• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام ،
حدود 8 ماهه که گوشی Sony Ericsson P910i خریدم.
میخوام من رو متقاعد کنید که PDA بهتر از اونه !
تا گوشیم رو بفروشم و یه چیزی روش بزارم و یه PDA بخرم.

ممنون
نبی

دوست من از برخورد بچه ها ناراحت نشو ! اینطوری هست ديگه !
خود من قبلا از سری P سونی اريکسون استفاده میکردم [ 910 و 800 ]
الان 2 ، 3 هفته ای میشه که Qtek S200 گرفتم [ 480.000 ]
در کل يک سری تفاوت هايی که 910 با PPC ها داره :

1: تو پاکت پيسی ها بازی های خيلی زيبايی میتونی بريزی با گرافيک بالا مثلا Worms World Party دقيقا کمپ شده از روی Pc يا Doom يا Age Of Empires يا Tomb Raider و خيلی چيز هايی ديگه که روی هيچ گوشی مبايلی نمیشه ريخت
2: از نظر برنامه هم تکميل هستند ، از ديکشنری های مختلف گرفته تا دايرة المعارف فيلم و سينما بگير ! تا طراحی چهره تا مسنجر های مختلف و ،،،
3: ارگانايزر سری P به نظر من قويتر هست کمی تا قسمتی !
4: انتن دهی پاکت پيسی ها کمی ضييف تر از مبايلهای ديگه هست ولی نه اونطوری که زيادی اذيت بکنه
5: يک امتياز بزرگ برای PPC ها به نظر من برنامه TCPMP هست ! يعنی من این برنامه رو يک امتياز اساسی میدونم که هرکسی رو میتونه راضی به خريد Pocket Pc بکنه چرا که با پسوند ها [ Avi و WMV و Mpeg و.. ] میتونين فيلم و کليپ اجرا کنين ، خودم هر روز يک فيلم سينمايی کامل [ 85 تا 117 دقيقه ] نگاه میکنم اون هم بازيرنويس [ فارسی و انگليسی ] و با بالاترين BitRate و کيفيت صدا
6: PDF و CHM و پرونده های Office رو هم که میتونين ويرايش کنين به راحتی

در کل شما چه بخواين Pocket Pc بخرين چه نخرين به نظر من بايد P910 رو بفروشين ! چون قيمت واقعی اون 390.000 هست يعنی قيمتی که بهش رسيد و الان هم ديگه به طور رسمی اصلا توليد نمیشه ولی تو ایران به 600.000 رسيده که يک قيمت کاملا کاذب هست و با توجه به اینکه سيتادل از مهر ماه شروع به عرضه P990 به طور رسمی میکنه ممکنه P910 افت وحشتناکی داشته باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به دکتر جان و دوستان 10 روز پیش اتم گرفتم از رمضانی کلی چونه زدم و آشنا جور کردم تا اینکه بهم 640 داد وقتی فاکتور کرد گفت کی آدرس رو به شما داده منم گفتم آقا دانیال کلی خوشحال شد گفت این بشر کیه؟ من تا به حال بالای 50 تا گوشی با معرفی ایشون فروختم. و گفت چرا از اول نگفتی؟ نسبتا راضی ام از گوشی اما از همه چیز بگذریم گوشی با کلاسی هست توی علا الدین هم اکثر مغازه دارها دیدن دستم کف کردن من مشکیشو گرفتم البته نمی دونم چرا ولی اصرار داشت سفیدشو که پشت ویترین بود بردارم بازم تشکر می کنم از راهنمایی دکتر راستی مموری مینی سن دیسک دو گیگ رو هم برداشتم ازش 40 تومان

مبارکه قربان ، ایشالا به پای هم پیر شید.ایشالا از همدیگه راضی باشید
:happy:

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
من دیروز پیش جناب رمضانی بودم.در ضمن برای یک مشکل هم رفتم نمایندگی اکسون ، عجب مسخره بازاری ، ال سی دی را قیمت داد 150هزار تومان ، و برای چهارتاکلید که از کار افتاده می گفت که دستگاه باید تمام اطلاعات اش پاک شود ، و گفت خودتان بیایید اینجا بک آپ از دستگاه بگیرید!

