highcicico
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 18
- لایکها
- 3
سلام به همگي
خسته نباشين
در مورد هارد اكسترنال اينجا هم ميشه سوال پرسيد؟
چون قسمت ديگه اي نديدم
فقط "هارد در بحران" بود!
خب من خيلي وارد نيستم
الان بودجه ام در حد 200 ت هست و فقط 1 امكان خريد دارم (حيف وقتي 500 80 ت بود نخريدم!) (اگه موردش مورد مناسبي باشه و قيمتش هم خيلي مناسب باشه شايد تونستم كمي بيشتر هم پول بذارم!!)
واسه لپ تاپم ميخوام ولي فكر كنم اكثرا توي خونه استفاده كنم ولي ضدضربه باشه بهتره
لپ تاپ USB2 هست و من هم نه لپ تاپ رو به جايي وصل مي كنم و هارد رو هم قصد ندارم جايي وصل كنم واسه همين USB2 (كه مقداري فكر كنم ارزون تره) باشه بهتره
حالا اگه پورت eSata هم داشته باشه بهتره - چون من نميدونم كه معمولا چطوره و پورت eSATA هاردها دارن يا نه (كه مشكل usb3 هم حل بشه)
من يه هارد اكسترنال ميخوام كه تا حد امكان ضد ضربه ضد آب و خاك باشه!!
هرچي هم حجم بيشتر كيفيت بهتر و قيمت كمتر بهتر!!! -(چشم بسته غيب گفتم!!) (البته اگه ارزون بود كه 1 ترا ميخواستم ولي پولم نميرسه)
گارانتي هم اگه روش بشه حساب كرد كه بهتره!
خودم هم يه چيزايي پيدا كردم
يه سري هارد اكسترنال ديدم كه قيمتش هم مناسب بود (حتي زير 200 و...)
يه سري هاردهاي Armor سيليكون پاور هست كه هم ضد ضربه هست و هم قيمتش خوبه ولي نميدونم eSATA دارن يا نه (usb2 اش تا حدي ارزون تره)
*فقط مشكل گارانتي و كيفيت و اينا...
بيشتر نمونه A70 500 اش مد نظرم بود و بعدش A10 وبعدش A50
الان هم توي بازار فكر كنم بيشتر يكي وسترن و سيگيت هستن كه گارانتي سازگار و چيزاي ديگه هست- كه ضد ضربه توي ايران فكر كنم ندارن (احتمالا)اگه باشه هم لابد گرونه
يكي ADATA كه اونم ضد ضربه داره
يكي هم تا حدي SP
هارد اكسترنال وسترن و سيگيت 500 حدود 215-210 قيمت گرفتم كه اونجا همون فروشنده گفتم دنبال سيليكون پاورم گفت كه اين گارانتيش معتبره (مطمئن نيستم ولي فكر كنم فروشگاه سازگار يا يه نمايندگي چيزي بود! دقت نكردم) و يكسال چيزيش بشه عوض ميكنيم و 2 سال هم گارانتي داره و اوناي ديگه شايد 1 ماه ببري گارانتي و آخر هم كاري واست نكنن
البته ميدونم كه گارانتي سازگار معتبره
ADATA و SP هم نميدونم گارانتيشون چقدر معتبره و چطوره
و الان هم كلا نميدونم چيكار كنم!
اگه بتونيد منو بيشتر راهنمايي كنيد ممنون ميشم
البته چند تا سوال هم دارم
تا جايي كه ميدونم هاردهاي اكسترنال همون هارد لپ تاپي هست كه يه قاب يه سري مدار و اينا داره كه حالا ممكنه محافظ هم داشته باشه
اين هارد هاي لپ تاپ و اكسترنال و اينترنال كه كلا ديسك سخت هستن وضعيت ضربه خوردنشون چجوريه؟
يعني خيلي حساسن؟
و آيا اون نمونه هاي لپ تاپي يا اكسترنال موقع ضربه خوردن كمتر آسيب ميبينن؟
غير از از اون يكي بهم گفت كه اگه خيلي جا به جا نميكني هارد اكسترنال آداپتوري بگير
كه اينا هم يه هارد اينترنال معمولي هستن گويا كه فقط يه قاب دارن و خب آداپتور ميخورن و حجيم تر و سنگين تر و البته سريعتر هستن و شايد بشه حجم بيشتر و ارزون تر گرفت!!!
به اين هم فكر كردم ولي قابل حمل باشه بهتره
ولي اگه اين آداپتوري ها خيلي ارزون تر باشه و بتونم صرفه جويي كنم كه شايد همينو بگيرم
چون فعلا هر چه زودتر نياز به هارد دارم
راستي اگه قيمت هارد اكسترنال آداپتوري دارين بگين چون من اصلا تصوري از محدوده قيمتش ندارم!! :blush:
اووووه!!
خيلي شد!!
ممنون ميشم بتونيد منو راهنمايي كنيد يا بگيد كجا ميتونم بپرسم
خسته نباشين
در مورد هارد اكسترنال اينجا هم ميشه سوال پرسيد؟
چون قسمت ديگه اي نديدم
فقط "هارد در بحران" بود!
خب من خيلي وارد نيستم
الان بودجه ام در حد 200 ت هست و فقط 1 امكان خريد دارم (حيف وقتي 500 80 ت بود نخريدم!) (اگه موردش مورد مناسبي باشه و قيمتش هم خيلي مناسب باشه شايد تونستم كمي بيشتر هم پول بذارم!!)
واسه لپ تاپم ميخوام ولي فكر كنم اكثرا توي خونه استفاده كنم ولي ضدضربه باشه بهتره
لپ تاپ USB2 هست و من هم نه لپ تاپ رو به جايي وصل مي كنم و هارد رو هم قصد ندارم جايي وصل كنم واسه همين USB2 (كه مقداري فكر كنم ارزون تره) باشه بهتره
حالا اگه پورت eSata هم داشته باشه بهتره - چون من نميدونم كه معمولا چطوره و پورت eSATA هاردها دارن يا نه (كه مشكل usb3 هم حل بشه)
من يه هارد اكسترنال ميخوام كه تا حد امكان ضد ضربه ضد آب و خاك باشه!!
هرچي هم حجم بيشتر كيفيت بهتر و قيمت كمتر بهتر!!! -(چشم بسته غيب گفتم!!) (البته اگه ارزون بود كه 1 ترا ميخواستم ولي پولم نميرسه)
گارانتي هم اگه روش بشه حساب كرد كه بهتره!
خودم هم يه چيزايي پيدا كردم
يه سري هارد اكسترنال ديدم كه قيمتش هم مناسب بود (حتي زير 200 و...)
يه سري هاردهاي Armor سيليكون پاور هست كه هم ضد ضربه هست و هم قيمتش خوبه ولي نميدونم eSATA دارن يا نه (usb2 اش تا حدي ارزون تره)
*فقط مشكل گارانتي و كيفيت و اينا...
بيشتر نمونه A70 500 اش مد نظرم بود و بعدش A10 وبعدش A50
الان هم توي بازار فكر كنم بيشتر يكي وسترن و سيگيت هستن كه گارانتي سازگار و چيزاي ديگه هست- كه ضد ضربه توي ايران فكر كنم ندارن (احتمالا)اگه باشه هم لابد گرونه
يكي ADATA كه اونم ضد ضربه داره
يكي هم تا حدي SP
هارد اكسترنال وسترن و سيگيت 500 حدود 215-210 قيمت گرفتم كه اونجا همون فروشنده گفتم دنبال سيليكون پاورم گفت كه اين گارانتيش معتبره (مطمئن نيستم ولي فكر كنم فروشگاه سازگار يا يه نمايندگي چيزي بود! دقت نكردم) و يكسال چيزيش بشه عوض ميكنيم و 2 سال هم گارانتي داره و اوناي ديگه شايد 1 ماه ببري گارانتي و آخر هم كاري واست نكنن
البته ميدونم كه گارانتي سازگار معتبره
ADATA و SP هم نميدونم گارانتيشون چقدر معتبره و چطوره
و الان هم كلا نميدونم چيكار كنم!
اگه بتونيد منو بيشتر راهنمايي كنيد ممنون ميشم
البته چند تا سوال هم دارم
تا جايي كه ميدونم هاردهاي اكسترنال همون هارد لپ تاپي هست كه يه قاب يه سري مدار و اينا داره كه حالا ممكنه محافظ هم داشته باشه
اين هارد هاي لپ تاپ و اكسترنال و اينترنال كه كلا ديسك سخت هستن وضعيت ضربه خوردنشون چجوريه؟
يعني خيلي حساسن؟
و آيا اون نمونه هاي لپ تاپي يا اكسترنال موقع ضربه خوردن كمتر آسيب ميبينن؟
غير از از اون يكي بهم گفت كه اگه خيلي جا به جا نميكني هارد اكسترنال آداپتوري بگير
كه اينا هم يه هارد اينترنال معمولي هستن گويا كه فقط يه قاب دارن و خب آداپتور ميخورن و حجيم تر و سنگين تر و البته سريعتر هستن و شايد بشه حجم بيشتر و ارزون تر گرفت!!!
به اين هم فكر كردم ولي قابل حمل باشه بهتره
ولي اگه اين آداپتوري ها خيلي ارزون تر باشه و بتونم صرفه جويي كنم كه شايد همينو بگيرم
چون فعلا هر چه زودتر نياز به هارد دارم
راستي اگه قيمت هارد اكسترنال آداپتوري دارين بگين چون من اصلا تصوري از محدوده قيمتش ندارم!! :blush:
اووووه!!
خيلي شد!!
ممنون ميشم بتونيد منو راهنمايي كنيد يا بگيد كجا ميتونم بپرسم