• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ،

برای اینکه از تجربیات همدیگر استفاده کنیم، این ترد رو برای دادن و گرفتن مشاوره افتتاح می کنم.لازم به ذکرهست یک استاد قدیمی این فروم که مدتی ست دیگر اینجا تشریف نمی آورن ، قبلاً تردی به همین نام داشت ، ولی چون اطلاعات اون فروم قدیمی شده بود ، تردی جداگانه در نظر گرفته شد.

در صورتی که مایل هستید مشاوره ای در یافت کنید ، با ارائه اطلاعات زیر درخواست تون رو مطرح کنید:
1.بودجه خرید تون رو بنویسید
2.دستگاه هایی که مد نظر تون هست رو بنویسید ، تا بر اساس آنها به شما پیشنهاد بشه
3.مطالب این ترد رو بخوانید ، یا با جستجو ، از نظرات دوستان ، قبل از پست زدن در مورد دستگاه مد نظرتان آگاهی کسب کنید
4. میزان آشنایی تون رو با پاکت پی سی ها بنویسید

دوستان دیگر هم ، می تونن نظرات شون رو اینجا بنویسن ، که مثلاً فلان دستگاه الان بهتره خریدش، یا بهمان دستگاه الان ارزون شده، و از این حرف ها.

بنده هم از این به بعد ، دیگر به پی ام های مشاوره پاسخ نمی دهم ، اینجا پرسیدن و پاسخ دادن بنده را از نوشتن هزار باره مطالب معاف می کند.

در ضمن ، شدیداً خواهش مند ام که از گذاشتن پست در ترد های دیگر ، که حاوی مطالب مشاوره ای باشند پرهیز کنید. بگذارید نظم نسبی فروم حفظ شود، همه منتفع خواهیم شد.

ایضاً پست های نامربوط در اینجا را نیز پاک خواهم کرد.
بدیهی ست با خاطیان مطابق قانون رفتار خواهد شد. در بار اول، پست پاک شده و اخطار کتبی ارسال می شود.بار دوم برای کاربر خاطی بن محدود در نظر گرفته خواهد شد، و در صورت تکرار ، بن نامحدود.

خواهش می کنم رعایت بفرمایید.
با تشکر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ، علی رغم خواهش من ، فرستادن درخواست های خصوصی ادامه داره.

تامدت کوتاهی ، پی ام ها رو اینجا مطرح می کنم.ولی بعدش ، اخطار خواهم داد.لطفاً همکاری کنید.

اینم پی ام دوستمون
کد:
سلام دانيال جان چند تا سوال راجبه E900 داشتم ممنون میشم پاسخ بدين

1:قيمتش تهران چقدره ؟
2:چه گارانتی بگيرم ؟
3:جای خاصی سراغ دارين ؟
4:اگر مموری 4 گيگا بايت بگيرم دچار کندی و هنگ میشه يا خير ؟ و چه مارکی بگيرم مموری رو ؟
5:در E900 اگر تم ويندوز XP بريزم میشه صفحه دسکتاپش رو هر جور بخوام فلدر بندی کنم ؟
واقعا ممنون

1. آخرین قیمتی که داشتم بدون گارانتی 450 بود
2.هیچ گارانتی ، هیچ کدوم مجانی تعمیر نخواهند کرد.هیچ کدام هم نمایندگی رسمی نیستن
3.خیر ، در علا الدین جمهوری بگردین
4.ابداً نظری ندارم ، یکی دو نفری در فروم های خارجی دارن 4 گیگ ، ولی نفهمیدم که مشکلات دارن باهاش یا نه.در ضمن سایت شون اگر نگاه می کردید نوشته که تا 2 گیگ رو ساپورت می کنه.در عین حال باید در مطالب ترد کامپلیت می خواندید که سقف استفاده از مموری برای این نسخه از ویندوز ها ، 2 گیگ هست ( نه هارد دیسک).
انتخاب با شماست ، ولی الان 4 گیگ خیلی افت نکرده ، و به نظرم به زودی قیمت اش افت شدید خواهد کرد.
5. می توانید بریزید به شرطی که اپگرید به دبلیو ام 5 نکنید. چون تم ایکس پی ، یا همان Xprienceبرنامه ا ش رو مجانی کرده نویسنده اش و تصمیم نداره ساپورت دبلیو ام 5 بده.
میل خودتونه ، ولی فولدر بندی در حالت دیگری هم امکان پذیره ، که بسیار کارایی بیشتری داره
با برنامه smallmenu plus .که صد البته اگر در ترد کامپلیت نگاه می کردید اشاره شده بود که چطور فولدربندی انجام بدید.

