حدودا 30 تا 40 % ارزون تر از قيمت نوش در بازار/مودم معمولي adsl ارزون باشه جقدره
حدودا 30 تا 40 % ارزون تر از قيمت نوش در بازار/مودم معمولي adsl ارزون باشه جقدره
دوست عزیز چقدر میخوای هزینه کنی ؟
با چه نرم افزاری میخوای کار بکنی ؟
سلام
من یه رم dual chanel با سرعت 667 ، 1گیگ ocz گرفتم، یعنی در واقع دوتا رمه،از اوناس که دوتا رم تو یه بستس
حالا میخوام ارتقاعش بدم چون تو ویندوز7 یکم کمه این رم
چیکار باید بکنم؟
دوست عزیز با 600 تومن قید یک کیس به روز رو بزن
شما نهایت میتونید 5700 ببندید
اونم فقط کیس
دوست عزیز شما باید رمهایی بگیرید که باس و زمان تاخیر یکسانی با رمهای خودتون داشته باشه
اگر بتونید مشابه رمهای خودتون هم گیر بیارید که چه بهتر
چقدر میشه اگه به روز بخوام بخرم فقط کیس؟ و چه مشخصاتی داره؟
اگه باس یکی باشه ولی حجمشون فرق کنه چی؟
ocz با گارانتی گیر میاد؟
الان مثه رم من چن هس تو بازار؟
دوستان راهنمایی کنید.
من مادربوردم از آخرین مدل های P45 هستش و با بالا رفتن قیمت دلار قیمت قطعات کامپیوتری بالا رفته برای مثال CPU 3770K حدود 1 میلیون تومان هستش و اگه بخوام از این نوع CPU بگیرم باید کلا سیستم رو عوض کنم. به نظرتون از این نوع پردازنده 4 هسته ای CPU Quad Processor Q9550 بگیرم یا کلا سیستم رو عوض کنم البته با قیمت های الان اصلا نمیتونم این کار رو انجام بدم.
یک سوال دیگه هم دارم میخواستم راجب همین پردازنده 4 هسته ای CPU intel Quad Processor Q9550 بدونم . آیا به اندازه کافی قوی هستش ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
حجمشون فرق بکنه موردی ندره
فکر نکنم نوش گیر بیاد البته دست دوش هم گیر بیاد گارانتی دار هستن چونکه گارانتی رم لایف تایم هست
تو بازا فقط مارکهای مثل کینگ استون یا گینگ مکس و خیلی خوب گیر باید پاتریوت هست
شما برای اینکه بتونید با این نرم افزارها به راحتی کار کنید
حداقل به یک cpu core i3 2100 احتیاج دارین که قیمت تکی cpu فقط 370 تومن هست
یک مادربرد نزدیک به 180 تومن مدل h61 بگیر که از گرافیک آنبردش استفاده کنی
همون گرافیک آنبرد کارت رو راه میندازه و دیگه لازم نیست گرافیک مجزا بخری
4 گیگ رم 50 تومن
یک هارد 500 فکر کنم تو 180 باشه
یک کیس معمولی 40 تومن
دی وی دی رایتر 60 تومن
پاور 330 وات از گرین فکر کنم تو 60 یا 70 باشه
نوش نیس دیگه تو بازار!!
خیلی وقت خبری ندارم از بازار کامپیوتر ولی اون زمان به شدت تو بازار رم ریخته بود،انقد زیاد شده بود که قیمتای بهترین مارکو مدلش به 100 تومن میرسید
پس باید برم از دست دوم فروشیا همین OCZ تهیه کنم یا مارک دیگه ام بخرم با اینا سازگاره؟
گرافیک انبرد کیفیتش چطور هست؟ cpu چقدر گرونه!
الان سیستم دارم خودم ولی هاردش مشکل داره باید عوض بشه
و سیستمشو هم بخوام ارتقا بدم مادربرد عوض کنم کارت گرافیک و سی پی یو هم باید عوض بشه که اصل کاری ها اینا هستن
مانیتور یادم رفته بود بگم اونم نرمال کار نمی کنه مال 8سال پیشهگرافیک آنبردهای این سری قدرت خوبی داره
طوری که حتی بعضی از بازیها رو در حد متوسط خوب اجرا میکنه
اگر سیستم داری شما فقط مادربرد و cpu و رم بگیرید
اگر هارد هم مشکل داره پس یک هاردم باید بگیرید