• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام ممنون اون
Axim X51 416MHz>>>>>>>>>> $224
Axim X51 520MHz>>>>>>>>>>$399
Axim X51v 624mhz>>>>>>>>>>$374

جالب اینجاست سی پی یو قویتره قیمتش نسبت به دومی کمتره البته احتمالا بخاطر کیفیت lcd ایناست
دومی زده QVGA , اخری هم VGA کدوم بهتره ؟ بعد اینکه میگید برای خداحافظی یعنی چی ؟ یعنی مشکل داره ؟ :( hp با cpu samsung 300mhz جوابگوی ویندوز موبایل 5 هست ؟

اول اینکه مطلقا نگران این نباشید که فلان سخت افزار با سی پی یو می خونه یا نه .اصل قضیه اینه که این ها رو اون شرکت فکرشون کرده.

در مورد وی جی ای و کیو وی جی ، بهتره به ترد راهنمای جامع پی دی ای بروید و کمی مطالعه بفرمایید ، خیلی مطلب به درد بخور داره.

در مورد قمیت ها شون ، اگر اینها باشه خیلی خوبه ، چرا که نه ولی...

در مورد اچ پی ، اینجا رو بخونید این رو می گن خیط شدن!!
اچ پی اعلام کرده که یک دستگاه دیگه بیرون می ده:hmm: حیف امتحان دارم الان ، وگرنه می گشتم خبرهای قدیمی می اوردم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب امروز جناب FrankenStein وقتشون رو گذاشتن و اجازه دادن من برم از نزدیک اتم ایشون رو ببینم و باهاش کار کنم....همین جا دوباره ازشون تشکر میکنم.

خب با توجه به جمیع جهات و تجربه ای که امروز با اتم ایشون داشتم دیگه تصمیم گرفتم انشالله یه اتم بگیرم... امیدوارم که انتخاب درستی باشه....که البته هست چون اساتیدی چون جناب دانی و FrankenStein گوشی رو تایید کردن....

به زودی منم به جمع شما خواهم پیوست.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خب امروز جناب FrankenStein وقتشون رو گذاشتن و اجازه دادن من برم از نزدیک اتم ایشون رو ببینم و باهاش کار کنم....همین جا دوباره ازشون تشکر میکنم.

خب با توجه به جمیع جهات و تجربه ای که امروز با اتم ایشون داشتم دیگه تصمیم گرفتم انشالله یه اتم بگیرم... امیدوارم که انتخاب درستی باشه....که البته هست چون اساتیدی چون جناب دانی و FrankenStein گوشی رو تایید کردن....

به زودی منم به جمع شما خواهم پیوست.

در حال حاضر بهترين انتخاب اتم هست. من پيشاپيش به شما تبريك ميگم.
يك راهنمايي هم اينكه از علاء الدين بخريد از هموم مغازه كه خيلي مموري ميفروشه.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خب ! میخوام نکاتی که تو این مدت در حين کار با Qtek S200 بهش رسيدم رو بگم که شايد نظر بعضی ها برای انتخاب عوض بشه ، البته نمیدونم این پست هم پاک میشه يا نه !!

فيزيک :
از بعد حجمی و سايز دستگاه واقعا فوق الاده مناسب و میتوان گفت شيک هست به شکلی که از بسياری گوشی های معمولی ديگر هم کم ارتفاع تر است ، جنس بدنه هم مشکل خاصی نداره ولی من با پشتش کشتی گرفتم و خيلی خيلی کم ! شل شده و به راحتی در جيب قرار میگيره

دکمه ها کناری :

خب يک دکمه برای دوربين ، يک دکمه برای BlueTooth و Wifi و .. ، يک دکمه برای صدا ، يک دکمه هم برای حالت Standby ، که اینها در مجموع کار کردن با دستگاه رو بسيار شيرين و راحت میکنه

LCD :

با وجود 65k بودند کاملا شفاف و قوی عمل میکنه ، چه در تاريکی و چه در نور مستقيم خورشيد و هيچ مشکلی نداره

دورين :

دوربين 2 مگا پيکسل این گوشی رو دقيقا میشه با 3250 مقايسه کرد و البته میشه گفت کمی بهتر است ، خب فلش نداره که در شب به مشکل بر میخوريد ولی دوربينش کار رو راه میندازه

CPU :

صحبت هايی مبنی بر کند بودن و ضئيف بودن CPU این دستگاه میشه ، تا الان که من چيزه خاصی مشاهده نکردم و فکر میکنم ارزش نگه داشتن 300 هزار تومان برای 1 ، 2 ثانيه تاخير اون هم 1 بار در روز رو داشته باشه

اسپيکر :

