• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
مجدد سلام
بالاخره لینک که آقا فرهاد گذاشته بودند رو خوندم.
خیلی جالبه حتما بخونیدش.
بعد از معرفی شرکت O2 و تشریفات مختصری در مورد اتم اگرک توضیح داده است در صفحه اول.
در صفحه دوم که لینک مستقیما به اون صفحه هست مقایسه jasjar,Exec , G500 رو انجام داده است.
طفلی jasjar با احترام بهش گفته که برو گم شو.
تنها قابلیت که jasjar نسبت به اگزک داره همون صفحه 640*480 هست و کیبوردش که نخاستیم، از لحاظ سخت افزاری خیلی معایب داره .
مثل اینکه بعد از تولید jasjar گفته بودند که Pocket Pc بدون عیب را راوانه بازار کره ایم.
ولی خودتون تست رو ببینید از لحاظ نظم سخت افزاری و مچ بودن قطعات که واقعا گل کاشتن که شده کاکتوس.
بقیه هم خودتون ببینید.
خوب بیچاره حدود یه سال هست که روانه بازار شده و باید جاشو بده به بزرگ تر ها.
سال دیگه شاید همین حرفو برای اگزک بزنیم که هنوز برای اتم نزدند.
و امیدوارم نزنند چون گزینه خرید من هم مشخص شد.
راسنی این طور که نویسند نوشته بود در مرور بعدی خودش که بزودی منتشر خواهد کرد درباره دوربین و ویدو دستگاه می نویسد.
از اقا دانیال ممنون و نیز آقا فرهاد که زحمت کشیدند. بزودی اگه کسی مایل بود این برسی رو ترجمه می کنم و در سایت می زارم.
البته با اجازه بزرگترها .....
اگه اجازه دادن ظرف یکی دو روز آمادش می کنم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با اجازه اقای دکتر...

به نظر من اگه ترجمه کنید و بزارید تو سایت خیلی عالی میشه....به درد خیلی ها میخوره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با اجازه اقای دکتر...

به نظر من اگه ترجمه کنید و بزارید تو سایت خیلی عالی میشه....به درد خیلی ها میخوره

تایید می شه ، یا در یک ترد جدا بنویسید و یا اینکه در ترد های تک بگذارید

فقط من نمی دونم شما چطور برداشت کردید که نویسنده جس جار رو مرخص کرده، چونکه خودش اذعان می کنه در ابتدای مرور ، که دستگاه جس جار یک دستگاه کلاس executiveهست که هیچی جاشو نمی گیره ، و بهترین راه اینه که یکی شو داشته باشید و روزهای تفریح رو با اتم اگزک بیرون بروید

به هر حال موفق باشید

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
بله حق باشماست در ابتدا خیلی از مزایای jasjar رو گفته و حتی اشاره کرده که چه برای استفاده برای فیلم یه راحتی روی میز قرار می گیره و لازم نیست تمام مدت اونو توی دستای خودت بگیری ولی جالب آخر مقاله هست که چه جوری از jasjar انتقاد کرده که این دستگاه را سازندگان آن بدون عیب ونقص می دانستند از لحاظ سخت افزاری از اگزک و G 500 کم آورد.
خوب تمام مقاله رو ترجمه می کنم و متوجه میشیم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جناب مارس، اولاً که شما سرورید! با اجازه و به قول دکتر
39.gif
، دوماً که ببینید، کی بورد jasjar چیزی نیست که بشه به سادگی ازش گذشت، سرعت تایپتون رو شدیـــداً بالا می بره به علاوه می تونید بدون تاچ اسکرین خیلی راحت دستگاه رو کنترل کنید ، البته خوب ممکنه این زیاد برای شما مهم نباشه ولی ببینید اسکرین 3.5 اینچی (حتی بدون توجه به وضوح vgaش) واااقعاً خیلی فرق می کنه با 2.7 ها...لا اقل واسه من! من پیشنهاد می کنم یه دستگاه با صفحه نمایش 3.5 اینچی گیر بیارید و باهش کار کنید یه روزی، متوجه منظورم می شید
20.gif
البته بازم کاملاً بستگی به نظر خودتون داره، در بقیه موارد اتم اگزک اگه سر نباشه (که انگار هستش
96.gif
) چیزی از جس جار کم نداره...

