• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام می خواستم بدونم معقولانه ترین انتخاب نوع سوکت و نوع پردازنده که از لحاظ قیمت و کارایی خیلی علی باشه چیه؟ منظورم اینه که افتش رو کرده و با مثلا یه سی پی یوی cori3 هم قیمت کارایی بهتری داره
700 تومن دارم باید پاور رم سی پی یو و مادربرد بگیرم البته گرافیک هم لازمه ولی اگر بشه آنبردش هم کرد عالیه چون خرید گرافیک 100 تومنی الان واقعا کار اشتباهیه . مثلا مادربرد گرافیک آنبرد باشه یا cpu گرافیک داشته باشه.
انتظارات من از سیستم اینه که تا جای ممکنه cpu قوی داشته باشه ، مادربردش حتما sli یا کارس فایر باشه ، رم هم ddr3 باشه سایر مشخصات مثل usb3 و sata III زیاد مهم نیست ، ولی بدم نمی یاد بعدا هارد ssd بهش وصل کنم
اولین سوال پس میشه انتخاب amd یا intel
دوم میشه سوکتشون
سوم میشه کدوم مدل سی پی یو
چهارم میشه مدل و یا چیپ مادربرد
پنجم هم هر چی شما بگین

با سلام
دوست عزیز شما اگر بگید مورد استفادتون چیه خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد
چون اگر گرافیک آنبورد میخواهید پس چرا میگید حتما SLI باشه / بنظر من داشتن ساتا3 بسیار مهمه چون کند ترین بخش سیستم هاردشه حالا که با این پورت کمی جون گرفته شما اینو حذف میکنید؟
بنظر من در هرشرایط آنبورد در AMD بمراتب بهتر از اینتله اما حتی 5450 هم عملکرد بهتری نسبت به APU ها داره
در کل اگر بگید سیستم رو برای چه کاری میخوای میشه راهنمایی بهتری کرد

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام دوستان سیستم بنده اینه :
main : foxconn a78ax
cpu : amd athlon II x4 630
ram : 3 gim (geil 2gb - kingstone 1gb
vga : ati radeon hd 4670

الان پاور 330a گرین دارم - اگه بدونه 530 بجاش بزارم (گرین) مصرف برق خونه میره بالا؟ مشکلی که نداره با سیستم؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
در مرحله اول دوست عزیز مصرف شما رو قطعاتتون تعیین میکنن .به اون صورت تغییری در مصرف برق شما با تعویض پاور صورت نمیگیره.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
دوستان یه سیستم میخوام تا 2 تومن . مصرف گیم ندارم ولی میخوام کار گرافیک و طراحی انجام بدم (رندر ندارم ).
بدون مخلفات (مانیتونر و و ... )
بر پایه اینتل و ترجیحا Core i 7 حالا ivy bridge نشد sandy باشه . فقط 7 بودنش مهمه .
2 - پاور
3-مادربورد
4-رم ترجیحا 8
5-هارد 1 کافیه
6-یه کولر خوب برای سی پی یو
7- گرافیک 1 کافیه
به نظر اساتید چه کنیم ؟
هارد SSD هم نیازی نیست .

Last edited:

bia2fsc69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان میشه راهنمایی کنید که اول بین دو مادربورد :
MSI - 990FXA-GD80 و Asus - Sabertooth 990FX کدوم یکی بهتره؟؟؟

و دوم این که تو رده 400 تومن چه مادربوردی +AM3 رو برای کار کردن با سی پی یو FX-6200-3.8GHz پیشنهاد می کنین که امکانات کاملی داشته باشه و برای اور کردن و بازی و تبدیل فرمت ویدیو خوب باشه.

سوم این که پیشنهاد شما برای مادربورد - سی پی یو - رم با بودجه 900 تا 800 تومن چیه؟؟؟
این هم قطعاتی که دارم:
Power Green 700
Gainward GTX 560Ti GS
WD 500GB Sata2

best_yazdi

Guest
لایک‌ها
1
سلام دوستان
بین دو مادربرد زیر کدوم و انتخاب کنم؟
Asus 8b75-v
Gigabyte p75-D3
اگه مادربرد دیگه ای تو این رنج قرار داره و بنظرتون بهتر از این دو مدل هست ممنون میشم معرفی کنید.

mohammad76

Registered User
لایک‌ها
44
سلام کدوم یک از این cpu ها قوی تره core i5 یا amd A8

xxlar2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ASUS - P8Z77-V LX و ASUS - P8Z77-V PRO چه فرقی دارن ؟
نمیخوام خیلی برای مادربرد زیاد هزینه کنم . اگه از مادربرد ASUS - P8Z77-V LX و سی پیو i7 3770k استفده کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی کاملا مچ میشن ؟

اخه من شنیدم ASUS - P8Z77-V LX زیادقوی نیست ؟نمیدونم حالا از چه نظر میگن . من اور کلاک هم نمیخوام بکنم .راستی تو انتخواب رم و کارت گرافیک مشکلی پیش نمیاره ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام
دوستان یه سیستم میخوام تا 2 تومن . مصرف گیم ندارم ولی میخوام کار گرافیک و طراحی انجام بدم (رندر ندارم ).
بدون مخلفات (مانیتونر و و ... )
بر پایه اینتل و ترجیحا Core i 7 حالا ivy bridge نشد sandy باشه . فقط 7 بودنش مهمه .
2 - پاور
3-مادربورد
4-رم ترجیحا 8
5-هارد 1 کافیه
6-یه کولر خوب برای سی پی یو
7- گرافیک 1 کافیه
به نظر اساتید چه کنیم ؟
هارد SSD هم نیازی نیست .