برای اتم داران متاسفم.

رمضانی خیلی خیلی خوشحال بود ، خیلی.
کیوتک رو گفت 485
دوپاد پی 100 رو هم اورده گفت 490 که همان آی میت پی دی ای ان هست.
در ضمن ، اچ پی 6965 رو اورده 720 فکر کنم.
اتم هم همان قیمت است که بود
دل اکسیم 51وی را آورده 450 ،این یکی خیلی بهم حال داد.

در ضمن ، کلی از دستگاه هاشان را هم نگاه کردم ، حالا اگر وقت شد ، سر فرصت بروم یکم بیشتر دستگاه هاشان را واررسی کنم تا نظر بیشتری بتوانم بدهم( من نظر ندم می میرم):)

این سیمکارتم میخوره؟:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این سیمکارتم میخوره؟:blush:

خیر نمی خوره

دوستان بهانه ای شد از تجربه امروزم با دل اکسیم ایکس 51 وی بگم براتون ، با این که من کلی از امکانات ش رو چک نکردم ، و خیلی زیر و بم داشت که من نفهمیدم، باید یک چیز رو اعتراف کنم ، سریع ترین دستگاهی ست که تا حالا دیدم! در تمام فون ادیشن ها هیچ چیزی که حتی قابل عرضه جلوی این باشه ندیدم.
میان غیر فون ادیشن ها هم ، تنها سری 4700 اچ پی و بس.تازه اون هم من نظر شخصی ام اینه که این سریع تر و به مراتب قدرت مند تره.
دقت کنید که سری 5 دل ، انواعی داره اینی که می گم ، ویندوز موبایل 5 ، 256 رام داخلی ، سی پی یو 624 و البته ال سی دی وی جی ای در نهایت خروجی وی جی ای داره که راحت مثل اب خوردن خروجی صفحه تون رو می تونید روی تله ویزیون مشاهده کنید!!!

فکر کنم تنها دستگاهی ست که ادعا می کنه رابط یو اس بی ش ، یو اس بی دو هست ، و البته واقعا ً خیلی خیلی خیلی سریعه.

از نظر مولتی تسکینگ ، من دوستم از دیروز که خریده بود ، مرتب روش برنامه باز کرده بود ، ولی وقتی دست من داد ، من تا نرفتم توی مموری ش ، متوجه نشدم ، یه ذره خم به ابرو نیورده بود.واقعا ً محشره

صفحه وی جی ای ش ، واقعا عالی ه ، مثل جس جاره ، خیلی واضحه ، یک فیلم دیویکس کد شده ، رو مثل برق و باد نشون می داد ، سرعت ریختن برنامه روش واقعا فضایی هست ، یک بار ، همزمان یک برنامه 60 مگی رو از اکتیو سینک نصب کردم ، و همین زمان یک فایل 5مگی کب رو روی خودش نصب کردم و تازه با رسکو هم کار می کردم ، باورتون نمی شه ، مثل ساعت کار می کنه

سیستم مدیریت سرعت سی پی یو ش واقعا عالیه

توی سایت بدون دادن هیچ مدرکی ، می تونید رام ش رو دانلود کنید ، باید بگم نحوه آپگرید ش کمی با بقیه فرق داشت ولی شاید به این دلیل بود که فون ادیشن نبود.ولی باورتون نمی شه ، زمان بوت شدن دستگاه ، هیچ رقیبی نداره ، شک ندارم.

در آخر اینکه ، بی نهایت دستگاه مناسبی ست ، به همه اینها اضافه کنید قیمت استثنایی شو ، که 450 گذاشته رمضانی ( تخفیف پی تی ازش کسر می شه :D ) بعد یک سیستمی شده که بیا و ببین.

