• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
در مورد اینکه مجتبی می خواد اگزک بخره : منظورت اچ تی سی یونیورسال هست یا اتم اگزک؟
چطور شد یهو پریدی توی مایه 3.7 اینچ؟:blink:
مرسی دانیال جان،این دوست من شنبه می خواد اس 200 بگیره،3 روزه داره رو مغز من کار می کنه،که تو هم بیا بگیر:lol: منم که بد جور تو این بی پولی دنبال اتم اگزکم،ضمنا" در مورد اینکه اگر اس دی بالاتر از یه گیگ رو اس 200 بذاریم دستگاه زیادتر هنگ میکنه کسی نظری داره؟
یه سوال دیگه،دانیال خان آیا ارزششو داره که من کیبورد و کیف اتم اگزک رو هم بگیرم،ضمنا" مینی اس دی تا چقدر موجود هست؟تا 2 گیگ فکر می کنم درسته؟جای خاصی برای مموری مینی اس دی سراغ دارید؟قیمت 2 گیگ چنده؟آخه می خوام تا اخر ماه خودمو بد بخت کتم:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مگه شما از فتوای یکی از حضرات آیات ، جناب king-dani خبر نداری ؟! استعمال Evevrex به ایًّ نحوٍ کانَ ممنوعه
39.gif

البته از شوخی که بگذریم ، بنده شدیداً با ایشون موافقم . اگه برید علاءالدین و یه دید کارشناسانه به گوشی های دست دوم بندازید ، خواهید دید که بعد از I-Mate ==> Jam ، اورکس رتبه دوم رو در گوشی های کارکردۀ ارائه شده برای فروش رو داره واکثر این گوشی ها در حد نو هستن . یعنی کاربران این گوشی بعد از مدت چند ماه (اکثراً کمتر از 3-4 ماه) این گوشی ها رو فروختن .

خوب با این اوصاف شما به چه نتیجه ای میرسید ؟
296.gif

کاملا تایید می شه ، قیمت حال حاضر اورکس مصنوعی ست، و منصفانه نیست.
ولی ذکر یک نکته خالی از لطف نیست؟یادمه وقت خرید اورکس ، با اون آقای صاحب نمایندگی رفیق شده بودیم ، بعد یک ساعتی در دفترش بودیم ، معلوم شد ، اینها چون ساپورت براش آوردن ، چیزی که آن موقع جم نداشت ، فیتکو دیگه تعمیر نمی کرد جم رو ، خیلی راحت تونسته بودن با شرکت های دولتی به توافق برسن که مثلاً به کارمند های شرکتها بفروشن، یعنی شرکت برای کارمندان بخره ، بعد یک منظره مضحکی شده بود : یکی زنگ می زد می گفت من از تلفن عمومی دارم حرف میزنم شما گفتید چطوری تماس برقرار می شه با کدوم کلید؟؟ یا یکی اومد ، براش اذان ریخت ، بعد رفت و یه ربع بعد برگشت،گفت می شه دوباره اذانشو بیارید!!!
منظورم اینه که خیلی ها به همون دلیلی خریدن که من خریدم ، یعنی ساپورت ، ولی خوب اصلاً پاکت پی سی راست کارشون نبود ، البته نظر بنده اس ، راستی کسی قیمت دست دو شو نداره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرسی دانیال جان،این دوست من شنبه می خواد اس 200 بگیره،3 روزه داره رو مغز من کار می کنه،که تو هم بیا بگیر:lol: منم که بد جور تو این بی پولی دنبال اتم اگزکم،ضمنا" در مورد اینکه اگر اس دی بالاتر از یه گیگ رو اس 200 بذاریم دستگاه زیادتر هنگ میکنه کسی نظری داره؟
یه سوال دیگه،دانیال خان آیا ارزششو داره که من کیبورد و کیف اتم اگزک رو هم بگیرم،ضمنا" مینی اس دی تا چقدر موجود هست؟تا 2 گیگ فکر می کنم درسته؟جای خاصی برای مموری مینی اس دی سراغ دارید؟قیمت 2 گیگ چنده؟آخه می خوام تا اخر ماه خودمو بد بخت کتم:lol:

دشمنتون بدبخت بشه

می گم پس همون اتم اگزک شد دیگه؟:lol:
ببینید ، کی بورد رو نمی دونم وقتی به دستگاه وصل نیست اصلاً چقدر استفاده خواهید کرد ، ضمن اینکه اینفرا رد بودنش به شدت مشکوک می زنه.بهتره وقت خرید بگید که می خواهید تست ش کنید و رنج کارکرد شو تست کنید.

در مورد مموری ، مجتبی جان شما دیگه چرا ، من همیشه گفتم رمضانی بهترین قیمت ها و مطمئن ترین کارت ها رو می ده.در ضمن 2مینی رو فکر کنم 51-52 شده ، یا شایدم کمتر

در مورد هنگ کردم کارت 2 گیگ روی جمین ، واقعاً بعیده ، کسی که گفته کار دیگه ای کرده و به این نسبت داده تش ، من هیچ جا نخوندم ، درحالیکه چنین چیزی اگر وجود داشته باشه باسه دستگاه آبرو نمی ذاره، پس من بهش فکر نمی کنم.

موفق باشی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان من بالاخره يک Qtek S200 گرفتم از رمضانی به قيمت 480 هزار تومان به همراه يک مموری 2 گيگ به قيمت 40 هزار تومان

قربان قبل از هر چیز مبارک باشه شیرینیه ما یادتون نره:D
بعد هم اینکه لطف کنید سئوالاتتون رو در فروم سئوال و جواب مطرح کنید حتما جواب می دن بهتون و قبل از مطرح کردن سئوال حتما پست های قبلیش رو یه مطالعه ای بفرمایید شاید سئوالاتتون همون جا مطرح شده باشه و حتی شاید خیلی از سئوال های دیگه ی شما هم اونجا باشه که جواب دادن
در مورد سئوالات مربوط به نرم افزار می تونین تو فروم نرم افزار مطرح کنید یا نرم افزار مورد نظر رو اونجا سرچ کنید
خواهشا اول سرچ کنید اگر پیدا نکردید بعد خواستتون رو مطرح کنین
در ضمن ترد coplete idot ... هم خیلی برای اونهایی که اطلاعات زیادی در مورد pda ندارن مفیده یه سری هم حتما به اونجا بزنین
ممنون و متشکر
موفق باشی

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
مگه شما از فتوای یکی از حضرات آیات ، جناب king-dani خبر نداری ؟! استعمال Evevrex به ایًّ نحوٍ کانَ ممنوعه
39.gif

البته از شوخی که بگذریم ، بنده شدیداً با ایشون موافقم . اگه برید علاءالدین و یه دید کارشناسانه به گوشی های دست دوم بندازید ، خواهید دید که بعد از I-Mate ==> Jam ، اورکس رتبه دوم رو در گوشی های کارکردۀ ارائه شده برای فروش رو داره واکثر این گوشی ها در حد نو هستن . یعنی کاربران این گوشی بعد از مدت چند ماه (اکثراً کمتر از 3-4 ماه) این گوشی ها رو فروختن .

خوب با این اوصاف شما به چه نتیجه ای میرسید ؟
296.gif

پس میشه منو راهنمایی کنید یه ppc خوب بخرم . من که قاطی کردم:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ؛ از زدن پست های نابجا خودداری کنید ، دوستانه از شما درخواست می کنم.

جناب دی وی دی ، تنها دلیل اینکه شما بن نشدید ، تدوین نشدن یک قانون برای این فروم است که به زودی انجام می شود ، و طبق آن قانون کسانی که بابت اسپمینگ ، اخطار دریافت کرده و بی توجهی نشان داده اند ، به مدتی که به نظر مدیر بستگی دارد بن خواهند شد.شما خوشبختانه در این سابقه خوبی هم به جا گذاشته اید.

جناب ممد ، شما هم لطف کنید و برای نوشته های دوستان دیگرتان در این ترد ناقابل 5 صفحه ای ارزش قایل شوید ، هم شماره جایی که خواستید در اینجا و صدجای دیگر نوشته شده (یک جستجوی ساده پیداش می کرد) و هم خواندن مطالب ارزشمند دوستان تان ، به شما کمک می کرد که از مردد بودن در بیایید.

جستجو نکردن پیش از نخواندن ، یا نخواندن مطالب ترد های سبک ( مثل این ترد و کامپلیت ) حداقل ش ، بی توجهی به دوستان تان است .خواهش می کنم توجه کنید ، این فروم قرار نیست برای همیشه بی قانون بماند.

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهرا اينجا يك ppc ديگه اي مطرح شده . s200 . ميشه يك مقايسه اجمالي بين s200 و e900 يه نفر ارائه بده ؟
البته توضيحات دوستان رو خوندم ولي ميخوام بدونم كه از نظر سخت افزاري و نيز تنوع برنامه كدوم يكي بهتره .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ظاهرا اينجا يك ppc ديگه اي مطرح شده . s200 . ميشه يك مقايسه اجمالي بين s200 و e900 يه نفر ارائه بده ؟
البته توضيحات دوستان رو خوندم ولي ميخوام بدونم كه از نظر سخت افزاري و نيز تنوع برنامه كدوم يكي بهتره .

قربان مطمئن هستید که این دو دستگاه از نظر سخت افزاری و ارجحیت یکی بر دیگری در همین ترد مقایسه نشده اند؟ اگر شده بودند ، به اعتبار بند 5 مرامنامه مجاز هستم که دسترسی شما را به فروم محدود کنم؟

رعایت کنید لطفاً.

من پست اول این ترد را ویرایش می کنم ، از این به بعد ، هرکسی اینجا مشاوره بخواهد باید این موارد را رعایت کند:
.بودجه اش را اعلام کند.
.دستگاه های مورد نظرش را اعلام کند.
.این ترد را خوانده باشد و از پرسش در مورد دستگاه های تکراری پرهیز کند.
.ترجیحاً میزان آشنایی ش با پی پی سی را هم اعلام کند.

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
>>پست با شرایط آقا دانی:goatee:

بودجه>>> 450-500 هزار تومان

فکر بکنم دستگاهای زیادی نتونم انتخاب کنم :( اما میخوام کیفیت موزیک و دوربینش خوب باشه

از PPc هم هیچی نمیدونم:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تشکر می کنم از توضیحات تون

خوب با توجه به بودجه شما ، خیلی جای مانوری باقی نمی مونه ، اما می شه بپرسم میونتون با دست دوم چطوره؟
در ضمن ، پیشنهاد من اکیدا اینه که ترد کامپلیت رو بخونید ، این طوری از اشتباه در خرید جلوگیری می شه و تصویر بهتری از دستگاه پی دی ای به شما داده می شه.

با این توصیف شما ، دستگاه کیو تک اس 200 نو رو می شه به شما پیشنهاد کرد.اما قبلش حتماً ترد کاملپلیت رو بخوانید در امضای من هم امده لینک اش به نام راهنمای جامع

موفق باشید

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
تشکر می کنم از توضیحات تون

خوب با توجه به بودجه شما ، خیلی جای مانوری باقی نمی مونه ، اما می شه بپرسم میونتون با دست دوم چطوره؟
در ضمن ، پیشنهاد من اکیدا اینه که ترد کامپلیت رو بخونید ، این طوری از اشتباه در خرید جلوگیری می شه و تصویر بهتری از دستگاه پی دی ای به شما داده می شه.

با این توصیف شما ، دستگاه کیو تک اس 200 نو رو می شه به شما پیشنهاد کرد.اما قبلش حتماً ترد کاملپلیت رو بخوانید در امضای من هم امده لینک اش به نام راهنمای جامع

موفق باشید

خیلی ممنون از راهنماییتون میخواصتم بدونم دست دوم چه چیزهایی میتونم بگیرم
همین اس 200 رو میتونم دست دو تمیزشو 400 گیر بیارم؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

جمهوری - الاعدين - پايين ! - S200 چند تايی ديدم دست 2 - اکبند هم که 480 اینا هست - پس احتمالا میتونی گير بياری

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به دوستان :)

با اجازه دكتر من يه چيز بكم اون هم اينكه از نظر من مديريت حافظه در سيتم wm2005 بسيار آشغال :f34r:
شايد بكيد داره چرت وپرت ميگه ولي چون من درسشو خوندم فقط يك راه براي الگوريتم مديريت حافظه ميمونه كه هميشه خودشو خالي نكه ميداره و نياز به ريست نداره برا همينه كه سرعت wm2005 كم تر از wm2003 هست خلاصه اينكه پردازش در سيستم 2005 event گونه هست يعني واحد كراست تك منظورست يعني طراحي شده كه در واحد زمان فقط يك كارو كنه براي همين كه pda جديد cpu پايين دارند ونياز به بيشترش نيست البته اين شايد يه حسن باشه مثلا در بالا بودن مدت زمان كاركرد باطري وغيره ولي به نظر من بد برا كاراي سنگين به خوام سادش كنم مقايسه بين intel و AMD هست .خدا كنه كه متوجه شده با شيد چي ميخوام بكم .خلاصه حرف بهترين انتخاب انتخابي كه cpu بالا يي رو به 2005 اختصاص بديد.با اينكه در الگوريتم پردازش فرقي نميكنه ولي پردازش بيشتري رو در واحد زما ن انجام ميده كه كار سريع تر پيش ميره.نتيجه اينكه 2005 برا كار بر معمولي در نظر گرفته شده و از نظر من هم با اين اوضا بهترين انتخاب با نتيجه گيري بالا atom هست:)

راستي ديشب عروسيم بود به من تبريك بكيد:blush: :rolleyes: :) :D :lol: ;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به دوستان :)

با اجازه دكتر من يه چيز بكم اون هم اينكه از نظر من مديريت حافظه در سيتم wm2005 بسيار آشغال :f34r:
شايد بكيد داره چرت وپرت ميگه ولي چون من درسشو خوندم فقط يك راه براي الگوريتم مديريت حافظه ميمونه كه هميشه خودشو خالي نكه ميداره و نياز به ريست نداره برا همينه كه سرعت wm2005 كم تر از wm2003 هست خلاصه اينكه پردازش در سيستم 2005 event گونه هست يعني واحد كراست تك منظورست يعني طراحي شده كه در واحد زمان فقط يك كارو كنه براي همين كه pda جديد cpu پايين دارند ونياز به بيشترش نيست البته اين شايد يه حسن باشه مثلا در بالا بودن مدت زمان كاركرد باطري وغيره ولي به نظر من بد برا كاراي سنگين به خوام سادش كنم مقايسه بين intel و AMD هست .خدا كنه كه متوجه شده با شيد چي ميخوام بكم .خلاصه حرف بهترين انتخاب انتخابي كه cpu بالا يي رو به 2005 اختصاص بديد.با اينكه در الگوريتم پردازش فرقي نميكنه ولي پردازش بيشتري رو در واحد زما ن انجام ميده كه كار سريع تر پيش ميره.نتيجه اينكه 2005 برا كار بر معمولي در نظر گرفته شده و از نظر من هم با اين اوضا بهترين انتخاب با نتيجه گيري بالا atom هست:)

راستي ديشب عروسيم بود به من تبريك بكيد:blush: :rolleyes: :) :D :lol: ;)

صد در صد تایید می شه ، بنده هم پیش از این گفتم که دلیل مخالفت عمده با ویندوز موبایل 5 ، از جانب کاربرای حرفه ای ، همینه که بیشتر به عامه مردم توجه شده ، و برای کاربرای عمومی تقویت یا بهتره بگیم راحت شده. برای همین ، من می بینم که کاربرای گردن کلفتی توی فروم های خارجی که مثلا از زیمنس قدیمی یا اچ پی های قدیمی استفاده می کنن ، چون اونها رو به مراتب قابل تغییر تر می بینن.

به عبارت دیگه همون بلایی که سر ایکس پی ، بعد از 98 اومد ، و همه چیز خودکار شد ، اینجا نیز تکرار شده .

فرانک جان تبریک می گم ، امیدوارم که همه شادی باشه برات

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

قربان بازار دست دوم در ایران به شدت بی ثباته ، یعنی قیمت ثابتی وجود نداره به شدت وابسته به شانس شماست.
برای همین من خواهش کردم هر کس که می خواد دست دوم بفروشه ، اینجا هم یک خبر بده و در بازارچه مطرح ش کنه .

برای همین نمی دونم که شما چقدر امکان داره چیزی که میخواهید را بتوانید پیدا کنید.دیگران شاید بتونن کمک کنن
در ضمن ، همچنان تاکید می کنم برای واقعی تر بودن انتظارات تون از پی دی ای ، حتما ترد کامپلیت رو بخونید.
موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با اجازه دكتر:)

راستي براي بچه هايي كه ميخوان دست دو بگيرن jasjar يا pda2 انتخاب خوبيه بهش فكر كنيد اگر اندازه برا شما زياد مهم نيست حتي من 3 ماه پيش از رمضاني jasjar قيمت كرده بودم 730 البته T-mobile بود ولي آك در هر صورت من هيچ وقت پيشنهاد جنس دست دو رو نميدم:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با اجازه دكتر:)

راستي براي بچه هايي كه ميخوان دست دو بگيرن jasjar يا pda2 انتخاب خوبيه بهش فكر كنيد اگر اندازه برا شما زياد مهم نيست حتي من 3 ماه پيش از رمضاني jasjar قيمت كرده بودم 730 البته T-mobile بود ولي آك در هر صورت من هيچ وقت پيشنهاد جنس دست دو رو نميدم:blink:

بله اگر وزن نزدیک به 300گرمی جس جار مشکل نباشه، به نظرم واقعا ً یکی از بهترین هاس.ولی پی دی ای 2 رو پیشنهاد نمی دم ، البته من هم یک نظر دارم ، فقط به حکم تضارب آرا عرض شد.:blush:
این تی موبایل ها اگر آن لاک شده باشن(یعنی در شبکه رجیستر بشن) به نظرم انتخاب بدی نیست.

اما اجازه بدید در مورد جنس دسته دو ، مخالفت کنم ، من خودم تا به حال گوشی دست دو نخریدم ، ولی فکر می کنم که خیلی هم پردردسر نباشه ، به خصوص حالتی رو تصور کنید که به 60-70درصد قیمت اصلی ، یک دستگاه به روز رو به شما بدن.و شما هم بخواهید مثلا برای شروع ازش استفاده کنید.یا مثل حرفه ای تر هاش ( مثل فرانک) بردارید چند تا دستگاه استفاده کنید.
بازم می گم نظر شخصی ست ها.به هر حال از میان نظرات متفاوته که یک سنتزی ایجاد می شه (خوب دیگه من بروم ، یک جایی دیگه هم منبر دارم:))

فرانک جان ، شما تا به حال اتم رو باز کردی؟اگر ممکنه به ترد اتم یک نگاه بنداز سئولی مطرح کرده ام

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بله اگر وزن نزدیک به 300گرمی جس جار مشکل نباشه، به نظرم واقعا ً یکی از بهترین هاس.ولی پی دی ای 2 رو پیشنهاد نمی دم ، البته من هم یک نظر دارم ، فقط به حکم تضارب آرا عرض شد.:blush:
این تی موبایل ها اگر آن لاک شده باشن(یعنی در شبکه رجیستر بشن) به نظرم انتخاب بدی نیست.

اما اجازه بدید در مورد جنس دسته دو ، مخالفت کنم ، من خودم تا به حال گوشی دست دو نخریدم ، ولی فکر می کنم که خیلی هم پردردسر نباشه ، به خصوص حالتی رو تصور کنید که به 60-70درصد قیمت اصلی ، یک دستگاه به روز رو به شما بدن.و شما هم بخواهید مثلا برای شروع ازش استفاده کنید.یا مثل حرفه ای تر هاش ( مثل فرانک) بردارید چند تا دستگاه استفاده کنید.
بازم می گم نظر شخصی ست ها.به هر حال از میان نظرات متفاوته که یک سنتزی ایجاد می شه (خوب دیگه من بروم ، یک جایی دیگه هم منبر دارم:))

فرانک جان ، شما تا به حال اتم رو باز کردی؟اگر ممکنه به ترد اتم یک نگاه بنداز سئولی مطرح کرده ام

دكتر جان من تقريبا همه دوستام pda دست دو گرفتن اونم تميزش ولي بعد يه مدت بسيار كم به مشكل خوردن مثلاهمين هفته قبل يه pda2k كرفتم 3 سوت ال سي دي پوكيد يا يه s200 گرفتم اسپيگرش سوخت جالب كه همشون تميز بودن بعدش تازه آفتاب خرج لحيم شد مثلا همين pda2k سيصد تا خرجش شد ولي از من به همه گفتن دل چرگين خريد نكنيد البته شانسيه اينم بكم ولي طبق احتمال خرابيش زياد

البته بازم با اجازه دكتر:) :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان من تقريبا همه دوستام pda دست دو گرفتن اونم تميزش ولي بعد يه مدت بسيار كم به مشكل خوردن مثلاهمين هفته قبل يه pda2k كرفتم 3 سوت ال سي دي پوكيد يا يه s200 گرفتم اسپيگرش سوخت جالب كه همشون تميز بودن بعدش تازه آفتاب خرج لحيم شد مثلا همين pda2k سيصد تا خرجش شد ولي از من به همه گفتن دل چرگين خريد نكنيد البته شانسيه اينم بكم ولي طبق احتمال خرابيش زياد

البته بازم با اجازه دكتر:) :)

قربان اجازه ما دست شماست.به شدت به داشتن اساتیدی همچون شما در فروم افتخار میکنم و امیدوارم که حضوری پربار داشته باشید.

از بابت خرید هایتات هم متاسفم .در ایران مفهوم resell و refurbishedاصلا جا نیوفتاده ، و گرنه در کشور های خارجی ، شما حتی شاید بتونید یک دستگاه دست دوم رو با گارانتی هم پیدا کنید که همه قطعات ش از نظر سالم بودن تست هم شده.
ایرانه دیگه...

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
به نظر من خرید جنس دست 2 تو ایران یه ریسک فوق العاده بالاست
منم به گفته استید اصلا موافق با جنس دسته دو نیستم
جنس نو می خری هنوز 3 هفته نشده از خرید دچار مشکلات حادی می شه وای به حال جنس دسته دو
وسایل الکترونیکی هم هیچ گونه تضمینی نداره که حتما n ساعت باید براتون کار کنه
حالا شما بیا یه جنس دسته دو بگیر بعد 2 ساعت خراب می شه میری فروشنده رو خفت می کنی شاکی میشی
طرف هم بر می گرده میگه تا وقتی که دست من بود خوب داشت کار می کرد حالا تو چیکارش کردی دیگه من هیچ مسئولیتی رو به عهده نمی گیرم
تازه ممکنه حتی بهت بگه می خواستی موقع خرید (ببخشید ببخشید واقعا معذرت می خوام) چشت رو وا کنی
موفق باشید

بالا