• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mazyar25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها رمضانی سفارش میگیره هر چی بخوای میاره:D :lol:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
يعني واقعا هيچ چيز ديگه به نظرتون نيست ؟
دكتر جونننننن مديرر جون قبلا گوشيهاي فوق العاده اي با دوربين هاي خوب و ... معرفي ميكردي . (پيدا شد )كجايي دكتر بيا يه گوشي توپ بهم معرفي كن سفارش بدم بيارن:f34r: :f34r: :f34r:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام بچه ها رمضانی سفارش میگیره هر چی بخوای میاره:D :lol:
البته تا چند روز آینده برای سفارش باید اقدام کنید،
يعني واقعا هيچ چيز ديگه به نظرتون نيست ؟
دكتر جونننننن مديرر جون قبلا گوشيهاي فوق العاده اي با دوربين هاي خوب و ... معرفي ميكردي . نميدونم كدوم قسمت فروم بود اما يادمه.
كجايي دكتر بيا يه گوشي توپ بهم معرفي كن سفارش بدم بيارن
همونطور که دوستان گفتن تو فون ادیشن ها در حال حاضر از اونایی که به بازار اومدن من فکر می کنم که اتم اگزک فعلا" بهترین هست،اما ایسوس پی 535 که در آینده ریلیس می شه،علاوه بر تمام امکانات اتم اگزک،جی پی اس هم داره،همکار من آقا مازیار هم به خاطر مسائل حاشیه ای از قبیل بودجه ای که می خواد صرف کنه و یا اینکه می خواد در حال حاضر خریدش رو انجام بده این گزینه جس جار براش مطرحه،یه نگاهی هم به پی پی سی هایی که اچ تی سی زده بنداز،گرچه کامل نیست اما اگر به قیمت مناسبی به بازار بیاد،قطعا" جای فکر داره،اما همونطور که من به مازیار25 هم گفتم،به نظر من مهمترین عامل در پی پی سی سی پی یو اون هست،اما تقریبا" اکثر اچ تی سی ها هنوز با سی پی یو اومپ به بازار می یان،خیلی دوست دارم ببینم که دکتر تو این بلبشو چی پیشنهاد می ده،چون اکثر دوستانی که می خوان پی پی سی بخرن،با مشکلات عدیده ای روبرو هستند،همونطور که مازیار و دو ماه پیش هم من با اون روبرو بودم.
نمی دونم اگر دانیال جان موافقت کنند،من در آینده یکسری از عواملی که بر خرید اثر می ذاره،و اینکه چه نکاتی رو رعایت کنن تا خرید خوبی داشته باشن رو در اینجا قرار می دم.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خوب مابقی جزییات پی 535 هم رو شد :

ابعادش 105 در 18 در 58 هست ، یعنی مثلا چیزی تو مایه های اتم ، قطر 18 ش واقعا عالی هست. و عرض 58ش که نگو. وزن ش هم همون 150 هست.
در ضمن ، ویندوز ش هم AKU 3هست :blink: یعنی نسخه آپدیت بعدی برای ویندوز موبایل 5

در نهایت اینکه در سایت فرانسوی هم نوشته که اوتو فوکوس و همچنین شیوه تبدیل کارت بیزینس از روی عکس رو از 525 به ارث برده
PICT6717.sized.jpg

اینم یک مرور با عکس های فراوان ، مطلبش فرانسوی ست و تقریبا هیچی اضافه بر چیز هایی که قبلا گفتم نگفته.

این سایت رو از دست ندید خیلی عالی برای چک کردن اطلاعات پی دی ای ها

من که حاضرم دستگاهمو با این عوض کنم ، بعد مدت ها ، این اولین دستگاهی ست که حاضرم رنج جدایی رو براش به جون بخرم.

اما با حرف مازیار اجازه بدید مخالف باشم ، بالاخره اون همه یقری در پی525 دلیل سرعت بالاش نباشه ، عامل مهم که مسوب می شه ، به نظر من نباید از این ، اون بنچ مارک ها رو انتظار داشت ، گرچه اگرم مثل اون زد که فبها

به نقل از mojtaba2741 :
همونطور که دوستان گفتن تو فون ادیشن ها در حال حاضر از اونایی که به بازار اومدن من فکر می کنم که اتم اگزک فعلا" بهترین هست،اما ایسوس پی 535 که در آینده ریلیس می شه،علاوه بر تمام امکانات اتم اگزک،جی پی اس هم داره

خب حالا بين اين دو گوشي O2 atom exe و پی 535 كدوم رو پيشنهاد ميكنيد كه بخرم ؟ آيا چيز بهتري هم وجود داره ؟ :eek: :blink: كه مزيت بيشترش اين باشه كه صفحه ال سي ديش VGA (بزرگ) باشه.
اصلا اين پي 535 توي بازار هست ؟ يا اگه سفارش بديم ميارن ؟ !
دوست دارم نظر دانيال جان رو هم بدونم. دكتر كجايي :D
index.php

سمت چپي اي تن هست با دوربین 2 مگ با اوتوفوکوس باید خیلی چیز جالبی باشه . اينو دكتر شما معرفي كرده بوديد .
حالا شد 3 تا گوشي !!! O2 atom exe ???? Eten ???? پي 535 ؟؟؟
دكتر جون بين اين 3 گوشي موضوعي مطرح كن بعد نتيجه گيري كن