من اول فکر میکردم همه PPC اسپيکر ضييفی دارند ولی این به قدری قوی هست و کيفيت داره که با سری W میشه مقايسه کرد

سرگرمی و نرم افزار :

خب این مهم ترين نکته من برای خريد PPC بوده و به همين دليل کاملا اهميت میدم ، شايد برای کسی مثل من که اکثرا گوشيهای تحت جاوا و يا Symbian استفاده میکرده این عالی باشه ، چون بازيهای فوق الاده مثل SkyForce و AquaForce و 3D MotorBike رو میتونيد بازی کنيد و بازی Worms World Party رو دقيق کمپ شده از روی PC يا Broken Sword و يا بازيهای قديمی لوکاس آرتز که دوستمون قول دادن ولی ندادن ! در مورد اجرا این بازيها بايد بگم همشون بدون مشکل هستند تنها در صحنه های شلوغ 1 ، 2 ثانيه Delay مشاهده میشه مثل ترکيدن يک Bazuka از نزديک داخل يه FirePointer که صحنه اتش بزرگی رو رقم بزنه تو WWP يا صحنه های شلوغ SkyForce يکی ، دو ثانيه تاخير میده ولی سریع رفع میشه
در مورد نرم افزار هم تا آلان ديکشنری انگليسی به فارسی ريختم که با بالترين سرعت ممکن اجرا میشن ، و Movie Guides و Voice Recorder و... هم ريختم که به خوبی کار میکنند
در مورد ديدن فيلم يک برنامه هست به نام TCPMP که شايد باورتون نشه ! يعنی تا با دستتون خودتون نبينين باور نمیکنين ، به صورت Full Screen با BitRate بالا و کيفيت صدای بالا و کيفيت فوق استثنايی میتونيد فيلم سينمايی ببينيد اون هم با زيرنويس ! يعنی واقعا این نکته محشر هست !

در پايان علت دادن مبلغی بالاتر برای يک PPC ديگر رو متوجه نمیشم ! و فکر میکنم هيچ نيازی رو بی جواب نگه نداره ! این دستگاه
قيمت 480 هزار تومان ، قيمت مموری 2 گيگ 40 هزار تومان
موفق باشيد !

images

images

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بله،البته ابتدا ممکنه که فقط تفاوتها رو در مشخصات دو تا پی پی سی ببینید اما بعذ از مدتی کار کردن با پی پی سی مدل بالاتر منوجه می شید،دوست منم همراه من اس 200 گرفت،دیروز به من تفاوتها رو می گفت،اما من گفتم که حالا هم برای قضاوت زوده،یکی دو ماه که گذشت می شه قضاوت بهتری داشت.;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خب ! میخوام نکاتی که تو این مدت در حين کار با Qtek S200 بهش رسيدم رو بگم که شايد نظر بعضی ها برای انتخاب عوض بشه ، البته نمیدونم این پست هم پاک میشه يا نه !!

فيزيک :
من با پشتش کشتی گرفتم و خيلی خيلی کم ! شل شده و به راحتی در جيب قرار میگيره

LCD :

با وجود 65k بودند کاملا شفاف و قوی عمل میکنه ، چه در تاريکی و چه در نور مستقيم خورشيد و هيچ مشکلی نداره

CPU :

صحبت هايی مبنی بر کند بودن و ضئيف بودن CPU این دستگاه میشه ، تا الان که من چيزه خاصی مشاهده نکردم و فکر میکنم ارزش نگه داشتن 300 هزار تومان برای 1 ، 2 ثانيه تاخير اون هم 1 بار در روز رو داشته باشه

اسپيکر :

من اول فکر میکردم همه PPC اسپيکر ضييفی دارند ولی این به قدری قوی هست و کيفيت داره که با سری W میشه مقايسه کرد

سرگرمی و نرم افزار :

خب این مهم ترين نکته من برای خريد PPC بوده و به همين دليل کاملا اهميت میدم ، شايد برای کسی مثل من که اکثرا گوشيهای تحت جاوا و يا Symbian استفاده میکرده این عالی باشه ، چون بازيهای فوق الاده مثل SkyForce و AquaForce و 3D MotorBike رو میتونيد بازی کنيد و بازی Worms World Party رو دقيق کمپ شده از روی PC يا Broken Sword و يا بازيهای قديمی لوکاس آرتز که دوستمون قول دادن ولی ندادن ! در مورد اجرا این بازيها بايد بگم همشون بدون مشکل هستند تنها در صحنه های شلوغ 1 ، 2 ثانيه Delay مشاهده میشه مثل ترکيدن يک Bazuka از نزديک داخل يه FirePointer که صحنه اتش بزرگی رو رقم بزنه تو WWP يا صحنه های شلوغ SkyForce يکی ، دو ثانيه تاخير میده ولی سریع رفع میشه