می گم فکر کنم یه کم با عجله تمام ترد ها و پست ها رو خوانده اید که این همه مطلب جا افتاده:D

Nothing-

Registered User
لایک‌ها
0
آخرین قیمت i-mate JAMin
؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
آقا من یه سوال داشتم
من ایران زندگی میکنم و یه گوشی 6670 دارم
میخواستم بدونم اگه یه پاکت پی سیه بدون جی اس ام بگیرم میتونم دیتا رو روی خط فعال کنم و با پاکت پی سی (با بلوتوت) به گوشی وصل شم و با پاکت پی سی وب پیج هارو باز کنم ؟؟:blink:

پیشاپیش ممنونم :blush:
موفق باشید

درمورد سئوالات شما: مگر شما روی 6670 می توانید اینترنت براوز کنید ؟ با چه سیستم انتقال دیتایی؟ دیتای ایران مفت گرونه
با پی پی سی در ایران ، از طریق وای فای و بلوتوث کابل اتصال یو اس بی به پی سی ، به راحتی می توان اینترنت پی سی را استفاده کرد.خیلی عالی و روان.
در مورد کشور هایی که آباد هستند ، اونها همین کار رو می کنن ، روی موبایل جی پی آر اس می گیرن با بلوتوث موبایل رو می کنن مودم دستگاه پی پی سی.چون پی پی سی ها توان مدیریت ورودی خروجی شان را دارند.در ضمن ، توی پی پی سی شما پورت تعریف می کنید.

موفق باشید

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا من یه سوال داشتم
من ایران زندگی میکنم و یه گوشی 6670 دارم
میخواستم بدونم اگه یه پاکت پی سیه بدون جی اس ام بگیرم میتونم دیتا رو روی خط فعال کنم و با پاکت پی سی (با بلوتوت) به گوشی وصل شم و با پاکت پی سی وب پیج هارو باز کنم ؟؟:blink:

پیشاپیش ممنونم :blush:
موفق باشید

درمورد سئوالات شما: مگر شما روی 6670 می توانید اینترنت براوز کنید ؟ با چه سیستم انتقال دیتایی؟ دیتای ایران مفت گرونه
با پی پی سی در ایران ، از طریق وای فای و بلوتوث کابل اتصال یو اس بی به پی سی ، به راحتی می توان اینترنت پی سی را استفاده کرد.خیلی عالی و روان.
در مورد کشور هایی که آباد هستند ، اونها همین کار رو می کنن ، روی موبایل جی پی آر اس می گیرن با بلوتوث موبایل رو می کنن مودم دستگاه پی پی سی.چون پی پی سی ها توان مدیریت ورودی خروجی شان را دارند.در ضمن ، توی پی پی سی شما پورت تعریف می کنید.

موفق باشید

خب من نمیخوام مدت طولانی استفاده کنم فقط برای مثلا" چک کردن میل یا اینجور مسائل میخوام
آخه با اینترنت 9,6 چیکار میشه کرد :d و فکر کنم این سرویس دیتای مخابرات بتونه کار آدمو راه بندازه

یه سوال دیگه که دارم در باره ی این مودم های دایال آپ بلوتوثه بیلینتون هست
که وصل میشه به خط تلفن و با لپتاپ بلوتوث دار میشه به مودم کنکت شد و بعد به اینترنت وصل شد !
میخواستم بدونم با پی دی ای هم میشه این کارو کرد ؟؟
اگه بشه خیلی خوبه آخه لپتاپ من هم سنگینه هم باطریش مشکل داره

