل جديد و پردازنده هم همين طور. در كل خريد سيستم حتي متوسط جديد از خريد سيستم پرسرعت قديمي بهتره چون استانداردهاي جديد نرم افزار يو سخت افزاري براش بهينه شده.سلام،به نظرتون کدوم یک از این مادربوردها قویتره؟
Motherboards - P8H67
2-مادربورد: asus p8b75-v
https://www.asus.com/Motherboards/P8B75V/overview/
به نظر خودم دومی قویتره،اما اولی دوتا خروجی ساتا 6GB/s داره درصورتی که دومی یه دونه داره.ممنون میشم.
سلام. مادربورد حدود 300000 تومان و پردازنده حدود 350000 تومان.
سلام. كلا مادربورد شماره 2 از نظر امكانات قويتره(ساپورت RAM BUS بالاتر و ...) . اما در نظر داشته باشيد اين بوردها قديمي هستند و اصلا USB 3.0 ندارند. اينكه با چه قيمتي مي خوان بهتون بدن خيلي تعيين كنندست. شايد اين مادربورد 350000 تومان هم بيارزه اما عقل سليم حكم مي كنه كه به جاش از سري جديد مثلا Gigabyte H97-D3H تهيه كنيد كه قيمتش حدود 420000 تومانه و يا حتي ارزانتر اما از نسل جديد و پردازنده هم همين طور. در كل خريد سيستم حتي متوسط جديد از خريد سيستم پرسرعت قديمي بهتره چون استانداردهاي جديد نرم افزار يو سخت افزاري براش بهينه شده.
درست فرمودید. USB 3.0 دارن. یکیش 2 تا SATAI III داره و یکی دیگش 1 عدد SATA III داره. هر کدام مزیتهایی دارند. انتخاب به کاربری بر میگرده. کسی که بخواد هارددیسک SATA III و SSD که SATA III هستش رو وصل کنه طبیعتا مادربورد اولی بیشتر به کارش میاد و کسی که فقط یکی از دو مورد یاد شده را بخواد نصب کنه مورد دومی براش مناسبتره. اگر شما می خواین SSD SataIII نصب کنید و در کنارش هم یه هارد دیسک SATA III مورد اولی بهتره. اما اگر فقط می خواین SSD SATAIII وصل کنید یا کلا یک عدد هارددیسک می خواین نصب کنید مورد دوم بهتره. فراموش نکنید که Disk Drive همون SATA II هم فعلا زیادشه. پس اگر هر دو رو دارید و می خواین یکی رو نگه دارید و دیگری رو بفروشید با توجه به موردی که عرض کردم انتخاب کنید. از نظر قدرت طبیعتا اونی که RAM BUS بیشتری ساپورت می کنه (مورد دومی) بهتره. اما نکته ای که عرض کردم هم تعیین کنندست که به شرایط شما برمیگرده.سلام
این مادربوردها خیلی هم قدیمی نیستند و اتفاقا هر دو USB3.0 دارند.همانطور که گفتید مادربورد دوم از RAM BUS بالاتری رو ساپورت میکنه ولی مادربورد اول دو اسلت SATA 6GB/S داره و مادربورد دوم یدونه داره،مادربورد اول کلید توربو داره و مادربورد دوم نداره. فایل مقایسه بین دو مادر بورد رو گذاشتم.من از بعضی از اطلاعات تخصصی سر در نمیارم.لطفا یکی از دوستان چک کنه و بگه کدوم مادر بورد قویتره و ارزش بیشتری داره که نگهدارم. با تشکر.
اینجا مطرح کنید بهتر جواب میگیری:سلام مجدد.
اقا یه هارد اکسترنال 1 ترا دستم اومده اما یه مشکلی داره فایل های داخل هارد رو هرچی هست خراب کرده (مثلا فیلم ها نصفه شده اند و وسطاش قطع میشه)
از برنامه Hd tune استفاده کردم و یه کوئیک اسکن انجام دادم.
نتیجه رو میبینید :مشاهده پیوست 734792
به نظرتون این هارد قابل بازیابی (یا درست شدن و تعمیر شدن)هست؟
اطلاعات هارد بسیار برام ارزش داشت.واقعا اطلاعات طلائی داشتم.
راهنمایی بفرمایید.
(ببخشید اگه سوالم رو اینجا میپرسم نمیدونستم کجا باید اینکارو انجام بدم)
با تشکر.
