Giga H61MS2PH
Core i3-4130
Ram 2*4GB 1600
Hdd 1TB WD Green
Power 380Green
Dvdrw Liteon 24x
Case next/palm/photon/viera
kb+mouse Genius/meva
سلام .سلام
می خوام برای انجام بازی های روز دنیا یه کارت گرافیک خوب در حدود 300 یا 350 هزار تومن بخرم
اگر که بشه با وصل کیس به صفحه 42 اینچی تصیویری با کیفیت 720 پیکسل نشون بده (1080 ترجیحا) دیگه چه بهتر چون مونیتور من از اون قدیمیاست
سرعت بازی هم برای من تقریبا ملاک اصلیه
مشخصات فعلی پی سی هست:
کارت گرافیک : NVIDIA GeForce 8400 GS
پردازنده : دو تا AMD Athlon II X2 245
رم : DDR3 DIMM دو گیگ البته می خوام یه دو گیگ دیگه هم بگیرم بشه 4 گیگ
مادر بورد هم هست : GIGABYTE Ultra Durable 3
سلام.ممنونم
فقط چند تا سوال:
1- Giga H61MS2PH با ASUS P8B75-V چه فرقایی دارند؟ منظورم مزیتی که یکی داشته باشه و اون یکی نداشته باشه
2- رم یک زیاد نیست؟ یه دونه 4 گیگ کمه؟
3- گرافیک آنبرد چقدره؟ و آیا نیازی به گرافیک جدا نیست؟ اگر هست یکی مناسبش رو معرفی کنید
4- اگر بعدا گرافیک یا رمی اضافه کنیم پاور جوابگو هست؟ (380 green)
بازم تشکر بابت راهنماییتون
در کیس رو باید باز کنی.منظورتون از بودجه اضافه چه قدر مثلا
ببخشید ولی نمی دونم از کجا بفهمم پاورم چیه (دلم نمی خواد در کیسو باز کنم)
سلامسلام اقا من بین FX-9590 Vishera 4.7GHz Black Edition و 4770k موندم ...... کدوم برا گیم بهتره ؟ کدومش قویتره برا رندر نمیخوام فقط برا گیم
ممنون از اینکه پاسخ میدید
منظورم H81 بود . اشتباه تایپی شده نوشتم 61 عزیز.آقا این مادربرد H61M-S2PH رو تو نت ندیدم کسی بفروشه سایتی سراغ دارید ؟
GIGABYTE GA-H61M-S2v
GIGABYTE GA-H61M-S2P R3.0
GIGABYTE GA-H61M-S2P
GIGABYTE GA-H61M-S2P-B3
GIGABYTE GA-H61M-DS2
فقط اینارو پیدا کردم.
اگر قیمتی هم دارید حدودی ممنون میشم بگید.
به نظرم به کارتی مثل R7 240 یا GT 630 نهایتا اکتفا کنید با این پاور بهتره.پاورم هست :
green : 380 watt
model : GP380A
برادر شما با 1 و 200 یه سیستم متوسط میگیرید نه قوی ، متوسط رو به پایین ، قوی بالای 7 تومن ... با این حال شما نهایت بودجه رو بگید و اینکه کاربرد دقیقتون چیه، مثلا پریمیر کار میکنید یا فوتوشاپ ...درود
میخوام یک سیستم نسبتا قوی ببندم بودجه برای کل قطعات (بدون مانیتور فقط) 1 میلیون 200 ولی خوب کمتر هم باشه بهتره.
کارم طراحی وب هست و با دریم ویور و فتوشاپ و نرم افزار adobe کار میکنم. حالا شاید یه بارم خواستیم گیمی چیزی بازی کنیم اینم در نظر بگیرید. ولی خوب کار اصلیم طراحیه
رفتم بیرون قطعات خودم رو قیمت کردم به هر کی دادم یه ایرادی گرفت.
خودم این رو بسته بودم :
Hard Disk Western Digital 500 GB SATA Black
MotherBoard ASUS P8B75-V
CPU Intel Core™ i3-3220 - 3.30 GHz 3M Cache
RAM KingSton 4GB KVR DDR3 1600MHz
Power GREEN GP430A-EU
البته گرافیک رو حساب نکردم که شما بسته به نیازی که دارم یه چیز خوب معرفی کنید.
اینا رو که دادم یکی اومد گفت asus دیگه کار نمیکنم چرته !!! بیا به جای این مدل که گفتی B75 Msi G41 بدم از اون هم بهتره قیمتشم کمتره ! ( در این مورد لطفا یک توضیحی بدید که راست میگه یا نه)
بعدش به رم گیر داد گفت کینگستون هم چرته کینگ مکس بگیر!
cpu رو هم اومد intel pentium 2030 کرد !
ممنون میشم راهنمایی کنید که قطعات به هم بخوره چون زیاد از لحاظ اینکه این قطعه با فلانی میخونه یا نه آشنایی ندارم.
(یه سیستمی باشه که فردا از رده کلا خارج نشه و بشه ارتقا داد)