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست من ایسوس پی 535 هنوز ریلیس نشده،عرض کردم در حال حاضر بهترین گزینه اتم اگزک هست،گرچه در این مورد هم نمیشه برای همه این توصیه رو داشت،خود من کمی با ال سی دی کوچیکش مشکل دارم،اگر دستگاهی بود که اسکرینی تو مایه های 3 تا 3.5 اینچ با مشخصات اتم +جی پی اس وجود داشت واقعا" دیگه همه چی عالی بود.
مشخصا" برای شما ال سی دی بزرگ مهمه؟ضمنا" دوربین هم براتون مهمه،اما تو گزینه های موجو باید قید یکی رو بزنید،جس جار با اسکرین 3.5 ولی با دوربین ضعیف و اتم و تقریبا" بقیه پاکتها با دوربین نسبتا" بهتر ولی ال سی دی کوچکتر،
شما باید یه لیست از مواردی که براتون اهمیت داره تهیه کنید و موارد مهمی که از پاکت پی سی انتظار دارید رو مشخص و اولویت بندی کنید و چون تجربه کار با پاکت رو داشتید،این کار چندان براتون سخت نیست،هرچند که بازار اونقدر از پی پی سی های مختلف پر نشده که انتخابهای ما رو بالا ببره و در این شرایط گزینه ها محدودتر هست.
ببخشید اینجا برق رفته و باطری لپ تاپم هم داره تموم میشه،انشاله تو یه فرصت مناسب بیشتر تایپ می کنم،

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان به نظر شما +Eten M600 بهتره یا O2 atum اگر هم از قیمت انها خبر دارید بگید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از دوستان عذر می خوام که در بحث کمتر شرکت کردم.
مجتبی جان استقبال می شه از پیشنهادت ، حتما این کار رو بکن

در مورد اینکه چی بخرم ، برای بار هزارم می گم ، این فکر که شما یک دستگاه بخرید همه چی داشته باشه و به خوبی و خوشی باهاش زندگی کنید یک رویاست ، می دونم کمی تلخه ولی باید بالاخره یکی باشه که بگه سنتا یک دروغ بزرگه!

دلیل ش هم ساده ست ، کافیه نظر مجتبی رو بخونید ، می بینید که دستگاهی که مجتبی معرفی کرده ( وی جی ای ، با جی پی اس و البته تمام مابقی امکانات اتم اگزک) رو اگر اجازه بدید من هم یک خروجی استاندارد ویدیویی بهش اضافه کنم تا کامل شه ، اصلا وجود خارجی نداره ، این که چرا چنین چیزی تولید نمی شه رو برید از غول های مخابراتی که براتون تصمیم می گیرن بپرسید ، ولی مطمئن باشید که دستگاهی که همه چیز رو باهم داشته باشه ، هیچ وقت وجود نخواهد داشت.

تا اینجا رو اگر پذیرفتید ، تازه می تونیم مشورت کنیم در مورد برترین.
من هم موافقم که پی535 و اتم اگزک بهترین هان در فون ادیشن ها ( در نان فون ادیشن ها ، اکسیم ایکس 51 وی ، همیشه قلب من رو در تسخیر خودش خواهد داشت) ، اما ای تن رو واقعا من یک گزینه نمی دونم ، خیلی بزرگه هنوز ، و کلی امکانات کم داره هنوز ، در ضمن ، تجربه من باهاش خوب نبود ، گرچه کامیونیتی ش شامل کلی چینی و روسی گیک هست که خیلی زود دبلیو ام 5 رو کرک کردن ، ولی از خود شرکت ش دلخورهست ، هرگز ساپورت بی نظیر او2 رو باهاش عوض نمی کنم.

اما به عنوان آخرین حرف امشب ا م ، اجازه بدید یک چیزی بگم ، توی تست ها ، پی525 کولاک کرده ، ولی واقعا دلیل نمی شه در کار روزمره همین طور باشه ، ای کاش رمضانی حاضر می شد یک هفته ای به من اون دستگاه رو بده تا من تست ش کنم ، اون وقت با خیال راحت به همه توصیه اش می کردم ، البته منظورم 535 هست ، چون از نظر سخت افزاری دقیقا کپی هم هستن.

برای همین ، فکر می کنم اگر یک دوره 3 ماهه رو بتونید صبر کنید ، شاید پی535 بهتر از اتم اگزک باشه ، نه به خاطر جی پی اس، به دلیل بنچ مارک هایی که قابل مقایسه با نان فون ادیشن هاست.
البته اگر تلاش شبانه روزی دولت محترم باعث تحریم همه جانبه ما تا اون موقع نشده باشه.