کارای دیگه ای که میخوام با پاکت پی سی بکنم بازیه و آهنگ گوش کردنه و نرم افزار هایی مثه دیکشنری و ماشین حساب و ویس ریکوردر و... و مهمتر از همه ی اینا تجربه ی کار با پاکت پی سیه !
اگه دوربین هم داشته باشه چه بهتر و اگه نداشته باشه هم مشکلی ندارم
تی وی تیونر هم فقط مثه اینکه باند و جی اسمارت داره پس باید بیخیالش شم

با همه این احوال به نظر شما چیزی گیرم میاد ؟؟

خودم از لایف درایو خیلی خوشم اومد اما با سیستم عاملش مشکل دارم

prod_lifedrive.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خب من نمیخوام مدت طولانی استفاده کنم فقط برای مثلا" چک کردن میل یا اینجور مسائل میخوام
آخه با اینترنت 9,6 چیکار میشه کرد :d و فکر کنم این سرویس دیتای مخابرات بتونه کار آدمو راه بندازه

که وصل میشه به خط تلفن و با لپتاپ بلوتوث دار میشه به مودم کنکت شد و بعد به اینترنت وصل شد !

با اجازه دکتر عزیز:cool:
اولاً که عمراً 1.2 کیلوبایت در ثانیه کارتونو راه بندازه!!
38.gif

بعدم بله می تونید و فعلاً بهترین روشه واسه وصلیدن به نت با ppc ;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

کارای دیگه ای که میخوام با پاکت پی سی بکنم بازیه و آهنگ گوش کردنه و نرم افزار هایی مثه دیکشنری و ماشین حساب و ویس ریکوردر و... و مهمتر از همه ی اینا تجربه ی کار با پاکت پی سیه !
اگه دوربین هم داشته باشه چه بهتر و اگه نداشته باشه هم مشکلی ندارم
تی وی تیونر هم فقط مثه اینکه باند و جی اسمارت داره پس باید بیخیالش شم

با همه این احوال به نظر شما چیزی گیرم میاد ؟؟

خودم از لایف درایو خیلی خوشم اومد اما با سیستم عاملش مشکل دارم

prod_lifedrive.gif
من خودم امتحان نکردم ، ولی هر کس امتحان کرده بود از خیرش گذشته بود، می گفتن دیتا لاس خیلی بالاست و اصولاً غیر ممکنه بشه باهاش کاری کرد.به خصوص که الان اغلب میل باکس ها گرافیکی شده ان.
در مورد اون مودم ، قبلاً هم توضیح داده شده ، و البته که کار می کنه ، چون پی پی سی دارای مدیریت کام پورت هاست.فقط این مدل شو اگر آدرس دارید و قیمت تو تهران برای بقیه هم بنویسید لطفا

در بقیه موارد ، جواب همه بله هست.
به نظر من ، کاملاً بستگی به حجم جیب شما داره ، نه برای نگهداری پی دی ای ،بلکه برای پول مصرفی!!:lol:
در ضمن الان حتی پالم داره دستگاه هاشو با ویندوز موبایل بیرون می ده ، پس از فکرش در بیایید.

موفق باشید

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه دکتر عزیز:cool:
اولاً که عمراً 1.2 کیلوبایت در ثانیه کارتونو راه بندازه!!
38.gif

بعدم بله می تونید و فعلاً بهترین روشه واسه وصلیدن به نت با ppc ;)

به عبارتی 1200 بایت در ثانیه برای دیدن 5 تا میل ه pop3 تماما" تکست کافیه
البته اگه واقعا" 1.2 رو بده :d

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم امتحان نکردم ، ولی هر کس امتحان کرده بود از خیرش گذشته بود، می گفتن دیتا لاس خیلی بالاست و اصولاً غیر ممکنه بشه باهاش کاری کرد.به خصوص که الان اغلب میل باکس ها گرافیکی شده ان.
در مورد اون مودم ، قبلاً هم توضیح داده شده ، و البته که کار می کنه ، چون پی پی سی دارای مدیریت کام پورت هاست.فقط این مدل شو اگر آدرس دارید و قیمت تو تهران برای بقیه هم بنویسید لطفا

در بقیه موارد ، جواب همه بله هست.
به نظر من ، کاملاً بستگی به حجم جیب شما داره ، نه برای نگهداری پی دی ای ،بلکه برای پول مصرفی!!:lol:
در ضمن الان حتی پالم داره دستگاه هاشو با ویندوز موبایل بیرون می ده ، پس از فکرش در بیایید.