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
بله فرهاد جان گردن ما از مو باریک ترهر کی برای خودش یه نظری داره و تحمیلی نیست نکته که شما هم گفتید قبول دارم ولی وزن سنگین جاسجر عذاب دهنده تر هست از لاظ سخت افزاری هم مشکل داره ولی صفحه بزگش واقعا معرکس
قسمت اول مقاله ترجمه شد و آماده هست
ببینید
آپلود سایت Erorr می داد مجبور شدم تو rapidshare آپلود کنم

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
راستی نظرتون درباره Eten M600+ چیه تو ایران هست مقاله ای دربارش ندارید
کسی چیزی می دونه فقط می دونم Rom 256 و 400 Cpu داره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آره دوستان، جایی هست که محصولات Eten رو بفروشه؟؟ من هیچ جا تاحالا m600 و m600+ ندیدم...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آره دوستان، جایی هست که محصولات Eten رو بفروشه؟؟ من هیچ جا تاحالا m600 و m600+ ندیدم...

پايتخت يک مغازه هست مخصوص PDA و PPC يه Everex E900 داشت رو سرش ! اگر اشتباه نکنم يا M500 ياM600 !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پايتخت يک مغازه هست مخصوص PDA و PPC يه Everex E900 داشت رو سرش ! اگر اشتباه نکنم يا M500 ياM600 !

E900 همون M500 ــه... می خوام بدونم جایی هست که از Eten مدلی به غیر از M500 و G500 داشته باشه؟
73.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
E900 همون M500 ــه... می خوام بدونم جایی هست که از Eten مدلی به غیر از M500 و G500 داشته باشه؟
73.gif

ایتن رو فعلا فراموش کنید ، ام600 رو توی پایتخت دیدم ، ولی واقعا نمی ارزه

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
مثل اینکه کسی لینک ترجمه رو ندیده بود
نظر بدبد تا قسمت دوم که مهمترین قسمتش هست واستون بزارم
دانلود

yngwie_marshal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مقاله ات خیلی عالی بود
بی زحمت قسمت دوم ش هم بذارید
ممنون از ترجمه شما
خوش باشی

توضیح : اخطار می کنم ، دفعه دیگر تایپ پینگلیش باعث بن شما خواهد شد
پست را پاک نکردم چون دوست داشتم به کار قابل ستایش مارس عزیز توجه شده باشد
مدیر

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با اجازه دكتر:)

مارس جان كارت خيلي قشنگ بود ممنون:)

اما اجازه بديد كه با اين آقاي عرب مخالفت كنم ;)
يا اين آقا نميدونه جاسجر چيه كه با اتم مقايسه اش كرده يا خودش نمايندگي فروش o2 رو داره:happy:
من با atom exec كار نكردم ولي با atom ,pda2,pda2k,jam,newjam,jamin,kajam,e500,siemens,hp,accer,haier,motorol,dell,jasjar ,...كار كردم بدون تعصب جاسجر يه استثنا هست با اينكه تعصب رو hp دارم:rolleyes:

ولي باز ميگم همه چيز را همگان دانند:blush:

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دکتر جان
خوب هرچی هست من تصمیم گرفتم که اگزک بخرم نمی دونم جاسجر تو کتم نمی ره.
با رمضانی تماس گرفتم گفت ریجستر شده تاره آوردیم.
فقط 2 تا سوال :
1- تا چه حافضه ای رو ساپورت می کنه 2 یا 4 گیا بایت
2- چه مارکی رو واسه miniSD پیشنهاد می کنین.
ضمنا در جواب دوستان عزیز بگم که من با نویسنده موافقم آره جاسجر برای زمان خودش خوب بود و الان دروه اتم هست تا چند ماه دیگه مثلا اگه Asus P535 بیاد ایران حتما بر اتم برتری خاهد داشت.
منکر یان حرفا نیستم جاسجر هم واسه کسی خوبه که وزنش واسش مشکلی نباشه و بزگی بیش از حدش من همیشه در حال سفرم و یه گوشی سبک بیشتر به کارم می ساد در ضمن اولین انتخاب من جاسجر بود ولی بیشتر که فکر کردم دیدم در حال حاضر اگرک بیشتر به دردم می خوره ضمنا جاسجر دارای صفحه VGA عالی و کی بورد و بهترین گزینش هم گارانتی داخل کشور هست.
تازه نسبت به اتم خیلی هم بیشتر کلاس داره خوب بستگی به سلیقه افراد داره و این یه امز کاملا شخصی هست.
ضمنا اگه دکتر عزیز زحمت بکشه یا خودش یا جایی رو معرفی کنه که در مورد RAM و ROM پاکت پی سی کاملا توضیح داده باشه ممنون می شم.
اصلا نمی تونم درک کنم که رام بیشتر و رم چی کار می کنند اگه می شه معادل انو تو کامپیوتر واسم توضیح بدی بیشتر متوجه می شم .
ممنون

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام به همگي
آقا قيمت اين O2 XDA Exec رو ندارين؟
Qtek 9600 رو هم اگه قيمت دارين ممنون ميشم
كلا سايتي نيست كه قيمت PPC توش باشه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دکتر جان
خوب هرچی هست من تصمیم گرفتم که اگزک بخرم نمی دونم جاسجر تو کتم نمی ره.
با رمضانی تماس گرفتم گفت ریجستر شده تاره آوردیم.
فقط 2 تا سوال :
1- تا چه حافضه ای رو ساپورت می کنه 2 یا 4 گیا بایت
2- چه مارکی رو واسه miniSD پیشنهاد می کنین.
ضمنا در جواب دوستان عزیز بگم که من با نویسنده موافقم آره جاسجر برای زمان خودش خوب بود و الان دروه اتم هست تا چند ماه دیگه مثلا اگه Asus P535 بیاد ایران حتما بر اتم برتری خاهد داشت.
منکر یان حرفا نیستم جاسجر هم واسه کسی خوبه که وزنش واسش مشکلی نباشه و بزگی بیش از حدش من همیشه در حال سفرم و یه گوشی سبک بیشتر به کارم می ساد در ضمن اولین انتخاب من جاسجر بود ولی بیشتر که فکر کردم دیدم در حال حاضر اگرک بیشتر به دردم می خوره ضمنا جاسجر دارای صفحه VGA عالی و کی بورد و بهترین گزینش هم گارانتی داخل کشور هست.
تازه نسبت به اتم خیلی هم بیشتر کلاس داره خوب بستگی به سلیقه افراد داره و این یه امز کاملا شخصی هست.
ضمنا اگه دکتر عزیز زحمت بکشه یا خودش یا جایی رو معرفی کنه که در مورد RAM و ROM پاکت پی سی کاملا توضیح داده باشه ممنون می شم.
اصلا نمی تونم درک کنم که رام بیشتر و رم چی کار می کنند اگه می شه معادل انو تو کامپیوتر واسم توضیح بدی بیشتر متوجه می شم .
ممنون
1.مگه مینی 4 گیگی ایران اومده؟ اگر اومده ، خیلی راحت ، وقت خرید ، برید همون جا از فروشنده بگیرید و امتحان کنید 4ش رو ، چون من 2شو دارم و مشکلی نداره
2. هرچی رمضانی داد
3.در مورد رم و رام هم چندین مقاله مفصل در ترد کامپلیت اومده ، قویاًتوصیه می کنم بخونید ش، اصل مقاله ها برای وبلاگ ویندوز موبایل هست

موفق باشید

بالا