• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا یک چیز بگم کف کنید ، این دوستم ، با دوستش رفته بوده خرید از رمضانی ، بعد ، گفته که من دوستم شما رو می شناسه ولی شما اونو نمی شناسید ، بعد گفته کی ؟ گفته همونی که شما رو فلان جا دید ، سلام علیک کردید ، خلاصه گفته به ، دانیال رو می گید ، خلاصه ، روی اتم ش 10هزار تومان تخفیف داده !!!
زیاد نیست ، ولی می شه باهاش یک مموری 256 خرید!!

می گم شما هم رفتید ، آشنایی بدید ، روی دستگاه احتمالاً می ده ، بگید ، اگر تخفیف بده، توی بزرگترین فروم ایرانی پی پی سی ، معرفی می کنید اش

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
Qtek s200 چطوره ؟ تعریفشو زیاد شنیدم .

آدرس این رمضانی کجاست ؟ شمار تلفن ؟

یعنی هیچکس نیست که یه فروشگاه داشته باشه یا آدرس جایی رو داشته باشه که بتونم کارکرده گیر بیارم ؟!
25.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

آدرس این رمضانی کجاست ؟ شمار تلفن ؟

یعنی هیچکس نیست که یه فروشگاه داشته باشه یا آدرس جایی رو داشته باشه که بتونم کارکرده گیر بیارم ؟!
25.gif
جمهوری - الاعدين - 7 ، 8 مغازه رد میکنين دست راست - رمضانی !
اگر رفتين قيمت : هم Everex E900 بگيرين لطفا !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

25.gif

من خودم خیلی موافقش نیستم ، چون فکر می کنم جز وای فای و دوربین 2 ، چیزی بیشتر نداره به اورکس ، در ضمن ، سی پی یو ش ضعیف تره ، و البته قیافه اش زیبا تره ، ولی نتونسته در ظرافت ، و کم کردن ابعاد به اتم نزدیک هم بشه.

اما در مجموع ، اگر این دو تا تفاوت و اون یکی ضعف ، عاملی هست که بتونه شما را راضی کنه به دادن نزدیک 100هزار تومان بیشتر ، چرا که نه.

ولی یه چیزی ، به نظرم اس 200 باید اروزن تر از جمین باشه ( همیشه همین بوده) ولی 5 شنبه گذشته یکی از جمهوری زنگ زده بود ، سئوال کنه.بعد هرچی بهش گفتم اس200ازرون تره بخر ، گفت نه ، یک قیمت اند.

راستی دوستان یک سایت بود که قیمت ها رو روزانه می زند؟ کسی داره لینکشو اینجا بذاره؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دانیال عزیز
آقا من می خواستم اتم رو جارشنبه بگیرم که..........:blink:
امروز با دوستم که اونم می خواد هر چی من بگیرم بگیره(با طناب من می خواد بیفته تو چاه:lol: )یه آیمیت جمین دیدیم فکر می کنی چند؟قیمتها اینا بود:620 ،600 ،550 ،و اما یه جا 475 :blink: خلاصه این قیمت بی قرارم کرده،بابا می شه یه اس دی 1 گیگ گرفت تازه 100 تومن هم بذارم ته جیبم که چاله هایی که از پیش کنده شده یه ذره پر بشه،
اما دانیال جان،من واقعا" اتم رو دوست دارم،آخرین پیشنهاد رو به من بکن و البته تا ظهر فردا،چون فردا عصر احتمال زیاد می ریم و شاید هم بخریم،کمکم کن،با دلیل قانعم کن،پست قبلی رو هم خوندم، اگر تفاوتها فقط همینه به صرفه نیست که جمین بخرم؟و از این می ترسم که بعدا" به خاطر اینکه اتم نخریدم،پشیمون بشم.
سر دو راهی می شینم(ببخشید گیر کردم):lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دانیال عزیز
آقا من می خواستم اتم رو جارشنبه بگیرم که..........:blink:
امروز با دوستم که اونم می خواد هر چی من بگیرم بگیره(با طناب من می خواد بیفته تو چاه:lol: )یه آیمیت جمین دیدیم فکر می کنی چند؟قیمتها اینا بود:620 ،600 ،550 ،و اما یه جا 475 :blink: خلاصه این قیمت بی قرارم کرده،بابا می شه یه اس دی 1 گیگ گرفت تازه 100 تومن هم بذارم ته جیبم که چاله هایی که از پیش کنده شده یه ذره پر بشه،
اما دانیال جان،من واقعا" اتم رو دوست دارم،آخرین پیشنهاد رو به من بکن و البته تا ظهر فردا،چون فردا عصر احتمال زیاد می ریم و شاید هم بخریم،کمکم کن،با دلیل قانعم کن،پست قبلی رو هم خوندم، اگر تفاوتها فقط همینه به صرفه نیست که جمین بخرم؟و از این می ترسم که بعدا" به خاطر اینکه اتم نخریدم،پشیمون بشم.
سر دو راهی می شینم(ببخشید گیر کردم):lol:

با اجازه دكتر. عزيز يه چيز به شما ميكم كه يادگاري از من داشته باش.من 4-5 مدل pda دارم الان هم با atom كار ميكنم ولي كسي كه با win2003 كار كرده واقعا زجر با 2005 كار كردن هم برا سرعت هم هنك و... ولي يه چيز خودموني بكم atom آدم از نظر خوشكلي و كلاس و تك بودن ارضا ميكنه بقيه چيزا رو ضمانت نميكنم به خصوص سرعتش برا كسي كه win2003 داشته:blush:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اجازه ما دست همه شماهاست قربان.

دوتا نکته :
.اول اینکه باور کنید من احترام شما را می فهمم ، ولی فکر می کنم به آزادی فضای فروم کمک نمی کند ، من مدیر هستم ، و این ترد را به خاطر احساس به نیازش زدم، پس نه صاحب ش هستم نه مدیریت حقی برایم ایجاد می کند.اجازه گرفتن ، به خصوص از شخص من ، یک فضای یک جانبه درست می کند و مرا از آموختن محروم.پس با هم راحت تر باشیم.
.دوم اینکه آنچه در این پست می نویسم ( قصد داشتم اگر امتحان پره تمام شد، در یک مطلب تفصیلی تر در های تک بنویسم) را بدون نگاه به علامت مدیریت و تعداد پست های مزخرف ام بخوانید .دوست دارم که اینجا محل تبادل باشد ، اساتیدی مثل فرانکشتین گرچه کم شرکت می کنند در فروم ، ولی به شدت مسلط هستند ، پس خیلی خوب می شود ، که من هم مثل شما نظر بدهم ، از میان نظرهامان ، یک سنتزی در می آید لابد.

فرانکشتین حق دارد ، اگر با 2003 کار کرده باشید ، کاملاً متوجه می شوید که دستگاه های دبلیو ام 5 ، به هیچ وجه به گرد پایشان نمی رسند.این یک حقیقت تلخ است.
ولی می خواهم جنبه دیگری از قضیه را باز کنم ، بیایید صادق باشیم ، ویندوز موبایل 5 ( از همه مهم تر ، شیوه تخصیص حافظه اش) امده که بماند ، نگاه کنید به الگوی کراس بو و فوتان ، نسخه های بعدی ویندوز موبایل ، که به هیچ وجه از حق مسلم ( ببخشید ، از خط قرمز پرسیستنت مموری) عقب ننشسته اند. کافی ست کمی در وبلاگ ویندوز موبایل ، کامنت ها را بخوانید ، که علی رغم اعتراض گسترده به لاک پشتی شدن دستگاه ؛ کمتر کسی از بازگشت سخن می گوید.
در وجه دیگر ، مشکلات عدیده ای در ویندوز موبایل 5 برای همیشه به فراموشی سپرده شدند ، ویندوز موبایل 5 به شدت با ثبات تر شده ، دلیل ش واضح است ، برای اینکه تازه کار های بیشتری را جذب خود کند ، یعنی بازار هدف اش حرفه ای ها نیست ، برای همین است که بیشترین انتقادات از سوی قدیمی تر های دنیای پی دی ای متوجه اش شده.می خواهم بگویم ، برای شروع ، گزینه ای به مراتب منطقی تر است ، قرار نیست که به بارگذاری اطلاعات روی مموری بخار شدنی برگردیم ، پس چرا اصولاً تجربه اش کنیم.

