aminkhaste
Registered User
ASUSخوب منم 1155 میخوام دیگه ......!! فقط توی انتخاب مدل توی این رنج قیمتی موندم ...........![]()
ASUSخوب منم 1155 میخوام دیگه ......!! فقط توی انتخاب مدل توی این رنج قیمتی موندم ...........![]()
هم قوي تر هست هم بهتر ولي دوست عزيز بستگي به ساير قطعات و سطح انتظار شما داره !چیپ h61 قدرتش چطوره !؟ فکر کنم توی بازی کم بیاره ! چیپهای h67 و یا p67 قدرتمندتر نیستند !![]()
شما ساير قطعاتي كه داريد يا براي خريد در نظر گرفتيد رو بگيد تا ي مادربرد نسبتا معقولي بشه معرفي كردممنون .....
ببخشید دقیق توجه نکردم به 1156 فکر کردم نوشتن 1155 ....!
این مدلها چطوره : کدومش بهتر و مقرون به صرفه تر هست !
1)asus p8h61/usb3 :177
2)msi z68 g45 g3 :225
3)asrock z68 pro3 gen3 :355
4)asrock asrock Intel Fatal1ty P67 Performance :255
5)gigabyte p75-d3 :230
سلامسلام .. من میخوام برای بازی .. فقط فوتبال .. 2013 هم جواب بده .
پردازنده ای که دارم اینتل 2 مگ کش .. 3 ghz ه کافیه ؟! اگر نه e7400 خوبه ؟!
کلا میخوام 300 هزینه کنم و یک سیستم برای بازی فوتبال فقط .. جمع کنم ..
چیزایی که میخوام
رم باید بگیرم .
مادربرد باید بگیرم
کارت گرافیک باید بگیرم
cpu هم دارم ولی نمیدونم کافیه یا نه ؟!
همرو کارکرده بر میدارم ... لطفا مدل های پیشنهادی رو بگید .. و بهترین سیستم برای من چیه ؟
فكر نكنم پيدا كنيد چون هم طرح خيلي ساده اي داره و هم خيلي گرونه و معمولا وارد كننده ها با طبع و سليقه ي اكثريت جنس وارد ميكنن چون اگه قرار باشه اين رو شركتي وارد كنه حداقلا 400 قيمتش ميشه خوب مسلما در برابر كيس هاي مثه HAF X كه زير 400 قيمتش تو بازاره قابل رقابت نيست.دوستان کیس های NZXT یا Lian Li تو ایران پیدا میشه؟
دنبال یک کیس فول تاور با طرح ساده هستم
NZXT :: Unique. Unprecendented. Inspired - Switch 810 Product Detail
100 % خريد قطعات به روز پيشنهاد ميشه/عزیز بنده مادربرد ندارم ...و نمیدونممم چه مادربردی تهیه کنم
برای اجرای نرم و روان بدون لگ زدن تو ریپلی ها و ... (میخوام انلاین بازی کنم) pes 2013 فکر کنم cpu و رم بیشتر نیاز داشته باشم .. pes 2013 هم تقریبا فکر میکنم باید بهتر از gt 7900 داشته باشم ...
حالا مدل های مناسب رو بگید ..
فعلا چیزی که قصد خرید دارم این مین هست
ASUS P7H55 M-USB3
و cpu هم i core 3 540
اگر زیاده که بگید نخرم.
کیس های Lian Li هم نمایندگی ندارند؟فكر نكنم پيدا كنيد چون هم طرح خيلي ساده اي داره و هم خيلي گرونه و معمولا وارد كننده ها با طبع و سليقه ي اكثريت جنس وارد ميكنن چون اگه قرار باشه اين رو شركتي وارد كنه حداقلا 400 قيمتش ميشه خوب مسلما در برابر كيس هاي مثه HAF X كه زير 400 قيمتش تو بازاره قابل رقابت نيست.
ولي شايد مدل هاي قديمي و ارزون قيمت از همين برند تو بازار بتونيد پيدا كنيد.
ولي اگه چيزه ارزون بخواهيد
گرين - Green X9
بيشتر هزينه هم ميتونيد كنيد
Cooler Master HAF X
انتخاب هاي خوبي هست.
شما ساير قطعاتي كه داريد يا براي خريد در نظر گرفتيد رو بگيد تا ي مادربرد نسبتا معقولي بشه معرفي كرد
ي رابطه منطقي چه از لحاظ قدرت سخت افزاري چه از لحاظ قيمت بايد بين قطعات برقرار باشه.
مسلما 2700 بهتره اونم با اختلاف قدرت خيلي زياديکیس های Lian Li هم نمایندگی ندارند؟
پردازنده 2700 عملکرد بهتری دارد یا 8150؟
چون 8150، 8 هسته ای هست و 16 ترید دارد...
برای پردازنده 2700 چه کولری رو پیشنهاد میدید؟ اورکلاک پایدار حداقل 4.6
سپاس
همون g620 انتخاب خوب و مقرون به صرفه اي هستسلام
ممنون از شما .....
در حال حاضر که مین lga775 دارم که میخواستم مین رو به 1155 ارتقائ بدم .......
احتمالا" فعلا" یه دونه سی پی یو g620 بگیرم ..........
عذر میخوام در مورد چیپ p75 از گیگا (خیلی ازش تعریف کرده خودش !) هم اطلاع دارید ! z68 بهتره یا این مدل از گیگا !؟
سلام.سلام ممنون از شما ..... در حال حاضر که مین lga775 دارم که میخواستم مین رو به 1155 ارتقائ بدم ....... احتمالا" فعلا" یه دونه سی پی یو g620 بگیرم .......... عذر میخوام در مورد چیپ p75 از گیگا (خیلی ازش تعریف کرده خودش !) هم اطلاع دارید ! z68 بهتره یا این مدل از گیگا !؟
100 % خريد قطعات به روز پيشنهاد ميشه/
ولي سوكت 1155 برداريد بهتر هست هم آينده بهتري داره هم به روز تر هست.
پردازنده هم Intel Core i3 2100 برداريد كه حدودا 15 تا 20 درصد از پردازنده اي كه خودتون معرفي كرديد قوي تر هست.
مادربرد هاي سوكت 1155 هم زياد هستن و بر حسب بودجه ميتونيد ي موردي رو انتخاب كنيد ولي فعلا براي اينكه هزينه هاتون زياد نشه مدل asus p8h61/usb3 به خاطره جنس و كيفيت خوب و گرافيك آنبرد توصيه ميشه.
asus p8h61/usb3 = 170t
Intel Core i3 2100=220t
ram 4 gig ddr3 = 40t
برند ازراك تاييد ميشه مشكلي ندارهاقا ازراک مدل intel h61Icafe با سوکت 1155 چطوره ؟
کارت گرافیک 6670 پاور کالر ddr 3 با 1 گیگ حافظه ... یا 2 گیگ .. چقدر تفاوت دارن این دو تا تو اجرای بازی؟ و اصلا کارت خوبیه برای بازی؟ این بهتره یا gt 440
+ پاور gp535a از گرین ؟
قیمت ها رو هم اگر بدونید و بهم بگید ممنون میشم