Dark Knight
مدیر بازنشسته
سلام ،
حدود 8 ماهه که گوشی Sony Ericsson P910i خریدم.
میخوام من رو متقاعد کنید که PDA بهتر از اونه !
تا گوشیم رو بفروشم و یه چیزی روش بزارم و یه PDA بخرم.
ممنون
نبی
دوست من از برخورد بچه ها ناراحت نشو ! اینطوری هست ديگه !
خود من قبلا از سری P سونی اريکسون استفاده میکردم [ 910 و 800 ]
الان 2 ، 3 هفته ای میشه که Qtek S200 گرفتم [ 480.000 ]
در کل يک سری تفاوت هايی که 910 با PPC ها داره :
1: تو پاکت پيسی ها بازی های خيلی زيبايی میتونی بريزی با گرافيک بالا مثلا Worms World Party دقيقا کمپ شده از روی Pc يا Doom يا Age Of Empires يا Tomb Raider و خيلی چيز هايی ديگه که روی هيچ گوشی مبايلی نمیشه ريخت
2: از نظر برنامه هم تکميل هستند ، از ديکشنری های مختلف گرفته تا دايرة المعارف فيلم و سينما بگير ! تا طراحی چهره تا مسنجر های مختلف و ،،،
3: ارگانايزر سری P به نظر من قويتر هست کمی تا قسمتی !
4: انتن دهی پاکت پيسی ها کمی ضييف تر از مبايلهای ديگه هست ولی نه اونطوری که زيادی اذيت بکنه
5: يک امتياز بزرگ برای PPC ها به نظر من برنامه TCPMP هست ! يعنی من این برنامه رو يک امتياز اساسی میدونم که هرکسی رو میتونه راضی به خريد Pocket Pc بکنه چرا که با پسوند ها [ Avi و WMV و Mpeg و.. ] میتونين فيلم و کليپ اجرا کنين ، خودم هر روز يک فيلم سينمايی کامل [ 85 تا 117 دقيقه ] نگاه میکنم اون هم بازيرنويس [ فارسی و انگليسی ] و با بالاترين BitRate و کيفيت صدا
6: PDF و CHM و پرونده های Office رو هم که میتونين ويرايش کنين به راحتی
در کل شما چه بخواين Pocket Pc بخرين چه نخرين به نظر من بايد P910 رو بفروشين ! چون قيمت واقعی اون 390.000 هست يعنی قيمتی که بهش رسيد و الان هم ديگه به طور رسمی اصلا توليد نمیشه ولی تو ایران به 600.000 رسيده که يک قيمت کاملا کاذب هست و با توجه به اینکه سيتادل از مهر ماه شروع به عرضه P990 به طور رسمی میکنه ممکنه P910 افت وحشتناکی داشته باشه