در مورد ديدن فيلم يک برنامه هست به نام TCPMP که شايد باورتون نشه ! يعنی تا با دستتون خودتون نبينين باور نمیکنين ، به صورت Full Screen با BitRate بالا و کيفيت صدای بالا و کيفيت فوق استثنايی میتونيد فيلم سينمايی ببينيد اون هم با زيرنويس ! يعنی واقعا این نکته محشر هست !

images

images

بله،البته ابتدا ممکنه که فقط تفاوتها رو در مشخصات دو تا پی پی سی ببینید اما بعذ از مدتی کار کردن با پی پی سی مدل بالاتر منوجه می شید،دوست منم همراه من اس 200 گرفت،دیروز به من تفاوتها رو می گفت،اما من گفتم که حالا هم برای قضاوت زوده،یکی دو ماه که گذشت می شه قضاوت بهتری داشت.;)

قربان اینجا کسی مشکل شخصی با شما نداره ، من هم بر حسب وظایف ام عمل کردم ، اگر فکر می کنید شیوه مدیریت ام غلط است ، می توانید به مدیران ارشدم اطلاع دهید ، یا اگر پیشنهادی دارید که فکر می کنید به اداره بهتر اینجا کمک می کنید آماده شنیدن هستم.ولی نمی دانم پست های نابجا را پاک کردن ، اون هم بعد از 3 تذکر ، چقدر سوئ مدیریت به حساب می آد.

خوب حالا بحث تکنیکی:
این اشکال در پشتی در اتم مادرزاد وجود داره ، البته همون طور که قبلا گفتم با یک چسب کوچولوی نواری حله.

قربان تعداد پیکسل ها مطلقً ارتباطی به شفافیت تصویر نداره ، در ضمن باید بدونید حتی در دستگاه های 262ک هم ، او اس فقط از 65 حمایت می کنه ، ولی من به وضوح در صفحات 262 و 65 تفاوت می بینم ، به خصوص در اتم ، تصویر اتم حتی از باند شفاف تره.

من بارها گفته ام ، برای کارها روزانه مطلقاً سی پی یو 200 کم نیست ، سی پی یو های غول آسا برای کسانی ست که مرتب می خوان wi fi & VoIPاستفاده کنن. ولی 300هزار تومان رو خوب آمدید ، کدوم دستگاه هست که 780 هزار تومان شده الان؟

من اسپیکر شو امتحان نکردم، البته احتمالا در هفته آینده یکی ش به دستم می اوفته ، جدی قویه؟

:blink: قربان این چیزی که شما تعریف می کنید ، به شدت عجیب به نظر می رسه ، مثلا بازی اسکای فورس ، روی کند ترین دستگاه ها هم نباید سکته کنه ، یک چیزی اشکال داره ها.
بعد شما زیر نویس منظورتون از چی ست؟ منظورتون اگر ریپ بکنید دی وی دی ها رو ست ؟ یا اینکه مثلا می شه فایل های زیرنویس دایویکس رو هم به خوردش داد؟ اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید ، به این می گن همکاری دوجانبه

مجتبی جان ، به شدت تایید می شه ، برادر بیچاره بنده ، وقتی ماه اول ش تمام شد ، تازه اقرار کرد که باند داره رنگ می بازه ( منظورم رفتن رنگ بنده ش هست):p
کلا ً در پی دی ای ها ، من بعد از یک سال استفاده جنون آمیز هنوز دارم مسایل جدید کشف می کنم در همین اورکس لکنته

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا یک سئوال ، من با جمین ور رفتم یه خورده، چیزی که خیلی تو ذوق زد ، نداشتن فلش بود؟ درست دیدم؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

خب من هم دقيقا دنبال این تفاوت ها هستم ولی نمیدونم چرا کسی نمیگه این تفاوت در چيست !! ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قربان اینجا کسی مشکل شخصی با شما نداره ، من هم بر حسب وظایف ام عمل کردم ، اگر فکر می کنید شیوه مدیریت ام غلط است ، می توانید به مدیران ارشدم اطلاع دهید ، یا اگر پیشنهادی دارید که فکر می کنید به اداره بهتر اینجا کمک می کنید آماده شنیدن هستم.ولی نمی دانم پست های نابجا را پاک کردن ، اون هم بعد از 3 تذکر ، چقدر سوئ مدیریت به حساب می آد.

kap.gif

این اشکال در پشتی در اتم مادرزاد وجود داره ، البته همون طور که قبلا گفتم با یک چسب کوچولوی نواری حله.

