البته تا چند روز آینده برای سفارش باید اقدام کنید،سلام بچه ها رمضانی سفارش میگیره هر چی بخوای میاره :lol:
همونطور که دوستان گفتن تو فون ادیشن ها در حال حاضر از اونایی که به بازار اومدن من فکر می کنم که اتم اگزک فعلا" بهترین هست،اما ایسوس پی 535 که در آینده ریلیس می شه،علاوه بر تمام امکانات اتم اگزک،جی پی اس هم داره،همکار من آقا مازیار هم به خاطر مسائل حاشیه ای از قبیل بودجه ای که می خواد صرف کنه و یا اینکه می خواد در حال حاضر خریدش رو انجام بده این گزینه جس جار براش مطرحه،یه نگاهی هم به پی پی سی هایی که اچ تی سی زده بنداز،گرچه کامل نیست اما اگر به قیمت مناسبی به بازار بیاد،قطعا" جای فکر داره،اما همونطور که من به مازیار25 هم گفتم،به نظر من مهمترین عامل در پی پی سی سی پی یو اون هست،اما تقریبا" اکثر اچ تی سی ها هنوز با سی پی یو اومپ به بازار می یان،خیلی دوست دارم ببینم که دکتر تو این بلبشو چی پیشنهاد می ده،چون اکثر دوستانی که می خوان پی پی سی بخرن،با مشکلات عدیده ای روبرو هستند،همونطور که مازیار و دو ماه پیش هم من با اون روبرو بودم.يعني واقعا هيچ چيز ديگه به نظرتون نيست ؟
دكتر جونننننن مديرر جون قبلا گوشيهاي فوق العاده اي با دوربين هاي خوب و ... معرفي ميكردي . نميدونم كدوم قسمت فروم بود اما يادمه.
كجايي دكتر بيا يه گوشي توپ بهم معرفي كن سفارش بدم بيارن
خوب مابقی جزییات پی 535 هم رو شد :
ابعادش 105 در 18 در 58 هست ، یعنی مثلا چیزی تو مایه های اتم ، قطر 18 ش واقعا عالی هست. و عرض 58ش که نگو. وزن ش هم همون 150 هست.
در ضمن ، ویندوز ش هم AKU 3هست :blink: یعنی نسخه آپدیت بعدی برای ویندوز موبایل 5
در نهایت اینکه در سایت فرانسوی هم نوشته که اوتو فوکوس و همچنین شیوه تبدیل کارت بیزینس از روی عکس رو از 525 به ارث برده
اینم یک مرور با عکس های فراوان ، مطلبش فرانسوی ست و تقریبا هیچی اضافه بر چیز هایی که قبلا گفتم نگفته.
این سایت رو از دست ندید خیلی عالی برای چک کردن اطلاعات پی دی ای ها
من که حاضرم دستگاهمو با این عوض کنم ، بعد مدت ها ، این اولین دستگاهی ست که حاضرم رنج جدایی رو براش به جون بخرم.
اما با حرف مازیار اجازه بدید مخالف باشم ، بالاخره اون همه یقری در پی525 دلیل سرعت بالاش نباشه ، عامل مهم که مسوب می شه ، به نظر من نباید از این ، اون بنچ مارک ها رو انتظار داشت ، گرچه اگرم مثل اون زد که فبها
به نقل از mojtaba2741 :همونطور که دوستان گفتن تو فون ادیشن ها در حال حاضر از اونایی که به بازار اومدن من فکر می کنم که اتم اگزک فعلا" بهترین هست،اما ایسوس پی 535 که در آینده ریلیس می شه،علاوه بر تمام امکانات اتم اگزک،جی پی اس هم داره
خواهش می کنم دانیال جان،وظیفه من بود تا حداقل گوشه ای از محبت های شما و سایر دوستان در بخش پاکت پی سی رو جبران کنم،اون دو مورد هم انجام خواهم داد،در مورد موضوع اولی هم که گفته بودید،بهتون پیغام خصوصی دادم.مجتبی جان خسته نباشی ،
مقاله خوبی ست ، تشکر از وقتی که گذاشتی ، دو تا خواهش ، یکی اینکه لینک اش را به امضایت منتقل کن و دوم اینکه در ترد کامپلیت هم کپی اش کن
موفق باشی
سلام مازیار جان،عید شما هم مبارک،از لطف شما هم ممنونم،من هم فکر می کنم با توجه به بودجه و همچنین موقعیتی که تو داری،من هم نظرم یه پی پی سی معمولی با قیمت تثبیت شده،مثلا" اس 200 هست،که اولا" با پاکت پی سی کار خواهی کرد و انتظاراتت مشخص می شه،و هم می تونی برای آینده رو یه پی پی سی خوب برنامه ریزی کنی،اما ای کاش شرایط برای خرید اتم اگزک جور بود،سلام به همه مخصوصا به مجتبي عزيز كه قبل عيد وقتشو به من داد وبا من آمد پيش رمضاني.عيدتون مبارك!!!!!
از بابت اين مقاله عاليت ممنون. راستش هنوز نمي تونم تصصميم بگيرم چي بگيرم .ولي دارم به اين نتيجه رسيدم كه حرفتو گوش كنم فعلا با يه omap سر كنم تا ببينم چي جديد مياد .آخه معلوم نيست p 535 كي بياد و قيمتش چقدر باشه ؟
بعدشم ميتونم يك pda ديگه بخرم و تفاوت cpuها شونو انوقت خوبتر ميفهمم .
در ضمن افت قيمت omap دست دومش هم كمتره .
ممنون از راهنمايي هات.
دوست من ایسوس پی 535 هنوز ریلیس نشده،عرض کردم در حال حاضر بهترین گزینه اتم اگزک هست،گرچه در این مورد هم نمیشه برای همه این توصیه رو داشت،خود من کمی با ال سی دی کوچیکش مشکل دارم،اگر دستگاهی بود که اسکرینی تو مایه های 3 تا 3.5 اینچ با مشخصات اتم +جی پی اس وجود داشت واقعا" دیگه همه چی عالی بود.
مشخصا" برای شما ال سی دی بزرگ مهمه؟ضمنا" دوربین هم براتون مهمه،اما تو گزینه های موجو باید قید یکی رو بزنید،جس جار با اسکرین 3.5 ولی با دوربین ضعیف و اتم و تقریبا" بقیه پاکتها با دوربین نسبتا" بهتر ولی ال سی دی کوچکتر،
شما باید یه لیست از مواردی که براتون اهمیت داره تهیه کنید و موارد مهمی که از پاکت پی سی انتظار دارید رو مشخص و اولویت بندی کنید و چون تجربه کار با پاکت رو داشتید،این کار چندان براتون سخت نیست،هرچند که بازار اونقدر از پی پی سی های مختلف پر نشده که انتخابهای ما رو بالا ببره و در این شرایط گزینه ها محدودتر هست.
ببخشید اینجا برق رفته و باطری لپ تاپم هم داره تموم میشه،انشاله تو یه فرصت مناسب بیشتر تایپ می کنم،
مجتبی جان شما اطلاع ندارین fujitsu siemens کیpocket pc phone edition هاشو ریلیز می کنه؟
علیرضا، من یادم رفت بهت بگم، ایـــــــنجا رو یه نگاه بنداز، اتم اگزک با کیف و کی بورد و یه هندزفری لاجیتک رو داره با یه قیمت استثنایی می ده (850 دلار کانادا)، shipping بین المللی هم داره، واسه کانادا می شه 20 دلار، فقط باید بری بپرسی ببینی اوناهم این قرطی بازی های گمرک و ... رو دارن یا نه! ولی می ارزه فرزندم
درضمن خیلی دلت رو به این فوجیستو زیمنس ها خوش نکن، زیمنس در شرف ورشکستگیه، معلوم نیست اصلاً فون ادیشن هاش ریلیز بشن یا نه
سلاممجتبی جان شما اطلاع ندارین fujitsu siemens کیpocket pc phone edition هاشو ریلیز می کنه؟
در مورد سری c و سری n هم محصولاتی واقعا" قابل اعتنا داره،اما نکته مهم اینجاست دوست من که همه پاکتها غیر از سری T ،فون ادیشن نیستند،و اون موقع بعد از یک روز که من خیلی خوشحال بودم که پاکت دلخواهم رو پیدا کردم،متوجه این مطلب شدم،اگر دنبال نان فون ادیشن هستی،و البته دوربین برات مهم نیست،n560 با سی پی یو 624 مگا هرتزی و جی پی اس واقعا" عالیه،ضمنا" اسکرین 3.5 اینچی ایده آل منه.اینم کاتالوگ سری n.آقا یکی از بچه ها اینجا اتم گرفته lcdواقعا کوچیکه نسبت به ماله من غیر قابل تحمله تو یه نگاهی به این بنداز:
http://www.fujitsu-siemens.com/home/..._c_series.html
خیلی دلرباست فقط phone نیست یه مدل phone edition زده که کی بورد QWERTYداره که اصلا جالب نیست ولی این یکی که لینکشو گذاشتم واقعا لوکسه
و اگر با این شرایط که فرهاد جان گفتن،پس جایی برای فکر کردن روی فجیتسو زیمنس نمی مونه،درضمن خیلی دلت رو به این فوجیستو زیمنس ها خوش نکن، زیمنس در شرف ورشکستگیه، معلوم نیست اصلاً فون ادیشن هاش ریلیز بشن یا نه
آقا یکی از بچه ها اینجا اتم گرفته lcdواقعا کوچیکه نسبت به ماله من غیر قابل تحمله تو یه نگاهی به این بنداز:
http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/handhelds/pocket_loox_c_series.html
خیلی دلرباست فقط phone نیست یه مدل phone edition زده که کی بورد QWERTYداره که اصلا جالب نیست ولی این یکی که لینکشو گذاشتم واقعا لوکسه !!
علیرضا، اچ پی تو صفحه ش 3.5 اینچیه، الان فون ادیشن 3.5 اینچی خیلی کمه! اگه خواستی همچین دستگاهی بگیری، بگو بابا از رمضانی یه t-mobile mda pro آنلاک شده برات بگیره، می ده 680 البته 280 گرم وزن دستگاهه، کی بورد هم داره، دیگه باید بسوزی و بسازی!!
سلام .البته در مورد فرمايش شما اگه منظورتون از t mobile كه گفتي برند q tek 9000 باشه به سوختن وساختن نمي ارزه. وزن زياد واگر دقت كني دست دوم زيادش تو زير زمن علا الدين ريخته از همه برند هاش پس اين همه دست دوم بي دليل نمي تونه باشه حتما يه عيبي داره . من فكر ميكنم حتي توي بنچ ماركهاش هم كلك زده و اطلاعات درستي اعلام نكرده.خودم از خريدش منصرف شدم حتي خود رمضاني ازش تعريف نمي كرد.تنها حسنش صفحه نمايش بزرگشه همين. موفق باشي
سلام
بچه ها من سعی کردم وهمه این چند صفحه مشاوره را خواندم و خیلی خوشحال شدم از اینکه اگر کسی در مورد خرید گوشی مشاوره می خواهد می تواند از این مطالب خیلی استفاده کند.
اما مساله من :
من چند روزی است که از آلمان برگشتم و هنگام برگشتن یک گوشی XDA II از O2 خریدم. اما مساله من انگلیسی نبودن زبان ویندوز آن است. فروشنده می گفت میکروسافت برای XDA II یک ویندوز مخصوص به خودش طراحی کرده و فقط هم آلمانی است و اگر هم ویندوز دیگری بریزید کار نمی کند.
البته در آلمان و اروپا به دلیل وجود قانون کپی رایت و اینکه زبان خودشان آلمانی است پس مشکل انگلیسی بودن ویندوز ندارند !!
بعد هم من نمی دانم این مطالبی که در مورد موبایل اتم می گویید چیست ! موبای اتم از چه سری موبایل هاست ؟
و این نوع ورژن ویندوز که گفته بودید 2003 و 2005 ؟
برنامه ها را هم تنها کافی است از روی سایت هایی مثل همین انجمن دانلود کرد و نصب ؟
در انتخاب نرم افزار ها باید به چه مواردی جز علاقه و نیاز دقت کنم ؟
اگر در زمینه کار کردن هم بخواهم بیشتر آشنا شوم چه کنم ؟
اگر ممکن است طبق روال گذشته دوستان در راهنمایی ها، من را هم راهنمایی کنند چون من تازه اطلاعاتم در مورد این نوع موبایل عمری بیش از 3 روز ندارد.