موفق باشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نام خدا
آیا تا به حال به شیوه خرید خود فکر کرده اید؟آیا تا به حال به این موضوع اندیشیده اید که چرا بعضی از خریدهای ما بسیار راضی کننده و برخی دیگر به شدت مایوس کننده هستند؟در این مقاله سعی بر آن دارم تا مراحل خرید و اینکه چه فرآیندی را طی کنیم تا خرید رضایت بخش تری داشته باشیم را به صورت مختصر توضیح دهم.همچنین ذکر این نکته ضروریست که این مقاله به طور کلی پیشنهادهایی را برای بهتر شدن کیفیت خرید ارائه می دهد،اما برای خرید بهتر باید به نکات فنی که بحثی جداگانه را می طلبد،توجه شود. لازم به ذکر است که چون این مقاله برای دوستان خوبم در بخش پاکت پی سی فروم پرشین تولز تهیه شده است،لذا سعی کرده ام تا اکثر مثالهایم در مورد پاکت پی سی باشد.
-مقدمه
جهان امروز صحنه رقابت شرکتهای بزرگ تجاری برای بدست گرفتن بازار و به دست آوردن سود بیشتر و در نهایت سلطه بر بازار است.در این شرایط،شرکتها بیشتر به دنبال انگیزه ها و دلایل رفتار خرید خریدارن هستند،اما این امر بسیار مشکل بوده و حتی خود خریدارن حتی پس از خرید نیز آگاهیهای دقیقی از انگیزشهای خود ندارند.انگیزه های خرید متفاوت هستند،بسیاری از افراد برای ارضا بعضی از خواسته های روانی خود اقدام به خرید می کنند و اصلا" توجه به کاربرد و استفاده از آن وسیله،ندارند.نمونه بارز در این مورد خریداران اتومبیل پورشه در کشورهای خارجی هستند که صرفا" اتومبیلهای پورشه را برای اینکه ثابت کنند که در سطح بالاتری قرار دارند خریداری می کنند،همانند لباسهایی که می پوشند و رستورانهایی که برای صرف غذا بدانجا می روند.
از طرف دیگر امروزه خریداران بیشتر به این سمت گرایش دارند که هنگامی که کالایی را خریداری می کنند،بتوانند از آن در زمینه های مختلفی استفاده کنند.به این گونه کالا ها،اصطلاحا" کالاهای چند منظوره گفته می شود.نمونه بارز این نوع کالاها،پاکت پی سی ها هستند که بسته به نوع پاکت پی سی از آنها می توان در انجام کارهای مختلفی نظیر خواندن کتابهای الکترونیکی،به عنوان دیکشنری،ارگنایزر،دیدن فیلم،به عنوان موزیک پلیر،مسیر یاب،انجام کارهای اداری و روزمره با استفاده از آفیس موجود در پاکت پی سی،فیلم برداری و عکس برداری و ... استفاده کرد.
برای این منظور ما به بررسی فرآیند خرید به طور مختصر پرداخته و سپس نکاتی که باید در هنگام خرید پاکت پی سی به آنها توجه شود،مورد بررسی قرار می گیرد.
-فرآیند رفتار خرید
فرآیند خرید شامل مراحل زیر می باشد:
1-تشخیص مساله
2-جستجوی اطلاعات
3-ارزیابی راه چاره ها
4-تصمیم خرید
5-رفتار پس از خرید
همچنین یکی از مهمترین نکات در فرآیند خرید،توجه به عامل تقاضاست.(قابل توجه دوستانی که در تردهای مشاوره برای خرید،به هزینه ای که برای خرید پاکت پی سی می توانند صرف کنند،اشاره نمی کنند).نیاز با تقاضا تفاوت دارد.نیاز احساس حالت نیاز در فرد است اما هنگامی که این احساس نیاز همراه با توانایی مالی باشد،به تقاضا تبدیل خواهد شد.حال به طور کوتاه به شرح هر یک از مراحل خرید می پردازم.
1-تشخیص مساله:
تشخیص مساله یا مشکل اولین قدم در فرآیند خرید است که از تفاوتهای فاحش بین ایده آل های فرد و وضعیت های واقعی به وجود می آید و فرد را ناگزیر به تصمیم گیری می کند.برای مثال بسیاری از افراد پس از خرید پاکت پی سی متوجه می شوند که مثلا" دوربین پاکت پی سی آنها را ارضا نمی کندو یا مثلا" منشی تلفنی برای پاکت پی سی وجود ندارد و این موارد آنها را ناراحت می کند.این مسائل در وهله اول از عدم شناخت از مشکل و مساله ای است که فرد قبل از خرید پاکت پی سی داشته است.شاید یکی از خواسته های یک فرد داشتن دوربین قوی عکسبرداری و فیلم برداری باشدو ضمنا" به دنبال استفاده راحت از دستگاه خود باشد،آیا به نظر شما برای این فرد پاکت پی سی مناسب خواهد بود؟بعضی دیگر صرفا" به علت ناشناخته ماندن پاکت پی سی و به تبع آن تجملی بودن،از پاکت پی سی استفاده می کنند.به هر حال مشکل اصلی که باعث خرید پاکت پی سی در هر فرد می شود،متفاوت است.بنابراین سعی کنید که مشکل خود را شناسایی کنید و سپس تصمیم بگیرید.شاید مشکل شما با خرید دستگاه دیگری مثلا" یک لپ تاپ حل شود و نیازی به خرید پاکت پی سی نباشد.در این مرحله بهتر است که انتظارات خود را معین کنید.مثلا" آیا دوربین پاکت پی سی برای شما مهم است؟آیا فون ادیشن بودن پاکت پی سی برای شما مهم است؟شما برای انجام کارهایتان به سی پی یو قوی احتیاج دارید یا اینکه می خواهید کارهای روزمره را انجام دهید؟شما باید با پرسیدن چنین پرسشهایی از خود انتظاراتی را که از پاکت پی سی خود دارید مشخص کنید.سعی کنید که این موارد را به ترتیب اولویتی که هر مورد برای شما دارد،لیست کنید.
