سلام
اول از هر چیزی، من یه معذرت خواهی باید بکنم از همه دوستان به خصوص آقا دانیال، به خاطر اون راهنمای تبدیل که هنوز فرصت نکردم بزارم، متاسفانه تو راه برگشت به مشهد تصادف کردیم و تا الان مشغول کارای بیمارستان پدرم بودم.
خوب من این s200 رو بالاخره موفق شدم بگیرم. روز اول که رفتم رمضانی که حسابی گذاشتنمون سر کار ولی دفعه ی دوم دیگه به سلامتی مشکلی پیش نیومد! فقط یه نکته ی جالب: وقتی میون حرفام اسم آقای دکتر رو آوردم دوتا فروشنده ها خندیدن و گفتن اتفاقاً دونفر قبلی هم از دوستای ایشون بودن
و سرجمع 3 تومن به من تخفیف داد و خیلی هم تحویل نگرفت، نمی دونم، یا تو این دستگاه های ارزون کمتر می خورن، یاهم اینکه اینا واسشون طبیعی شده 50درصد خریدارهاشون یه آشناییتی با آقا دانال داشته باشن!
مموری هم اول گفت سن دیسک داره که کلی ذوق کردم و بعدش یه دونه A.Data برام آورد و گفت شرمنده سن دیسک تموم کردیم!!
ولی در مورد خود دستگاه:
من هنوز دستگاه کامل تست نکردم، برنامه و بازی و این چیزا هم چیزی به اون صورت نریختم، خلاصه هرچی می نویسم یه ارزیابی سطحیه!
s200 از نظر زیبایی، خوش دستی، وزن کم و مناسب، صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت، و به اندازه ی کافی کلید های شرتکات حرف نداره. جداً ها!!! اگه یه صفحه کلید داشت که محشر می شد، ولی خوب همینجوریم دوسش دارم
cpuی 200 مگاهرتزی دستگاه یخورده ای اذیت می کنه! ولی فقط یخورده!
مجبورم فیلم ها و کلیپ های دایویکس رو کانورت کنم، و مثلاًباز و بسته کردن دوربین خیلی طول می کشه، و از همه مهم تر فیلم برداریش qcif ــه
هنوز memaid رو نریختم، واسه همین همیشه یه پام توی ستینگز توی مموری هست و درحال stop کردن برنامه هام، لامصب ضربدر رو می زنی ول نمی کنن که
در منتقل کردن فایل های بزرگ (300 مگ)با اکتیوسینک مشکل دارم، ظاهراً باید یه ramreader یا یه تبدیل usb برای این sd memory پیدا کنم!
مسیج فرستادن و گرفتن و مدیریتشون فــــــــوق العاده راحت شده!
مخصوصاً ورودی از طریق transcriber خیلی حال می ده
ولی یه مشکلی هست! توی جاده که بودیم از هر مسیجم سه تا نسخه پشت سرهم می فرستاد واسه ی دوستا و بعدم توی outbox می موند و می گفت نشد که بشه می خوای یه بار دیگه سعی خودمو بکنم!؟
در مورد تلفونی دستگاه، اولین بار که صدای یه نفر رو از تو اسپیکر داخلی شنیدم احساس کردم یه دونه پیشت حلبی گذاشتن توی گوشم و صدا از توی اون رد می شه و بعد می ره داخل!! و آنتن دهیش ضعیف به نظرم اومد. خوشبختانه الان هر دو تا مشکل تا حدود زیادی حل شده
ولی هر چند وقت یک بار در حین مکالمه اکوی صدای خودم رو می شنوم، بعضی موقع ها هم طرف مقابل این حالت راش پیش می یاد، که فکر می کنم مساله خیلی روتینی باشه توی گوشی های wm دار!
هندزفری گوشی شدیــــــــــــــــــــداً ت**یه!!! یعنی این 500 تومنی های بازار هست، فکر کنم بهتر باشن ازین هندزفری داخل پک اوریجینال این!! صدای تولیدیش باس درست حسابی نداره، ولی باز خدارو شکر کیفیت خیلی متاثر کننده نیست! ولی بازم خیلی برام عجیب بود یه همچین pda شیکی و یه همچین هندزفری بیریختی! حداقل رنگ نفره ایش رو نمی زاشتن یه مشکی رنگش رو می زاشتن بجاش
کار کردن با Task ها، Calender و اینجور چیزا خیلی راحت و مامانیه!
اطلاعات تماس ها واقعاً کامل و عالیه! همه ی تماس ها بدون اوررایت کردن اطلاعات، هکراه تاریخ دقیق و مدت زمان مکالمه..بیسته بیست!
کیفیت عکس هاش قابل قبولو خوبه!
گشتن تو نت از طریق دستگاه خیلی خوبه، تجربه ی جالبیه
فقط یه دونه نرم افزار tcpmp با این حجم کمش ایــــــن همه امکانات داره، همه ی فرمت هارو پخش می کنه، حتی زیرنویس فیلم هارو نشون می ده، چند تا میوزیک ویدئو رو بیتریت تصویرشون رو رسوندم به 350 و ریختم توی دستگاه، فوق العاده بود تصویر!
باطریش، احساس می کنم یخورده ضعیفه
البته خوب من w800 داشتم قدیم
خوب همینا باشه تا اینجا... تا یه چندروزی درست حسابی عرق دستگاه رو در بیارم ببینم چند مرده حلاجه