سلام عزیز. برند EliteGroup یک برند درجه 3 با کیفیت پایین هستش و نسبت به برندهای خوب قیمت پایین تری داره. پیشنهاد میکنم اصلا سراغش نرید و به جاش از برندهای Intel , Gigabyte و Asus مادربورد تهیه کنید.سلام.
میشه راهنمایی بفرمایید :
این مین برد ارزش خریدش در چه حده؟
EliteGroup H81H3-A3_v1
اصلا اطلاعاتی درباره این مدل ندارم.
نسبت به این مدل :
Asus H81M-C
برتری داره؟
اگه داره در چه مواردی؟
با تشکر
عزیز به نظر من اصلا سراغش نرید. هر قیمتی می خوان بهتون بدن. PCI Express 3.0 هم جدیدترین و پرسرعت ترین درگاه روی مادربورد هستش که کارت گرافیک توی اون قرار می گیره و کارتهای گرافیکی جدید برای داشتن نهایت کارآیی عموما به این درگاه نیاز دارند و مادربوردهای H81 و پایینتر درگاه گرافیکشون PCI Express 2.0 هستش که کندتره.میشه یه قیمت روش بزارید؟
مثلا دست دومش رو 100 بگیرم خوبه؟(از یکی از دوستان میخواستم بگیرم 100 تومن راضیش کنم ارزش داره ؟)
یه توضیح هم راجب PCi 3 و crossfire اون مین برد میدید(اصلا چی هستن؟)
سلام. مادربورد:سلام
یه مدل Z97 یا H97 که از کارت صدای ALC1150 برخوردار باشه و ارزون هم باشه و ترجیحا ایسوس یا اینتل باشه معرفی کنید .
همین طور یه کارت گرافیک که فن لس ( بدون فن ) باشده ، فقط سینک بزرگ داشته باشه _ اهل بازی نیستم و فقط فیلم می بینم و مانیتورم هم 24 اینچ هست
سلام عزيز. بنا بر الگوريتم محاسبه BUS Speed واقعي در زمان مادبورد شما ، اين سرعت در 2 ضرب ميشه و بعدش نرمال سازي ميشه كه سرعت شما به سبب CPU Bus احتمالا روي 667Mhz ست ميشه. در حاليكه سرعت رم شما تا800 مگاهرتز قابل ارتقا هستش.سلام يه پرسش داشتم اگه جواب بدين خوشحال ميشم
رم من twinmos pc2-6400u-dimm/cl5 هست ، اين مدلي که نوشتم دقيقا به همين صورت روي رم نوشته شده، پس معلومه که فرکانسش معلوم نيست ولي وقتي که با برنامه cpu-z بررسي کردم در قسمت memory > dram frequancy نوشته: 366.6 MHZ
مادربوردم همasus M2A-VM ميباشد با مشخصات زير:
- The first integrated VGA MB supports Playback of HD DVD and Blu-ray Discs with HDCP compliant
- Support Dual-VGA output(DVI-D&RGB) and SurroundView
- Support AMD Socket AM2+/AM2 CPU
- AMD 690G Chipset
- Integrated ATI Radeon X1250-based graphics
- PCI Express architecture
- Gb LAN
- DDR2 800
- 4 x SATA 3Gb/s RAID 0,RAID 1, RAID10
همونطور که ميبينين در قسمتي نوشته: DDR2 800
آيا واقعا اين به اين معنيه که مادربورد و cpu 2.2 GHZ من مجبورن با سرعت 366.6 که رمم داره کار کنن؟!
سلام عزيز. بنا بر الگوريتم محاسبه BUS Speed واقعي در زمان مادبورد شما ، اين سرعت در 2 ضرب ميشه و بعدش نرمال سازي ميشه كه سرعت شما به سبب CPU Bus احتمالا روي 667Mhz ست ميشه. در حاليكه سرعت رم شما تا800 مگاهرتز قابل ارتقا هستش.
خواهش مي كنم. مادربورد بسته به نوع چيپ ست نهايتا با فركانس باس پردازنده كار مي كنه. گرچه باس رم خيلي بالاتر باشه.رضا ممنونم که جواب دادی
این که گفتین آیا یعنی اینکه مادربورد هم مانع خواهد شد تا cpu روی 2.2 گیگاهرتز کار نکنه؟(جدای از رم)