موفق باشید

قربان (امروز اینقده پست هاتونو خوندم افتاده تو دهنم :D ) من شنیدم تو ایران هست اون مودم ها یهنی دوستم واسه لپتاپش خریده بود اما پی دی ای رو نمیدونم ! اینم سایتش : www.billionton.com.tw که الان اکثر یو اس بی آداپتور های بلوتوث برای کامپیوتر تو ایران از این مارک هستن
اما اینطور که من تو سایت دستگاه رو دیدم درایو برای ویندوز ها داشت فقط
ولی واسه پاکت پی سی چیزی نیافتم !

در مورد تی وی تیونر هم که اینترنال چیزی پیدا نکردم اکسترنال هم خیلی زمخته

از نظر جیب هم خوب باید صبر کنم 2 ماه دیگه تولدمه بابارو بتیغم :D

منظورتونم از خط آخر متوجه نشدم :D

gba

Registered User
لایک‌ها
25
البته در تایید حرف های استاد باید بگم که بیشتر دیوایس های پام او اس، همگی دست دوم هستند.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
قربان (امروز اینقده پست هاتونو خوندم افتاده تو دهنم :D ) من شنیدم تو ایران هست اون مودم ها یهنی دوستم واسه لپتاپش خریده بود اما پی دی ای رو نمیدونم ! اینم سایتش : www.billionton.com.tw که الان اکثر یو اس بی آداپتور های بلوتوث برای کامپیوتر تو ایران از این مارک هستن
اما اینطور که من تو سایت دستگاه رو دیدم درایو برای ویندوز ها داشت فقط
ولی واسه پاکت پی سی چیزی نیافتم !

در مورد تی وی تیونر هم که اینترنال چیزی پیدا نکردم اکسترنال هم خیلی زمخته

از نظر جیب هم خوب باید صبر کنم 2 ماه دیگه تولدمه بابارو بتیغم :D

منظورتونم از خط آخر متوجه نشدم :D

اینو که میخونم تازه میفهمم دستور زبانم چقدر مشکل داره :D :blush:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام

نمی دونم باید همینجا می پرسیدم یا نه . من با 450000 تومن یه PPC می خوام که :

1- دوربین با کیفیت خوب یا خیلی خوب داشته باشه
2- کیفیت پخش MP3 خیلی خوب یا عالی باشه
3- تمام فرمتهای Office و PDF رو باز کنه

با این مبلغی که من میخوام هزینه کنم مطمئناً گوشیه نو گیرم نمیاد . اگر کسی گوشی کارکرده اما تمیز سراغ داره ، پیام بذاره یا راهنمایی بفرمایید کجا می تونم تهیه کنم .

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
اساتید گرامی، لطفا بفرمایید که در حال حاضر PPC که سیم کارت هم بخوره! (نوش جانش!) چی پیشنهاد میکنید؟ (البته غیر از سری imate و everex) اصلا چیزی غیر از ایندو هست؟! آیا HP داره چنین مدلی؟
و آیا کارتی با اینترفیس CF و یا SD هست که بشه این قابلیت رو به اونهایی که ندارند افزود؟ که بریم سراغ مثلا Axim x51v و یا مدلی مشابه به همراه یکی از اون کارتها؟
اگر قیمت هم لطف کنید ممنون میشم.