برید رمضانی ، دستتون بگیرید ، اگر خوشتون نیومد ابعادش ، به این فکر کنید که چقدر دستگاه پر مزیتی هست.
ولی واقعا روش فکر کنید ، من فعلا دارم فکر می کنم حقوق چند ماه اینترنی من می شه یکی از اینها:blink:

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
دكتر جون ، سيم كارت نميخوره كه فايده اي نداره
به نظر شما بهترين پاكت پي سي حالا چيه؟
و بهترين پاكت پي سي كه قصد توليدشو دارن چيه؟
البته اگه جسارت نباشه ، نظر شخصيتون رو ميخام
ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جون ، سيم كارت نميخوره كه فايده اي نداره
به نظر شما بهترين پاكت پي سي حالا چيه؟
و بهترين پاكت پي سي كه قصد توليدشو دارن چيه؟
البته اگه جسارت نباشه ، نظر شخصيتون رو ميخام
ممنون

قربان با کمال تاسف باید اعلام کنم که اگر بخواهید همین طور دست روی دست بگذارید ، مرتب دستگاه ریلیز می شه و مرتب پیشنهادات من کهنه می شه و باید تجدیدش کنم:

الان یک مرور دیدم در سایت پاکت پی سی دوبای ، که اگر درست باشه ، مثل اینکه خیلی خیلی به اتم اگزک حال دادن ، از نظر کارایی از جهات زیادی از جی 500 ای تن و جس جار جلو افتاده:eek:

از سوی دیگه ، دستگاه دیگه خوبی که در راهه ، پی525 ایسوس هست .

یا مثلا در مورد سری 6900 اچ پی پرسیده بودید ، این دستگاه جی پی اس هم داره ، خیلی خیلی کامله ، فقط اشکالش صفحه مربعی ش هست که ممکنه بعضی نرم افزار ها ساپورت نشه ، ولی خوب خیلی مهم نیست ، و کی بورد فول و تلفن و از این حرف ها داره ، ولی خوب سلیقه ای ست دیگه ، باید ببینید چی می خواهید

ولی یادتون باشه ، مثلا الان که او2 نقشه آینده شو رو کرده ، کلی چیز باحال توش هست ، ولی اینکه کی به دست شما برسه ، معلوم نیست ، پس این قدر هم مته به خشخاش نگذارید

در آخر اینکه ، بازم می گم بهترین و سریع تری دستگاه دل اکسیم ، البته تا اطلاع ثانوی
شاید منظور شما اینه که حتما موبایل داشته باشه ، که باید از همین ها که هست انتخاب کنید ، ولی به نظر من ، می تونید یک مثلا کا 750 خوشگل بگیرید باسه موبایل ، اینم پی دی ای ، البته خوب خیلی حجم و وزن زیاد می شه ولی عمر هردوشون افزایش پیدا می کنه ها:p

موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خیر نمی خوره

دوستان بهانه ای شد از تجربه امروزم با دل اکسیم ایکس 51 وی بگم براتون ، با این که من کلی از امکانات ش رو چک نکردم ، و خیلی زیر و بم داشت که من نفهمیدم، باید یک چیز رو اعتراف کنم ، سریع ترین دستگاهی ست که تا حالا دیدم! در تمام فون ادیشن ها هیچ چیزی که حتی قابل عرضه جلوی این باشه ندیدم.
میان غیر فون ادیشن ها هم ، تنها سری 4700 اچ پی و بس.تازه اون هم من نظر شخصی ام اینه که این سریع تر و به مراتب قدرت مند تره.
دقت کنید که سری 5 دل ، انواعی داره اینی که می گم ، ویندوز موبایل 5 ، 256 رام داخلی ، سی پی یو 624 و البته ال سی دی وی جی ای در نهایت خروجی وی جی ای داره که راحت مثل اب خوردن خروجی صفحه تون رو می تونید روی تله ویزیون مشاهده کنید!!!