2-جستجوی اطلاعات:
در این مرحله هست که فرد بعد از شناسایی نیاز خود(چه به صورت درست یا غلط)به دنبال جستجوی اطلاعات ابتدا برای تعیین نوع کالایی که می خواهند خریداری کنند و سپس شناسایی انواع برندهای موجود در آن کالا خواهند پرداخت.در این رابطه ممکن است فرد به تجربیات پیشین خود مراجعه کند(کاوش درونی)و یا اگر قبلا" از محصول استفاده نکرده است به جمع آوری اطلاعات از منابع دیگر(کاوش بیرونی)بپردازد.در رابطه با پاکت پی سی به علت اینکه هنوز آن طور که باید و شاید عامه مردم با آن آشنا نیستند،کسب اطلاعات کمی سخت است.بهترین مورد کسب اطلاعات در این زمینه انواع سایتها و فروم های فارسی همانند پرشین تولز و ... هستند.نکته دیگری که در این مرحله باید به ان توجه شود این است که تکنولوژی مربوط به پاکت پی سی ها روز به روز در حال تغییر می باشد و این مساله در کنار کمبود اطلاعات خریدار را دچار مشکل می کند.چرا که خریدار باید اطلاعات دستگاه جدید را در کنار اطلاعات سایر دستگاهها قرار داده و آنها را مقایسه کند.خوشبختانه در زمینه پاکت پی سی ها به علت عدم گسترش بازار و شرکتها و اینکه این صنعت هنوز در مرحله رشد قرار دارد،انتخابها محدودتر است و این مورد کار خریدار را تا حدودی ساده تر خواهد کرد.(در مورد گوشیهای موبایل در این چند ساله رشد عجیبی را شاهد بوده ایم و مطمئن باشید این وضعیت در آینده ای نزدیک برای صنعت پاکت پی سی و کلا" پی دی ای ها رخ خواهد داد).خریدار پاکت پی سی اگر بار اولی است که اقدام به خرید می کند باید ابتدا با اصطلاحات و کارکرد های آن در پاکت پی سی آشنا شود و این مورد نیز کمی کار خریدار را سخت خواهد کرد چرا که عامل زمان را از دست خواهد داد.برای کسب اطلاعات بیستر به ترد complete idiots guide to PDA در فروم پرشین تولز مراجعه کنید.پس از آشنا شدن با اصطلاحات و کارکردهای هر کدام در پاکت پی سی،به شناسایی دستگاههای مختلفی که در این زمینه وجود دارد باید پرداخت.برای شناسایی پاکت پی سی هایی که به بازار آمده اند و یا قرار است به بازار بیایند به ترد PDA hi tech در فروم پرشین تولز مراجعه کنید.در این بخش دوستان تلاش کرده اند تا انواع پاکت پی سی ها و پی دی ای هایی را که به بازار ارائه شده اند و یا ارائه خواهند شد،معرفی کنند.نکاتی که باید مد نظر داشته باشید این است که آیا پاکت پی سی مد نظر شما در حال حاضر در بازار موجود است و یا قرار است در آینده به بازار وارد شود.برای آگاهی از این موضوع بهترین منبع سرچ دستگاه مورد نظر در اینترنت می باشد.همچنین دیدن سایتهایی نظیر GSMArena هم در این رابطه مفید خواهند بود.در این رابطه یکی از بهترین منابع کسب اطلاعات افرادی هستند که از پاکت پی سی و خصوصا" پاکت پی سی مورد نظر شما استفاده می کنند.حتما" با این افراد مشورت کنید.
3-ارزیابی راه حلها:
در این مرحله اطلاعات نسبتا" جامعی از اصطلاحات و همچنین انواع پاکت پی سی هایی که تولید شده و یا قرار است تولید شوند و همچنین لیستی از موارد مهمی که شما از پاکت پی سی خود انتظار دارید تهیه شده است.حال باید از این اطلاعات استفاده کنید.ابتدا مهمترین عامل را در لیست اولویتها مشخص کرده و پاکت پی سی هایی را که دارای آن عامل نیستند کنار بگذارید.سپس برای دومین عامل نیز به همین شکل اقدام کنید.تا اینکه به جایی برسید که چند یا یک پاکت پی سی باقی بماند که همه مواردی را که شما می خواهید دارا باشد.اما در اینجا می خواهم نکته ای را متذکر شوم.در دنیای پاکت پی سی به ندرت می توانید دستگاهی را پیدا کنید که همه خصوصیت های مورد نظر شما را داشته باشد.بنابراین در طی بررسی اولویتها و بررسی دستگاههایی که دارای خصوصیت های مورد نظر شما می باشند،ممکن است به جایی برسید که یک یا چند پاکت پی سی باقی مانده اند و سایر خصوصیات و عواملی که شما به دنبال آنها هستید را دارا نیستند.بنابراین ما در این مرحله انتخابهای خود را محدود می کنیم.نکته ای که ذکر مجدد آن ضروری است این است که در این مرحله به عامل تقاضای خود یعنی بودجه ای قرار است برای خرید صرف کنید باید توجه کنید و این عامل مهمترین و تعیین کننده ترین عامل برای اکثر افراد است(امیدوارم که این عامل کمترین تاثیر را در خرید شما داشته باشد)
5-تصمصم خرید:
حالا از بین پاکت پی سی هایی که شرایط مورد نظر شما را دارند،باید یکی را انتخاب کنید.در این مرحله باید به عواملی نظیر خدمات پس از فروش(که تقریبا" در ایران بی معنی است)،خدمات شرکت تولید کننده محصول(مثلا" شرکت او2 در سریعترین زمان ممکن جواب سوالات و ایمیلهای من را داده است)،در دسترس بودن لوازم جانبی،زیبایی ظاهری و ... توجه کرد.توجه کنید که در خرید های کالاهای دیگر ممکن است تمامی این مراحل طی نشود.اما با توجه به ماهیت پاکت پی سی و اینکه اولا" کالایی لوکس است،ثانیا" بودجه زیادی را طلب می کند و ممکن است برای خریدار دارای ارزش و نقش ویژه ای باشد،در اکثر موارد این مراحل به طور نا خودآگاه طی می شود.بنابراین بهتر است که آگاهانه این مراحل صورت پذیرد.هنگامی که محصول مورد نظر خود را انتخاب کردید،بدون تردید ان را خرید کنید.در این مرحله و پس ار انتخاب دیگر نباید به خود شک و تردید را راه دهید،اگر تردید به خود راه دهید زمان را از دست خواهید داد و مهمتر اینکه مزیت استفاده از پاکت پی سی را.
6-رفتار پس از خرید:
اغلب پس از خرید در خریدار نوعی تنش ایجاد می شود و با سوالاتی از قبیل اینکه آیا انتخابم درست بوده و یا اینکه بهتر نبود که الان خرید نمی کردم و ... ذهن خود را مشوش می کند،البته باز هم به صورت ناخواسته.چند نکته را در این رابطه لازم می دانم ذکر کنم،اولا" این تنش در اکثر افرادی که پاکت پی سی می خرند به دلایل متعددی ایجاد می شود،ثانیا" اگر شما به صورت سیستماتیک مراحل خرید را طی کرده باشید باید بدانید که بهترین خرید را برای خود انجام داده اید،به شرط اینکه مراحل خرید را با دقت کامل طی کرده باشید.دقت کنید که من عرض کردم بهترین خرید برای شما و الزاما" این خرید ،بهترین خرید برای دوست شما یا هر فرد دیگری نمی باشد.پس از خرید خود لذت ببرید.
-چند توصیه در رابطه با خرید پاکت پی سی
1-همانطور که گفتم به ندرت می توان پاکت پی سی را که دارای همه خصوصیات مثبت باشد پیدا کرد،بهمین دلیل به افرادی که می خواهند صبر کنند تا مثلا" پاکت پی سی کاملتری به بازار عرضه شود عرض می کنم که این کار اشتباه ترین کار است.شما اولا" عامل زمان و مزیت استفاده از پاکت پی سی را از دست می دهید و ثانیا" اگر بخواهید برای دستگاههای کاملتر صبر کنید باید تا ابد صبر کنید،چون هرروز دستگاههای جدیدتر و کاملتری به بازار عرضه می شود.در حقیقت چون این صنعت،صنعتی رو به رشد است،روی منحنی تجربه در سطح پایینی قرار دارد و بهمین دلیل هنوز آنطور که باید و شاید رقابت شدید نیست و به نظرات مشتریان توجه نمی شود.با حرکت صنعت روی منحنی تجربه به سمت قله و راس منحنی،رقابت شدیدتر و تنوع محصولات بیشتر شده و قیمتها رقابتی تر شده و کاهش می یابند و از طرفی کیفیت محصولات افزایش می یابند.پس نباید در این شرایط به دنبال دستگاهی باشید که همه ایده آل ها را دارا باشد،با نزدیکترین آن هم می توان رضایت را بدست آورد.
2-درست است که ما اکثرا" از لحاظ بودجه مشکل داریم،اما یادتان باشد،هرچقدر پول بدهید،همانقدر آش می خورید.
3-قیمت پاکت پی سی ها مثل هر محصولی که در صنایع های تک ارائه می شود،در ابتدا در بالاترین سطح خود قرار دارد و این یک امر کلی است.در حقیقت سیاست بازاریابی شرکتها ایجاب می کند که اینگونه رفتار کنند.پس از مدتی قیمت پاکت پی سی افت کرده و به قیمتی می رسند که دیگر از ان قیمت پایین تر نمی روند،(به دلیل اینکه اگر از ان قیمت پایینتر بروند،شرکت دچار ضرر خواهد شد و یا حداقل سود را به دست نخواهد اورد)به این مورد حتما" توجه کنیدو اگز پاکت پی سی مورد نظر شما به این سطح قیمتی رسیده است در خرید آن درنگ نکنید.
4-همیشه یادتان باشد که عمر ما در حال گذر است،بنده هنگامی که خواستم برای خودم پاکت پی سی بخرم به دلیل شرایط مالی در وضعیت بدی بودم و در حدود یک سال مطالب پاکت پی سی را در فرومها و سایتها دنبال می کردم،اما مقداری از سهام بانک سرمایه را فروختم و پاکت پی سی را خریداری کردم،من اگر صبر می کردم تا سهام این بانک به بورس عرضه شود،معلوم نبود چه زمانی از دست خواهد رفت و آیا با این وضع بورس من ضرر می کنم یا نه،اما این طرز فکز من که ما زنده ایم و باید از انچه که داریم در زمانی که زنده ایم استفاده کنیم،شک و تردید را در من از بین برد.شما نیز به این موضوع توجه داشته باشید.
5-هیچ گاه پس از خرید به صحبتهای اطرافیان اهمیت ندهید،این بهترین خرید شما بوده است.اگر فردی به خاطر مبلغ زیادی که صرف کرده اید و یا امکاناتی که دستگاه شما به علت عدم اهمیت برای شما،فاقد آن است،شما را سرزنش کرد،اهمیت ندهید و بدانید که ان فرد در شرایط شما قرار ندارد،پس از پاکت پی سی خود لذت ببرید.
6-حتما" رویوها در مورد پاکت پی سی رو چه خارجی و چه داخلی بخونید و به بنچ مارکها توجه کنید،هر چند که همه این رویوها ممکن است درست و صحیح نباشند و یا سلیقه ای باشند.