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اولاً که از فرهاد عزیز تشکر می کنم و از جی بی ای نیز به هم چنین

یک خواهش کوچک هم دارم ، بنده را استاد و از این جور چیز ها صدا نکنید ، یا از آی دی ام استفاده کنید ، یا از اسم ام ، دانیال ، یا از اون لقب با مزه دکتر.
این استاد گفتن های شما ، یک جو سنگین برقرار می کنه ، در حالیکه اون طوری بسیار دوستانه تره. من هم اینجا مرتب دارم از شما می اموزم ، به روی خودم نمی آرم.:blush:

بعد ، باید بگم ، البته از خارج می توانید نو اش را تهیه کنید ، ولی اولا که همان طور که گفتم ، شرکت پالم ، دیگر مدتی ست با او اس پالم چیزی بیرون نداده ، در ضمن ، او اس فعلی که روی لایف درایو و تریو 650 هست ، دیگر تولید نخواهد شد ، و یک او اس جدید داره می نویسه ، که من بعید می بینم تا کامل بشه ، به جز در ایالات متحده ، اصلاً طرفداری پیدا کنه.
فعلاً که ویندوز موبایل مثل بولدوزر داره فتوحات می کنه.

دوست عزیز فربد ،
جیب پدر را بنده توصیه نمی کنم که تیغ بزنید ( مثلا می توانید اصلاح کنید) و دو ماه آینده دو تا دستگاه که من خیلی بهشان امید بسته ام ، بیرون می آیند ، یکی ایسوس پی 525 هست ، یکی هم آی دو تین
asus p525
ido tin
شرمنده لینک ندادم ، ولی در مورد هر دو در ترد های تک نوشته ام.

اینجا داره رونق می گیره ، پس همه دوستان از گذاشتن نظر دریغ نکنن

موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام، دانیال جان، گفته بودین که از e900 قیمت دارید 450 ، جایی رو سراغ دارید با این حدود قیمت بده هنوز؟
52.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب ،
اچ ال 2005
همین جا باید می پرسیدید: البته بهتره برای تکمیل اطلاعات تون ، ترد کامپلیت رو در همین فروم بخونید ، خیلی مطالب کمک کننده داره.
.دوربین های پی دی ای الان تقریبا همه یا 1.3 هستن یا 2 .به نظر من در مقابل مثلا ان93 واقعاً کم میارن و حرفی برای گفتن ندارن ، اگر اهمیت اساسی دوربین براتون داره ، از خیر پی دی ای بگذرید
.کیفیت پخش همه پی دی ای ها عالی و قابل مقایسه باهمه ، اما اگر ازشون خروجی بگیرید ، اگر منظورتون اسپیکر خود دستگاه هست ، باید بگم اتم و باند دستگاه های پرقدرتی هستن از این نظر
.باز کردن برنامه ها ، هیچ ربطی به سخت افزار نداره ، به عبارت دیگر ، تمام پی دی ای ها ، این قابلیت رو با نصب نرم افزار به دست می آرن.(در ترد کامپلیت توضیح داده شده)

اما باید بگم که با قیمت شما ، الان می شه اورکس ای 900 خرید ، نو ، شایدم بشه آی میت جم نو خرید که ابداً توصیه نمی شه.
اورکس ای 900 ، با شیوه ای که من اینجا اراده کردم ، به راحتی قابل آپگرید ویندوز موبایل 5 هست.
در مورد دست دوم ها ، باید فقط بگردید ، تک و توک هست. ولی این قیمت ها نیست ها ، مثلا جمین رو دست دو من دیدم وقتی خودش 600 بود گذاشته بود 520:blink:

پرهام جان
اگر کشته مرده اچ پی هستید ، 6828 و 6818 اش هست تو بازار ، ولی بگم از نظر سخت افزاری کمی او2 اتم هست.
در ضمن مدل ها که فراوانه ، به شرط اینکه چه بخواهید ، باز هم مثل همیشه پیشنهاد می کنم ترد های تک رو برای اشنایی با مدل های دستگاه ها بخوانید
در مورد سئوال شما ، همه پی دی ای ها این قابلیت رو دارن ، اون هم به دلیل قابلیت در تعریف کام پورت هاست.
قیمت والاه ندارم ، ولی شما چه کاری میخواهی بهش اضافه کنی؟

در نهایت ، اون مودم که اینه ، من تهران دیده بودم اش خیلی وقت پیش ، الان هم قطعاً توی پایتخت پیدا می شه ، این یا یه مدل دیگه
ولی به نظرم به درد می خوره
BT56R.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون king-dani جان

Everex رو بعضی از دوستان و از جمله یکی از فروشندگان توصیه کردن نگیرم ! فروشنده میگفت که بهتره imate بگیرم .

