مجدد سلام
بالاخره لینک که آقا فرهاد گذاشته بودند رو خوندم.
خیلی جالبه حتما بخونیدش.
بعد از معرفی شرکت O2 و تشریفات مختصری در مورد اتم اگرک توضیح داده است در صفحه اول.
در صفحه دوم که لینک مستقیما به اون صفحه هست مقایسه jasjar,Exec , G500 رو انجام داده است.
طفلی jasjar با احترام بهش گفته که برو گم شو.
تنها قابلیت که jasjar نسبت به اگزک داره همون صفحه 640*480 هست و کیبوردش که نخاستیم، از لحاظ سخت افزاری خیلی معایب داره .
مثل اینکه بعد از تولید jasjar گفته بودند که Pocket Pc بدون عیب را راوانه بازار کره ایم.
ولی خودتون تست رو ببینید از لحاظ نظم سخت افزاری و مچ بودن قطعات که واقعا گل کاشتن که شده کاکتوس.
بقیه هم خودتون ببینید.
خوب بیچاره حدود یه سال هست که روانه بازار شده و باید جاشو بده به بزرگ تر ها.
سال دیگه شاید همین حرفو برای اگزک بزنیم که هنوز برای اتم نزدند.
و امیدوارم نزنند چون گزینه خرید من هم مشخص شد.
راسنی این طور که نویسند نوشته بود در مرور بعدی خودش که بزودی منتشر خواهد کرد درباره دوربین و ویدو دستگاه می نویسد.
از اقا دانیال ممنون و نیز آقا فرهاد که زحمت کشیدند. بزودی اگه کسی مایل بود این برسی رو ترجمه می کنم و در سایت می زارم.
البته با اجازه بزرگترها .....
اگه اجازه دادن ظرف یکی دو روز آمادش می کنم.
بالاخره لینک که آقا فرهاد گذاشته بودند رو خوندم.
خیلی جالبه حتما بخونیدش.
بعد از معرفی شرکت O2 و تشریفات مختصری در مورد اتم اگرک توضیح داده است در صفحه اول.
در صفحه دوم که لینک مستقیما به اون صفحه هست مقایسه jasjar,Exec , G500 رو انجام داده است.
طفلی jasjar با احترام بهش گفته که برو گم شو.
تنها قابلیت که jasjar نسبت به اگزک داره همون صفحه 640*480 هست و کیبوردش که نخاستیم، از لحاظ سخت افزاری خیلی معایب داره .
مثل اینکه بعد از تولید jasjar گفته بودند که Pocket Pc بدون عیب را راوانه بازار کره ایم.
ولی خودتون تست رو ببینید از لحاظ نظم سخت افزاری و مچ بودن قطعات که واقعا گل کاشتن که شده کاکتوس.
بقیه هم خودتون ببینید.
خوب بیچاره حدود یه سال هست که روانه بازار شده و باید جاشو بده به بزرگ تر ها.
سال دیگه شاید همین حرفو برای اگزک بزنیم که هنوز برای اتم نزدند.
و امیدوارم نزنند چون گزینه خرید من هم مشخص شد.
راسنی این طور که نویسند نوشته بود در مرور بعدی خودش که بزودی منتشر خواهد کرد درباره دوربین و ویدو دستگاه می نویسد.
از اقا دانیال ممنون و نیز آقا فرهاد که زحمت کشیدند. بزودی اگه کسی مایل بود این برسی رو ترجمه می کنم و در سایت می زارم.
البته با اجازه بزرگترها .....
اگه اجازه دادن ظرف یکی دو روز آمادش می کنم.