فکر کنم تنها دستگاهی ست که ادعا می کنه رابط یو اس بی ش ، یو اس بی دو هست ، و البته واقعا ً خیلی خیلی خیلی سریعه.

از نظر مولتی تسکینگ ، من دوستم از دیروز که خریده بود ، مرتب روش برنامه باز کرده بود ، ولی وقتی دست من داد ، من تا نرفتم توی مموری ش ، متوجه نشدم ، یه ذره خم به ابرو نیورده بود.واقعا ً محشره

صفحه وی جی ای ش ، واقعا عالی ه ، مثل جس جاره ، خیلی واضحه ، یک فیلم دیویکس کد شده ، رو مثل برق و باد نشون می داد ، سرعت ریختن برنامه روش واقعا فضایی هست ، یک بار ، همزمان یک برنامه 60 مگی رو از اکتیو سینک نصب کردم ، و همین زمان یک فایل 5مگی کب رو روی خودش نصب کردم و تازه با رسکو هم کار می کردم ، باورتون نمی شه ، مثل ساعت کار می کنه

توی سایت بدون دادن هیچ مدرکی ، می تونید رام ش رو دانلود کنید ، باید بگم نحوه آپگرید ش کمی با بقیه فرق داشت ولی شاید به این دلیل بود که فون ادیشن نبود.ولی باورتون نمی شه ، زمان بوت شدن دستگاه ، هیچ رقیبی نداره ، شک ندارم.

در آخر اینکه ، بی نهایت دستگاه مناسبی ست ، به همه اینها اضافه کنید قیمت استثنایی شو ، که 450 گذاشته رمضانی ( تخفیف پی تی ازش کسر می شه :D ) بعد یک سیستمی شده که بیا و ببین.

برید رمضانی ، دستتون بگیرید ، اگر خوشتون نیومد ابعادش ، به این فکر کنید که چقدر دستگاه پر مزیتی هست.
ولی واقعا روش فکر کنید ، من فعلا دارم فکر می کنم حقوق چند ماه اینترنی من می شه یکی از اینها:blink:

دكتر accer امتحان كن:)

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
قربان اینجا فروم مشاوره هست ، بخش روانشناسی اون وره !!!

اینجا قرار نیست کسی متقاعد به کاری بشه ، فقط اگر کسی پیشنهادی بخواد ، اساتید کمک ش می کنن

اووه ! چقدر سخت میگیرید ،
خب از یه جایی باید شروع میکردم بابا .
تاپیک جدید هم میزدم میگفتید همینجا بپرس !!!

اگر موضوع رو میزاشتم smart phone بهتر است یا pda فکر کنم گیر نمیدادید!

بیخیال بابا ! اصلاً آی لاو یو... !! :blush:

راستی فکر کنم به شما میگن جناب دکتر !
دکترجان یه پیشنهاد برات داشتم ، شما یه قرار داد کوتاه مدت با کلید alt+shift ببندید بدک نیست ! من نمیدونم شما کجا دارید فارسی مینویسید کجا انگلیسی !!!
اگه میشه واژه های انگلیسی رو انگلیسی بنویسید.
ببخشید ها !

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
ولی واسه کسایی که می خوان اولین ppcشون رو بگیرن، s200 بهترین گزینست... هم از لحاظ قیمت، هم از لحاظ سادگی کار کردن باهاش، هم از لحاظ وزن کم و خوش دستی
51.gif

ولی دوستان اگه بودجتون تامینه، شک به دلتون راه ندید، یه atom بگیرید و باهاش زندگی کنید!:rolleyes:

به این میگن راهنمایی شسته و رفته !
از همین جا شروع میکنم ....

این s200 همینه که عکسش اینجاست؟ :
http://www.gsmarena.com/qtek_s200-pictures-1417.php
- کجای این جیگره؟! من که با ظاهرش حال نکردم!

- من زیبایی رو فقط در Dell Axim X51v دیدم که متاسفانه phone edition نیست ! ببینم سری با ظاهر همینجوری ولی phone edition نداره ؟!

- راستی این عکس موس که رو صفحست جریانش چیه؟ موس هم داره مگه؟ چطوری تکون میخوره !! یا شایدم موس اکسترنال میشه بهش وصل کرد؟

- راستی دستگاهی به صورت usb میشه بهش وصل کرد؟ مثلا دوربین دیجیتال...؟ اگر این یکی رو بشه که 100% میخرم :D

ازت ممونم !

نبی

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
خیر نمی خوره

:
:

شما در مورد Dell Axim X51v صحبت کردید ؟ و ظاهرا روی مسئله سرعتش خیلی زوم کردید .
و اینکه رقیب نداره ...
من مشخصاتش رو در اوردم :
cpu اون 624 MHz و ram اون 64 MB SDRAM
از اینجا:
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=221-9725

بعد اتفاقی به یه مدل i-mate با این مشخصات برخوردم:
900/1800/1900 MHz
128MB ram
تازه phone edition هم هست!
اینم لینکش:
http://www.imate.com/t-DETAILS_PPC.aspx

آیا ملاک شما چیزی جز اینها بوده ؟
اگر من اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

NabiKAZ

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من از برخورد بچه ها ناراحت نشو ! اینطوری هست ديگه !
خود من قبلا از سری P سونی اريکسون استفاده میکردم [ 910 و 800 ]
الان 2 ، 3 هفته ای میشه که Qtek S200 گرفتم [ 480.000 ]
در کل يک سری تفاوت هايی که 910 با PPC ها داره :

1: تو پاکت پيسی ها بازی های خيلی زيبايی میتونی بريزی با گرافيک بالا مثلا Worms World Party دقيقا کمپ شده از روی Pc يا Doom يا Age Of Empires يا Tomb Raider و خيلی چيز هايی ديگه که روی هيچ گوشی مبايلی نمیشه ريخت
2: از نظر برنامه هم تکميل هستند ، از ديکشنری های مختلف گرفته تا دايرة المعارف فيلم و سينما بگير ! تا طراحی چهره تا مسنجر های مختلف و ،،،
3: ارگانايزر سری P به نظر من قويتر هست کمی تا قسمتی !
4: انتن دهی پاکت پيسی ها کمی ضييف تر از مبايلهای ديگه هست ولی نه اونطوری که زيادی اذيت بکنه
5: يک امتياز بزرگ برای PPC ها به نظر من برنامه TCPMP هست ! يعنی من این برنامه رو يک امتياز اساسی میدونم که هرکسی رو میتونه راضی به خريد Pocket Pc بکنه چرا که با پسوند ها [ Avi و WMV و Mpeg و.. ] میتونين فيلم و کليپ اجرا کنين ، خودم هر روز يک فيلم سينمايی کامل [ 85 تا 117 دقيقه ] نگاه میکنم اون هم بازيرنويس [ فارسی و انگليسی ] و با بالاترين BitRate و کيفيت صدا
6: PDF و CHM و پرونده های Office رو هم که میتونين ويرايش کنين به راحتی

در کل شما چه بخواين Pocket Pc بخرين چه نخرين به نظر من بايد P910 رو بفروشين ! چون قيمت واقعی اون 390.000 هست يعنی قيمتی که بهش رسيد و الان هم ديگه به طور رسمی اصلا توليد نمیشه ولی تو ایران به 600.000 رسيده که يک قيمت کاملا کاذب هست و با توجه به اینکه سيتادل از مهر ماه شروع به عرضه P990 به طور رسمی میکنه ممکنه P910 افت وحشتناکی داشته باشه

ســـلام ،

از توضیحاتت ممنونم ، فکر میکنم از نظر شرایط مثل خودم باشی ! کارم رو راحت کردی.