از Jam هم خوشم نیومد . لابد اون jamin رو ادعا میکرد درحد نو هست ؟!!

king-dani عزیز ، اجازه بفرمایید در صورتی که دوستان از پست بنده تو این تاپیک استقبال نکردن ، یه تاپیک جدید ایجاد کنم . چون اصلاً اسم این تاپیک با نیاز افرادی مثل من نمی خونه و دوستان دیگه هم استقبال نمی کنن .

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
دانیال جان اون چیزایی که شما دل بستی چیزای پروفشنالی هستن
اما من یه چیزی برا اینکه تو دستم باشه میخوام
حتی دوربینم برام مهم نیست
نمیخوام هم زیاد هزینه کنم
الان هم چیزی حدود 300 euro و 275 هزار تومن دارم که تا 2 ماه دیگه جای پیشرفت داره

دستگاه های palm هم یه قیمتی دارن که همه بتونن بخرن

اما فکر میکنم خرید دستگاه ویندوز درست تر باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان اون چیزایی که شما دل بستی چیزای پروفشنالی هستن
اما من یه چیزی برا اینکه تو دستم باشه میخوام
حتی دوربینم برام مهم نیست
نمیخوام هم زیاد هزینه کنم
الان هم چیزی حدود 300 euro و 275 هزار تومن دارم که تا 2 ماه دیگه جای پیشرفت داره

دستگاه های palm هم یه قیمتی دارن که همه بتونن بخرن

اما فکر میکنم خرید دستگاه ویندوز درست تر باشه

بابا مگه جنس لطیف هستن که دل ببندم ، بنده خودم اورکس دارم ، و علی رغم فرصت ، ارتقاش ندادم. منظورم پیشنهاد هایی بود که تصور شما از بازار واقعی تر بشه. ببینید ، این طور که گفتید که 600تومنی پول دارید.
با این حال هنوز می گم اگر می خواهید دو ماه دیگه بگیرید ، برای 525 صبر کنید ، واقعاً امکانات خوبی داره ، در عین حال به قول شما پروفشنال نیست.
اما اگر هم نمی خواهید ، روی اورکس هم فکر کنید.

آخر صفحه افتاده بود انگار:rolleyes:
خیر قربان ، دیدم ، منتها پی تی بابای من رو در آورده ، صفحات دیر لود می شه.
ببینید ، من زنگ زدم به دوستم ، ولی گفت ، ما همین طوری دیدیدم و آدرس دقیق نداریم ، باید برید همین طور بگردید.در ضمن گارانتی هم نداره.( که مهم نیست)

ممنون king-dani جان

Everex رو بعضی از دوستان و از جمله یکی از فروشندگان توصیه کردن نگیرم ! فروشنده میگفت که بهتره imate بگیرم .

از Jam هم خوشم نیومد . لابد اون jamin رو ادعا میکرد درحد نو هست ؟!!

king-dani عزیز ، اجازه بفرمایید در صورتی که دوستان از پست بنده تو این تاپیک استقبال نکردن ، یه تاپیک جدید ایجاد کنم . چون اصلاً اسم این تاپیک با نیاز افرادی مثل من نمی خونه و دوستان دیگه هم استقبال نمی کنن .

نه خیر ، جایش همینجاست ، قرار دارم این ترد رو کمی آزاد تر بگذارم ، تا دیگه تو فروم مثلا نرم افزار شاهد درخواست قیمت نباشیم!!
ببین ، من نمی دونم چرا اون فروشنده اورکس رو ممنوع کرده ، ولی دوستان ات حتماً دلیلی داشته اند. جم رو اصلاً بهش فکر نکن.
باز کمی در ترد های تک بگرد ببین نظر خودت روی چیست ،شاید بهتر بتونم کمک کنم.

بالا