در پایان با توجه به اینکه این مقاله با استفاده از آموخته های بنده و تجربه شخصی بنده نوشته شده است و احتمالا" در ان اشکلاتی را مشاهده خواهید کرد،از شما تقاضا می کنم تا این اشکالات را به بنده گوشزد فرمایید.ضمنآ از دانیال عزیز هم تشکر می کنم که با دلگرمی خودشون محرکی برای بنده شدند تا این مقاله رو تایپ کنم.
امیدوارم که موفق و موید باشید.
منابع و ماخذ:
1-اصول بازاریابی،فلیپ کاتلر و گری آرمسترانگ،ترجمه بهمن فروزنده،نشر آتروپات،1383 اصفهان
2-مدیریت بازاریابی،روستا؛ونوس؛ابراهیمی،انتشارات سمت،1384 تهران

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مجتبی جان خسته نباشی ،
مقاله خوبی ست ، تشکر از وقتی که گذاشتی ، دو تا خواهش ، یکی اینکه لینک اش را به امضایت منتقل کن و دوم اینکه در ترد کامپلیت هم کپی اش کن
موفق باشی

mazyar25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه مخصوصا به مجتبي عزيز كه قبل عيد وقتشو به من داد وبا من آمد پيش رمضاني.عيدتون مبارك!!!!!
از بابت اين مقاله عاليت ممنون. راستش هنوز نمي تونم تصصميم بگيرم چي بگيرم .ولي دارم به اين نتيجه رسيدم كه حرفتو گوش كنم فعلا با يه omap سر كنم تا ببينم چي جديد مياد .آخه معلوم نيست p 535 كي بياد و قيمتش چقدر باشه ؟
بعدشم ميتونم يك pda ديگه بخرم و تفاوت cpuها شونو انوقت خوبتر ميفهمم :blink: .
در ضمن افت قيمت omap دست دومش هم كمتره .
ممنون از راهنمايي هات.

راستي كسي نميدونه cpu 400 سامسونگ چطوري در حد cpu 520 intel xcle هست يا با 416 براري ميكنه؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان خسته نباشی ،
مقاله خوبی ست ، تشکر از وقتی که گذاشتی ، دو تا خواهش ، یکی اینکه لینک اش را به امضایت منتقل کن و دوم اینکه در ترد کامپلیت هم کپی اش کن
موفق باشی
خواهش می کنم دانیال جان،وظیفه من بود تا حداقل گوشه ای از محبت های شما و سایر دوستان در بخش پاکت پی سی رو جبران کنم،اون دو مورد هم انجام خواهم داد،در مورد موضوع اولی هم که گفته بودید،بهتون پیغام خصوصی دادم.
mazayar25
سلام به همه مخصوصا به مجتبي عزيز كه قبل عيد وقتشو به من داد وبا من آمد پيش رمضاني.عيدتون مبارك!!!!!
از بابت اين مقاله عاليت ممنون. راستش هنوز نمي تونم تصصميم بگيرم چي بگيرم .ولي دارم به اين نتيجه رسيدم كه حرفتو گوش كنم فعلا با يه omap سر كنم تا ببينم چي جديد مياد .آخه معلوم نيست p 535 كي بياد و قيمتش چقدر باشه ؟
بعدشم ميتونم يك pda ديگه بخرم و تفاوت cpuها شونو انوقت خوبتر ميفهمم .
در ضمن افت قيمت omap دست دومش هم كمتره .
ممنون از راهنمايي هات.
سلام مازیار جان،عید شما هم مبارک،از لطف شما هم ممنونم،من هم فکر می کنم با توجه به بودجه و همچنین موقعیتی که تو داری،من هم نظرم یه پی پی سی معمولی با قیمت تثبیت شده،مثلا" اس 200 هست،که اولا" با پاکت پی سی کار خواهی کرد و انتظاراتت مشخص می شه،و هم می تونی برای آینده رو یه پی پی سی خوب برنامه ریزی کنی،اما ای کاش شرایط برای خرید اتم اگزک جور بود،
موفق باشی،

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوست من ایسوس پی 535 هنوز ریلیس نشده،عرض کردم در حال حاضر بهترین گزینه اتم اگزک هست،گرچه در این مورد هم نمیشه برای همه این توصیه رو داشت،خود من کمی با ال سی دی کوچیکش مشکل دارم،اگر دستگاهی بود که اسکرینی تو مایه های 3 تا 3.5 اینچ با مشخصات اتم +جی پی اس وجود داشت واقعا" دیگه همه چی عالی بود.
مشخصا" برای شما ال سی دی بزرگ مهمه؟ضمنا" دوربین هم براتون مهمه،اما تو گزینه های موجو باید قید یکی رو بزنید،جس جار با اسکرین 3.5 ولی با دوربین ضعیف و اتم و تقریبا" بقیه پاکتها با دوربین نسبتا" بهتر ولی ال سی دی کوچکتر،
شما باید یه لیست از مواردی که براتون اهمیت داره تهیه کنید و موارد مهمی که از پاکت پی سی انتظار دارید رو مشخص و اولویت بندی کنید و چون تجربه کار با پاکت رو داشتید،این کار چندان براتون سخت نیست،هرچند که بازار اونقدر از پی پی سی های مختلف پر نشده که انتخابهای ما رو بالا ببره و در این شرایط گزینه ها محدودتر هست.
ببخشید اینجا برق رفته و باطری لپ تاپم هم داره تموم میشه،انشاله تو یه فرصت مناسب بیشتر تایپ می کنم،

مجتبی جان شما اطلاع ندارین fujitsu siemens کیpocket pc phone edition هاشو ریلیز می کنه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مجتبی جان شما اطلاع ندارین fujitsu siemens کیpocket pc phone edition هاشو ریلیز می کنه؟

علیرضا، من یادم رفت بهت بگم، ایـــــــنجا رو یه نگاه بنداز، اتم اگزک با کیف و کی بورد و یه هندزفری لاجیتک رو داره با یه قیمت استثنایی می ده (850 دلار کانادا)، shipping بین المللی هم داره، واسه کانادا می شه 20 دلار، فقط باید بری بپرسی ببینی اوناهم این قرطی بازی های گمرک و ... رو دارن یا نه! ولی می ارزه فرزندم
301.gif

درضمن خیلی دلت رو به این فوجیستو زیمنس ها خوش نکن، زیمنس در شرف ورشکستگیه، معلوم نیست اصلاً فون ادیشن هاش ریلیز بشن یا نه
262.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا، من یادم رفت بهت بگم، ایـــــــنجا رو یه نگاه بنداز، اتم اگزک با کیف و کی بورد و یه هندزفری لاجیتک رو داره با یه قیمت استثنایی می ده (850 دلار کانادا)، shipping بین المللی هم داره، واسه کانادا می شه 20 دلار، فقط باید بری بپرسی ببینی اوناهم این قرطی بازی های گمرک و ... رو دارن یا نه! ولی می ارزه فرزندم
301.gif

درضمن خیلی دلت رو به این فوجیستو زیمنس ها خوش نکن، زیمنس در شرف ورشکستگیه، معلوم نیست اصلاً فون ادیشن هاش ریلیز بشن یا نه
262.gif

آقا یکی از بچه ها اینجا اتم گرفته lcdواقعا کوچیکه نسبت به ماله من غیر قابل تحمله تو یه نگاهی به این بنداز:
http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/handhelds/pocket_loox_c_series.html
خیلی دلرباست فقط phone نیست یه مدل phone edition زده که کی بورد QWERTYداره که اصلا جالب نیست ولی این یکی که لینکشو گذاشتم واقعا لوکسه !!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
اطلاع دقیقی ندارم،اما 5 تا 6 ماه پیش،قبل از اینکه پاکت بگیرم،این محصول هم مد نظرم بود،فوجیتسو زیمنس تی 830 ،اما اذیت کننده ترین مشخصه این پاکت،صفحه نمایش 2.4 اینچی اون هست(و برای شما که تحمل صفحه نمایش کوچیک اتم رو ندارید،اصلا" مناسب به نظر نمیاد)اینم کاتالوگ سری t،
alireza_simkesh
آقا یکی از بچه ها اینجا اتم گرفته lcdواقعا کوچیکه نسبت به ماله من غیر قابل تحمله تو یه نگاهی به این بنداز:
http://www.fujitsu-siemens.com/home/..._c_series.html
خیلی دلرباست فقط phone نیست یه مدل phone edition زده که کی بورد QWERTYداره که اصلا جالب نیست ولی این یکی که لینکشو گذاشتم واقعا لوکسه
در مورد سری c و سری n هم محصولاتی واقعا" قابل اعتنا داره،اما نکته مهم اینجاست دوست من که همه پاکتها غیر از سری T ،فون ادیشن نیستند،و اون موقع بعد از یک روز که من خیلی خوشحال بودم که پاکت دلخواهم رو پیدا کردم،متوجه این مطلب شدم،اگر دنبال نان فون ادیشن هستی،و البته دوربین برات مهم نیست،n560 با سی پی یو 624 مگا هرتزی و جی پی اس واقعا" عالیه،ضمنا" اسکرین 3.5 اینچی ایده آل منه.اینم کاتالوگ سری n.
X-Frahad
و اگر با این شرایط که فرهاد جان گفتن،پس جایی برای فکر کردن روی فجیتسو زیمنس نمی مونه،
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/handhelds/pocket_loox_c_series.html
خیلی دلرباست فقط phone نیست یه مدل phone edition زده که کی بورد QWERTYداره که اصلا جالب نیست ولی این یکی که لینکشو گذاشتم واقعا لوکسه !!

علیرضا، اچ پی تو صفحه ش 3.5 اینچیه، الان فون ادیشن 3.5 اینچی خیلی کمه! اگه خواستی همچین دستگاهی بگیری، بگو بابا از رمضانی یه t-mobile mda pro آنلاک شده برات بگیره، می ده 680;) البته 280 گرم وزن دستگاهه، کی بورد هم داره، دیگه باید بسوزی و بسازی!!

mazyar25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علیرضا، اچ پی تو صفحه ش 3.5 اینچیه، الان فون ادیشن 3.5 اینچی خیلی کمه! اگه خواستی همچین دستگاهی بگیری، بگو بابا از رمضانی یه t-mobile mda pro آنلاک شده برات بگیره، می ده 680;) البته 280 گرم وزن دستگاهه، کی بورد هم داره، دیگه باید بسوزی و بسازی!!

