اینو نگاه کن بد نیست
AnandTech - Bench - CPU
AnandTech - Bench - CPU
سلام می خواستم بدونم معقولانه ترین انتخاب نوع سوکت و نوع پردازنده که از لحاظ قیمت و کارایی خیلی علی باشه چیه؟ منظورم اینه که افتش رو کرده و با مثلا یه سی پی یوی cori3 هم قیمت کارایی بهتری داره
700 تومن دارم باید پاور رم سی پی یو و مادربرد بگیرم البته گرافیک هم لازمه ولی اگر بشه آنبردش هم کرد عالیه چون خرید گرافیک 100 تومنی الان واقعا کار اشتباهیه . مثلا مادربرد گرافیک آنبرد باشه یا cpu گرافیک داشته باشه.
انتظارات من از سیستم اینه که تا جای ممکنه cpu قوی داشته باشه ، مادربردش حتما sli یا کارس فایر باشه ، رم هم ddr3 باشه سایر مشخصات مثل usb3 و sata III زیاد مهم نیست ، ولی بدم نمی یاد بعدا هارد ssd بهش وصل کنم
اولین سوال پس میشه انتخاب amd یا intel
دوم میشه سوکتشون
سوم میشه کدوم مدل سی پی یو
چهارم میشه مدل و یا چیپ مادربرد
پنجم هم هر چی شما بگین
سلام
دوستان یه سیستم میخوام تا 2 تومن . مصرف گیم ندارم ولی میخوام کار گرافیک و طراحی انجام بدم (رندر ندارم ).
بدون مخلفات (مانیتونر و و ... )
بر پایه اینتل و ترجیحا Core i 7 حالا ivy bridge نشد sandy باشه . فقط 7 بودنش مهمه .
2 - پاور
3-مادربورد
4-رم ترجیحا 8
5-هارد 1 کافیه
6-یه کولر خوب برای سی پی یو
7- گرافیک 1 کافیه
به نظر اساتید چه کنیم ؟
هارد SSD هم نیازی نیست .
قیمت 2 تابردی که گفتی چند هست؟سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان میشه راهنمایی کنید که اول بین دو مادربورد :
MSI - 990FXA-GD80 و Asus - Sabertooth 990FX کدوم یکی بهتره؟؟؟
و دوم این که تو رده 400 تومن چه مادربوردی +AM3 رو برای کار کردن با سی پی یو FX-6200-3.8GHz پیشنهاد می کنین که امکانات کاملی داشته باشه و برای اور کردن و بازی و تبدیل فرمت ویدیو خوب باشه.
سوم این که پیشنهاد شما برای مادربورد - سی پی یو - رم با بودجه 900 تا 800 تومن چیه؟؟؟
این هم قطعاتی که دارم:
Power Green 700
Gainward GTX 560Ti GS
WD 500GB Sata2
سلام دوستان
بین دو مادربرد زیر کدوم و انتخاب کنم؟
Asus 8b75-v
Gigabyte p75-D3
اگه مادربرد دیگه ای تو این رنج قرار داره و بنظرتون بهتر از این دو مدل هست ممنون میشم معرفی کنید.
سلام کدوم یک از این cpu ها قوی تره core i5 یا amd A8
ASUS - P8Z77-V LX و ASUS - P8Z77-V PRO چه فرقی دارن ؟
نمیخوام خیلی برای مادربرد زیاد هزینه کنم . اگه از مادربرد ASUS - P8Z77-V LX و سی پیو i7 3770k استفده کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی کاملا مچ میشن ؟
اخه من شنیدم ASUS - P8Z77-V LX زیادقوی نیست ؟نمیدونم حالا از چه نظر میگن . من اور کلاک هم نمیخوام بکنم .راستی تو انتخواب رم و کارت گرافیک مشکلی پیش نمیاره ؟
سلام
اگه هنوز مشاوره میدین میشه بگین که الان با 370 تومن من چه قطعاتی رو میتونم گیر بیارم؟
منظورم(رم و CPUوMain) هست.
کارکرده.
ممنون.
لطفا پ.خ کنید برام!
خوب میشه 1156 تو این قیمت بهم معرفی کنی؟کارکرده اگر بخوای باید بری سراغ 1156 و یا am3 ها.
سلام. میخوام یه سیستم جدید جمع کنم. و الان در حال حاظر سرو ته رو بزنم 400 تا 500 تومن میتونم جور کنم .حالا به نظر شما قطعات رو کم کم بخرم یا بزارم تا یه خورده دیگه پول دستم بیاد اونموقع برم همش رو یکجا . البته فقط قطعات کیس رو لازم دارم و مانیتور و اینجور چیزا موجوده .
مادر برد و سی پی یو برام مهمه. اگه پیشنهادی دارید بدید.