اگر رندر ندارید که گرافیک هم نیاز انچنانی ندارید.
i7-3770
Giga B75-D3mv
2*4 GB Geil با باس 1600 .
پاور 430-EU گرین
هارد 1TB Seagate Sata3 .
کولر هم باقی دوستان نظر بدند . نظر خاصی ندارم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان میشه راهنمایی کنید که اول بین دو مادربورد :
MSI - 990FXA-GD80 و Asus - Sabertooth 990FX کدوم یکی بهتره؟؟؟

و دوم این که تو رده 400 تومن چه مادربوردی +AM3 رو برای کار کردن با سی پی یو FX-6200-3.8GHz پیشنهاد می کنین که امکانات کاملی داشته باشه و برای اور کردن و بازی و تبدیل فرمت ویدیو خوب باشه.

سوم این که پیشنهاد شما برای مادربورد - سی پی یو - رم با بودجه 900 تا 800 تومن چیه؟؟؟
این هم قطعاتی که دارم:
Power Green 700
Gainward GTX 560Ti GS
WD 500GB Sata2
قیمت 2 تابردی که گفتی چند هست؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام دوستان
بین دو مادربرد زیر کدوم و انتخاب کنم؟
Asus 8b75-v
Gigabyte p75-D3
اگه مادربرد دیگه ای تو این رنج قرار داره و بنظرتون بهتر از این دو مدل هست ممنون میشم معرفی کنید.

فرق خاصی ندارند . تقریبا تو یه رنج قیمتی هم هستند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام کدوم یک از این cpu ها قوی تره core i5 یا amd A8

دوست عزیز جواب این سوال رو راحت میتونی تو چارتها پیدا کنی.
ببین بیشتر با چه نرم افزارهایی کار میکنی.بعد تو چارت نگاه کن ببین کدوم عملکرد بهتری دارند.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ASUS - P8Z77-V LX و ASUS - P8Z77-V PRO چه فرقی دارن ؟
نمیخوام خیلی برای مادربرد زیاد هزینه کنم . اگه از مادربرد ASUS - P8Z77-V LX و سی پیو i7 3770k استفده کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی کاملا مچ میشن ؟

اخه من شنیدم ASUS - P8Z77-V LX زیادقوی نیست ؟نمیدونم حالا از چه نظر میگن . من اور کلاک هم نمیخوام بکنم .راستی تو انتخواب رم و کارت گرافیک مشکلی پیش نمیاره ؟

اگر اهل اور نیستید همون LX رو انتخاب کنید . مشکلی بابت ساپورت پردازنده وجود نداره.نه مشکل خاصی نخواهی داشت.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام
اگه هنوز مشاوره میدین میشه بگین که الان با 370 تومن من چه قطعاتی رو میتونم گیر بیارم؟
منظورم(رم و CPUوMain) هست.
کارکرده.
ممنون.
لطفا پ.خ کنید برام!

کارکرده اگر بخوای باید بری سراغ 1156 و یا am3 ها.

javadb2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. میخوام یه سیستم جدید جمع کنم. و الان در حال حاظر سرو ته رو بزنم 400 تا 500 تومن میتونم جور کنم .حالا به نظر شما قطعات رو کم کم بخرم یا بزارم تا یه خورده دیگه پول دستم بیاد اونموقع برم همش رو یکجا . البته فقط قطعات کیس رو لازم دارم و مانیتور و اینجور چیزا موجوده .
مادر برد و سی پی یو برام مهمه. اگه پیشنهادی دارید بدید.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام. میخوام یه سیستم جدید جمع کنم. و الان در حال حاظر سرو ته رو بزنم 400 تا 500 تومن میتونم جور کنم .حالا به نظر شما قطعات رو کم کم بخرم یا بزارم تا یه خورده دیگه پول دستم بیاد اونموقع برم همش رو یکجا . البته فقط قطعات کیس رو لازم دارم و مانیتور و اینجور چیزا موجوده .
مادر برد و سی پی یو برام مهمه. اگه پیشنهادی دارید بدید.

با سلام
دوست عزیز الان با این بودجه هیچی نمیتونی بگیری با این بازار بی ثبات اصلا نمیشه گفت که برو فلان قطعه رو بگیر شاید گرون بشه یا ....
بنظرم یکدفعه برو قضیه رو تموم کن بفکر تغییر قیمتها هم نباش که هیچ اثری بجز اعصاب خوردی نداره
البته از شواهد اینطور پیداست که قیمت هارد رو به افزایشه اما اینجا ایرانه هیچ حساب کتابی نداره

hamid4499

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
يه سؤال مبتدي داشتم
توي بازار Core i3 2100 چجوري تلفظ ميشه ؟
دوهزار و صد يا بيست و يك دوصفر ؟؟؟
و آيا اين روش خواندن عموميت داره ؟ يعني مثلا" i3 3220 هم مثل همون خوانده ميشه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا