• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با اجازه دكتر:)
فقط محض اين كه نظرمو بگم كه عذاب وجدان نگيرم
دو تا دستگاه رو پيشنهاد ميدم hp مدلي كه رمضاني داره وبعدjasjar

از ما گفتن:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فقط محض اين كه نظرمو بگم كه عذاب وجدان نگيرم
دو تا دستگاه رو پيشنهاد ميدم hp مدلي كه رمضاني داره وبعدش jasjam

از ما گفتن:blush:

با اجازه ی دکتر طلا:) ، حسین جان مگه شما نظرتون این نبود که jasjar دستگاه متفاوت و خیلی خوبیه؟
42.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با اجازه ی دکتر طلا:) ، حسین جان مگه شما نظرتون این نبود که jasjar دستگاه متفاوت و خیلی خوبیه؟
42.gif

الان تصحيح كردم فرهاد جان منظورم همون jasjar بود:)
شما ببخشيد ممنون از يادآوريت:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
الان تصحيح كردم فرهاد جان منظورم همون jasjar بود:)
شما ببخشيد ممنون از يادآوريت:)

خواهش می کنم حسین جان:happy: ممنون واسه تبریک، کم کم باید مدیر جونا به فکر بیفتن یه چسبونکی چیزی بزنن بالای آی دیم:D
18.gif

حالا ببینم، نظرتون چیه فکر می کنید این موضوع آنلاک شده بودنش مشکلی چیزی درست کنه؟
73.gif
چون به هرحال rom آی میت روشه...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

ايشا الله يه وقت من رابطه خودم با رمضاني ميگم :rolleyes:
ولي من به دكترم گفتم و فكر كنم كه دكتر يه پستي تو همين روزا بزنه :)
100% به مشگل ميخوره يه مشگل اساسيش اينه كه وقتي شما rom جديد ميريزي رو دستگاه imie دستگاه عوض ميشه چون اين rom كه روي دستگاه hack شدست ايشاالله كه ميگيريد چي ميگم بعدش دستگاه ريجيسترشو از دست ميده:(
اين فقط يه مشكلش
مشگل ديگه هم هست خواستيد بگم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ايشا الله يه وقت من رابطه خودم با رمضاني ميگم :rolleyes:
ولي من به دكترم گفتم و فكر كنم كه دكتر يه پستي تو همين روزا بزنه :)
100% به مشگل ميخوره يه مشگل اساسيش اينه كه وقتي شما rom جديد ميريزي رو دستگاه imie دستگاه عوض ميشه چون اين rom كه روي دستگاه hack شدست ايشاالله كه ميگيريد چي ميگم بعدش دستگاه ريجيسترشو از دست ميده:(

راستش نه
52.gif
یعنی رام که آپدیت بشه imei گوشی عوض می شه؟ یعنی درحالت طبیعی وقتی بخوایم رام دستگاه رو آپدیت کنیم باید imei رو بدیم و سایت سازنده یه رام با imei گوشی خودمون بهمون می ده؟ از اشکالات دیگه ش هم بگید :blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستش نه
52.gif
یعنی رام که آپدیت بشه imei گوشی عوض می شه؟ یعنی درحالت طبیعی وقتی بخوایم رام دستگاه رو آپدیت کنیم باید imei رو بدیم و سایت سازنده یه رام با imei گوشی خودمون بهمون می ده؟ از اشکالات دیگه ش هم بگید :blink:

نگرفتي عزيز:)
اين rom كه الان رو گوشي hack شده گوشي برا t-mobile هست ولي rom imate روش اين يعني rom hack كردن

وقتي شما rom جديد نسب ميكني گوشي imei عوض ميشه ....;)
فرهاد جان من عذاب ميگشم فارسي تايپ ميكنم id منو همه دارند يه مسيج به من بده بقيشو بگم بهتون:)

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اساتید.میخواستم بپرسم برای خرید جسجار به نمایندگی مراجعه کنم یا جای دیگری برای خرید مطمئن وجود داره؟ در ضمن یک تبدیل برای usb به مینی usb پیدا کردم.با این حال آیا امکان استفاده از اینترنت بیسیم در جسجار وجود دارد(منظورم آنتنهای بیسیم پارس آن لاین)؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
شما در مورد Dell Axim X51v صحبت کردید ؟ و ظاهرا روی مسئله سرعتش خیلی زوم کردید .
و اینکه رقیب نداره ...
من مشخصاتش رو در اوردم :
cpu اون 624 MHz و ram اون 64 MB SDRAM
از اینجا:
http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=221-9725

بعد اتفاقی به یه مدل i-mate با این مشخصات برخوردم:
900/1800/1900 MHz
128MB ram
تازه phone edition هم هست!
اینم لینکش:
http://www.imate.com/t-DETAILS_PPC.aspx

آیا ملاک شما چیزی جز اینها بوده ؟
اگر من اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

برو بچز اين گوشي dell كه cpu 624 داره . دوربين نداره ؟؟؟؟؟ من كه چيزي نديدم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
بچه ها من اگه بخوام بهترين گوشي پاكت پيسي رو بگيرم كه بهترين دوربين داشته باشه خوشگل باشه فلش داشته باشه سي پي يو بالا داشته باشه از همه لحاظ توپ باشه
چي رو در نظر داريد و پيشنهاد ميديد. لطفا لينك عكس و مشخصاتشم برام بزاريد
يه مثال : جاسرار نباشه چون بهتر از اون شايد O2 xda Atom باشه. مثلا گوشي هايي ديدم با پدازنده 1400 مثلا يا 2400 اما بزرگ بودن. اندازه دو تا بيسيم كه به هيچ دردي نميخوره .:happy: :D :D
ببينم چي معرفي ميكنين:blush:
خيلي خيلي ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
بچه ها من اگه بخوام بهترين گوشي پاكت پيسي رو بگيرم كه بهترين دوربين داشته باشه خوشگل باشه فلش داشته باشه سي پي يو بالا داشته باشه از همه لحاظ توپ باشه

20060529.jpg

17.gif

Asus P525

Processor: 416MHz Intel® XScale™
Battery : 1300 mAh Li-ion
Camera : 2M-pixel camera with auto focus and flash light
Voice recognition : Text to Speech; Speaker Independent

Information Security
For sensitive information, the P525 offers MySecret. Whether it's word documents, spreadsheets, videos or photos, users can save them in MySecret files and protect them from unauthorized personnel.

Business Card Recognition
The 2M-pixel digital camera also acts as a business card recognition device. Simply take a picture of a business card, the P525 will automatically convert information on the card into Outlook's contact list. In two steps, organizing business cards collected from conventions and conferences is no longer such as hassle​
.

اگه یخورده ای هم صبر کنید، Asus P535 ریلیز می شه، با سی پی یو بالاتر و جی پی اس بیلت این
91.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
چي رو در نظر داريد و پيشنهاد ميديد. لطفا لينك عكس و مشخصاتشم برام بزاريد
يه مثال : جاسرار نباشه چون بهتر از اون شايد O2 xda Atom باشه. مثلا گوشي هايي ديدم با پدازنده 1400 مثلا يا 2400 اما بزرگ بودن. اندازه دو تا بيسيم كه به هيچ دردي نميخوره .:happy: :D :D
ببينم چي معرفي ميكنين:blush:
خيلي خيلي ممنون
سلام
چون کارایی و همین طور اندازه برات مهمه،من فکر می کنم که اتم یا اتم اگزک مناسب شماست،من خودم خیلی رو این مورد فکر کردم،اما تنها موردش صفحه نمایش 2.7 اینچش هست،والا از بقیه جهات حرف نداره،از محصولاتی هم که قراره بیاد فقط می شه رو پی 525 کار کرد(البته تا اونجایی که من دستگاههای جدید رو اطلاع دارم)تازه نسبت به اتم اگزک هم به نظر من چندان سرتر نیست،اما من پی 535 رو ندیدم،شاید اون بتونه نظرت رو برآورده کنه،
اگر هم دنبال غیر فون ادیشن هستی و می تونی فون رو جدا داشته باشی که اکسیم ایکس 51 با سی پی قوی واقعا" حرف نداره،

