• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام ..
دوستان مرسی از راهنمایی تون من این h61 vs3 رو بستم با g2020 ..فقط من پاور معمولی گفتم روش بندازن چون زیاد روشن نیست سیستم منتها صدای زیادی حالا داره سیستم پاورشم نمی دونم مدلش چیه ولی صداش بلند و آزاردهنده است.. من یه سیستم داشتم تقریبا تو همین سطح احتمالا پاور خاص و گرونی هم نداشت ولی تقریبا میشه گفت بی صدا کار می کرد حالا اینو که راه انداختم کلا ضد حال خوردم ..حالا صداشو بی خیال بشم ممکنه پاور ضعیف نسبت به سیستم یا پاور مشکل دار به قطعات آسیب برسونه؟! یه موردی ام روی این قسمت جلوی پاور جلوی پره ها با رنگ قرمز یه تاریخ میلادی نوشته برا سال 2013 ..این تاریخ انقضاشه یا گارانتیه چیه؟! چون یه سال هم تقریبا از اون تاریخ گذشته یه کم حساس شدم ! .. بازم پیشاپیش از دوستان ممنونم

حداقل یک پاور ویرا میگرفتید ارزون هستن ولی زیاد بی کیفیت نیستن
سیستم شما اگر گرافیم مجزا نداشته باشه یک پاور 200 وات هم کفافش میکنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام ..
دوستان مرسی از راهنمایی تون من این h61 vs3 رو بستم با g2020 ..فقط من پاور معمولی گفتم روش بندازن چون زیاد روشن نیست سیستم منتها صدای زیادی حالا داره سیستم پاورشم نمی دونم مدلش چیه ولی صداش بلند و آزاردهنده است.. من یه سیستم داشتم تقریبا تو همین سطح احتمالا پاور خاص و گرونی هم نداشت ولی تقریبا میشه گفت بی صدا کار می کرد حالا اینو که راه انداختم کلا ضد حال خوردم ..حالا صداشو بی خیال بشم ممکنه پاور ضعیف نسبت به سیستم یا پاور مشکل دار به قطعات آسیب برسونه؟! یه موردی ام روی این قسمت جلوی پاور جلوی پره ها با رنگ قرمز یه تاریخ میلادی نوشته برا سال 2013 ..این تاریخ انقضاشه یا گارانتیه چیه؟! چون یه سال هم تقریبا از اون تاریخ گذشته یه کم حساس شدم ! .. بازم پیشاپیش از دوستان ممنونم

شما بهتره یک پاور 330 گرین کار کرده از انجمن بگیرید

majid 1565

Registered User
لایک‌ها
35
شما میتونید یک 4770 بگیرید
و یک مادربرد b85

گرافیک هم نیازی نیست تعویض بشه و همینطور پاور
خودم هم یکی از گزینه هام همین 4770 هستش.ولی سوالی که دارم اینه که این اگه اشتباه نکنم این سی پی یو از چیپست 1150 هاسول استاده میکنه.مزیت ومعایبش نسبت به4820k با چیپستهای 1155چیه. در ضمن 4820kحدود 150 تومن گرونتره .ایا ارزشو داره.واگه داره مادربورد پیشنهادی تو همون رنج قیمتتون چیه. ممنونم

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
خودم هم یکی از گزینه هام همین 4770 هستش.ولی سوالی که دارم اینه که این اگه اشتباه نکنم این سی پی یو از چیپست 1150 هاسول استاده میکنه.مزیت ومعایبش نسبت به4820k با چیپستهای 1155چیه. در ضمن 4820kحدود 150 تومن گرونتره .ایا ارزشو داره.واگه داره مادربورد پیشنهادی تو همون رنج قیمتتون چیه. ممنونم

4820k سری سوکت 2011 هست که سری حرفه ای هست
و مادربردهاش هم خیلی گرون هستن
این سری برای کسایی که مشکل بودجه دارن پیشنهاد نمیشه

تو رنج 300 تومان هم من B85-PLUS از ایسوز رو پیشنهاد میدم

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
آره منم دیگه بودجم کم بود وایسادم وایسادم ولی بدجایی دیگه صرفه جویی کردم ..طرف گفت هارد کارکرده خوب بندازم گفتم بی خیال همین نو رو بنداز یا سی پی یو رو پایین تر بندازم گفتم جهنم همین 2020 بنداز یه 50 60 تومانه گرونتره دیگه آخرش گفت پاورم 100تومان گفتم نه دیگه اینو معمولی بنداز میخوایم چیکار !

mohamadhasheminejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
22384181989065961726.jpg

