سلام دوستان من یه سیستم میخواستم جم کنم برای کار اهنگسازی و تنظیم که مهمترین قطعه ها برام cpu . ram . hard هستش از لحاظ پرفورمنس مثلا گرافیک به کار من نمیاد. و اما چنتا سوال داشتم:
۱ - من با توجه به تحقیقی که خودم کردم انتخاب مد نظرم برای cpu i7 4790k هستش با توجه به قدرتی که داره و جوابی که پس داده تو همین رنج قیمت ۲۰۰ تومن بالا یا پایینتر از ۴۷۹۰k بهتر هم هست؟ از لحاظ سرعت. اگر مدلی دیگری هم هستش کودمو پیشنهاد میکنید؟
۲ - بنده ۸ گیگ رم رو در نظر گرفتم که در صورت کمبود به ۱۶ ارتقا بدم. بعد رم یک ۸ بندازم بهتره یا ۲ تا ۴ ؟ الان تو بازار رم ۸ خوب که از سرعت بالایی برخوردار باشه و با مین برد خوب مچ بشه چه برندی و چه مدلی هستش؟
۳ - مین بورد خوب که اینتل i7 ( مثال همین ۴۷۹۰ ) و رم رو خوب ساپوت کنه و با هم مچ بشن چه برند و چه مدلی هستش؟ تعداد اسلات ۴ نهایت ۶ باشه و اسلات گیرافیک هم برام مهم نیست ( بیشتر هماهنگی مین برام ملاکه و جنس با دوامی که زیر فشار طوریش نشه)
۴ - برای انتخاب هارد بیشتر مد نظرم رو ssd هست و اینکه ssd رو با رم ریدر باید به سیستم متصل کنم؟
و هارد sata دور بالا الان چه برندی موجود هست؟
۵ - و اما برای کل این قطعه ها چه پاوری بگیرم که برقشون رو بدون کمبود تامیین کنه و بعد مدتی افت نکنه
ممنون
پردازنده مورد انتخابی خوب هست .
در مورد رم هم دو ماجول 4 گیگ بگیرید که دوال چنل رو داشته باشید .kingston hyperx beast bus 2133 عالیه
در مورد مادربرد پیشنهادم از سری بلک گیگابایت هست .Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK
پیشنهادم برای ssd هم crucial m550 128 gb هست .
برای هارد هم سیگیت مناسبه
پاور هم Enermax Revolution X'T 730W