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
چون کارایی و همین طور اندازه برات مهمه،من فکر می کنم که اتم یا اتم اگزک مناسب شماست،من خودم خیلی رو این مورد فکر کردم،اما تنها موردش صفحه نمایش 2.7 اینچش هست،والا از بقیه جهات حرف نداره،از محصولاتی هم که قراره بیاد فقط می شه رو پی 525 کار کرد(البته تا اونجایی که من دستگاههای جدید رو اطلاع دارم)تازه نسبت به اتم اگزک هم به نظر من چندان سرتر نیست،اما من پی 535 رو ندیدم،شاید اون بتونه نظرت رو برآورده کنه،
اگر هم دنبال غیر فون ادیشن هستی و می تونی فون رو جدا داشته باشی که اکسیم ایکس 51 با سی پی قوی واقعا" حرف نداره،

مجتبی جان p525 اومده، تو ایران وارد نکردن، قیمتش هم خیلی مناسب بود یه جا دیدم حدود 550 دلار گذاشته بود، بعد برتری عمده ش به نظر من، اتوفوکس بودن دوربینش و تیپشه:cool:
p535 رو هم دکتر معرفی کرده توی های تک...
ولی خوب آره بین فون ادیشن هایی که الان توی ایران وجود داره، همین اتم اگزک از همه سرتره:) (دیگه دوربین بی دوربین!!)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
20060529.jpg

17.gif

Asus P525

Processor: 416MHz Intel® XScale™
Battery : 1300 mAh Li-ion
Camera : 2M-pixel camera with auto focus and flash light
Voice recognition : Text to Speech; Speaker Independent

اگه یخورده ای هم صبر کنید، Asus P535 ریلیز می شه، با سی پی یو بالاتر و جی پی اس بیلت این
91.gif

100% تائيد ميشه:rolleyes:

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اساتید.میخواستم بپرسم برای خرید جسجار به نمایندگی مراجعه کنم یا جای دیگری برای خرید مطمئن وجود داره؟ در ضمن یک تبدیل برای usb به مینی usb پیدا کردم.با این حال آیا امکان استفاده از اینترنت بیسیم در جسجار وجود دارد(منظورم آنتنهای بیسیم پارس آن لاین)؟ متشکر میشم اگر راهنمائی کنید..... :(

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان p525 اومده، تو ایران وارد نکردن، قیمتش هم خیلی مناسب بود یه جا دیدم حدود 550 دلار گذاشته بود، بعد برتری عمده ش به نظر من، اتوفوکس بودن دوربینش و تیپشه:cool:
p535 رو هم دکتر معرفی کرده توی های تک...
ولی خوب آره بین فون ادیشن هایی که الان توی ایران وجود داره، همین اتم اگزک از همه سرتره:) (دیگه دوربین بی دوربین!!)
ضمنا" فرهاد جان همکارم رفته بود رمضانی،بهش گفته پی 525 یه دونه موجود داره مثل اینکه 640 تا 650 می ده،در ضمن امروز تو محل کارم این پی 535 رو دیدم،واقعا" عالیه،

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ضمنا" فرهاد جان همکارم رفته بود رمضانی،بهش گفته پی 525 یه دونه موجود داره مثل اینکه 640 تا 650 می ده،در ضمن امروز تو محل کارم این پی 535 رو دیدم،واقعا" عالیه،

مجتبی جان، زنگ زدم گفتش نداره:( ... قصد داشتم بگم بران بخرنش
170.gif

بعد جدی پی 535 رو دست همکارتون دیدین؟؟؟ یعنی الان ریلیز شده؟ بعد حتماً از خارج تهیه کردن دیگه؟
161.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان، زنگ زدم گفتش نداره:( ... قصد داشتم بگم بران بخرنش
170.gif

بعد جدی پی 535 رو دست همکارتون دیدین؟؟؟ یعنی الان ریلیز شده؟ بعد حتماً از خارج تهیه کردن دیگه؟
161.gif
:blink: فرهاد جان تو اینترنت مشخصات پی 535 رو دیدم:blush: ،پنجشنبه مثل اینکه پی 525 رجیستر شده داشت.

mazyar25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر استادان خودم
مازیار هستم عضو جدید
ممنون میشم اگه یکی به من کمک کنه.میخوام ای میت جس جار بگیرم .میگن هنگ داره .هنگش چطوری ؟ دیونه کننده نیست . سرعتش کمه یه نه؟ بازم ممنون
هرچی زود تر بهم جواب بدین لطفا

بالا