• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
با این تعریفهای شما من نتیجه گرفتم اصلا دونبال جنس دست دو نرم:wacko:

اس 200 نو میرم میخرم:cool:

خیلی ممنون از راهنمایی های همتون:blush: مخصوصا دانی جان

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با این تعریفهای شما من نتیجه گرفتم اصلا دونبال جنس دست دو نرم:wacko:

اس 200 نو میرم میخرم:cool:

خیلی ممنون از راهنمایی های همتون:blush: مخصوصا دانی جان

با اجازه دكتر :)

يه ذره صبر كن يا پول جور كن سعي كن atom بگير ميرزه صبر كني از من گفتن:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چه امکانات بهتری داره؟ میشه توضیح بدین یه خورده:blush:

با اجازه دكتر:)

تو 10 تا ترد قبل يه توضيح دادم دكتر هم كه درباره سيستم عاملشم گفتن از نظر خوش دستي و خوشگلي و... خيلي سر تر (البته سليقه) ولي يه چيز خيلي مهم ديگه اينكه واقعا نرم افزاراي اضافه شده به رام وحشناك واقعا عالي مچ شده شايد يكي از دلايل ثبات داشتن win شم همين باشه البته بكم با نرم افزارهاي ديگه هم ميشه اين كارارو كرد ولي برنامه مچ وفبريكي شركت كجا نرم افزارهاي عمومي كجا ...:rolleyes:

باز ميگم شما كه با جفتش كار نگرديد نمي گيريد چي مي كم بايد با جفتش كار كني:f34r:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چه امکانات بهتری داره؟ میشه توضیح بدین یه خورده:blush:

می توانید به شکلی از سری مطالبی که من در مقایسه اش با باند نوشتم ، در ترد های تک براش شناخت بیشترش استفاده کنید.
اگر 140هزار تومان می شود به بودجه تان اضافه کنید ، چرا که نه؟
:blush:

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
می توانید به شکلی از سری مطالبی که من در مقایسه اش با باند نوشتم ، در ترد های تک براش شناخت بیشترش استفاده کنید.
اگر 140هزار تومان می شود به بودجه تان اضافه کنید ، چرا که نه؟
:blush:

به نظر من اصلا گوشی خوبی نیست(140هزار بیشتر:blink: :wacko: )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به نظر من اصلا گوشی خوبی نیست(140هزار بیشتر:blink: :wacko: )

باز بسوز پدر تجربه :rolleyes: اون وقتا كه ما عجله مي كرديم برا خريد گوشي بعد يكي ديگه از بچه ها مي رفت ويچيز ديگه ميخريد ما چقدر دلمون ميسوخت اما ديگه اون روزا تمام شد:) :)

صبر چيز خوبيه همين طور آينده نكري محمد جان عجله نكن اگه به من كه ميكم صبركن atom جديد رو بگير اگه نخواستي حداقل اين يكي رو بگير:) :) :)

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2

باز بسوز پدر تجربه :rolleyes: اون وقتا كه ما عجله مي كرديم برا خريد گوشي بعد يكي ديگه از بچه ها مي رفت ويچيز ديگه ميخريد ما چقدر دلمون ميسوخت اما ديگه اون روزا تمام شد:) :)

صبر چيز خوبيه همين طور آينده نكري محمد جان عجله نكن اگه به من كه ميكم صبركن atom جديد رو بگير اگه نخواستي حداقل اين يكي رو بگير:) :) :)

قبول دارم فرانک جان ولی من تمام تابستونو کار کردم:eek: تازه 100 تومن هم از بابام بگیرم این اس 200 تو بخرم اونوقت به نظر شما من میتونم همچین گوشیه گرونی و بخرم بودجه من فوقش 500 تومنه:(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قبول دارم فرانک جان ولی من تمام تابستونو کار کردم:eek: تازه 100 تومن هم از بابام بگیرم این اس 200 تو بخرم اونوقت به نظر شما من میتونم همچین گوشیه گرونی و بخرم بودجه من فوقش 500 تومنه:(