شرکت گیگابایت از مادربوردهای سری 9 خود رونمایی کرد و برخی خصوصیات آنها را معرفی نمود. از جمله اطلاعات منتشر شده می توان به قرار گیری این مادربوردها در سه دسته Gaming، Overclocking و Ultra Durable اشاره کرد که هرکدام از آنها قابلیت های منحصر به فردی دارند و برای کاربری های خاصی درنظر گرفته شده اند.
طبق اعلام گیگابایت، این شرکت برای شروع کار 13 مدل مادربورد روانه بازارهای جهانی و کشور ما خواهد کرد که چهار مدل در رده Gaming، یک مدل در رده OC و مابقی در رده UD قرار خواهند گرفت. نکته قابل توجه این است که محصولات قرار گرفته در هر دسته از لحاظ امکانات شبیه به یکدیگر می باشند اما در سطوح قیمتی متفاوتی ارائه می‌گردند. برای مثال تمامی مادربوردهای رده Gaming از امکاناتی مانند پشتیبانی از اتصال چند کارت گرافیک، قابلیت های صوتی پیشرفته، شبکه قدرتمند و درگاه‌های خروجی متعدد برخوردار هستند اما بازه قیمتی آنها از حدود 350 هزار تومان تا یک میلیون و دویست هزار تومان خواهد بود. به این ترتیب کاربران بر اساس نوع نیاز و میزان بودجه خود می توانند انتخاب کنند.

از دیگر قابلیت‌های تمامی مادربوردهای سری 9 گیگابایت می‌توان به پشتیبانی از نسل جدید درگاه‌های SATA تحت عنوان SATA Express و SATA M.2 اشاره کرد. این درگاه‌ها قابلیت انتقال اطلاعات با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه را دارند.

بر طبق عکس ها و اطلاعات منتشر شده می توان این‌گونه براشت کرد که برخی از مادربوردهای نسل جدید گیگابایت تحت عنوان سری Black Edition و با پسوند BK منتشر خواهند شد. این مادربوردها به منظور آزمایش پایداری و دوام، تحت تست های سنگین و طولانی مدتی قرار می گیرند. این تست ها تا کنون تنها برای مادربوردهای سرور مورد استفاده قرار می‌گرفته است. به زودی اطلاعات بیشتری از سری Black Edition گیگابایت منتشر خواهد شد.
منبع: ZoomIT

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
22384181989065961726.jpg

شرکت گیگابایت از مادربوردهای سری 9 خود رونمایی کرد و برخی خصوصیات آنها را معرفی نمود. از جمله اطلاعات منتشر شده می توان به قرار گیری این مادربوردها در سه دسته Gaming، Overclocking و Ultra Durable اشاره کرد که هرکدام از آنها قابلیت های منحصر به فردی دارند و برای کاربری های خاصی درنظر گرفته شده اند.
طبق اعلام گیگابایت، این شرکت برای شروع کار 13 مدل مادربورد روانه بازارهای جهانی و کشور ما خواهد کرد که چهار مدل در رده Gaming، یک مدل در رده OC و مابقی در رده UD قرار خواهند گرفت. نکته قابل توجه این است که محصولات قرار گرفته در هر دسته از لحاظ امکانات شبیه به یکدیگر می باشند اما در سطوح قیمتی متفاوتی ارائه می‌گردند. برای مثال تمامی مادربوردهای رده Gaming از امکاناتی مانند پشتیبانی از اتصال چند کارت گرافیک، قابلیت های صوتی پیشرفته، شبکه قدرتمند و درگاه‌های خروجی متعدد برخوردار هستند اما بازه قیمتی آنها از حدود 350 هزار تومان تا یک میلیون و دویست هزار تومان خواهد بود. به این ترتیب کاربران بر اساس نوع نیاز و میزان بودجه خود می توانند انتخاب کنند.

از دیگر قابلیت‌های تمامی مادربوردهای سری 9 گیگابایت می‌توان به پشتیبانی از نسل جدید درگاه‌های SATA تحت عنوان SATA Express و SATA M.2 اشاره کرد. این درگاه‌ها قابلیت انتقال اطلاعات با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه را دارند.

بر طبق عکس ها و اطلاعات منتشر شده می توان این‌گونه براشت کرد که برخی از مادربوردهای نسل جدید گیگابایت تحت عنوان سری Black Edition و با پسوند BK منتشر خواهند شد. این مادربوردها به منظور آزمایش پایداری و دوام، تحت تست های سنگین و طولانی مدتی قرار می گیرند. این تست ها تا کنون تنها برای مادربوردهای سرور مورد استفاده قرار می‌گرفته است. به زودی اطلاعات بیشتری از سری Black Edition گیگابایت منتشر خواهد شد.
منبع: ZoomIT

دوست عزیز اینجا بخش مشاوره برای خرید قطعات هست نه معرفی قطعات
برای معرفی قطعات به بخش خودش مراجعه بکنید

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام با بودجه ۱۴۰۰ سیستم(فقط کیس بدون رایتر و هارددیسک) چی بگیرم؟(برای بازی)
۱-مین
۲-سی پی یو
۳-کارت گرافیک
۴-رم
۵-پاور
پیشاپیش سپاسگذارم

