سلام
من یه سیستم برای بازی میخوام.
حداقل قطعات رو معرفی کنید.
چون زیاد نمیخوام بودجه بذارم. هر چی کمتر بهتر.
قیمت هم اگه ممکن هست بگید.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من همچنان منتظرم!!
کسی از بچه ها نیست جواب بده؟؟
سلام دوستان
بنده یک مین ABIT AN52V AM2+/AM2 دارم
که نوشته سوکت am2+ و am2 ساپورت می کنه
در نظر دارم یکی از سی پی یو های AMD Athlon II X2 260 یا AMD Athlon II X2 255 بخرم.
در خود سایت amd نوشته این دو سی پی یو am3 هستند ولی در سایت cpu world نوشته این دو سی پی یو am2+ هم ساپورت می کنه
دوستان اهل فن بگن که چیکار کنم؟
سلام خدمت دوستان گل
آقا اگر مارو کسی یاری بکنه ممنونش میشیم!
کامپیوترم ضعیفه، میخوام باهاش گیم بکنم وخوب جواب گو نیست!
گرافیک بدک نیست،البته زیاد گیمری نیست ولی خوب منم دنبال فریم به فریم صحنه نیستم و...(ATI-Radeon HD5450)
مشکل اصلی سر رم هست! که 2گیگ هست و DDRII
CPU هم Intel E5700هست که فکرکنم کافی باشه!
موضوع اصلی رم هست که موندم،آیا رم رو افزایش بدم ؟؟
یا نه مادربرد چیپ ست 775بگریم واسه CPU ولی اسلات های رمش DDRIIIباشن!؟؟؟؟؟؟ علت هم اینکه خیلی DDRIIگرون تره از III!!
حالا چه مادربردی هست که مشخصات بالا رو داشته باشه؟؟؟اصلا هست؟
بعد گفته میشه رم DDRIIIبا CPUآی ویا 3هسته ای وبالتر جواب میده وروی 2هسته ای جواب نمیده!!! درسته این؟؟؟؟
به نظرتون همین کار رو بکنم ویا نه فقط ریو همین مارد برد رم DDRIIبندازم؟؟
مرسی
1. برای استفاده از قابلیت Dual Channel مادربرد حتماً باید از پکیج رمهای دوتایی استفاده کرد
یا اینکه میتوان از دو رم هم مدل و با ظرفیت یکسان استفاده کرد؟
2. منظور از (Dual Channel DDR3 1333(OC یا 1333 اورکلاک شده در توضیحات مادربرد چیه ؟
3. اگر رمهای من دارای پهنای باند 1333 باشند آیا این مادربرد قادر به ارائه این سرعت هست ؟
مادربرد من این مدل هست :
ECS Web Site > IC41T-A (V1.1)
شما اگه میخواهید واسه گیم کم هزینه کنید بهترین انتخا APU های شرکت AMD میتونید در نظر بگیرید که تا حدودی شما رو از خرید گرافیک بی نیاز میکنند و برای بازی در سطح متوسط مناسب هستند نسل دوم این پردازنده ها وارد شدند که قدرت مناسبی دارند شما میزان بودجه تو بگو تا بهتر راهنماییت کنم
CPU : Intel Pentium G860 3.0GHz : 280.000بودجه بین 1 تا 1.5 هست.
بودجه؟دوستان راهنمایی کنید واسه خرید مادربرد حتما سوکتش am3+ باشه ولی نیازی به کراس فایر و اس ال ای ندارم دوستان پیشنهاد بدید
ممنون
حدود 200-250 می تونم برا مادربرد خرج کنمبودجه؟
اگه قراره روش پردازنده ی سری FX نصب کنید باید بودجتونو کمی بالا ببریدحدود 200-250 می تونم برا مادربرد خرج کنم
دوستان کسی نبود؟سلام یه کیس خوب در حد مشخصات این لپ تاپ چند میشه؟
IBM Lenovo ideapad Z500-A - لپ تاپ آی بی ام لنوو ایدیاپد زد 500
برای کار گرافیکی میخوام کدوم بهتره
؟
ممنون
ببین دوست عزیز قطعاتی که روی لپ تاپ استفاده میشه به چند دلیل، یکی محدودیت فضایی که باید اشغال کنه و دیگری محدودیت مصرف انرژی و محدودیت در خنک نگه داشتن قطعات و ..، قدرت نسبتا کمتری نسبت به قطعات دسکتاپ داره.سلام یه کیس خوب در حد مشخصات این لپ تاپ چند میشه؟
IBM Lenovo ideapad Z500-A - لپ تاپ آی بی ام لنوو ایدیاپد زد 500
برای کار گرافیکی میخوام کدوم بهتره
؟
ممنون