حيف که اینجا عواملی هستند که نمیذارند !! شما اگر خواستی بيشتر راجبه S200 بدونين به من PM بدين قابليت های شگرف این گوشی رو بهتون بگم
rockf.gif

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
می خواستم نظراتتون رو در مورد (Jasjar (htc universal و Atom Exec بدونم
ببینین یونیورسال اصلا با برند O2 ش تو تهران گیر نمی اد اگر هم باشه ممکنه مسافرتی اورده باشن بین Qtek , imate ش هم اختلاف قیمت چندانی نیست
بنابر این وقتی صحبت از یونیورسال بشه منظور همون jasjar ه:(
حالا مزیت یونیورسال به atom exec :
یه lcd 3.5 که چون به صورت در روی صفحه کیبرد می اد بنابراین احتمال ضربه دیدن lcd زمانی که تو جیب یا جای دیگه باشه کمتره
بعد اینکه یه کیبرد QWERTY که تایپ رو واقعا راحت می کنه
از طرفی جک هندزفری استاندارد 3.5 میلی متریه یعنی راحت از هر هدفون موجود تو بازار می تونی استفاده کنی
یعنی اگر از ابعاد و وزن یونیورسال صرف نظر کنیم من نتونستم ایراد خاصی ازش بگیرم
البته دوربینش هم بد نیست (دوربین تو ppc ها خیلی پیشرفت نکرده)
حالا برتری های atom exec :
(TFT touchscreen, 256K colors (65K effective
ROM = 192 mb
وزن کمتر - ابعد کوچیکتر - دوربین بهتر و یک نکته خیلی مهم که دوستمون فرانک گفته مچ بودن نرم افزار های فابریک کارخونه
با توجه به اینکه فکر می کنم یونیورسال حدود 100-صدو ... از atom exec هم گرون تره
حال نظرتون رو بگید : اگر محدودیت مالی نداشته باشیم کدوم انتخاب بهتره؟
دلایلتون رو هم بگید ممنون می شم.
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

خوب اگر سقف خرید شما به 500تومان محدود می شه ، پس بهتره در جدول مناسب ترین ها ، همین طور پایین بیاییم ، که فکر کنم ، بهترین گزینه همین اس200 باشد.
منظور فرانک عزیز هم این بود که بالاترین گزینه را بدانید چیست.

حيف که اینجا عواملی هستند که نمیذارند !! شما اگر خواستی بيشتر راجبه S200 بدونين به من PM بدين قابليت های شگرف این گوشی رو بهتون بگم
rockf.gif
شما مختارید که در پی ام ایشان را راهنمایی کنید ، ولی گفتن نظرات تان در این فروم به عنوان کسی که تازه دستگاه را گرفته ، مخالفی نخواهد داشت. جو اینجا دوستانه است ، چرا سعی در خراب کردن اش دارید؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام نظرتون در مورد iPAQ rw6828 HP چیه همرده این چی پیشنهاد میدید

در ضمن pe بودن اینا و همچنین دوربینش چقدر مهمه یعنی بصرفه هست یا نه ؟ بعبارتی حذف این موارد سطح انتخاب بهتری میتونه ایجاد کنه یا نه ؟ امیدوارم منظور منو گرفته باشید

منتظر نظراتتون هستم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

در ضمن pe بودن اینا و همچنین دوربینش چقدر مهمه یعنی بصرفه هست یا نه ؟ بعبارتی حذف این موارد سطح انتخاب بهتری میتونه ایجاد کنه یا نه ؟ امیدوارم منظور منو گرفته باشید

منتظر نظراتتون هستم

خوب من اول از همه بپرم وسط:

این دستگاه همون طور که در همین ترد آمد ، همان اتم هست ، فقط شرکت اچ پی سفارششو داده.
در این رده ، البته اتم اگزک توصیه می شه که ظاهرا ً هم قیمت ه.
در مورد دوربین ، اصولاً اگر ان93 رو دیده اید ، فکر کنید دارید دستگاه بی دوربین می خرید ، چون هرگز اون کیفیت رو نداره ، ولی کیفیت ش قابل مقایسه با گوشی های موبایل دارای 2مگ دوربین هست،گرچه شارپ نس ، اندکی ضعیف تره.
در مورد فون بودن ، هیچ مشکلی نداره ، ولی اگر خیلی در روز تلفن حرف می زنید ، شاید داشتن یک غیر فونش بد نباشه ، ولی بسیار بازار محدودی در ایران و جهان پیدا کرده اند و دارن همه جاشون رو به پی ای ها می دن.

امیدوارم کمک کرده باشه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
وقتتون بخیر
می خواستم نظراتتون رو در مورد (Jasjar (htc universal و Atom Exec بدونم
ببینین یونیورسال اصلا با برند O2 ش تو تهران گیر نمی اد اگر هم باشه ممکنه مسافرتی اورده باشن بین Qtek , imate ش هم اختلاف قیمت چندانی نیست
بنابر این وقتی صحبت از یونیورسال بشه منظور همون jasjar ه:(
حالا مزیت یونیورسال به atom exec :
یه lcd 3.5 که چون به صورت در روی صفحه کیبرد می اد بنابراین احتمال ضربه دیدن lcd زمانی که تو جیب یا جای دیگه باشه کمتره
بعد اینکه یه کیبرد QWERTY که تایپ رو واقعا راحت می کنه
از طرفی جک هندزفری اسفتاندارد 3.5 میلی متریه یعنی راحت از هر هدفون موجود تو بازار می تونی استفاده کنی
یعنی اگر از ابعاد و وزن یونیورسال صرف نظر کنیم من نتونستم ایراد خاصی ازش بگیرم
البته دوربینش هم بد نیست (دوربین تو ppc ها خیلی پیشرفت نکرده)
حالا برتری های atom exec :
(TFT touchscreen, 256K colors (65K effective
ROM = 192 mb
وزن کمتر - ابعد کوچیکتر - دوربین بهتر و یک نکته خیلی مهم که دوستمون فرانک گفته مچ بودن نرم افزار های فابریک کارخونه
با توجه به اینکه فکر می کنم یونیورسال حدود 100-صدو ... از atom exec هم گرون تره
حال نظرتون رو بگید : اگر محدودیت مالی نداشته باشیم کدوم انتخاب بهتره؟
دلایلتون رو هم بگید ممنون می شم.
موفق باشید
سلام
خوب دلایل خودتون بهترین گزینه رو مشخص میکنه;)
من نظرم اتم اگزک هست،:)
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
rockf.gif

من خدايي اس200 خيلي دوست دارم من خودم قبل اتم با جمين كار ميگردم البته به صورت قرضي ونسبتا كوتاه بعدش رفتم اتم گرفتم من در مورد خوبيهاي دستگاه با شما موفقم ولي خوب براي كاري من يه كوچول ضعيف بود بگذريم

از شما خواهش ميكنم كه خوبيهاي اين مدل بگيد كه شديدا اطلاعاتم پايين نسبت به اين دستگاه چون من جمين داشتم نه اس 200 ممنون ميشم راهنمايم كنيد:) :rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

منتظر نظراتتون هستم

عزيز روي hp شك نكن من خودم گزينه بعديم همين hp آقا من هنوز نمي دونم با اينكه cpu اين گوشي مثل مثلا اتم اين قدر اختلاف سرعتش مشهود حتي بنچ مارك نسبت به خيلي از هم رده هاي خودش بالا تره البته اين نوع مقايسه درست نيست فقط در رابطه با cpu وسرعت ولي بقيه چيزايي مهم مثل دوربين و راديو وكيفيت صدا و... با اساتيد بنده:)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
خوب من اول از همه بپرم وسط:

این دستگاه همون طور که در همین ترد آمد ، همان اتم هست ، فقط شرکت اچ پی سفارششو داده.
در این رده ، البته اتم اگزک توصیه می شه که ظاهرا ً هم قیمت ه.
در مورد دوربین ، اصولاً اگر ان93 رو دیده اید ، فکر کنید دارید دستگاه بی دوربین می خرید ، چون هرگز اون کیفیت رو نداره ، ولی کیفیت ش قابل مقایسه با گوشی های موبایل دارای 2مگ دوربین هست،گرچه شارپ نس ، اندکی ضعیف تره.
در مورد فون بودن ، هیچ مشکلی نداره ، ولی اگر خیلی در روز تلفن حرف می زنید ، شاید داشتن یک غیر فونش بد نباشه ، ولی بسیار بازار محدودی در ایران و جهان پیدا کرده اند و دارن همه جاشون رو به پی ای ها می دن.

امیدوارم کمک کرده باشه

عزيز روي hp شك نكن من خودم گزينه بعديم همين hp آقا من هنوز نمي دونم با اينكه cpu اين گوشي مثل مثلا اتم اين قدر اختلاف سرعتش مشهود حتي بنچ مارك نسبت به خيلي از هم رده هاي خودش بالا تره البته اين نوع مقايسه درست نيست فقط در رابطه با cpu وسرعت ولي بقيه چيزايي مهم مثل دوربين و راديو وكيفيت صدا و... با اساتيد بنده:)

سلام از راهمنمایی هاتون ممنونم :blush:

ببینید دوربین و فون برام اصلا مهم نیست در واقع نباشه بهتره :f34r:

من فقط میخوام از وایر لس اینا استفاده کنم مشابه وایرلسی که نوت بوک ها استفاده میشن فکر کنم wifi
باشه اما سوالم اینجا آیا وایر لسی که با نوت بوک بعضی جاها (شرکت ها و دانشگاه ها) میشه دریافت و استفاده کرد روی این ppc های مجهز به wlan جواب میده یا نه ؟

اگر جواب مثبت هست بفرمایید ppc که بدرد browser بخوره ,و قیمت و کیفیت نسبتا مناسبی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید

بازم تشکر :)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام از راهمنمایی هاتون ممنونم :blush:

ببینید دوربین و فون برام اصلا مهم نیست در واقع نباشه بهتره :f34r:

من فقط میخوام از وایر لس اینا استفاده کنم مشابه وایرلسی که نوت بوک ها استفاده میشن فکر کنم wifi
باشه اما سوالم اینجا آیا وایر لسی که با نوت بوک بعضی جاها (شرکت ها و دانشگاه ها) میشه دریافت و استفاده کرد روی این ppc های مجهز به wlan جواب میده یا نه ؟

اگر جواب مثبت هست بفرمایید ppc که بدرد browser بخوره ,و قیمت و کیفیت نسبتا مناسبی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید

بازم تشکر :)

خودم تست نكردم ولي پشنهاد ميدم jasjam:)

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2

ممنون از شما من phone , دوربین نمیخوام

استاد king-dani نظری ندارید ؟ :cool: در مورد ppc های بدون فون و دوربین چه برند هایی داخل ایران قابل تهیه و کلا چه برندی و مدلی بهترین انتخابه چون میتونم از خارجم تهیه کنم

مرسی ;)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71

دوست عزیز در مورد jasjam باید به عرضتون برسونم که جک هندزفریش به صورت مینی یو اس بی هست
بنابراین قضیه رو کاملا انحصاری کردن یعنی فقط از هندزفری استریوی خود دستگاه میشه استفاده کرد و اگر هم خراب بشه بعیده به این زودی یدکش بیاد حداقل برای مدل های قبلیه ppc ها تو ایران که چیزی ندیدم
بعد هم اینکه یه مطلبی بود تو ترد pda hi که در مورد lcd های مدل jasjam بود که بعضی هاشون مشکل داشتن(حتما اصل خبرش رو بخونین) بنا بر این در حین خرید خیلی باید دقت کنین تا خراباش گیرتون نیوفته که مجبور بشین به شرکت سازنده اطلاع بدین تا براتون عوضش کنن
موفق باشید

بالا