Pedram_Hookex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من مادربوردم Abit kn9 SLI بود که چند وقت پیش خراب شد
حالا میخواستم ببینم چه مینی بگیرم که قیممتش مناسب باشه تو بازارم راحت پیدا بشه
ممنون

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام با بودجه ۱۴۰۰ سیستم(فقط کیس بدون رایتر و هارددیسک) چی بگیرم؟(برای بازی)
۱-مین
۲-سی پی یو
۳-کارت گرافیک
۴-رم
۵-پاور
پیشاپیش سپاسگذارم

دوست عزیز فعلا بازار خرابه و قیمتها خیلی رفته بالا
اگر عجله ندارین یک مقداری صبر کنید

Azizan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام من مادربوردم Abit kn9 SLI بود که چند وقت پیش خراب شد
حالا میخواستم ببینم چه مینی بگیرم که قیممتش مناسب باشه تو بازارم راحت پیدا بشه
ممنون
سلام دوست عزیز
به نظرم یک مادربورد گیگا H87-D3H بگیر
قیمتش 380 تومنه
البته SLI نداره ولی CrossFire داره

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام دوست عزیز
قیمتش 380 تومنه
من حدس میزنم ایشون قصد دارن یه بورد با سوکت AM2 رو جایگزین بورد فعلی بکنن، که متاسفانه خیلی وقته من مادربورد سوکت AM2 آکبند داخل بازار ندیدم، اگر پردازندت از سری Athlon 64 باشه که باید همین هم باشه، بهتره سراغ یه مادربورد کارکرده از سوکت +AM2 باشی ترجیحا از برند گیگابایت.

• Like
Reactions: hwt

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام دوست عزیز
قیمتش 380 تومنه
دوست عزیز توی مشاوره لطفا نهایت دقت رو بکنید.این بار با این مساله واضح به این غلطی کاری ندارم . اما دفعه بعد این جور پستها رو به حساب اسپم میزارم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من دنبال مادربوردی هستم که سی پی یو پنتیوم و core ساپورت باشه. usb 3 و sata 3 داشته باشه و قیمتش هم حداکثر 200 باشه
مادربورد های فاکسکان و الیت گروپ کیفیتشون چطوره ؟ فقط تو اینها تونستم مادربورد با این امکانات پیدا کنم

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
مادربورد های فاکسکان و الیت گروپ کیفیتشون چطوره ؟
به نسبت قیمتشون خوبه
الیت که جزو قدیمی ترین برندهای بازاره اما در رده متوسط و رو به پایین قثابل قبوله
و اونهم در شرایطی که برندهایی مثل MSI یا AsRock یا Biostar نظر شما رو برآورده نکنن
در رده بالاتر هم که گیگا و ایسوز تقریبا بی رقیب هستند

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
به نسبت قیمتشون خوبه
الیت که جزو قدیمی ترین برندهای بازاره اما در رده متوسط و رو به پایین قثابل قبوله
و اونهم در شرایطی که برندهایی مثل MSI یا AsRock یا Biostar نظر شما رو برآورده نکنن
در رده بالاتر هم که گیگا و ایسوز تقریبا بی رقیب هستند
ایسوس و گیگا زیر 250 تومن با امکاناتی که من مدنظرم هست ندارن.
بین ازراک و الیت گروپ و فاکسکان کدومش بهتره ؟
البته ظاهرا الیت گروپ با گارانتی سازگار هست که از این نظر یکمی بیشتر نظرم رو جلب کرده

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
من هم گفتم گیگا و ایسوز فقط در رده های اند خوب هستند
اگر ازراک پیدا کردید شک نکن تو خریدش
بقیه رو دقیق نمیتونم بگم
چرا سراغ msi نمیرید؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من هم گفتم گیگا و ایسوز فقط در رده های اند خوب هستند
اگر ازراک پیدا کردید شک نکن تو خریدش
بقیه رو دقیق نمیتونم بگم
چرا سراغ msi نمیرید؟
msi زیر 200 تومن usb 3 و sata 3 ندارند. البته خلاصه تونستم یه مدل الیت گروپ پیدا کنم که 190 تومن هست و امکانات مورد نظر رو داره.
از طرف دیگه تونستم یه مدل ایسوس پیدا کنم که همه امکانات مورد نظر رو داره و قیمتش 225 تومن هست. که خوب به نظرم 30 تا 40 اختلاف قیمت ارزش ایسوس خریدن رو داره.
ولی ظاهرا اون مدل ایسوس در بازار یکمی سخت گیر میاد

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
اگر دوست داشتید لینک مدلهایی رو که انتخاب کردید رو بذارید ببینیم
وقتی ایسوز مدلی رو با امکانات بالا و قیمت پایین میده باید مطمئن باشید یه جای کار میلنگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا