reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
به تظر منم کافیه.
عزيز اين مساله رو جاي ديگه مطرح كرديد و بنده هم كامل پاسختون رو دادم. اينجا عزيز:سلام مجدد به دوستان عزیز.
خوب اینم لیست سوالات و ابهامات :
1-مین برد گیگابایت EP45T-UD3LR ارزش خریدش چقدره؟کلا مین برد خوب سوکت 775 که ddr3 ساپ کنه چی داریم؟قیمت این مین و مین های مشابه دستتون هست؟قصد مهاجرت به سوکت های بالاتر رو ندارم تو همین سوکت بفرمایید.
2-رم 2*2گیگ جی اسکیل 1600 cl9 چقدر میارزه(قیمت)؟کیفیتش خوبه؟ارزش خرید داره؟
3-قصد خرید مانیتور led دارم.کارم گیم هست و hdmi داشتن و کیفیت خوب برام مهمه.2 مدل بهم پیشنهاد شده : اول - PX 23720 PLUS FULL HD Samsung و دوم - Asus ml229h.به نظرتون کدومش بهتر هست و صفحه نمایش با کیفیت تری داره؟
حالا شما اطلاعی از قیمت دست دومش نداری که میتونه تو چه رنج قیمتی فروخته بشه؟من الان پردازنده ای که دارم AMD FX4300اگه نه میخوای رو AMD بمونی
FX-6350
بگیر در حد همون FX-8350
بنچ مارکشه و قیمتشم به مراتب کمتره ولی اورکلاک 8350 بهتره
گرافیکم اینه r7-260xمطمئنی از سی پی یوه؟
کارت گرافیکت چیه؟
افت فریم فقط مربوط به یه قطعه نیست بلکه بیشتر به گرافیک بعد سی پی یو، بعد رم و البته هارد.
داداش یه نگاه کردم بازی اساسین کرید یونیتی مشکل داره چون با بهترین سی پی یو (4770k)وگرافیک(980) هم نمیتونی در حالت فول اچ دی و جزییات یواترا فریم 60 رو بدست بیاری حتی تو حالت high هم بسختی چند کارت رده بالا 57 رو میده.گرافیکم اینه r7-260x
والا همه چیشو رو ultraگزاشتم و هیچ مشکلی نداشت حتی یه ثانیه گیر کنه صفحهبازی فار کری 4. بازی کردی؟
اگه آره رو چند فریم و با چه رزولیشن و چه جزییاتی؟
رزولوشنش هم اخرین حد امکان بودوالا همه چیشو رو ultraگزاشتم و هیچ مشکلی نداشت حتی یه ثانیه گیر کنه صفحه
فقط موقعی که سوار ماشین میشم و با سرعت خیلی زیاد میرم مشکب افت فریم فریم مدام نداره ینی هی گیر میکنه بعد دوباره روون میشه دوباره هی گیر میکنه بعد روون میشه
ولی موقعی که همه چیشو گذاشتم رو high هیچ مشکلی نداشت حتی موقعی که سوار ماشین میشه
چمیدونم والابخاطر یه بازی اونم مشکل دار قطعات رو عوض نکن سی پی یو 8350 همچین شاخم نیست.
اینتل یا AMD ؟سلام خدمت اساتید
یک مادربرد ddr3 گرافیک آنبرد تا 250 تومن چی پیشنهاد میکنید؟