من بعد از نزدیک یک ماه استفاده ، دارم متوجه می شم که واقعاً ویندوز موبایل 5 زندگی راحت تری ست، گیرم کمی کند تر. و ککی به تنبانم افتاده که دستگاه های اورکس دیگران را هم تبدیل کنم! مرتب فکر می کنم که بله ، در 2003 من مرتب خودم جارو می کردم حافظه را و مرتب خودم ویندوز را توییک می کردم و چه و چه ، اما نهایت ش چی؟ وقت تلف شده بود ، در حالیکه ویندوز موبایل در حالیکه تخصیص مموری را به دست گرفته ، ولی من را که اصلاً از این کارش خشمگین نکرده.(کلا روی دستگاه های با 128مگ رام ، مشکلی نخواهید داشت.)

در مورد قیمت هایی که گفتید ، اگر جمین 470باشه و مثلا اورکس 450 معلومع که می ارزه جمین بخرید. حالا یه کم هم سرعت پایین تر رو می شه به وای فای و دوربین 2 فروخت ، وقتی که قیمت ها معقول شود.

در مورد گارانتی هم ، بی خیال انواع ش شوید.

مجتبی از من درخواستی کرده : پس به عنوان یک عضو ( نه مدیر ) نظر کاملاً شخصی خود را می نویسم:
مجتبی جان ، بار ها نوشتم که این دستگاه ها ، لامصب نیمه عمر 6 ماهه دارند ، دقیقاً 6 ماه بعد از ورود به بازار ، راحت از خرید شان پیشمان می شوی و می گی صبر کرده بودم بهترش اومده بود.
ولی اتم ، مزایایی دارد که به تفصیل گفته ام ، وزن کردن این مزایا و اینکه آیا به 170هزار تومان می ارزد ، با خودت.ولی
اتم سریع تر است. ساپورت نرم افزاری اش عالی ست. ابعاد کم نظیری دارد ، من هیچ دستگاهی به خوش دستی ش ندیدم. ویندوز به شدت با ثباتی دارد. و امکانات جانبی دیگرش .اما بدان که اگر یک سال بعد بهش نگاه کنی ، مطمئنا با چیز هایی که در بازار هستن ، خیلی فاصله خواهد گرفت.
اصولاً یا باید طریق ریاضت نفس در پیش بگیری و مثل من به روی خودت، نیاری که دستگاهت دمده شده ، یا اینکه هی تند تند دستگاه عوض کنی. در مورد جمین ، این دستگاه اگر 470 باشد افت قیمت اش را کرده و دیگر ارزان تر نمی شه.ولی اتم هنوز جا داره، اما گفتم بازار منتظر ت نمی ماند.
امیدوارم از این همه چرت و پرت من چیزی دستت را گرفته باشه

خبرش رو به ما هم بده که انتخاب نهایی ت چی ست؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
امروز با دوستم که اونم می خواد هر چی من بگیرم بگیره(با طناب من می خواد بیفته تو چاه:lol: )یه آیمیت جمین دیدیم فکر می کنی چند؟قیمتها اینا بود:620 ،600 ،550 ،و اما یه جا 475 :blink: lol:

کدوم فروشگاه 475 میداد ؟ بی زحمت آدرس بده

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
اول از همه یک خبر بد بدم،و البته یک معذرت خواهی،گرچه اشتباه از بنده نبود، قیمت جمین 475 نیست،:hmm:
همونطور که گفتم من و دوستم دیروز از یه مغازه ای در جمهوری قیمت جمین رو پرسیدیم و اون 475 رو به ما گفت و ما چون چند جا قیمت کرده بودیم و می دونستیم یه جای کار مشکل داره مصرا" دو سه دفعه ازش قیمت رو به انحا مختلف پرسیدیم و ازش بیزینس کارت گرفتیم،امروز صبح دوست من با هزار امید و آرزو 500 تومن آماده کرد و عصر ساعت 4 رفتیم جمهوری،باز هم دو سه جا قیمت گرفتیم،600 ،580 ،و قیمتها تو همین مایه ها بود.برای همین به سرعت سمت مغازه طرف رفتیم،خود اون شخصی که پسر جوونی بود نبود،یه پسر دیگه اونجا بود،بهش گفتم که ما دیروز اینجا اومدیم و یه آقا پسری اینجا بود،گفتش که الآن نیست،خلاصه گفتیم دیروز به ما این قیمت رو داده و حالا اومدیم بخریم،اونم گفت که جمین 475؟ اشتباه می کنید،گفتم من و دوستم دیروز چند بار از ش سوال کردیم،خلاصه برای این موضوع لپ تاپم رو در اوردم و پستم رو نشونش دادم و بهش گفتم که اگر مطمئن نبودم که همچین پستی رو نمی زدم،که یه دفعه فروشنده قشنگ ما از راه رسید:blink: من با چهره ای که فکر می کنم اون زمان خیلی دیدنی شده بود بهش گفتم آقا مگه دیروز 475 قیمت ندادی،گفت نه،گفتم بابا ما اومدیم سوال کردیم،کارت به ما دادی،کلی باهات حرف زدیم،من می خواستم اتم بگیرم،...
گفت من قیمت جم رو اشتباهی به شما دادم،گفتم خسته نباشی،من سه بار ازت پرسیدم،خلاصه گفتم حالا که اینطور شده و چند تا از بچه ها از من خواستن که بگیرم آخرش چند،گفت 550،گفتم بابا من تو اکباتان تو میدون توپخونه 550 قیمت دارم،و اون گفت که اون مغازه هم مال خودشونه،در هر صورت آخرش 545 راضی شد که بده،
اما اینجا من شرمنده دوستان شدم و البته با هاش صحبت کردم که اگر بچه های این فروم اومدن،545 باهاشون حساب کنه،
حالا اگر از دوستان کسی جمین با این شرایط می خواد بگه تا من ادرس و شمارش رو بهش پی ام بدم.
اما از نکات قابل توجه،
این فروشنده ما وقتی من به نت متصل شدم تا پستم رو نشونش بدم،به من گفت مگه با سیم تلفن معمولی هم می شه به نت وصل شد؟:blink:
بعد اشاره به لپ تاپش کرد و گفت که سیم تلفن رو کجای لپ تاپش باید وصل کنه؟:blink: فکر می کرد که شاید توشیبا ستلایت که لپ تاپش بود نداره
جالبتر این بود که کارت اینترنت هم نداشت،ما با یه دونه از این شماره های هوشمند براش کانکشن ساختیم،جالب اینجا بود که بلد نبود تو نت بره،حتی نمی دونست که چه طوری صفحات وب رو بروز کنه،و ...:blink: خلاصه به طور مجانی اینترنت رو براش راه اندازی کردیم و فکر نکنم که بتونه دوباره تو نت بره،
خلاصه من موندم اینا چه طوری تو این شرایط کار می کنن،
یه تشکر ویژه هم از دانیال عزیز دارم،دانیال جان من شما رو چند ماهی هست که می شناسم،شاید 6 و شاید 9 ماه،تو این مدت هم به جز رفتار موقرانه و خوب از شما چیزی ندیدم،روی شما هم حساب ویژه ای باز می کنم،بنابراین بدلیل نیست که تو هر زمینه ای ازت نظر می خوام،امیدوارم که موفق باشی،:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب پس اختلاف قیمت جمین با اتم دوباره برگشت به همون 90هزار تومان.کاش می شد قیمت اس 200رو هم بپرسی