- به طور کلی فکر کنم برتری هایی که مد نظر شماست تنوع نرم افزاریست؟

- ببینید به نظر من اگر از قابلیت لمسی بودن p910i صرف نظر بشه ، به لحاظ امکانات چیزی بیشتر از گوشی های مثلا نوکیا نداره (شاید از نظر تنوع نرم افزاری حتی ضعیف تر از اونها باشه!) ، و مثل همه smart phone ها یه یکنواختی خاصی داره ، یعنی آدم ازش خسته میشه.
یه جور دیگه بگم! من وقتی بیکار میشم کامپیوتر رو روشن میکنم و همین که فقط موس رو بگیرم تو دستم سرگرم میشم این به خاطر تنوع زیادی که یک pc خانگی داره ...
میخوام بدونم یک ppc هم همین خاصیت رو داره ؟ (منظورم تجربه شخصی دوستانی که ppc دارند است) یعنی اینکه میتونه مثل smart phone ها یکنواخت نباشه و در مواقع بیکاری کاری برای انجام دادن باهاش وجود داشته باشه ؟!
به قول دوستمون بحث بیشتر روانشاسی شد!
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

- میشه این رو باز کنی:
"3: ارگانايزر سری P به نظر من قويتر هست کمی تا قسمتی !"

- یه مورد مهم رو فکر کنم از قلم انداختید؟ و اون امکان wi-fi باشه که فکر میکنم هیچ گوشی موبایلی این قابلیت رو نداشته باشه ، مخصوصا اینکه من دائما لپ تاپم با pc خانگیم شبکه بی سیم هستند و اینکه یک pda هم به این مجوعه اضافه بشه جالب یا کاملتر میشه!

- در مورد p910i با توجه به اینکه آکبند اون دیگه موجود نیست، قیمتی که گفتید مربوط به دست دوم اون است؟
گوشی p910i من آکبند خریدم 400 تومن ، 8 ماه کار کرده و سه ماه از گارانتی اون باقی مانده ، تمیز هم هست، فکر میکنید چقدر ببرنش؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ســـلام ،

- یه مورد مهم رو فکر کنم از قلم انداختید؟ و اون امکان wi-fi باشه که فکر میکنم هیچ گوشی موبایلی این قابلیت رو نداشته باشه ، مخصوصا اینکه من دائما لپ تاپم با pc خانگیم شبکه بی سیم هستند و اینکه یک pda هم به این مجوعه اضافه بشه جالب یا کاملتر میشه!

نبـــی

قربان p990 دارای wi-fi هست....ضمن اینکه سری E نوکیا اکثرا و سری N نوکیا بعضی هاش دارای این قابلیت شدن....

یعنی مختص pda نیست....

zz20zz2000

Registered User
لایک‌ها
0
خیر نمی خوره

این که گفتیم اینه دیگه؟http://www.zigorat.com/viewProduct.aspx?Code=32
این که گفته 550 تومن!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اووه ! چقدر سخت میگیرید ،
خب از یه جایی باید شروع میکردم بابا .
تاپیک جدید هم میزدم میگفتید همینجا بپرس !!!

اگر موضوع رو میزاشتم smart phone بهتر است یا pda فکر کنم گیر نمیدادید!

بیخیال بابا ! اصلاً آی لاو یو... !! :blush:

راستی فکر کنم به شما میگن جناب دکتر !
دکترجان یه پیشنهاد برات داشتم ، شما یه قرار داد کوتاه مدت با کلید alt+shift ببندید بدک نیست ! من نمیدونم شما کجا دارید فارسی مینویسید کجا انگلیسی !!!
اگه میشه واژه های انگلیسی رو انگلیسی بنویسید.
ببخشید ها !

خیر قربان، تاپیک جدا هم نیاز نیست ، در ترد موبایل ، دهها ترد این شکلی باز شده که بالاخره چیه این پی پی سی ها بهتره ، به نظرم تکرار مکررات نشه بهتره.

در مورد پیشنهادتون هم بروی چشم فکر می کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
شما در مورد Dell Axim X51v صحبت کردید ؟ و ظاهرا روی مسئله سرعتش خیلی زوم کردید .
و اینکه رقیب نداره ...
من مشخصاتش رو در اوردم :
cpu اون 624 MHz و ram اون 64 MB SDRAM
از اینجا:
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=221-9725

بعد اتفاقی به یه مدل i-mate با این مشخصات برخوردم:
900/1800/1900 MHz
128MB ram
تازه phone edition هم هست!
اینم لینکش:
http://www.imate.com/t-DETAILS_PPC.aspx

آیا ملاک شما چیزی جز اینها بوده ؟
اگر من اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

بله قربان ، پیشنهاد من اینه که ترد کامپلیت رو که در امضای من به اسم راهنمای جامع لینک داده شده بخوانید ، کلی دید به شما می ده در مورداین دستگاه ها ، البته جناب دی وی دی من احتمالا با این نظر مخالفه :D ولی مثلا متوجه می شوید که این دستگاه که گفتید ، از سیستم عاملی قدیمی استفاده میکنه که الان واقعا صلاح نیست خریدش. یا اینکه دستگه مورد معرفی شما ، ال سی دی قدیمی تر و به نظر من کدرتری داره

موفق باشی

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دانیال جان
من تمام پستای این مبحث رو خوندم .
یه سری اطلاعات در مورد Cpu ها هم گیر آوردم.
چندتا سوال ممنون می شم جواب بدی.
1- به نظر شما از بین سه مدل jasjar و O2 Exec و O2 Trion کدوم انتخاب مناسب تری هست.
آیا شما مدل بهتر فون ادیشن که تو بازار ایران باشه حدود 850 سراغ دارید.
آیا مدل Trion با بهره گیری از Cpu samsung 400 کارایی بهتر از یک CPU 520 اینتل را دارد یا نه.
و ضمنا آیا Trion در بازار ایران موجود هست با چه قیمتی ؟
آیا با این سیستم Wi-Fi میشه به اینترنت وصل بشیم آخه بچه ها با استفاده از همین سیستم البته روی notbook تو دانشگاه وصل می شن آیا فرقی با هم دارن. از نظر سرعت Wi-Fi چگونه است.
آگه می شه مدل هایی که نام بردم سطح ساپورت رم در آنها رو بگید و چه مارک رم رو پیشنهاد می کنین.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دانیال جان
1- به نظر شما از بین سه مدل jasjar و O2 Exec و O2 Trion کدوم انتخاب مناسب تری هست.
آیا مدل Trion با بهره گیری از Cpu samsung 400 کارایی بهتر از یک CPU 520 اینتل را دارد یا نه.
آیا با این سیستم Wi-Fi میشه به اینترنت وصل بشیم آخه بچه ها با استفاده از همین سیستم البته روی notbook تو دانشگاه وصل می شن آیا فرقی با هم دارن. از نظر سرعت Wi-Fi چگونه است.
آگه می شه مدل هایی که نام بردم سطح ساپورت رم در آنها رو بگید و چه مارک رم رو پیشنهاد می کنین.

