باید مدل مادربورد و پاورتون رو بنویسید.میخوام Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz رو با
Intel® Core™2 Quad Q9550 عوض کنم به نظر شما مشکلی در پاور و چیزای دیگه پیش نمیاد.
صرف نظر از پرفورمنسی که با استفاده از دوال چنل به دست میارین، هر مقدار که تعداد اسلات های رم خلوت تر باشه، استرس کمتری به کنترلر وارد میشه.درود
برای انتخاب رم برای مادربرد z87
در حالت دوال چنل 2*4G بهتره یا 4*2G
با سلاماگه امکان داره یه کارت گرافیک خوب تو رنج 100 تا 130 بهم معرفی کنید شرکتش فرق نمیکنه ولی واسه گیم معمولی خوب باشه
مرسی از راه نماییت ولی من مادربورد قویی ندارم فقط یه اسلات pci experss داره رفتم گشتم و تنها گرافیکی که به این اسلایت میخوره amd 5670 hd هست فک کنم ایا این قطعه رو میتونم به راحتی در بازار پیدا کنم و قیمتش چقد میشه امکان داش راهنماییم کنید مرسیبا سلام
دوست عزیز متاسفانه با این بودجه الان نمیتونی انتخاب خوبی برای بازی داشته باشی
الان میتونی 610 2گیگ بگیری برندش مهم نیست هر چی ارزونتر بود رو بگیر
البته سراغ برند پاورکلر هم میتونی بری از نظر قیمتی مناسب تر از بقیه است البته اون دیگه از سری ATI میشه
کلا هر چی به بودجه ات خورد بگیر اما پول برای رم نده مثلا اصراری بر 2گیگ بودن نداشته باش
بنظر من Intel Core 2 Duo E8400 انتخاب خوبی هست و اگر من جای شما بودم برای گرافیک با این بودجه یه دست دو تمیز و سالم میخریدممنتظرم واسه پاسخ گویی اگه اشتباهی تو انتخاب من رخ داده خواهشا بگین و این که خیلی واسم مهمه اینه رو این مادربورد gigabyte ga - 945gzm - s2
چه cpu مناسب هست من میدونم از core2do بیشتر پشتیبانی نمیکنه از LGA 775 اگه تو این موضوع هم راهنماییم کنید ممنون میشم؟؟مشاهده پیوست 539960
بله من تفاوت ها را میدونم و از جنبه پردازشی مقایسه نکردم.سلام ببین فرقی تو تصویری که میبینی شاید زیاد نباشه ولی کارت گرافیک های انبرد اصلا با کارت گرافیک های جدا و غیره قابل مقایسه نیستند