سلام دوستان
اول از همه یک خبر بد بدم،و البته یک معذرت خواهی،گرچه اشتباه از بنده نبود،
قیمت جمین 475 نیست،:hmm:
همونطور که گفتم من و دوستم دیروز از یه مغازه ای در جمهوری قیمت جمین رو پرسیدیم و اون 475 رو به ما گفت و ما چون چند جا قیمت کرده بودیم و می دونستیم یه جای کار مشکل داره مصرا" دو سه دفعه ازش قیمت رو به انحا مختلف پرسیدیم و ازش بیزینس کارت گرفتیم،امروز صبح دوست من با هزار امید و آرزو 500 تومن آماده کرد و عصر ساعت 4 رفتیم جمهوری،باز هم دو سه جا قیمت گرفتیم،600 ،580 ،و قیمتها تو همین مایه ها بود.برای همین به سرعت سمت مغازه طرف رفتیم،خود اون شخصی که پسر جوونی بود نبود،یه پسر دیگه اونجا بود،بهش گفتم که ما دیروز اینجا اومدیم و یه آقا پسری اینجا بود،گفتش که الآن نیست،خلاصه گفتیم دیروز به ما این قیمت رو داده و حالا اومدیم بخریم،اونم گفت که جمین 475؟ اشتباه می کنید،گفتم من و دوستم دیروز چند بار از ش سوال کردیم،خلاصه برای این موضوع لپ تاپم رو در اوردم و پستم رو نشونش دادم و بهش گفتم که اگر مطمئن نبودم که همچین پستی رو نمی زدم،که یه دفعه فروشنده قشنگ ما از راه رسید:blink: من با چهره ای که فکر می کنم اون زمان خیلی دیدنی شده بود بهش گفتم آقا مگه دیروز 475 قیمت ندادی،گفت نه،گفتم بابا ما اومدیم سوال کردیم،کارت به ما دادی،کلی باهات حرف زدیم،من می خواستم اتم بگیرم،...
گفت من قیمت جم رو اشتباهی به شما دادم،گفتم خسته نباشی،من سه بار ازت پرسیدم،خلاصه گفتم حالا که اینطور شده و چند تا از بچه ها از من خواستن که بگیرم آخرش چند،گفت 550،گفتم بابا من تو اکباتان تو میدون توپخونه 550 قیمت دارم،و اون گفت که اون مغازه هم مال خودشونه،در هر صورت آخرش 545 راضی شد که بده،
اما اینجا من شرمنده دوستان شدم و البته با هاش صحبت کردم که اگر بچه های این فروم اومدن،545 باهاشون حساب کنه،
حالا اگر از دوستان کسی جمین با این شرایط می خواد بگه تا من ادرس و شمارش رو بهش پی ام بدم.
اما از نکات قابل توجه،
این فروشنده ما وقتی من به نت متصل شدم تا پستم رو نشونش بدم،به من گفت مگه با سیم تلفن معمولی هم می شه به نت وصل شد؟:blink:
بعد اشاره به لپ تاپش کرد و گفت که سیم تلفن رو کجای لپ تاپش باید وصل کنه؟:blink: فکر می کرد که شاید توشیبا ستلایت که لپ تاپش بود نداره
جالبتر این بود که کارت اینترنت هم نداشت،ما با یه دونه از این شماره های هوشمند براش کانکشن ساختیم،جالب اینجا بود که بلد نبود تو نت بره،حتی نمی دونست که چه طوری صفحات وب رو بروز کنه،و ...:blink: خلاصه به طور مجانی اینترنت رو براش راه اندازی کردیم و فکر نکنم که بتونه دوباره تو نت بره،
خلاصه من موندم اینا چه طوری تو این شرایط کار می کنن،
یه تشکر ویژه هم از دانیال عزیز دارم،دانیال جان من شما رو چند ماهی هست که می شناسم،شاید 6 و شاید 9 ماه،تو این مدت هم به جز رفتار موقرانه و خوب از شما چیزی ندیدم،روی شما هم حساب ویژه ای باز می کنم،بنابراین بدلیل نیست که تو هر زمینه ای ازت نظر می خوام،امیدوارم که موفق باشی،