تشکر از صبر شما ،
1.قربان جس جار همون او2 اگزک هست ، فقط اسم هاشون فرق داره ، اگر منظورتون او2 اتم اگزک هست ، که باید بگم بستگی داره که شما 280 گرم رو می تونید در جیب حمل کنید یا نه ، چون صفحه وی جی ای و کی بورد جس جار یک برتری واضح هست ، ولی تفاوت 140گرمی هم ابدا ً قابل چشم پوشی نیست.
تریون رو هم ابدا به کسی توصیه نمی کنم ، مگر اینکه خارج از ایران بخواهد استفاده کند ، خود تولید کننده هم مزیت عمده و بزرگ ترایون رو پشتیبانی از پروتکل تری جی می دونه که تو ایران ابدا مهم نیست.
2.خیر قربان ؛ درضمن ، 850 گرون ترین هست ، یعنی جس جار ، اگر بودجه شما اینه که هیچ نگرانی ندارید در زمینه خرید.
3.قربان سی پی یو ابداً نمی تونه پیش بینی کننده خوبی باشه ، باید به دستگاه نگاه کنید ، تازه اونم در قیاس با دیگر دستگاه ها ، مثلا با استفاده از برنامه های بنچ مارک می تونید بگید که ایندکس سی پی یو جس جار دو برابر ترایونه (مثلاً).پس سعی کنید مشخص کنید که چه دستگاهی می خواهید
4.ترایون نیست ، ولی معادلش هست که اج تی سی تایتن هست.قیمت هم از رمضانی بپرسید
5.بله ، مثل آب خوردن ، یکی از دوستان من که در زمینه پی پی سی به مراتب از من شوت تر بود ، به راحتی به اکسس پوینت های دانشگاه ش وصل می شه ، این یعنی باید خیلی راحت بتونید وصل شید.فرق که دارن ، فرقش اینه که اونها از یک مرور گر استفاده می کنن که همه صفحات رو پشتیبانی می کنه ، ولی در عوض اونها حداقل باید وزنی معادل یک کیلو رو حمل کنن ، در عوض براوزر های این دستگاه ها ، درسته که برنامه های ثالث به شدت بهبود پیدا می کنه ، و در نهایت مثلا از بعضی اپلت های جاوا و بعضی صفحات کاملا بر پایه فلش پشتیبانی نمی کنه.
سرعت هم بر اساس پروتکلی ست که حمایت می کنه ، مثلا بعضی شون سری جی هستن.

پیشنهاد من به شما هم با بودجه تون ، جس جار و اتم اگزک هست.

موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دانیال جان

خوب دانیال عزیز که توضیحات کامل دادن، فقط برای مقایسه بین jasjar و atom exec ، یه نگاهی به اینجا بندازید:
http://pocketpcdubai.com/reviews/o2/xda/atom/exec/reviewp2.html

شخصاً فکر می کنم اگه حاضرید به یه صفحه ی 2.7اینچی رضایت بدید، یه دونه اتم اگزک بخرید به علاوه یه کی برد بلوتوث;)
ولی بازم فکر کنید در موردش، یه صفحه ی 3.5 اینچی با وضوح vga کم چیزی نیست..!

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
نمی دونم چه جوری تشکر کنم از راهنمایی دانیال جان و فرهاد عزیز
این جوری حتی با یه نگاه ساده هم می شه فهمید که Exec از هر 2 تا سر هست طبق لینک آقا فرهاد.
سطح ساپورت مموری در اونا تا جایی که معلومه Exec به راحتی تا 2 گیگ رو ساپورت می کنه.
خوب دارای رام بالاتر هم هست.
راستی مورد استفاده این رام در Pocket Pc ها چیه ؟ اگه اشتباه نکنم مثل گوشی های سیمبین محل قرار گیری سیستم عامل دستگاه هست.
خوب اکه این طور باشه چرا رام بالاتر از اهمیت ویژه برخوردار هست.
بازم بین jasjar و Exec موندم ک کدوم رو اتخاب کنم.
من سرعت برام خیلی تو پاکت پی سی مهم هست.
لینک رو به دقت مطالعه می کنم .
ولی باز می دونم که به کمکتون احتیاج دارم.
من تو دانشگاه مجبورم که از اینترنت استفاده کنم و چه بهتر که با پاکت پی سی خود آدم باشه.
در ضمن خودم از اتم اگزک بیشتر خوشم اومده ولی باز شک دارم آگه می شه بیشتر راهنمایی کنین.
آقا دانیال از توضیحات شما هم بسیار ممنونم و خیلی مفید بود.
خدا کنه سایه تون همیشه بالای سر بچه های انجمن باشه
:p
مدل دیگه در این pد و قیمت البته فون ادیشن هست؟
ضمنا قیمت یه کیبورد بلوتوث چنده و چه مارکی بهتره و در مورد کی بورد اینفرارد که شرکت اتم در باره اون گفته چیه و چه مارک کی بورد بلوتوث رو پیشنهاد میدین؟

بالا