در مورد Qtek S200 چی !؟ ايا راهی هست که این شل شدن پشتش رو بشه درست کرد ؟
unknw.gif

قربان تعداد پیکسل ها مطلقً ارتباطی به شفافیت تصویر نداره ، در ضمن باید بدونید حتی در دستگاه های 262ک هم ، او اس فقط از 65 حمایت می کنه ، ولی من به وضوح در صفحات 262 و 65 تفاوت می بینم ، به خصوص در اتم ، تصویر اتم حتی از باند شفاف تره

اتفاقا 100% مرتبط هستند ، دستگاهی مثل اتم هم 65 هست و فقط رفلکس 256 میده
همونطوری که W800 که 256 هست عملا 65 رفلکس طبیعی میده و تنها گوشی [ مبايل ] که 256 واقعی هست S700 , ولی گوشی مثل 6630 که 65ک وضوح میده واقعا در جايگاه پائينی نسبت به W800 قرار داره
و جديدا هم که 16M هم تعدادی اومدن

من بارها گفته ام ، برای کارها روزانه مطلقاً سی پی یو 200 کم نیست ، سی پی یو های غول آسا برای کسانی ست که مرتب می خوان wi fi & VoIPاستفاده کنن. ولی 300هزار تومان رو خوب آمدید ، کدوم دستگاه هست که 780 هزار تومان شده الان؟

خود O2' Atom Exec که 720 قيمت داره تازه اگر مموری 2 گيگ رو 40 حساب کنيم که میشه 760 ! [ حالا 20 تومان رو تخفيف بدين :د ]
i-Mate JasJar و Qtek 9000 و هم که 820 به بالا هستند
att.gif

گوشی [ مبايل و PPC ] ديگر هم هستند !

من اسپیکر شو امتحان نکردم، البته احتمالا در هفته آینده یکی ش به دستم می اوفته ، جدی قویه؟

من قويترين MusicPhone [ W900 ] رو 3 ، 4 ماهی استفاده میکردم ، خوب با اون نمیشه مقايسه کرد !
ولی واقعا راضی کننده هست ، شايد در توليد حجم کمی ضئيف باشه ولی Quality که خب حرف نداره
git.gif

:blink: قربان این چیزی که شما تعریف می کنید ، به شدت عجیب به نظر می رسه ، مثلا بازی اسکای فورس ، روی کند ترین دستگاه ها هم نباید سکته کنه ، یک چیزی اشکال داره ها.

FPS در مکان شلوغ به شدت پايين میاد [ این يک قاعده هميشگی بوده و هست ] البته زمانی 7710 داشتم روی اون بهتر جواب میداد
duel.gif

بعد شما زیر نویس منظورتون از چی ست؟ منظورتون اگر ریپ بکنید دی وی دی ها رو ست ؟ یا اینکه مثلا می شه فایل های زیرنویس دایویکس رو هم به خوردش داد؟ اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید ، به این می گن همکاری دوجانبه

این نکته واقعا خيلی راضی کننده بود
برای ريپ دايو ایکس از برنامهPocketDivXEncoder_0.3.60 استفاده کنيد
من زيرنويس فيلمهارو هم از اینترنت داونلود میکنم و هنگامی میخواستم يه فيلمی رو کانورت کنم فايل زيرنويس [ srt ] هم تو فولدر بود و خود برنامه پيغام داد که زيرنويس رو هم بيارم توش !! ؟ گفتم آره ! و خيلی لذت بخش بود با برنامه TCPMP هم پخش میکنم با بالترين BitRate و بالاترين کيفيت
vis.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این نکته واقعا خيلی راضی کننده بود
برای ريپ دايو ایکس از برنامهPocketDivXEncoder_0.3.60 استفاده کنيد
من زيرنويس فيلمهارو هم از اینترنت داونلود میکنم و هنگامی میخواستم يه فيلمی رو کانورت کنم فايل زيرنويس [ srt ] هم تو فولدر بود و خود برنامه پيغام داد که زيرنويس رو هم بيارم توش !! ؟ گفتم آره ! و خيلی لذت بخش بود با برنامه TCPMP هم پخش میکنم با بالترين BitRate و بالاترين کيفيت
vis.gif
[/QUOTE]

خوب پس شما چه فیلمی رو کانورت می کنید؟ من خود فایل دیویکس دانلودی رو کپی می کنم روی مموری ، شما فکر کنم بازم کیفیت شو پایین می آرید درسته؟ خوب این برنامه که فرمودید مجانیه؟