ما ارادت داریم قربان:rolleyes:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام، اول اینکه مجتبی جان ممنون واسه پاسخ، فکر می کردم اشتباهی پیش اومده باشه
23.gif
بعد اینکه دانیال جان، من شک دارم تو یه مغازه هم JAMin بیارن هم s200 ، جمینه تحت الشعاع قرار می گیره!
193.gif

ولی یه نکته روهم من بگم، دیشب زنگ زدم به فروشگاه رمضانی، می گفت g500 رو می ده 590 ، s200 رو می ده 495 . ولی ازون جایی که این فروشنده ای که آقا مجتبی گفتن جمین رو می ده 545 ، باید بشه جایی رو پیدا کرد که s200 رو کمتر ازین بده، من که با اون قیمت های طلایی e900 از خریدش منصرف شدم، مگه همین s200 رو یه جا با قیمت مناسب پیدا کنم
26.gif
ولی حیف، نصف دلیلی که از e900 اینقدر خوشم اومده بود این بود که بدون conversion می شد فیلم های دایویکس رو باهش دید، ولی انگار اینجور تجملات به ما نیومده
216.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دكتر راضي باش كه ازت اجازه بكريم:) ولي خدايي حال ميكنم با اخلاقت راضي باش :happy:

ولي بچه ها بدون شك بين atom با jamin , اتم برداريد اينم يه نصيحت دوستانه(با اجازه دكتر البته)

راستي دكتر من چيزي حاليم نيست فقط pda زياد دارم:rolleyes:

يه حالم به همه جونمردا فرم بدم از dell &hp غافل نشيد (ببينيد كي گفتم):f34r:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام، اول اینکه مجتبی جان ممنون واسه پاسخ، فکر می کردم اشتباهی پیش اومده باشه
23.gif
بعد اینکه دانیال جان، من شک دارم تو یه مغازه هم JAMin بیارن هم s200 ، جمینه تحت الشعاع قرار می گیره!
193.gif

ولی یه نکته روهم من بگم، دیشب زنگ زدم به فروشگاه رمضانی، می گفت g500 رو می ده 590 ، s200 رو می ده 495 . ولی ازون جایی که این فروشنده ای که آقا مجتبی گفتن جمین رو می ده 545 ، باید بشه جایی رو پیدا کرد که s200 رو کمتر ازین بده، من که با اون قیمت های طلایی e900 از خریدش منصرف شدم، مگه همین s200 رو یه جا با قیمت مناسب پیدا کنم
26.gif
ولی حیف، نصف دلیلی که از e900 اینقدر خوشم اومده بود این بود که بدون conversion می شد فیلم های دایویکس رو باهش دید، ولی انگار اینجور تجملات به ما نیومده
216.gif

متوجه نشدم ، چرا با بقیه دستگاه ها نمی شه ؟ این خصوصیت مربوط به سخت افزار نیست ، مربوط به نرم افزاره ، باید برنامه تی سی پی ام سی رو داشته باشید روش ، تا روی همه شون بشه دید، فکر نمی کنم جمین اینقدر ضعیف باشه

در ضمن ، من روی یه سایت دیدم جی500 زده بود 580 تومن، پس جای تخفیف داره.
در مورد اس 200 ، فکر می کنم اگر کسی جمین بخواد ، یعنی اون مشخصات براش خوب باشه ، بهتره که اس200 بخره ، البته نظر شخصی ست ها
:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر راضي باش كه ازت اجازه بكريم:) ولي خدايي حال ميكنم با اخلاقت راضي باش :happy:

ولي بچه ها بدون شك بين atom با jamin , اتم برداريد اينم يه نصيحت دوستانه(با اجازه دكتر البته)

خیر راضی نمی شم:lol:

درسته ، این دستگاه های اچ پی و دل ، گرچه دیگه خط تولید جفتشون بسته شده و به تاریخ پیوستن ، اما باسه خودشون دنیایی دارن ، کلی برنامه نویس حرفه ای از اینها استفاده می کنن ، اکثراً دستگاه های چقر و قلدری هستن. باسه همین کلی برنامه براشون نوشته شده.
درضمن کلی هر دوشون برنامه همراهشون می اد.مثلا دل تنها دستگاهی ست که امکان تنظیم سرعت سی پی یو داره.

خلاصه ، خیلی به درد برنامه نویس حرفه ای که بخواد با اون ور آبی ها کل کل کنه می خوره.

ولی مشکل ش تو ایران اینه که چون تک و توک وارد شده ، قیمت های فضایی می دن نامرد ها:wacko:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:) دكتر من رشتم نرم افزار من ميدونم شما چي ميكي :)

يه پشنهاد كوچيك ديكه هم دارم زيمنس چون با اون كار كردم:) نميدونيد چيه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:) دكتر من رشتم نرم افزار من ميدونم شما چي ميكي :)

يه پشنهاد كوچيك ديكه هم دارم زيمنس چون با اون كار كردم:) نميدونيد چيه

به به ، استادی شما دیگه

البته یک مشکلی هست ، در ترد های تک هم نوشتم ، اونم اینه که تمام پاکت پی سی غیر فون ادیشن ها دارن منقرض می شن.فوجیتسو زیمنس تنها شرکتی ست که در برنامه امسال ش یکی ازشون گنجونده.

فرانکشتاین جان ، شما با این همه اطلاعات ، به گرداندن فروم هم کمک کن خواهشاً

ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به به ، استادی شما دیگه

البته یک مشکلی هست ، در ترد های تک هم نوشتم ، اونم اینه که تمام پاکت پی سی غیر فون ادیشن ها دارن منقرض می شن.فوجیتسو زیمنس تنها شرکتی ست که در برنامه امسال ش یکی ازشون گنجونده.

فرانکشتاین جان ، شما با این همه اطلاعات ، به گرداندن فروم هم کمک کن خواهشاً

ممنون

دكتر من چيزي حاليم نيست فقط تجربه استفاده كردن يا داشتنشونو داشتم ولي دارم با c# يه كاري برا نرم افزار مي كنم راستي تا يادم نرفته بكم كه atom فقط از روي تردهاي شما خريدم چون ميخواستم jasjar بگيرم اينم بكم پشيمون نيستم:)

منتظر راهنمايهاي شما هستم اگه تجربه اي داشته باشم ميكم به بچه ها:) :rolleyes:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61

قیمت atom الان چنده ؟

ای خدااااااااااااااااا دیگه کلافه شدم
113.gif

حالا که اینطور شد ، فردا میرم یه 1100 می گیرم به شاگردشم 200000 تومن انعام میدم .
283.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
متوجه نشدم ، چرا با بقیه دستگاه ها نمی شه ؟ این خصوصیت مربوط به سخت افزار نیست ، مربوط به نرم افزاره ، باید برنامه تی سی پی ام سی رو داشته باشید روش ، تا روی همه شون بشه دید، فکر نمی کنم جمین اینقدر ضعیف باشه

در ضمن ، من روی یه سایت دیدم جی500 زده بود 580 تومن، پس جای تخفیف داره.
در مورد اس 200 ، فکر می کنم اگر کسی جمین بخواد ، یعنی اون مشخصات براش خوب باشه ، بهتره که اس200 بخره ، البته نظر شخصی ست ها
:lol:

دانیال جان به خاطر cpu ضعیف s200 گفتم، توی benchmark ها که تست های DivX و XviDش رو فیل شده بود (با بیتریت 1500) ، یعنی حدود 50% بود، کلی فرم انداخته بود، واسه اینکه تصویر رو روون نشون بده باید تبدیل کنیم فایل هارو به فایل هایی با بیتریت حدود 400-500، که البته اگه از نرم افزار مناسب استفاده بشه واسه این کار از کیفیت تصویر توی ppc کم نمی کنه ها، چون ریزولوشن صفحه ppc ها 320x240 ــه دیگه، ولی همین کانورت کردنش علافی داره
296.gif
حالا من قول می دم فردا یا پس فردا روش کامل این تبدیل کردن رو بنویسم اینجا تا یه مقدار کمی از شرمندگی همه دوستان و مصرف کنندگی مطلق در بیام:blush:

بالا