سلام .البته در مورد فرمايش شما اگه منظورتون از t mobile كه گفتي برند q tek 9000 باشه به سوختن وساختن نمي ارزه. وزن زياد واگر دقت كني دست دوم زيادش تو زير زمن علا الدين ريخته از همه برند هاش پس اين همه دست دوم بي دليل نمي تونه باشه حتما يه عيبي داره . من فكر ميكنم حتي توي بنچ ماركهاش هم كلك زده و اطلاعات درستي اعلام نكرده.خودم از خريدش منصرف شدم حتي خود رمضاني ازش تعريف نمي كرد.تنها حسنش صفحه نمايش بزرگشه همين. موفق باشي

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .البته در مورد فرمايش شما اگه منظورتون از t mobile كه گفتي برند q tek 9000 باشه به سوختن وساختن نمي ارزه. وزن زياد واگر دقت كني دست دوم زيادش تو زير زمن علا الدين ريخته از همه برند هاش پس اين همه دست دوم بي دليل نمي تونه باشه حتما يه عيبي داره . من فكر ميكنم حتي توي بنچ ماركهاش هم كلك زده و اطلاعات درستي اعلام نكرده.خودم از خريدش منصرف شدم حتي خود رمضاني ازش تعريف نمي كرد.تنها حسنش صفحه نمايش بزرگشه همين. موفق باشي

البته غیر از VAIO UX که کاملترین رو زده!!! اینم لینکش واسه علاقه مندان:
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...mages.isml&ProductSKU=VGNUX280P&max=7&index=2
که البته می دونم عشق هممونه:D واقعا فقط sony می تونه همچین شاهکاری رو بزنه. اینم لینک مشخصاتش:
http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...egoryName=cpu_VAIONotebookComputers_UX_Series

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بچه ها من سعی کردم وهمه این چند صفحه مشاوره را خواندم و خیلی خوشحال شدم از اینکه اگر کسی در مورد خرید گوشی مشاوره می خواهد می تواند از این مطالب خیلی استفاده کند.
اما مساله من :
من چند روزی است که از آلمان برگشتم و هنگام برگشتن یک گوشی XDA II از O2 خریدم. اما مساله من انگلیسی نبودن زبان ویندوز آن است. فروشنده می گفت میکروسافت برای XDA II یک ویندوز مخصوص به خودش طراحی کرده و فقط هم آلمانی است و اگر هم ویندوز دیگری بریزید کار نمی کند.
البته در آلمان و اروپا به دلیل وجود قانون کپی رایت و اینکه زبان خودشان آلمانی است پس مشکل انگلیسی بودن ویندوز ندارند !!

بعد هم من نمی دانم این مطالبی که در مورد موبایل اتم می گویید چیست ! موبای اتم از چه سری موبایل هاست ؟
و این نوع ورژن ویندوز که گفته بودید 2003 و 2005 ؟
برنامه ها را هم تنها کافی است از روی سایت هایی مثل همین انجمن دانلود کرد و نصب ؟
در انتخاب نرم افزار ها باید به چه مواردی جز علاقه و نیاز دقت کنم ؟
اگر در زمینه کار کردن هم بخواهم بیشتر آشنا شوم چه کنم ؟

اگر ممکن است طبق روال گذشته دوستان در راهنمایی ها، من را هم راهنمایی کنند چون من تازه اطلاعاتم در مورد این نوع موبایل عمری بیش از 3 روز ندارد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام

بچه ها من سعی کردم وهمه این چند صفحه مشاوره را خواندم و خیلی خوشحال شدم از اینکه اگر کسی در مورد خرید گوشی مشاوره می خواهد می تواند از این مطالب خیلی استفاده کند.
اما مساله من :
من چند روزی است که از آلمان برگشتم و هنگام برگشتن یک گوشی XDA II از O2 خریدم. اما مساله من انگلیسی نبودن زبان ویندوز آن است. فروشنده می گفت میکروسافت برای XDA II یک ویندوز مخصوص به خودش طراحی کرده و فقط هم آلمانی است و اگر هم ویندوز دیگری بریزید کار نمی کند.
البته در آلمان و اروپا به دلیل وجود قانون کپی رایت و اینکه زبان خودشان آلمانی است پس مشکل انگلیسی بودن ویندوز ندارند !!

بعد هم من نمی دانم این مطالبی که در مورد موبایل اتم می گویید چیست ! موبای اتم از چه سری موبایل هاست ؟
و این نوع ورژن ویندوز که گفته بودید 2003 و 2005 ؟
برنامه ها را هم تنها کافی است از روی سایت هایی مثل همین انجمن دانلود کرد و نصب ؟
در انتخاب نرم افزار ها باید به چه مواردی جز علاقه و نیاز دقت کنم ؟
اگر در زمینه کار کردن هم بخواهم بیشتر آشنا شوم چه کنم ؟

اگر ممکن است طبق روال گذشته دوستان در راهنمایی ها، من را هم راهنمایی کنند چون من تازه اطلاعاتم در مورد این نوع موبایل عمری بیش از 3 روز ندارد.

سلام دوست عزيز خوش آمدي:)

پيشنهاد ميدم اينجا رو بخونيد فكر كنم مشگل وسوالاتتون حل شه:)

http://forum.persiantools.com/t35068.html

بالا