در مورد کیفیت صفحه سعی می کنم به منابع بهتری لینک بدم که مفید تر باشه بحث

موفق باشید

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در مورد کيفيت صفحه نمايش که حتی در سايت GsmArena هم نوشته !
در مورد فيلمها به این گونه هست :
برنامه Pocket DivX Encoder [ که اگر میگشتيد تو فرم پيدا میکردين !! ] رو اجرا میکنيد ، PDA رو انتخاب میکنيد ، فايل مورد نظر [ DivX ] رو Load میکنيد بعدش همه چيز رو تا اخر میبريد بالا ! [ ريت ، تصوير ، بيت و ،، ] که البته همه چيز منظور Video Quality و Audio Quality هست اون وقت حجم يک فيلم 700 مگا بايتی تقريبا به 390 تا 430 مگ تبديل میشه
ولی اینکه شما 700 مگ رو کپی ميکنيد میريزين تو دستگاه اشتباه هست و فقط مموری رو پر میکنيد
در واقع اگر فيلم اصلی [ دايو ایکس ]640x320 باشه و فرضا صفحه نمايش PPC شما فقط 240x320 هست این برنامه بدون افت کيفيت در واقع سايز [ ابعاد ] رو کم میکنه نه اینکه کيفيت رو پايين بياره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در مورد کيفيت صفحه نمايش که حتی در سايت GsmArena هم نوشته !
در مورد فيلمها به این گونه هست :
برنامه Pocket DivX Encoder [ که اگر میگشتيد تو فرم پيدا میکردين !! ] رو اجرا میکنيد ، PDA رو انتخاب میکنيد ، فايل مورد نظر [ DivX ] رو Load میکنيد بعدش همه چيز رو تا اخر میبريد بالا ! [ ريت ، تصوير ، بيت و ،، ] که البته همه چيز منظور Video Quality و Audio Quality هست اون وقت حجم يک فيلم 700 مگا بايتی تقريبا به 390 تا 430 مگ تبديل میشه
ولی اینکه شما 700 مگ رو کپی ميکنيد میريزين تو دستگاه اشتباه هست و فقط مموری رو پر میکنيد
در واقع اگر فيلم اصلی [ دايو ایکس ]640x320 باشه و فرضا صفحه نمايش PPC شما فقط 240x320 هست این برنامه بدون افت کيفيت در واقع سايز [ ابعاد ] رو کم میکنه نه اینکه کيفيت رو پايين بياره

کاملا در مورد جستجو حق با شماست. من باید به خودم اخطار بدم:blush:

درسته که با فشرده کردن کیفیت افت نمی کنه ، به شرطی که کیفیت فایل دیویکس اولیه ؛ از ابعاد صفحه شما کمتر نباشه از اول ؛ و اینکه فریم ریت رو هم خیلی پایین نیارید. اما باسه من انکود کردن دوباره واقعاً عذابه. حتی از برنامه پاکت دی وی دی هم استفاده نمی کنم.

ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
اول از هر چیزی، من یه معذرت خواهی باید بکنم از همه دوستان به خصوص آقا دانیال، به خاطر اون راهنمای تبدیل که هنوز فرصت نکردم بزارم، متاسفانه تو راه برگشت به مشهد تصادف کردیم و تا الان مشغول کارای بیمارستان پدرم بودم.
خوب من این s200 رو بالاخره موفق شدم بگیرم. روز اول که رفتم رمضانی که حسابی گذاشتنمون سر کار ولی دفعه ی دوم دیگه به سلامتی مشکلی پیش نیومد! فقط یه نکته ی جالب: وقتی میون حرفام اسم آقای دکتر رو آوردم دوتا فروشنده ها خندیدن و گفتن اتفاقاً دونفر قبلی هم از دوستای ایشون بودن
21.gif
و سرجمع 3 تومن به من تخفیف داد و خیلی هم تحویل نگرفت، نمی دونم، یا تو این دستگاه های ارزون کمتر می خورن، یاهم اینکه اینا واسشون طبیعی شده 50درصد خریدارهاشون یه آشناییتی با آقا دانال داشته باشن!
26.gif
مموری هم اول گفت سن دیسک داره که کلی ذوق کردم و بعدش یه دونه A.Data برام آورد و گفت شرمنده سن دیسک تموم کردیم!!

ولی در مورد خود دستگاه:
من هنوز دستگاه کامل تست نکردم، برنامه و بازی و این چیزا هم چیزی به اون صورت نریختم، خلاصه هرچی می نویسم یه ارزیابی سطحیه!

s200 از نظر زیبایی، خوش دستی، وزن کم و مناسب، صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت، و به اندازه ی کافی کلید های شرتکات حرف نداره. جداً ها!!! اگه یه صفحه کلید داشت که محشر می شد، ولی خوب همینجوریم دوسش دارم
17.gif

cpuی 200 مگاهرتزی دستگاه یخورده ای اذیت می کنه! ولی فقط یخورده!
23.gif
مجبورم فیلم ها و کلیپ های دایویکس رو کانورت کنم، و مثلاًباز و بسته کردن دوربین خیلی طول می کشه، و از همه مهم تر فیلم برداریش qcif ــه
12.gif

