• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بروی چشم قربان ،

ببینید ، در ترد کامپلیت و های تک جسته گریخته صحبت شد.پیشنهاد من اینه که وبلاگ ام اس دی ان ویندوز موبایل رو بخونید لامصب کامنت های پای هر مطلب ، از خود مطلب پر محتوا تره.همه آدم های خفن اونجا می آن و مطلب می نویسن.

اما به طور اجمالی باید بگم ، ویندوز همه او اس رو هارد کود نمی کنه ، بلکه بخش هایی رو به اختیار او ای ام می ذاره( تعریف او ای ام رو فکر کنم در دائره المعارف پی دی ای نوشتم) چون اونها می خوان خودشون یک ور هایی بهش برن دیگه

مثلا در بخش تلفه فونی ، جایی ست که خیلی چیز ها رو به دست او ای ام می دن. یا مثلا برنامه های ثالث .مثلاً یادمه کلی باگ توی جی اسمارت رو به او ای ام اش ، یعنی گیگابایت مربوط می دونستن.
یا یه بار دعوا شده بود که چرا اچ تی سی یونیورسال ، از 128 مگ مموری داخلی ، فقط 40 مگش مونده برای یوزر،درحالیکه رام ویندوز ، کمتر از 45 مگه. بعداً نویسنده اصلی وبلاگ ویندوز موبایل، جواب داد که دلیل ش اینه که او2 ، برنامه دستگاه ری برند شده خودشو، یه جوری که ما هم نفهمیدیم، حجیم کرده!!! البته بعداً یک کسی پیدا شد و زد تو خال: او نشون داد که معادل اچ تی سی دستگاه هم همین مشکل رو داره.(تو پرانتز ، اتم هم همین مشکل رو داره ، نزدیک به 78مگه) خلاصه خیلی چیز ها ممکنه در صورت درخواست شرکت ، به اختیار او ای ام قراربگیره.
برعکس ، فایل های اداره کننده او اس ، یا هسته مرکزی ش ،هیچ وقت به دست مهندسین او ای ام سپرده نمی شه.
البته اینم خودش بحثی بود، متخصصین ، سازندگان ویندوز رو مقصر می دونستن ، ولی مایک (نویسنده اصلی وبلاگ) گفت که ما مدیریت فیزیکی حافظه رو هارد کود کرده ایم ، ولی اینکه دستور خالی کردن رم و جارو کردن اش کی انجام بشه ، دیگه مربوط به اینه که او ای ام کی این درخواست رو بکنه.

خلاصه ، باید بگم ، بااینکه ویندوز های 5 همه مثل همن ، ولی ابداً از نظر ثبات مثل هم عمل نمی کنن.

به شخصه ، با ثبات ترین ویندوزی که دیدم، مال اتمه. بعدش هم مال دستگاه اورکس خودم ( هم 2003 و هم این 5ه):blush:

در آن سر دیگه هم ، رام های باند دست همه رو از پشت بسته
البته اچ پی و دل هم چند موردی داشتن در رام هاشون ، که البته به لطف سایت های طرفداران قدرش، خیلی راحت حل می شدن.

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دانيال جان راستش من موندم این سوال رو اینجا بپرسم يا توی تاپيک
در مورد همه مسايل بهث شد فقط تنها نکته ای که مونده با توجه به اینکه من خوندم در فرم که گويا CPU , Qtek S200 ضييف هست
این بدين معنا هست که هنگام کار کردن باهاش مثل [ ديدن فايلهای OFFICE ، پخش موسيقی ، ديدن ويدو و ،، ] با کندی اینکار ها صورت میگيره
و دومين سوالم این هست که با Qtek S200 بازيهای حجيم و گرافيک بالا با مشکل اجرا میشوند بازی ای مثل : Broken Sword يا بدون مشکل
و اخرين درخواستم لينک از چند سايت بازی هست <> میخواستم اگر لطف کنيد چند تا سايت که بازی مجانی و گرافيک بالا میدن يا کرک بازيهای معروف رو دارند معرفی کنيد :blush:
در نهايت اگر شما بودين کدوم رو انتخاب میکردين : Qtek S200 , Everex E900 ؟ توضيهات رو در تاپيک دادين فقط میخواستم ببينم انتخاب اخر شما E900 هست ؟
خيلی ممنون ، موفق باشيد

قربان ،
اجازه بدید یاد آوری کنم ، که اینکه می گن سرعت اینها پایین هست ، ابداً در کارهای روزانه خودشو نشون نمی ده :این کار های روزانه ، مثل رفتن از یک برنامه به برنامه دیگر ، استفاده از آفیس موبایل ، پخش موسیقی ، نت برداری و این حرف ها ، ابداً تاثیری نمی پذرین.
به شخصه حتی روی دستگاه های نسبتاً کندی مثل اتم و باند ، جایی که خیلی از کندی دستگاه حرص خوردم ، وقتی ست که شما مموری داخلی در ویندوز موبایل 5 و یا رم رو در ویندوز 2003 ، پر می کنید از فایل های ذخیره شده، در این وضع اوضاع به شدت خراب می شه.(در پرانتز ، در اتم ، خود او ای ام دست به کار می شه و اخطار می ده و سعی می کنه براتون برنامه ببنده و یا فایل تمپ پاک کنه ، می گم که ، اتم ویندوزش خداس)

در ضمن ، این سی پی یو ، مال تگزاس اینسترومنتس هست و کم چیزی نیست ، تمام اسمارت فون ها باهاش کار می کنن ، و برای مولتی تسکینگ آماده شده ، یک جور هایی وقت ارائه ش صحبت از این بود که معادل یک سی پی یو 400 کار می کنه (برای همینه که اتم خیلی برتر از جمین بنچ مارک نمی آره در سی پی یو) ، در کل ، با کارای روزانه مشکل ایجاد نمی شه ، مگر اینکه دلیل دیگری ، مثل مثال بالا در میون باشه.

در مورد بازی ها ، من اجراشون نکردم ، ولی ندیدم کسی بگه که مثلاً بازی با گرافیک بالا مشکل داشته رو فلان دستگاه ، اما بهتون هشدار می دم ، برای بازی کیفیت دار ، فقط پی اس پی ، چون این ها به گرد پاشون هم نمی رسن. اصولاً بازی های باکیفیت ویندوز موبایل هم ، خیلی ساده هستن و بار زیادی از سی پی یو نمی کشن.

بابا شما هم خیلی خوش سلیقه هستین ، اگر "چندتا "سایت بودن که اینها رو ارائه می کردن ، مردم مرض داشتن برن برنامه بخرن ؟ یا بیان هی از اکانت باکس من دانلود کنن؟

من در مورد سئوال آخرتون، درخواست می کنم بقیه هم نظر بدن ، ولی برای اینکه واقعی تر بشه دو تا مسئله رو روشن کنید :
اول اینکه پول چقدر برای خرید دارید ؟ دو اینکه قیمت های نهایی این دوتا چند هست ، این طوری مقایسه واقعی تره

ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
281.gif
بابت توضيهات

در مورد قيمت راستش من زنگ زدم امروز صبح رمضانی
S200 رو گفت 485 ! ولی دقيق نيست يعنی اگر فردا شما زنگ بزنی فکر کنم يه قيمت ديگه بده !
E900 هم که کم شده تو بازار ولی جمهوری بين 500 تا 540 ديدم
پايتخت هم يک جا با گارانتی اصلی 25 ماهه میده 510

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این از طرف X_Farhad هست که PersianTools براش فيلتر شده

ساده اس قربان
اولا که یک سال و نیمه که براش رام آپدیت نیامده ( احتمالا هیچ وقت نیاد) دوم اینکه ویندوز موبایل 5 نداره.
سوم اینکه دوربین 1.3 دیگه دمده شده.
چهارم اینکه مموری داخلی 64 مگ به خصوص با ویندوز 2003 زجر مضاعفه.
شما چه قیمتی دارید؟ 300؟
چون اگر نزدیک به 400باشه ، من به شدت ترجیح می دم اورکس بخرم که هم قطعات ش هنوز هست ، هم ویندوز موبایل 5 اصل روش نصب می شه و هم اینکه خیلی سریع تره( گیرم مجبور شم 30-40تومن بیشتر بدم)

راستی فرهاد جان ، شما نوشته بودی قیمت اورکس بالا ست؟ قیمت دارید؟

دانیال جان، من قیمتی که داشتم قیمت علیرضای گل بود که یه نصف روز متر متر جمهوری رو زیر پا گذاشته بود:happy: و قیمت کمتر از 510 پیدا نکرده بود
159.gif

واسه همین گفتم خدایی s200 به صرفه تره!!! ولی اگه e900 ، چهارصدو سی باشه، گور بابای وای فای و دوربین 2مگ، من مـــــی خوامش
43.gif
LH2005 عزیز، (من هنوزم واسه hpیه شرمنده ام هـــا!:blush: این قیمت 430 مال کجاست؟:cool:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
ايول اقا قيمت 430 کجا داری !؟
ادرس رو بدين لطفا
EVEREX E900

طبقه همکف - واحدهای 86-87 ===> این دو واحد ، ماله یه مغازست .

به نظر شما این قضیه مشکوک نیست ؟! یعنی ساخت چین یا جاهای دیگه داره ؟

چون می دونستم طلبه میشید : تلفن : 66725707 ظاهراً اسم فروشگاه مهرگان ماشین آسا بود . دست دوم این گوشی (1ماه کارکرده) رو یکی از مغازه ها میگفت 450000 . 470 هم رویت شد .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
این از طرف X_Farhad هست که PersianTools براش فيلتر شده

دانیال جان، من قیمتی که داشتم قیمت علیرضای گل بود که یه نصف روز متر متر جمهوری رو زیر پا گذاشته بود:happy: و قیمت کمتر از 510 پیدا نکرده بود
159.gif

واسه همین گفتم خدایی s200 به صرفه تره!!! ولی اگه e900 ، چهارصدو سی باشه، گور بابای وای فای و دوربین 2مگ، من مـــــی خوامش
43.gif
LH2005 عزیز، (من هنوزم واسه hpیه شرمنده ام هـــا!:blush: این قیمت 430 مال کجاست؟:cool:

خواهش میکنم قربان . این HP رو امروز پیداش کردم ، نوش با تمام وسایل 500000 تومن .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به شخصه ، با ثبات ترین ویندوزی که دیدم، مال اتمه. بعدش هم مال دستگاه اورکس خودم ( هم 2003 و هم این 5ه):blush:

در آن سر دیگه هم ، رام های باند دست همه رو از پشت بسته
البته اچ پی و دل هم چند موردی داشتن در رام هاشون ، که البته به لطف سایت های طرفداران قدرش، خیلی راحت حل می شدن.

موفق باشید

:) :) خب خیلی ممنون....منظورتون از این جمله پر رنگ شده چیه؟

میدونم که گیگا تند تند برای باند و ایکس باند رام میده...حدود 1 ماه یه بار معمولا....منتها یعنی منظورت اینه که انقدر اوضاعشون بی ریخته که اینجوری شدن؟ یا نه؟

کلا نظرت در مورد ویندوزهایی که روی باند و ایکس باند هست چیه؟ خوبن؟ بدن؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
طبقه همکف - واحدهای 86-87 ===> این دو واحد ، ماله یه مغازست .

به نظر شما این قضیه مشکوک نیست ؟! یعنی ساخت چین یا جاهای دیگه داره ؟

چون می دونستم طلبه میشید : تلفن : 66725707 ظاهراً اسم فروشگاه مهرگان ماشین آسا بود . دست دوم این گوشی (1ماه کارکرده) رو یکی از مغازه ها میگفت 450000 . 470 هم رویت شد .

LH جان يه شرکت معتبر به نام مهرگان ماشين اسيا قديم بود
این همون هست !؟
بعد راستش من درست نفهميدم !! اکبند رو میداد 430.000
بعد دست دو رو میداد 450.000 !؟
يا شرکت مهرگان اکبند رو میداد 430.000 ؟!
بقيه جاها میداند دست دوم رو 450.000 !؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
LH جان يه شرکت معتبر به نام مهرگان ماشين اسيا قديم بود
این همون هست !؟
بعد راستش من درست نفهميدم !! اکبند رو میداد 430.000
بعد دست دو رو میداد 450.000 !؟
يا شرکت مهرگان اکبند رو میداد 430.000 ؟!
بقيه جاها میداند دست دوم رو 450.000 !؟

همین شرکته مهرگان آکبند رو میداد 430000 . تابلوش کنده شده بود و فقط لامپهای توش مونده بود !

یه جا دیگه دست دوم رو میداد 450000
دوتا فروشگاه بعد این ، نو رو میداد 470000

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
همین شرکته مهرگان آکبند رو میداد 430000 . تابلوش کنده شده بود و فقط لامپهای توش مونده بود !

یه جا دیگه دست دوم رو میداد 450000
دوتا فروشگاه بعد این ، نو رو میداد 470000

مرسی اقا
این 470.000 هم ادرس میدی احتياتی
بعد میگم S200 ارزون پيدا نکردی د: !؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
S200 : 485.000
E900 : 430.000
انتخاب شما ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اول از همه برای ال اچ 2005 عزیز ، امیدوارم که پی ام آخر بنده رو خونده باشید ، یک اشتباه لپی من می ترسم برای شما گران تمام شه.

در مورد سئوال سونی اریکسون ، باید بگم ، باند مشکل ش دوگانه ست ، یعنی هم مموری داخلی کوچولویی داره ، و نمی شه پرش نکرد، و هم اینکه رام اش مرتب ریلیز شد ، ولی هیچ کدوم پایدار نبودن ، البته نسخه آخری رو من تازه دارم می بینم ، بنابراین ، شاید بهتر باشه بیشتر روش فکر کنم.

با این حرف ها من فکر نمی کنم که گیگا ها مشکل زیادی داشته باشن، باند مدل آزمایشی بود.

راستی ، دیدم نوشته شده بود که جی اسمارت 128مگی آی ( همون ایکس باند) که مموری داخلی 128 داره توی روسیه اومده ، گوش به زنگ باشید ، توی ایران هم می آد.هرکی رفت رمضانی ازش این مدل رو بخواد ، تا بیاره.

:happy:

بعد ، قیمت 430 مشکوک نیست ، گرچه من دستگاه ام پشت ش نوشته تایوان ، ولی اتم رو اگر اشتباه نکنم نوشته چین.آخه الان مرکز طراحی پی دی ای تو دنیا تایوان و مرکز ساخت ش چینه.گرچه بعضی مدل ها هنوز تو تایوان تولید می شه ، مثل یونیورسال و ای تن ام 500 و 600
ولی خوب اگر برید خودتون نگاه کنید متوجه می شید.فکر نکنم بخوان بندازن.اما یک نصیحت ، اگر ای900 بود 470، شاید بهتر باشه اس200 رو بخرید که 485 باشه.این نظر کاملاً شخصیه ها ، بیشتر روی حس ششمه.

ولی اگر 430 دادن که عالیه.

در ضمن ، من فکر کنم بهتره اینجا یواش یواش مبحث دستگاه های دست دوم هم باز بشه ، گرچه خرید و فروش ممنوعه ، ولی می شه معرفی کرد که ، بعد برید تو بازارچه قولنامه کنین و شیرینی بخورید:happy:

موفق باشید

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
GIGABYTE gsmart-i
6600000

GIGABYTE gsmart
6000000

GIGABYTE g-cam
3400000

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
جا داره در محضر تمامی دوستان ، از شما Everex دوستان عذر خواهی کنم
52.gif

من یه اشتباه بزرگ در ارائه قیمت کردم ، چون دیروز از همه گوشی ها عکس میگرفتم ، امروز دیدم هیچ کدومشون 430000 نبودن
233.gif
کمترین قیمتی که دیدم مربوط به میدون ولی عصر بود و 510000 تومن
220.gif

خلاصه اینکه واقعاً شرمندم
216.gif

تو علاءالدین قیمت ها : 530000 - 570000 بود .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در مورد سئوال سونی اریکسون ، باید بگم ، باند مشکل ش دوگانه ست ، یعنی هم مموری داخلی کوچولویی داره ، و نمی شه پرش نکرد، و هم اینکه رام اش مرتب ریلیز شد ، ولی هیچ کدوم پایدار نبودن ، البته نسخه آخری رو من تازه دارم می بینم ، بنابراین ، شاید بهتر باشه بیشتر روش فکر کنم.

با این حرف ها من فکر نمی کنم که گیگا ها مشکل زیادی داشته باشن، باند مدل آزمایشی بود.

راستی ، دیدم نوشته شده بود که جی اسمارت 128مگی آی ( همون ایکس باند) که مموری داخلی 128 داره توی روسیه اومده ، گوش به زنگ باشید ، توی ایران هم می آد.هرکی رفت رمضانی ازش این مدل رو بخواد ، تا بیاره.

:happy:

خب اقا ممنون....

اولا که گویا مموری داخلی g smart i حدود 18.5 هست درسته؟ میدونم یکم کمه ولی به نظرتون میشه باهاش کنار اومد نه؟

بعد شما گویا برادرتون باند داره؟ رام جدید رو هم مثل اینکه میگین ریخته روش درسته؟ میشه مثلا بعد 1 هفته که کار کردین باهاش نظرتون رو راجع به رام جدید بگین؟

در مورد جی اسمارت ای 128 مگی من همین الان زنگ زدم به رمضانی میگه من همچین مدلی تا حالا ندیدم...بهش گفتم که فرقشون این که مموری داخلی اش 128 هست...گفتم میتونید بیارید گفت فعلا معلوم نیست...اگه تو بازار باشه شاید...گفتم تو روسیه اومده ...بازم گفتش معلوم نیست کی بیاریم....

میگم اقا دانیال شما که با اینها سر و کله زیاد میزنی میتونی شما هم یه سوال بکنی یا توصیه کنی بیارن؟:) :)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
این دوست ما که سه شنبه هفته پیش به همراه خود بنده به خاطر جمین و اشتباه آن فروشنده سر کار گذاشته شده بودیم:blush: ،با دیدن قیمتهای اس 200 تصمیم به خرید ان دارد.فرقهای اس 200 با آیمیت جمین رو از من سوال کرد که من هم گفتم از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی با هم ندارند و اصولا" یکی هستند،اما ممکن است از لحاظ برنامه هایی که روی انها نصب است تفاوتهایی وجود داشته باشد،مشکل دیگه ایشون دریافت اس ام اس فارسی هست،با توجه به اینکه اس 200 برای اروپا ریلیس شده،آیا فارسی سازهایی که که معرفی شده اند روی آن کار می کنند،و اگر جوابتان مثبت است کدام برنامه؟اصولا" اگر تفاوت دیگری بین جمین و اس 200 به ذهنتان می رسد که من نگفته ام و همچنین در مورد مشکلاتی که دوستانی که اس 200 دارند با ان روبرو هستند،بی زحمت راهنمایی کنید.:)
ضمنا" جایی خواندم که اگر اس دی بالاتر از یه گیگ روی اس 200 قرار دهیم،باعث هنگ کردن زیاد می شود؟این تا چه حد صحت دارد و اصولا" منطقی است؟:blink:
به دانیال عزیز هم بگم که شدیدا" تو فکر خرید اگزک هستم؛:)
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان بنده هم گفتم بروی چشم ، هر وقت بیشتر ازش فهمیدم ، براتون می نویسم ، ولی یک نکته جالب که معلوم نیست مربوط به نصب برنامه های آخرین نسخه اس یا رام جدید باند، اینه که بعد از نصب پاکت میوزیک ، من با یک سریال قدیمی که روی دستگاه خودم نصب شد ،رجیستر کردم ، بعد در هنگام خواندن ، یهو مچمو گرفت و نوشت این سریال دزدی ست.بعد هرچی زور زدم که آن اینستال کنم ، هر بار که دوباره نصب می شه ، رجیستر شده نصب می شه ، یعنی یه جایی اطلاعات ش هنوز باقیه.دیگه اینکه یک بار هم رسکو رو نسخه آخر نصب کردیم ، بعد با کی ژن براش ساختیم ، دوباره ایراد گرفت که این دزدیه.البته می تونه به این دلیل هم باشه که برادر من ، از بلوتوث به شکل دایمی سینک می کنه و همیشه دسترسی به نت دارن برنامه ها.خلاصه اگر دیگارن هم برخورد داشته اند ما رو روشن کنند
باند مموری داخلی باقی مونده 12 مگ هست ، ولی گیگا رو نمی دونم.کاملاً روشنه که ممکنه تفاوت داشته باشن(توضیجات قبلی ام)

در مورد اون قیمت فضایی اورکس ، الیوم خرید اورکس در حکم مبارزه با فروم پی پی سی پرشین تولز ست.:p
تا نیومدن زیر 450 ، خرید ش احمقانه است، اس 200مگه چشه؟

در مورد این که اس 200 رام ش فرق داره یا ممکنه بهش نشه فارسی اضافه کرد، فکر می کنم یه مطلب رو توجه نکردید، رام های این ها هیچ فرقی ندارن ، یعنی اگر یکی سازگار با مثلا اربایزر باشه ، حتما دیگری هم هست.فوقش اینه که روی یکی ممکنه از اول عربی ساز ( نه فارسی ساز) وجود داشته باشه و دیگری نه.پس بیخودی پول اضافی ندین.
دوم اینکه برنامه های نصبی شون رو هم من دیدم ، هیچ فرقی ندارن با هم.یا خیلی خیلی جزیی
اصلاً اینا یکی ان ، اسم رمز پروژه شون هم هژیر بوده:p

در مورد اینکه مجتبی می خواد اگزک بخره : منظورت اچ تی سی یونیورسال هست یا اتم اگزک؟
چطور شد یهو پریدی توی مایه 3.7 اینچ؟:blink:

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
سلام :blush:

میخواستم منو در مورد خرید یه pda راهنمایی کنید چون هیچی از pda نمیدونم اما خیلی ازش خوشم اومده :rolleyes:

من خودم از E900 خیلی خوشم اومده حالا اگه شما راهنمایی کنید بیشتر ممنون میشم

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام :blush:

میخواستم منو در مورد خرید یه pda راهنمایی کنید چون هیچی از pda نمیدونم اما خیلی ازش خوشم اومده :rolleyes:

من خودم از E900 خیلی خوشم اومده حالا اگه شما راهنمایی کنید بیشتر ممنون میشم

مگه شما از فتوای یکی از حضرات آیات ، جناب king-dani خبر نداری ؟! استعمال Evevrex به ایًّ نحوٍ کانَ ممنوعه
39.gif

البته از شوخی که بگذریم ، بنده شدیداً با ایشون موافقم . اگه برید علاءالدین و یه دید کارشناسانه به گوشی های دست دوم بندازید ، خواهید دید که بعد از I-Mate ==> Jam ، اورکس رتبه دوم رو در گوشی های کارکردۀ ارائه شده برای فروش رو داره واکثر این گوشی ها در حد نو هستن . یعنی کاربران این گوشی بعد از مدت چند ماه (اکثراً کمتر از 3-4 ماه) این گوشی ها رو فروختن .

خوب با این اوصاف شما به چه نتیجه ای میرسید ؟
296.gif

بالا