هنوز memaid رو نریختم، واسه همین همیشه یه پام توی ستینگز توی مموری هست و درحال stop کردن برنامه هام، لامصب ضربدر رو می زنی ول نمی کنن که
21.gif

در منتقل کردن فایل های بزرگ (300 مگ)با اکتیوسینک مشکل دارم، ظاهراً باید یه ramreader یا یه تبدیل usb برای این sd memory پیدا کنم!
196.gif

مسیج فرستادن و گرفتن و مدیریتشون فــــــــوق العاده راحت شده!
83.gif
مخصوصاً ورودی از طریق transcriber خیلی حال می ده
91.gif

ولی یه مشکلی هست! توی جاده که بودیم از هر مسیجم سه تا نسخه پشت سرهم می فرستاد واسه ی دوستا و بعدم توی outbox می موند و می گفت نشد که بشه می خوای یه بار دیگه سعی خودمو بکنم!؟
24.gif
155.gif

در مورد تلفونی دستگاه، اولین بار که صدای یه نفر رو از تو اسپیکر داخلی شنیدم احساس کردم یه دونه پیشت حلبی گذاشتن توی گوشم و صدا از توی اون رد می شه و بعد می ره داخل!! و آنتن دهیش ضعیف به نظرم اومد. خوشبختانه الان هر دو تا مشکل تا حدود زیادی حل شده
34.gif
ولی هر چند وقت یک بار در حین مکالمه اکوی صدای خودم رو می شنوم، بعضی موقع ها هم طرف مقابل این حالت راش پیش می یاد، که فکر می کنم مساله خیلی روتینی باشه توی گوشی های wm دار!
23.gif

هندزفری گوشی شدیــــــــــــــــــــداً ت**یه!!! یعنی این 500 تومنی های بازار هست، فکر کنم بهتر باشن ازین هندزفری داخل پک اوریجینال این!! صدای تولیدیش باس درست حسابی نداره، ولی باز خدارو شکر کیفیت خیلی متاثر کننده نیست! ولی بازم خیلی برام عجیب بود یه همچین pda شیکی و یه همچین هندزفری بیریختی! حداقل رنگ نفره ایش رو نمی زاشتن یه مشکی رنگش رو می زاشتن بجاش
296.gif

کار کردن با Task ها، Calender و اینجور چیزا خیلی راحت و مامانیه!
اطلاعات تماس ها واقعاً کامل و عالیه! همه ی تماس ها بدون اوررایت کردن اطلاعات، هکراه تاریخ دقیق و مدت زمان مکالمه..بیسته بیست!
28.gif

کیفیت عکس هاش قابل قبولو خوبه!
23.gif

گشتن تو نت از طریق دستگاه خیلی خوبه، تجربه ی جالبیه
279.gif

فقط یه دونه نرم افزار tcpmp با این حجم کمش ایــــــن همه امکانات داره، همه ی فرمت هارو پخش می کنه، حتی زیرنویس فیلم هارو نشون می ده، چند تا میوزیک ویدئو رو بیتریت تصویرشون رو رسوندم به 350 و ریختم توی دستگاه، فوق العاده بود تصویر!
14.gif

باطریش، احساس می کنم یخورده ضعیفه
164.gif
البته خوب من w800 داشتم قدیم
39.gif

خوب همینا باشه تا اینجا... تا یه چندروزی درست حسابی عرق دستگاه رو در بیارم ببینم چند مرده حلاجه
23.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
اول از هر چیزی، من یه معذرت خواهی باید بکنم از همه دوستان به خصوص آقا دانیال، به خاطر اون راهنمای تبدیل که هنوز فرصت نکردم بزارم، متاسفانه تو راه برگشت به مشهد تصادف کردیم و تا الان مشغول کارای بیمارستان پدرم بودم.
خوب من این s200 رو بالاخره موفق شدم بگیرم. روز اول که رفتم رمضانی که حسابی گذاشتنمون سر کار ولی دفعه ی دوم دیگه به سلامتی مشکلی پیش نیومد! فقط یه نکته ی جالب: وقتی میون حرفام اسم آقای دکتر رو آوردم دوتا فروشنده ها خندیدن و گفتن اتفاقاً دونفر قبلی هم از دوستای ایشون بودن
21.gif
و سرجمع 3 تومن به من تخفیف داد و خیلی هم تحویل نگرفت، نمی دونم، یا تو این دستگاه های ارزون کمتر می خورن، یاهم اینکه اینا واسشون طبیعی شده 50درصد خریدارهاشون یه آشناییتی با آقا دانال داشته باشن!
26.gif
مموری هم اول گفت سن دیسک داره که کلی ذوق کردم و بعدش یه دونه A.Data برام آورد و گفت شرمنده سن دیسک تموم کردیم!!

ولی در مورد خود دستگاه:
من هنوز دستگاه کامل تست نکردم، برنامه و بازی و این چیزا هم چیزی به اون صورت نریختم، خلاصه هرچی می نویسم یه ارزیابی سطحیه!

s200 از نظر زیبایی، خوش دستی، وزن کم و مناسب، صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت، و به اندازه ی کافی کلید های شرتکات حرف نداره. جداً ها!!! اگه یه صفحه کلید داشت که محشر می شد، ولی خوب همینجوریم دوسش دارم
17.gif

cpuی 200 مگاهرتزی دستگاه یخورده ای اذیت می کنه! ولی فقط یخورده!
23.gif
مجبورم فیلم ها و کلیپ های دایویکس رو کانورت کنم، و مثلاًباز و بسته کردن دوربین خیلی طول می کشه، و از همه مهم تر فیلم برداریش qcif ــه
12.gif

هنوز memaid رو نریختم، واسه همین همیشه یه پام توی ستینگز توی مموری هست و درحال stop کردن برنامه هام، لامصب ضربدر رو می زنی ول نمی کنن که
21.gif

در منتقل کردن فایل های بزرگ (300 مگ)با اکتیوسینک مشکل دارم، ظاهراً باید یه ramreader یا یه تبدیل usb برای این sd memory پیدا کنم!
196.gif

مسیج فرستادن و گرفتن و مدیریتشون فــــــــوق العاده راحت شده!
83.gif
مخصوصاً ورودی از طریق transcriber خیلی حال می ده
91.gif

ولی یه مشکلی هست! توی جاده که بودیم از هر مسیجم سه تا نسخه پشت سرهم می فرستاد واسه ی دوستا و بعدم توی outbox می موند و می گفت نشد که بشه می خوای یه بار دیگه سعی خودمو بکنم!؟
24.gif
155.gif

در مورد تلفونی دستگاه، اولین بار که صدای یه نفر رو از تو اسپیکر داخلی شنیدم احساس کردم یه دونه پیشت حلبی گذاشتن توی گوشم و صدا از توی اون رد می شه و بعد می ره داخل!! و آنتن دهیش ضعیف به نظرم اومد. خوشبختانه الان هر دو تا مشکل تا حدود زیادی حل شده
34.gif
ولی هر چند وقت یک بار در حین مکالمه اکوی صدای خودم رو می شنوم، بعضی موقع ها هم طرف مقابل این حالت راش پیش می یاد، که فکر می کنم مساله خیلی روتینی باشه توی گوشی های wm دار!
23.gif

هندزفری گوشی شدیــــــــــــــــــــداً ت**یه!!! یعنی این 500 تومنی های بازار هست، فکر کنم بهتر باشن ازین هندزفری داخل پک اوریجینال این!! صدای تولیدیش باس درست حسابی نداره، ولی باز خدارو شکر کیفیت خیلی متاثر کننده نیست! ولی بازم خیلی برام عجیب بود یه همچین pda شیکی و یه همچین هندزفری بیریختی! حداقل رنگ نفره ایش رو نمی زاشتن یه مشکی رنگش رو می زاشتن بجاش
296.gif

کار کردن با Task ها، Calender و اینجور چیزا خیلی راحت و مامانیه!
اطلاعات تماس ها واقعاً کامل و عالیه! همه ی تماس ها بدون اوررایت کردن اطلاعات، هکراه تاریخ دقیق و مدت زمان مکالمه..بیسته بیست!
28.gif

کیفیت عکس هاش قابل قبولو خوبه!
23.gif

گشتن تو نت از طریق دستگاه خیلی خوبه، تجربه ی جالبیه
279.gif

فقط یه دونه نرم افزار tcpmp با این حجم کمش ایــــــن همه امکانات داره، همه ی فرمت هارو پخش می کنه، حتی زیرنویس فیلم هارو نشون می ده، چند تا میوزیک ویدئو رو بیتریت تصویرشون رو رسوندم به 350 و ریختم توی دستگاه، فوق العاده بود تصویر!
14.gif

باطریش، احساس می کنم یخورده ضعیفه
164.gif
البته خوب من w800 داشتم قدیم
39.gif

خوب همینا باشه تا اینجا... تا یه چندروزی درست حسابی عرق دستگاه رو در بیارم ببینم چند مرده حلاجه
23.gif

آقا این فلاش نداره باسه عکس گرفتن؟

بعد یک چیزی ، من می دونم و این رمضانی ، خندیدن؟ شیطونه می گه تحریم شون کنیم.

می گم بابا یکی کمک کنه ، شما ها دارید هی راه های جدید کشف می کنید در مورد زیر نویس فیلم های دیویکس ، می شه بگی چطوری زیر نویس نشون می ده؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

می گم بابا یکی کمک کنه ، شما ها دارید هی راه های جدید کشف می کنید در مورد زیر نویس فیلم های دیویکس ، می شه بگی چطوری زیر نویس نشون می ده؟
نه دانیال جان،اس 200 فلاش نداره،واقعا" تو این یکی دو هفته با اس 200 و اتم اگزک خیلی آشنا شدم و خوشحالم انتخاب درستی داشتم،:happy:
دانیال جان مهمترین نکته ساپورت خوب شرکت او2 هست،به سرعت جواب درخواستهای من رو می دن و این موضوع واقعا" دلگرم کننده هست:D ،حتی برنامه اوتو اینستالر اتم اگزم هم شامل برنامه های متنوعی برای کنترل پی پی سی است،که شامل اس ام اس پلاس،او 2 پلاس،او 2 فون پلاس،او 2 مدیا پلاس،او 2 کانکت هست که اتم اگزک رو بی نیاز از یکسری از برنامه های جانبی می کنه،
اما پیشنهاد من به دوستان اینه که با توجه به صحبتهام در برندها به او 2 بیشتر فکر کنن،شاید اگر مثلا" به جای اس 200 ،او 2 نئو بگیرید ساپورت بهتری بشید،
در هر صورت با توجه به اینکه همزمان، با اتم اگزکم و اس 200 دوستم هر روز دارم ور می رم،همونطور که گفتم بیشتر متوجه تفاوتهای بین این دو میشم و واقعا" تجربه جالبی هست،;)
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

دکتر جان فلاش که نداره، آقا مجتبی گفتن، ولی دوربینش با کیفیت تره نسبت به عکس هایی که دیدم از o2 atom;)
بعدم بعله، جداً خندیدن، حالا خر ما که از پل گذشته، من پایه ی هرگونه اقدام تحریمی هستم:happy:
بعد در مورد زیرنویس هم tcpmp خودش توی منوی دایویکس یه قسمت داره نوشته subtitles ، یعنی امکانشو داره، بعد من فیلم های دایویکسم رو ری اینکود می کنم و بیتریتشون رو می یارم پایین ولی فایل زیرنویس رو ثابت می زارم باشه و همراه فایل avi (که باید همنام باشن، یکی با پسوند .srt یکی با .avi) کپی می کنم توی storage، البته دستگاه من فقط یه بار نشون داد جدیداً subtiltleش دائم غیر فعاله حتی اگه فایل زیرنویس هم همراهش باشه
42.gif

ولی خدایی خیلی شفاف و باحال ویدئو پخش می کنه این s200:happy: فقط هنوز نتونستم با این هدفون های کذاییش کنار بیام
69.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فقط هنوز نتونستم با این هدفون های کذاییش کنار بیام
69.gif

اهان فرهاد جان راجبه هدفون گفتی
چيزی سراغ داری مثل سری W باشه ؟ يا در اون حد ؟ چيزی پيدا میشه اصلا !؟
قيمت ها چجوريه !؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
علیرضا جان من طبقه پایین علائدین هدفون اصل سری واکمن رو دیدم (البته ظاهراً اصل بود!!) می داد 25! دیگه وسعم نکشید بخرم!
26.gif
ولی طبقه های بالای علائدین رو نرفتم، یه سر شما برو، شاید چیز خوبی گیرت اومد، واسه منم گرفتی
39.gif
38.gif

بعد ببین این فایل زیرنویس که نشون داد تو s200 شما ، فرمتش چی بود؟ srt ؟ همنام همون فایل avi بود؟ ورژن tcpmpت چنده؟
73.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علیرضا جان من طبقه پایین علائدین هدفون اصل سری واکمن رو دیدم (البته ظاهراً اصل بود!!) می داد 25! دیگه وسعم نکشید بخرم!
26.gif
ولی طبقه های بالای علائدین رو نرفتم، یه سر شما برو، شاید چیز خوبی گیرت اومد، واسه منم گرفتی
39.gif
38.gif

بعد ببین این فایل زیرنویس که نشون داد تو s200 شما ، فرمتش چی بود؟ srt ؟ همنام همون فایل avi بود؟ ورژن tcpmpت چنده؟
73.gif

فرهاد جان راستش متوجه نشدم
واکمن اريجينال سری W برای گوشيهای سونی اريکسون يعنی !؟ يا اینکه واکمن سری W به Qtek S200 میخوره !؟ اخه نمیخوره که !؟ راستش نفهميدم چی شد :د
من از زيرنويس همون .srt رو میگيرم بعد با برنامه Pocket DivX Encoder که کانور میخوام بکنم میگه زيرنويس هم باشه میگم اره !
ورژن 0.71

بالا